Νέα

Απο ευγένεια καλά πάμε .....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trelomounakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 294
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ΡΕ ΘΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΓΑΜΩ ΤΗΜΠΟΥΤΑΝΑΜ???
ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΤΟ ΛΕΩ, ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΦΑΚΛΑΝΑ

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Αναφέρθηκα στα ποστ των προηγούμενων σελίδων, αλλά όποιος έχει τη μυγα μυγιάζεται.
Η velvy δεν ξερω αν πειράχτηκε. Συνήθως οι ομοφυλόφιλοι δεν έχουν τέτοια προβλήματα.
Βρείτε τα μεταξύ σας.

εμεις τα πουστρακια εχουμε κοινους κωδικους. εχεις δικιο.
ει οπ.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Υπάρχουν και οι μπαζογαμιάδες....... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Επισκέπτης
ο ευγενής είναι ευγενικός απέναντι σε όλους και όχι μόνο σε αυτούς που του ταιριάζουν... στην αντίθετη περίπτωση απλά είναι υποκριτής...
μην μου τριβεσαι ρε μαλακα..
δεν σε γαμαω λεμε..
τραβας ζορι & αυτο φαινεται απο τις συνεχεις αναφορες σου σε προσωπικα μου στοιχεια στο οποιοδηποτε ποστ κανω στα πολιτικα θρεντς..
οκ..
εχουν ολοι καταλαβει οτι εισαι κακομοιρος(στην ψυχη) αρχιμαλακας,δεν χρειαζεται να το επιβεβαιωνεις συνεχως..
Υ.Γ ξαναπετα την γνωστη καραμελιτσα να γελασουμε λιγο..
Υ.Γ1 κακως ο μαλακας ο περσονας πεφτει στο επιπεδο σου & κανει αναφορες σε τυχον προσωπικα σου στοιχεια..
ομως εχει ακομη μπαμπα..
οταν & αμα τον χασει πριν ψοφησω εγω,θα αρχισω να τον επαναφερω στην ταξη..
μεχρι τοτε μαλακιστειτε τα δυο σας..

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
η ειλικρινεια μπορει να εκληφθει και σαν αγενεια πολλες φορες αλλα καλυτερα ειλικρινης παρα γλοιωδης...εξαρταται παντα σε ποιον μιλας...αλλιως θα μιλησεις στην αγενη πωλητρια,αλλιως στον αγενη προισταμενο σου η διευθυντη σου και παει λεγοντας...δε σημαινει αυτο οτι υποκρινεσαι αλλα αν πχ βρισεις τον αγενη διοικητη σου στο στρατο οντας ειλικρινης ε τοτε απλα την εκατσες...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αναφέρθηκα στα ποστ των προηγούμενων σελίδων, αλλά όποιος έχει τη μυγα μυγιάζεται.
Η velvy δεν ξερω αν πειράχτηκε. Συνήθως οι ομοφυλόφιλοι δεν έχουν τέτοια προβλήματα.
Βρείτε τα μεταξύ σας.
Aναφέρθηκες το δικό μου ποστ.Κατάλαβε ότι θες παίχτη

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16

Στην αγαμια της εποχης μας ολα να τα περιμενεις.

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230

βρε κούκλα δεν μιλάμε απαραίτητα για πέσιμο .. μιλάμε για συμπεριφορά απέναντι στο άλλο φύλο ... να στο χοντρύνω πιο πολύ???.... μπορεί να είσαι όπως λες αλλά μπορεί να κάνεις στον άλλο κονέ με την βέλβι ας πούμε που είναι γκομενάκι ...

και κάτι ακόμα πιο σημαντικό: εσύ ουσιαστικά μιλάς θεωρητικά .. εμείς μιλάμε με βάση κάτι που έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
στους σωστους και ευγενικους, σωτοτατος και ευγενικοτατος και στους αξεστους και αγενης αδιαφορος και γραψαρχιδηστης  :s&m_2:
στη δουλεια μου εχει τυχει σε καποια ατομα να λεω καλημερα και να μην να μου ανταπαντανε  :headbang:  αυτο μου τη δινει αφανταστα
τους εχω γραψει στ αρχιδια κανονικα... τωρα μου λενε αυτοι καλημερα και γω ουτε που τους κοιταω  :thefinge:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
βρε κούκλα δεν μιλάμε απαραίτητα για πέσιμο .. μιλάμε για συμπεριφορά απέναντι στο άλλο φύλο ... να στο χοντρύνω πιο πολύ???.... μπορεί να είσαι όπως λες αλλά μπορεί να κάνεις στον άλλο κονέ με την βέλβι ας πούμε που είναι γκομενάκι ...

και κάτι ακόμα πιο σημαντικό: εσύ ουσιαστικά μιλάς θεωρητικά .. εμείς μιλάμε με βάση κάτι που έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε

ας ξεκολλησουμε με αυτη τη μαλακια ομως. ουτε καν.

μιλα θεωρητικα? δε ζει εδω?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Το ανησυχητικό για μένα είναι πως φτάσαμε το προφανές-η ευγένεια- να αποτελεί την έκπληξη και την εξαίρεση στον κανόνα της αγένειας  :headbang:
Παλιότερα οι Ελληνες ήταν πολύ πιο ευγενικοί στα 50'ς στα 60'ς.Από τον νεοπλουτισμό και νεοποτισμό-γραψαρχιδισμό των ευδαιμονικών 80'ς και μετά το πράγμα πήγε κατά διαόλου.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Aναφέρθηκες το δικό μου ποστ.Κατάλαβε ότι θες παίχτη

δεν αναφέρθηκε στο δικό σου, εγώ δεν κατάλαβα αυτό.
το ότι δεν κάνει κάποιος παράθεση δε σημαίνει πάντα ότι αναφέρεται στο προηγούμενο ποστ, ειδικά όταν γράφει "τα προηγούμενα ποστ"

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
ας ξεκολλησουμε με αυτη τη μαλακια ομως. ουτε καν.

μιλα θεωρητικα? δε ζει εδω?

θεωρητικά μιλάτε ρε βέλβι γιατί αν εγώ δεν θέλω να συμπεριφέρομαι σε σένα όπως στο φίλο μου τον γιώργο εσύ θα νομίζεις πάντα ότι η ευγένεια που σου δείχνω είναι γενική ... ρώτα όμως και τον γιώργο που με έχει δει άπειρες φορές να αλλάζω ύφος την ώρα που σκάει γκομενάκι ακόμα και μπάζο

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
δεν αναφέρθηκε στο δικό σου, εγώ δεν κατάλαβα αυτό.
το ότι δεν κάνει κάποιος παράθεση δε σημαίνει πάντα ότι αναφέρεται στο προηγούμενο ποστ, ειδικά όταν γράφει "τα προηγούμενα ποστ"

Άστο φίλε.
Ο Άνθρωπος ψάχνεται για μανούρα ακόμα κι εδω μέσα.
Σ' ευχαριστω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom