οχι, δεν καταλαβες. το ΠΡΩΤΟ αποτελεσμα λεω. δεν τα βλεπεις τα φραπο-πότηρα ????
Τωρα το ειδα.
οχι, δεν καταλαβες. το ΠΡΩΤΟ αποτελεσμα λεω. δεν τα βλεπεις τα φραπο-πότηρα ????
ασχετο με το θρεντ, αλλα επειδη πολλα μελη βρηκαν το σαιτ google-άροντας, καντε το εξης για να δειτε πως τελικα τιποτε δεν ειναι τυχαιο.
βάλτε στο google τη λεξη ''vasos'' να δειτε ποιο ειναι το πρωτο αποτελεσμα που θα σας βγαλει..
Οκ αν και έψαξα αν υπάρχει δεν το βρήκα τυφλός είμαι γαμώτοτο θρεντ συγχωνευτηκε..
Εγώ το έμαθα το 2006 από ένα φίλο, δούλευα στα εμιράτα τότε και πολλές οι ώρες στο γραφείο, λίγα πράγματα να κάνεις, μου είπε έχει ένα σαιτ τρομερό, το bourdela.com, μπήκα και κόλλησα έκτοτε... Τώρα πια λόγω διαφημίσεων CT που έχει γεμίσει το έκοψε η λογοκρισία εκεί.
Φαντάζομαι ειναι ωραια να δουλευει κανεις εμιρατα...τι δουλεια κανατε??
Το πως έγινα moderator, το έχω γράψει παλιότερα, και νομίζω δύσκολα θα το ξαναβρώ. Ίσως μάλιστα είναι στο παλιό forum.
Μούτρα καλημέρα.Μήπως ξέρετε αν υπάρχει κανά site που μπορούμε να δούμε(όχι να ακούσουμε) το μπάσκετ της Εθνικής μας απέναντι στους Αμερικάνους;Ευχαριστώ.