Νέα

Απο ευγένεια καλά πάμε .....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trelomounakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 294
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Υ.Γ ευγενικος με τους ευγενικους αλλα πολυ αληταρας με τα πουστρακια & τις αμοιβαδες..

ο ευγενής είναι ευγενικός απέναντι σε όλους και όχι μόνο σε αυτούς που του ταιριάζουν... στην αντίθετη περίπτωση απλά είναι υποκριτής...

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
εγω αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι αμα ο αλλος ειναι ζωο οσο και να σαι ευγενικος παλι ζωο θα παραμεινει...εκτος κι αν τον προσβαλλεις χοντρα (αν σε ενδιαφερει) και χαμπαριασει τιποτα...
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ναι ρε velvi αν είσαι γκομενάκι στοιχειωδώς εμφανίσιμο στην ελλάδα οι άντρες δεν θα είναι μαζί σου όσο αγενείς είναι με άλλους ... αλλά δεν μιλάμε για το πώς μιλάει μόνο ο άλλος ... η αγένεια είναι στην αύρα που σου αφήνει ... στο πώς σε κοιτάει στο πώς κινείται σε ό,τι κι αν κάνει ... αν πραγματικά δεν το χεις δει αυτό μάλλον ζεις σε άλλη χώρα σε σχέση με μένα ...

ΥΓ τις προάλλες συγγενικό μου πρόσωπο που όμως δεν είναι ελληνίδα έτυχε να βρεθεί ελλάδα και πήγαμε μουσείο ακρόπολης .... και επειδή η συγγενής μου έχει αυτη την ευγένεια που έχουν στη χώρα της έκανα άμεσα τη σύγκριση και πάλι με τις υπαλλήλους του μουσείου ... δεν είναι ότι μίλησαν με αγένεια .. απλά η έκφαρση του προσώπου ήταν τόσο μα τόσο "δεν ασχολούμαι μαζί σου ξένε έχω τα δικά μου να σκέπτομαι κι αν ασχοληθώ θα είναι για να σε κουτσομπολέψω και να σε θάψω" .... ακόμα και στον σκλαβενίτη στη γειτονιά μου που έχουν πει στις κοπέλες στα ταμεία να σου βάζουν τα πράγματα σε σακούλες αφού πληρώσεις , το κάνουν με τόσο κατεβασμένα μούτρα .... και για να προλάβω το γνωστό παπαροεπιχείρημα του ελληνάρα δεν είπα να έχουν ένα ύφος λες και πήγαν στο πάρτυ της ζωής τους αλλά ανάμεσα σε αυτά τα 2 άκρα υπάρχουν πολλά άλλα σημεία ... στο φινάλε θέμα ευγένειας είναι

δε διαφωνω οτι ειμαστε γενικα αγενης.
αλλα δεν ειναι θεμα πεσιματικης, το ξαναπα.

εξηγω σε σερβιτορα σε εστιατοριο κυριλε στο ναυπλιο, οτι ειμαι βεγκαν, και την ρωταω τι μπορω να φαω, επειδη δεν εβρισκα τπτ στον καταλογο :S μου εξηγησε ολο χαρα, μου προτεινε πραματα, και μου φερνε και διαφορες ορεκτικομαλακιες για να χορτασω. και με ρωτουσε με ενδιαφερον τη θεωρια μου. αχ την αγαπησα :smitten:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
ο ευγενής είναι ευγενικός απέναντι σε όλους και όχι μόνο σε αυτούς που του ταιριάζουν... στην αντίθετη περίπτωση απλά είναι υποκριτής...
Να το θυμόμαστε και στις πολιτικές συζητήσεις και στις οπαδικές εδώ μέσα αυτό.Μιλάω για όλους μας φυσικά

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
σπανια να μου μιλησουν με αγενεια. οταν εισαι κι εσυ χαμογελαστος και ευγενικος, συνηθως βρισκεις ανταποκριση.

Οι περισσοτεροι αντρες ειναι σχετικα ευγενικοι ειδικα αν ειναι ξελιγομενοι, αν τωρα εισαι και καλο μουνι μπορει και να κανουν και καμια κωλοτουμπα.

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Μια ματιά στα παραπάνω ποστ αρκεί να δείξει το "ζωώδες" της συμπεριφοράς του Έλληνα....  :jerking:

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
λες παπαριες...
δεν λεω πως οι ελληνες ειναι ευγενικοι, απλα ειναι πιο εκδηλωτικοι και εξωστρεφεις και εκδηλωνουν ευκολοτερα τα συναισθηματα τους.
Σχετικα με την Αγλια που λες, οι Αγγλοι είναι προσποιητα ευγενεις (του κωλου).
ασε που οταν πινουν  γινονται οι μεγαλυτεροι μαλακες και καραγκιοζηδες της υφηλιου...
και μπορεί να μην βλεπουν σταρ στο πουστρονησο τους, αλλα διαβαζουν κατι φυλλαδες του κωλου στηλ Sun κτλ που ειναι 3 φορές χειροτερες...
αυτες οι εφημεριδες εκει ειναι πρωτες σε κυκλοφορια εδω και χρόνια...
ασε λοιπον...

Εχοντας επισκευθει ουκ ολιγες φορες το "νησι" επιβαιβεωνω 100% αυτα που λεει ο συναγωνιστης αλλα εταιρων-εκατερων οτι ειμαστε μαλακες ειμαστε σαν  γενικοτερη εικονα περι ευγενειας...
Οι μονοι που παιζει να μας περνανε ειναι οι Εβραοι(Ισραιλιτες) που πιο μιζερα&ακομψα αγενης λαος δεν εχω συναντησει.
Για τους Ιταλους εχοντας τους ζησει 10 σεζον στην Ιο θα ελεγα οτι ισχυει μονο για τους Νοτιους...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
λες παπαριες...
δεν λεω πως οι ελληνες ειναι ευγενικοι, απλα ειναι πιο εκδηλωτικοι και εξωστρεφεις και εκδηλωνουν ευκολοτερα τα συναισθηματα τους.
Σχετικα με την Αγλια που λες, οι Αγγλοι είναι προσποιητα ευγενεις (του κωλου).
ασε που οταν πινουν  γινονται οι μεγαλυτεροι μαλακες και καραγκιοζηδες της υφηλιου...
και μπορεί να μην βλεπουν σταρ στο πουστρονησο τους, αλλα διαβαζουν κατι φυλλαδες του κωλου στηλ Sun κτλ που ειναι 3 φορές χειροτερες...
αυτες οι εφημεριδες εκει ειναι πρωτες σε κυκλοφορια εδω και χρόνια...
ασε λοιπον...

ας ήμασταν και μεις προσποιητά ευγενικοί!!!(αν και δεν ξέρω τί θα πει αυτή η έννοια,δηλαδή σου λένε καλημέρα και από μέσα τους βρίζουν???,δεν νομίζω...)

τί να πρωτοσκεφτείς

το άδειασμα των τσιγάρων από το παράθυρο?
τις ουρές στις τράπεζες?

τον υπάλληλο που καπνίζει και φυσάει τον καπνό μέσα στα μούτρα σου?
την χοντρή στη Εφορία που της εξηγείς το πρόβλημά σου και αυτή τρώει γύρο και βρωμάει όλο το κτίριο?

τον ΟΤΕτζή και τον ΔΕΗτζή τον άπλυτο με το ύφος των χιλίων καρδιναλίων να στρίβει τσιγάρο και να σου λέει "έλα αργότερα"?

ατέλιωτα παραδείγματα καθημερινά

ΥΓ η ΣΑΝ φίλε δεν είναι καθεστώς στην Αγγλία,ούτε τρόπος ζωής και σκέψης....

στην ελλάδα το Σταρ είναι....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Να το θυμόμαστε και στις πολιτικές συζητήσεις και στις οπαδικές εδώ μέσα αυτό.Μιλάω για όλους μας φυσικά

φυσικά.. αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ένας ευγενής δεν έχει δικαίωμα να θυμώσει...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
φυσικά.. αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ένας ευγενής δεν έχει δικαίωμα να θυμώσει...
Γι αυτό είπα το λέω για όλους μας και ο γραπτός λόγος εδώ παραπλανεί πολλές φορές.Διαφορετικά θα μιλάγαμε,και πολιτικά,πίνοντας μπύρες

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ναι ευτυχώς που μας έμαθαν να διαβάζουμε στο σχολείο που πήγα....
Καταλαβαίνεις τι είναι πλάκα ή όχι,με ξέρεις ή ξέρεις αν έχω το θάρρος-θράσσος,για χ-ψ άσχετους λόγους,να πειράζω τη Velvy? Xαλάρωσε, αν πειράχτηκε η ίδια,εδώ είμαστε να μου το πει.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
ας ήμασταν και μεις προσποιητά ευγενικοί!!!(αν και δεν ξέρω τί θα πει αυτή η έννοια,δηλαδή σου λένε καλημέρα και από μέσα τους βρίζουν???,δεν νομίζω...)

τί να πρωτοσκεφτείς

το άδειασμα των τσιγάρων από το παράθυρο?
τις ουρές στις τράπεζες?

τον υπάλληλο που καπνίζει και φυσάει τον καπνό μέσα στα μούτρα σου?
την χοντρή στη Εφορία που της εξηγείς το πρόβλημά σου και αυτή τρώει γύρο και βρωμάει όλο το κτίριο?

τον ΟΤΕτζή και τον ΔΕΗτζή τον άπλυτο με το ύφος των χιλίων καρδιναλίων να στρίβει τσιγάρο και να σου λέει "έλα αργότερα"?

ατέλιωτα παραδείγματα καθημερινά

ΥΓ η ΣΑΝ φίλε δεν είναι καθεστώς στην Αγγλία,ούτε τρόπος ζωής και σκέψης....

στην ελλάδα το Σταρ είναι....
εσυ τωρα μπαινεις σε πιο βαθια νερα... εδω περα απ το θεμα της ευγενειας τιθεται και το θεμα της δημοσιουπαλληλικης νοοτροπιας...που αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
δε διαφωνω οτι ειμαστε γενικα αγενης.
αλλα δεν ειναι θεμα πεσιματικης, το ξαναπα.

εξηγω σε σερβιτορα σε εστιατοριο κυριλε στο ναυπλιο, οτι ειμαι βεγκαν, και την ρωταω τι μπορω να φαω, επειδη δεν εβρισκα τπτ στον καταλογο :S μου εξηγησε ολο χαρα, μου προτεινε πραματα, και μου φερνε και διαφορες ορεκτικομαλακιες για να χορτασω. και με ρωτουσε με ενδιαφερον τη θεωρια μου. αχ την αγαπησα :smitten:

για το ότι οι άντρες στη χώρα μας είναι πιο ευγενείς σε κοπέλες για άλλους λόγους δεν είναι καν θέμα συζήτησης .. άντρας είμαι και έχω δει άπειρες φορές το σκηνικό ... εσύ ως γυναίκα είναι λογικό να μην έχεις παρατηρήσει τη διαφορά τόσες φορές ...

ευγενείς περιπτώσεις κι εγώ έχω συναντήσει αλλά είναι τόσο λίγες που είναι εξαιρέσεις ... και για αυτόν ακριβώς το λόγο όταν τις πετυχαίνω πραγματικά ενθουσιάζομαι γιατί είναι τόσο σπάνιο στη χώρα μας ... αλλά είναι οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα ..

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Καταλαβαίνεις τι είναι πλάκα ή όχι,με ξέρεις ή ξέρεις αν έχω το θάρρος-θράσσος,για χ-ψ λόγους άσχετους λόγους,να πειράζω τη Velvy? Xαλάρωσε, αν πειράχτηκε η ίδια,εδώ είμαστε να μου το πει.

α μπραβο. την πλακα που μου κανει ο πλε ας πουμε, αν την κανει κανας ασχετος, θα ακουσει καντηλι ^_^
επισης ο γραπτος λογος οντως παραπλανα.

και ξεκολλατε! ΜΗΝ μπερδευετε την ευγενεια με το πεσιμο. ελεος!

εντιτ:
Κατάλαβες τώρα παίχτη?  ;)
Velvy  :smitten:

σκατοκαλυβι! :cheesy:

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Καταλαβαίνεις τι είναι πλάκα ή όχι,με ξέρεις ή ξέρεις αν έχω το θάρρος-θράσσος,για χ-ψ λόγους άσχετους λόγους,να πειράζω τη Velvy? Xαλάρωσε, αν πειράχτηκε η ίδια,εδώ είμαστε να μου το πει.

Αναφέρθηκα στα ποστ των προηγούμενων σελίδων, αλλά όποιος έχει τη μυγα μυγιάζεται.
Η velvy δεν ξερω αν πειράχτηκε. Συνήθως οι ομοφυλόφιλοι δεν έχουν τέτοια προβλήματα.
Βρείτε τα μεταξύ σας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom