Νέα

Απο ευγένεια καλά πάμε .....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trelomounakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 294
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
Ρε παιδια θα σας τη πω μα τη παναγια ! Χθες εβαλα μια κριτικη για τη Μαιρουλα , κατακλυστηκα απο μηνυματα στα οποια απαντησα και ενας ρε κεραταδες ενας ρε γαμικουλες συναδελφοι αρρωστημενοι γαμιαδες , ενας ρε πουστη μου ενας δε μπηκε στο κοπο να πει ενα ευχαριστω για το τηλεφωνο της ..!!!
Το φελλεγι μου μεσα

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Ρε παιδια θα σας τη πω μα τη παναγια ! Χθες εβαλα μια κριτικη για τη Μαιρουλα , κατακλυστηκα απο μηνυματα στα οποια απαντησα και ενας ρε κεραταδες ενας ρε γαμικουλες συναδελφοι αρρωστημενοι γαμιαδες , ενας ρε πουστη μου ενας δε μπηκε στο κοπο να πει ενα ευχαριστω για το τηλεφωνο της ..!!!
Το φελλεγι μου μεσα

Το οτι θα στην ξεσκισουν δε σε νοιαζει?

OP
OP
T

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
γιατι ρε φιλε ? γκομενα μου ειναι ?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Το φελλεγι μου μεσα

Δεν διαβάζουν Χρήστο Ζαμπούνη εδώ μέσα φαίνεται....... :grin: :grin: :grin:

www.greekbooks.gr/BookDetails.aspx?id=187020]http://www.greekbooks.gr/BookDetails.aspx?id=187020[/url]

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

ενας ρε πουστη μου ενας δε μπηκε στο κοπο να πει ενα ευχαριστω για το τηλεφωνο της ..!!!
Το φελλεγι μου μεσα

(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: hitman21 στις: 13/08/10, 15:03 » Παράθεση Απάντηση Διαγραφή  

--------------------------------------------------------------------------------

Γειά σου φίλε συναγωνιστή!
Μηπως έχεις το τηλέφωνο για να κλείσω την Αριάνα?

[size=15pt]Ευχαριστώ προκαταβολικά![/size]
 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε 140 παιρνει?αυτη πρεπει να μας πει ευχαριστω :2funny:
κανα φρικοπουρο με μασελακι να παιρνει το πολυ 20 ευρω ξερεις?
εκει θα ακουσεις πολλα ευχαριστω :2funny:
παρε και ενα ζαμπουνη δικε μου :2funny:

Συνημμένα

• b122565.jpg
    b122565.jpg
    30,1 KB · Εμφανίσεις: 18

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Το φελλεγι μου μεσα

καταρχάς σε σένα έτυχε να μην πει κανείς τίποτα ... συνήθως απλά υπάρχουν πολλοί που είναι αγενείς με αυτή την έννοια ... αλλά εσύ τώρα το κατάλαβες ότι σε αυτή τη χώρα κυριαρχεί η αγένεια???.... όταν πήγα φίλε μου για πρώτη φορά εξωτερικό έτυχε να πάω σε μέρος που η ευγένεια -άσχετα με το αν σε συμπαθούν ή όχι - είναι μέρος της κουλτούρας τους .... δεν φαντάζεσαι πόσο γύφτος ένοιωσα που συμπεριφερόμουν σαν έλληνας .... και το άλλαξα βέβαια .... επίσης δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγενέστατη εικόνα της κοπέλας όταν βγαίναμε από την φυσούνα του αεροπλάνου επιστρέφοντας ελλάδα .... ήταν η εικόνα του μέσου έλληνα: "έλα σβέλτα παιδιά και σας κάνω χάρη που κάθομαι εδώ τώρα για σας" ... όταν ζεις εδώ το συνηθίζεις ... όταν όμως πας εξωτερικό και ξαφνικά δεις αυτό πραγματικά είναι πολιτισμικό σοκ

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Και μένα μου στέλνουν πμ άποστοι και με ρωτάνε για τηλέφωνα και τους γράφω ευγενικά στους όρχεις μου. Ευτυχώς που δεν είμαι αγενής γιατί θα τους έγραφα στ' αρχίδια μου

OP
OP
T

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
τρανταχτο παραδειγμα αγενειας ...
Κυριακη βραδυ , Χιλτον , τερμα ταρατσα στο μπαρ ... Γιορταζε η δικια μου κι ειπα να τη παω καπου λιγο hi ....
Πηρα τ αρχιδια μου ! Μιση ωρα να παρουν παραγγελια , οι σερβιτορες αγενεστατες , μονο που δεν μας πεταξαν τα ποτα στα μουτρα ! στο χιλτον ρε πουστη μου ! και 62 ευρω 4 ποτα !!! Τα σχολια δικας σας ..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Κυριακη βραδυ , Χιλτον , τερμα ταρατσα στο μπαρ ... Γιορταζε η δικια μου κι ειπα να τη παω καπου λιγο hi ....
Πηρα τ αρχιδια μου ! Μιση ωρα να παρουν παραγγελια , οι σερβιτορες αγενεστατες , μονο που δεν μας πεταξαν τα ποτα στα μουτρα ! στο χιλτον ρε πουστη μου ! και 62 ευρω 4 ποτα !!! Τα σχολια δικας σας ..
αυτο ειναι μη αποδεχτο...
επρεπε να κανεις ζητημα..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τουλαχιστον εσπρωξες μετα τυπε?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
σπανια να μου μιλησουν με αγενεια. οταν εισαι κι εσυ χαμογελαστος και ευγενικος, συνηθως βρισκεις ανταποκριση.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αμα σε πειραξε τοσο πολυ φωναζεις τον υπευθυνο...αν σε πουτσογραψει(στανταρ)καντη χωρις να πληρωσεις αλλα θελει μαεστρια...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

παίζει σοβαρά να είμαστε ο πιο αγενής και χυδαίος λαός στον κόσμο

δεν μου έρχεται άλλος λαός στο μυαλό χειρότερος από εμάς

στην αγγλία γνώρισα Τανζανούς(μάο μάο που τους λέμε) και ήταν ευγενέστατοι και με φοβερό επίπεδο

ΥΓ υπάρχει λαός στη χώρα του οποίου θα στεκόταν δελτίο Σταρ πάνω από μία μέρα???

δείγμα επιπεδου και ευγένειας δεν είναι ο Τσιλιπουνιδάκης?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom