You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Από που βρήκατε το site;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα GAMIAS_GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 358
- Εμφανίσεις 25K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σεμπτέβριος 2005 άρχισε το site?
Αύγουστο 2005! 1 Αυγούστου 2008 ο Γλομπέος γίνεται 3 χρόνών.
Είναι πιτσιρίκι ακόμα
Αύγουστο 2005! 1 Αυγούστου 2008 ο Γλομπέος γίνεται 3 χρόνών.
Είναι πιτσιρίκι ακόμα
Ψήφισες? ;)
Πρόπερσυ το καλοκαίρι έψαχνα να πάρω κανένα ct και ένα φιλαράκι μού είπε για το site.Μπήκα τότε μέ άλλο όνομα που τό άλλαξα όμως αργότερα γιατί δέν μ'αρεσε.Βρήκα το zuzuna και πήρα τότε μία Βαλεντίνα (πρώτο πράμα,αλλά δέν εμφανίζεται τώρα).
Από τότε κόλησα και πολύ γουστάρω.
Από τότε κόλησα και πολύ γουστάρω.
woodstockr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Εγώ πάλι θυμάμαι ήταν φθινόπωρο του 2005. Είχα πάει για μπαλίτσα 5χ5. Έφτασα τελευταίος και με το που μπαίνω στο γήπεδο γυρνάνε οι υπόλοιποι 9 με μια φωνή και μου λένε "ρε μαλάκα άνοιξε ένα site για σένα, bourdela.gr το λένε). Τους έγραψα στα παπάρια μου και γύρισα σπίτι να γραφτώ. Ακόμη ψάχνουν για δέκατο παίχτη να συμπληρώσουν ομάδες.
εγώ το βρήκα όταν πρωτοάνοιξε από την συνέντευξη στο FREE. τότε είχα άλλο ψευδώνυμο το οποίο ούτε θυμάμαι τι είχα βάλει τότε.μετά κάποια στιγμή όταν πήγα φαντάρος σταμάτησα να το παρακολουθώ και ξαναγράφτηκα πρόσφατα
Καλημέρα και απο μένα !
Αν θυμάμαι καλά....από google.
Έβαλα σε στιγμή βαρεμάρας τη λέξη "μπουρδέλα"...να δώ τι θα βγεί....και το βρήκα.
Θυμάμαι....ήταν ακόμη το παλιό φόρουμ.....έπεσα πάνω σε ιστορικές φιγούρες του σάιτ....και ότι την πρώτη φορά που χρειάστηκα βοήθεια σε κάτι, με βοήθησε ευγενέστατα ο Liomas....και ο Αntisthenis.
Έκτοτε....το κόλλημα είναι μόνιμο !
Αν θυμάμαι καλά....από google.
Έβαλα σε στιγμή βαρεμάρας τη λέξη "μπουρδέλα"...να δώ τι θα βγεί....και το βρήκα.
Θυμάμαι....ήταν ακόμη το παλιό φόρουμ.....έπεσα πάνω σε ιστορικές φιγούρες του σάιτ....και ότι την πρώτη φορά που χρειάστηκα βοήθεια σε κάτι, με βοήθησε ευγενέστατα ο Liomas....και ο Αntisthenis.
Έκτοτε....το κόλλημα είναι μόνιμο !
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
χαχαχαχα εγώ να δείτε πως κόλλησα. ένας κάφρος φίλος μου μου δείχνει το site, το παλιό φόρουμ ήταν τότε, μόνο και μόνο για κάτι downloads που μπορούσες να κατεβάσεις. κάποια στιγμή δεν είχα τι να κάνω και ξαναμπαίνω μέσα και το 1ο άρθρο που διάβασα ήταν αυτό για τις οδηγίες για το πρωκτικό.. και σαν γνήσιος Έλληνας κόλλησα λόγο ενδιαφέροντος επί του θέματος
εγω παιδια εψαχνα στον γκουγκλη για ενα οικο ευγηριας για μια φιλη μου που κατι εψαχνε και επειδη δεν θυμομουν πως ακριβως γραφοταν βαζω σκετο οικος και τσουυυυυυυυυυυυυυπ να σου το bourdela.com και βρηκα την υγεια μου
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ασχετο με το θρεντ, αλλα επειδη πολλα μελη βρηκαν το σαιτ google-άροντας, καντε το εξης για να δειτε πως τελικα τιποτε δεν ειναι τυχαιο.
βάλτε στο google τη λεξη ''vasos'' να δειτε ποιο ειναι το πρωτο αποτελεσμα που θα σας βγαλει..
βάλτε στο google τη λεξη ''vasos'' να δειτε ποιο ειναι το πρωτο αποτελεσμα που θα σας βγαλει..
Ο φιλος σου πρεπει να σου ειπε ψεματα.εμενα μου το ειπε ενας φιλος μου που δεν ασχολειται με αγοραιο ερωτα.
Το εχω κανει με το Βρασιδας και παλι εδω με εβγαλε.ασχετο με το θρεντ, αλλα επειδη πολλα μελη βρηκαν το σαιτ google-άροντας, καντε το εξης για να δειτε πως τελικα τιποτε δεν ειναι τυχαιο.
οχι ρε συ πραγματικα δεν ασχολειται.ειναι κολλητος μου τον ξερω 20 χρονια και το ξερω σιγουρα.πηγαιναμε μαζι μπουρδελοτσαρκες οταν ειμασταν 15-16 χρονων.απλα μπαινει στο σαιτ για χαβαλε.του αρεσει πολυ το φορουμ και το χιουμουρ που υπαρχει εδω γενικα.Ο φιλος σου πρεπει να σου ειπε ψεματα.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
οχι, δεν καταλαβες. το ΠΡΩΤΟ αποτελεσμα λεω. δεν τα βλεπεις τα φραπο-πότηρα ????Το εχω κανει με το Βρασιδας και παλι εδω με εβγαλε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 120
- Εμφανίσεις
- 33K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις