Νέα

Από που βρήκατε το site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GAMIAS_GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 358
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως μάθατε για το bourdela.com?

• Από φίλο

Ψήφοι: 23 24,2%
  • Από μηχανή αναζήτησης

Ψήφοι: 31 32,6%
  • Από περιοδικό

Ψήφοι: 3 3,2%
  • Από άλλο site

Ψήφοι: 6 6,3%
  • Από μπουρδέλο/ίδρυμα φραπέ

Ψήφοι: 5 5,3%
  • Ούτε που θυμάμαι

Ψήφοι: 27 28,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    95

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Αληθεια οσοι ειναι μελοι του σαιτ πως το ανακαλυψατε και σας προξενησε το ενδιαφερον για να γραφτειτε? Εμενα μου μιλησε ενα φιλαρακι για την υπαρξη του σαιτ πριν εναμισι χρονο πολυ μπουρδελιαρης το παιδι και εχουμε κανει μαζι πολλες τσαρκες στη Φυλης. Εν τω μεταξυ αυτος δεν ειναι μελος του σαιτ απλα εμπαινε καμια φορα ως επισκεπτης. Αλλα απο τοτε που μου μιλησε για αυτο εγω δεν ξεκολαω.

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
εγω το ειχα διαωασει στο free το περιοδικο πριν 3 χρονια περιπου νομιζω!!!

Alitarxis

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Τυχαία το βρήκα πριν ένα χρονο ενω έκανα search σε ελληνικό σαιτ,εψαχνα για sex hotel και για αρκετό καιρό μετά που πέτυχα το site έμπαινα ως επισκέπτης

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
εφημερίδα (τώρα εσπρέσσο-τράφικ ήταν θα σας γελάσω)
αλλά αρχικά δεν είχα γραφτεί μέλος, απλά διάβαζα.

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
τυχαια το ειδα στο νετ!!!!

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Πριν από αρκετό καιρό, το περιοδικό που υπάρχει στην εφημερίδα ΒΗΜΑ, έκανε ένα αφιέρωμα για τα μπουρδέλα της Φυλής. Εκεί σε κάποια στιγμή η δημοσιογράφος, ανέφερε ότι τα σπίτια της περιοχής έχουν και site στο internet. Βέβαια αυτό δεν ήταν σωστό, αλλά εμένα μου κίνησε την περιέργεια και με λίγο ψάξιμο το βρήκα΄, γράφηκα και από τότε κόλλησα...

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Τυχαια και εγω αρκετο καιροπριν.

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
στο περιοδικο FHM σε αρθρο για τα 50 Best sites ...

οι ασχετοι το ειχαν στο νουμερο 19. :headbang:
:grin: :grin:

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Συγχωνεύτηκε το θέμα αφού υπήρχε ήδη σχετικό thread

electra(1)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
εγω το ειχα διαβασει στο περιοδικο free στο οποιο ειχε και πολυ ενδιαφερουσα συνεντευξη των τριων δημιουργων του σαιτ.αν θυμαμαι καλα ειχα διαβασει οτι ο καθε ενας προσεφερε σε καποιο τομεα ειδικοτερα περισσοτερο. πχ ο ενας ασχολουνταν με σχεδιασμο και υποστηριξη του σαιτ ειδικοτερα δλδ οτι αφορουσε πληροφορικη ενω ο αλεξ ειναι ο "ενημερωτης" που παει στα μπουρδελα και φερνει υλικο για να ανεβαζουνε  :grin: :grin: :grin: :grin: (τωρα που το σκεφτομαι πρεπει να ψαξω εκεινο το τευχος) το θεμα ειναι ομως οτι τοτε δεν μπηκα καν στον κοπο να δω περι τινος προκειται.ετσι μια μερα με τα απο καιρο ηθελα να σκοτωσω την ωρα μου και εψαχνα ανεκδοτα.ετσι μου ηρθε στο μυαλο να πατησω ορμομενη απο το γεγονος οτι ο τοτος ειναι δημοφιλης στα ανεκδοτα και ηταν εκει μεσα !! βεβαια η σελιδα αυτη δεν εχει ανεκδοτα τελικα.ετσι μπηκα να δω τι παιζει και να μαι :cheesy:

Επισκέπτης
Ένα βραδάκι που καθόμουν σπίτι μου, έψαχνα σε search engines γενικά. Όχι για να βρω κάτι συγκεκριμένο, απλά πως βάζεις ρε αδερφέ ένα keyword "NBA" στο Google, μου ήρθε κατακέφαλα και έβαλα "bourdela" και μου έβγαλε την σελίδα (που τότε μάλιστα ήταν .gr και όχι .com).

Τα υπόλοιπα είναι γνωστά... μπήκα, έκανα register, έστειλα δειλά-δειλά μερικές ενημερώσεις για Φυλής & Μεταξουργείο και το πράμα εξελίχθηκε κάπως έτσι. And I like it!!!  :rockon:

Μια από τα ίδια!

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ηθελα να ρωτησω για την ταυλάνδη!!! εψαχνα ενα cg συν τοις αλλοις αλλα δεν το θυμαται κανεις απο το 2004...

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
εγω το ειχα διαβασει στο περιοδικο free στο οποιο ειχε και πολυ ενδιαφερουσα συνεντευξη των τριων δημιουργων του σαιτ.αν θυμαμαι καλα ειχα διαβασει οτι ο καθε ενας προσεφερε σε καποιο τομεα ειδικοτερα περισσοτερο. πχ ο ενας ασχολουνταν με σχεδιασμο και υποστηριξη του σαιτ ειδικοτερα δλδ οτι αφορουσε πληροφορικη ενω ο αλεξ ειναι ο "ενημερωτης" που παει στα μπουρδελα και φερνει υλικο για να ανεβαζουνε  :grin: :grin: :grin: :grin: (τωρα που το σκεφτομαι πρεπει να ψαξω εκεινο το τευχος) το θεμα ειναι ομως οτι τοτε δεν μπηκα καν στον κοπο να δω περι τινος προκειται.ετσι μια μερα με τα απο καιρο ηθελα να σκοτωσω την ωρα μου και εψαχνα ανεκδοτα.ετσι μου ηρθε στο μυαλο να πατησω ορμομενη απο το γεγονος οτι ο τοτος ειναι δημοφιλης στα ανεκδοτα και ηταν εκει μεσα !! βεβαια η σελιδα αυτη δεν εχει ανεκδοτα τελικα.ετσι μπηκα να δω τι παιζει και να μαι :cheesy:

Ο μπουρδελιάρης-ενημερωτής ήταν ο Πάνος.
Η συνέντευξη υπάρχει διαθέσιμη online στο παρακάτω link:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
κάποιος είχε πετύχει το banεράκι σε περιοδικό, μου το σφύριξε αλλά ποτέ δεν μπήκα στον κόπο να κάνω register, διάβαζα απ' εξω.
όταν το γραφείο με τα CG άρχισε να φέρνει φόλες, πάτησα εγγραφή μπας και βρω κάτι άλλο.
ακόμα θυμάμαι τα PM με τον kotsarikos, ψάχνοντας πια αξίζει απο το γνωστό γραφείο του κυρ-γιάννη
ΥΓ.: αυτό το γραφείο υπάρχει ακόμα άραγε?

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Από ένα συνεργάτη ο οποίος δεν έχει πρόβλημα να περνάς την ώρα σου
στον υπολογιστή του!!!!!!!!!
Κοίταγα στις διευθύνσεις και είδα και το bourdela, κάνω κλικ
και κόλλησα.....................!!!!!!!!!!!!

Depth meter

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Μια ωραια Κυριακη του Αυγουστου 2006 ενω βρισκομουν επαγγελματικη εξορια χιλιαδες χιλιομετρα μακρυα και ενω δεν ειχα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ να κανω εγραψα την λεξη "βυζια" η' "βυζαρες" στο google.gr . Μου εμφανισε μια κριτικη απο Αριστοτέλους για την Αντριανα και τις πλαστικες βυζαρες της!!! που τιμουσα και πριν ανακαλυψω το site. Απο τοτε το παρακολουθω συνεχως οντας κολλημενος, αν και δεν συμετεχω πολυ σε θρεντ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom