Νέα

Απο ευγένεια καλά πάμε .....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trelomounakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 294
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
τρανταχτο παραδειγμα αγενειας ...
Κυριακη βραδυ , Χιλτον , τερμα ταρατσα στο μπαρ ... Γιορταζε η δικια μου κι ειπα να τη παω καπου λιγο hi ....
Πηρα τ αρχιδια μου ! Μιση ωρα να παρουν παραγγελια , οι σερβιτορες αγενεστατες , μονο που δεν μας πεταξαν τα ποτα στα μουτρα ! στο χιλτον ρε πουστη μου ! και 62 ευρω 4 ποτα !!! Τα σχολια δικας σας ..
ελπιζω να μην τους αφησες και μπουρμπουαρ

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
εξαρταται και ποιος εισαι παντα...αλλιως θα μιλησουν στο δημοσιογραφο-φιρμα( το εχω ζησει οταν δουλευα)και αλλιως στο σουβλατζη της γειτονιας...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
και σε μενα αν προκειται για 40αρα τεκνατζου,το θεμα ειναι η γενικοτερη ελλειψη ευγενιας!

γτ πρεπει να αναφερομαι σε αντρες μονο? και κοπελες ειναι εξισου ευγενικες οταν ειμαι κι εγω.
και σημειωτεον, λογω διατροφικων συνηθειων, γινομαι αρκετα μαλακω με τις απαιτησεις μου σε εστιατορια. τωρα αν φτυνουν μεσα, τι να πω, δεν ξερω. νοστιμα ειναι :rolleyes:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Και μένα μου στέλνουν πμ άποστοι και με ρωτάνε για τηλέφωνα και τους γράφω ευγενικά στους όρχεις μου. Ευτυχώς που δεν είμαι αγενής γιατί θα τους έγραφα στ' αρχίδια μου

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
άποστοι  :2funny:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
παίζει σοβαρά να είμαστε ο πιο αγενής και χυδαίος λαός στον κόσμο

δεν μου έρχεται άλλος λαός στο μυαλό χειρότερος από εμάς

στην αγγλία γνώρισα Τανζανούς(μάο μάο που τους λέμε) και ήταν ευγενέστατοι και με φοβερό επίπεδο

ΥΓ υπάρχει λαός στη χώρα του οποίου θα στεκόταν δελτίο Σταρ πάνω από μία μέρα???

δείγμα επιπεδου και ευγένειας δεν είναι ο Τσιλιπουνιδάκης?

λες παπαριες...
δεν λεω πως οι ελληνες ειναι ευγενικοι, απλα ειναι πιο εκδηλωτικοι και εξωστρεφεις και εκδηλωνουν ευκολοτερα τα συναισθηματα τους.
Σχετικα με την Αγλια που λες, οι Αγγλοι είναι προσποιητα ευγενεις (του κωλου).
ασε που οταν πινουν  γινονται οι μεγαλυτεροι μαλακες και καραγκιοζηδες της υφηλιου...
και μπορεί να μην βλεπουν σταρ στο πουστρονησο τους, αλλα διαβαζουν κατι φυλλαδες του κωλου στηλ Sun κτλ που ειναι 3 φορές χειροτερες...
αυτες οι εφημεριδες εκει ειναι πρωτες σε κυκλοφορια εδω και χρόνια...
ασε λοιπον...

Επισκέπτης
ΥΓ υπάρχει λαός στη χώρα του οποίου θα στεκόταν δελτίο Σταρ πάνω από μία μέρα???

δείγμα επιπεδου και ευγένειας δεν είναι ο Τσιλιπουνιδάκης?
look who΄s talking!!!
βρε αρχιμαλακα κωλοτουμπα ριζο οπως θελω τα γυριζω,εσυ δεν εγραφες να καταργηθουν τα 3 κρατικα καναλια???
τα οποια σημειωτεον ειναι φουλ εκπομπες πολιτισμου-παραδοσης-κουλτουρας???
τραβα γαμησου παρακατω ρε τσουτσεκι..
Υ.Γ ευγενικος με τους ευγενικους αλλα πολυ αληταρας με τα πουστρακια & τις αμοιβαδες..
κλαψτε μουνοπανα..

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
λες παπαριες...
δεν λεω πως οι ελληνες ειναι ευγενικοι, απλα ειναι πιο εκδηλωτικοι και εξωστρεφεις και εκδηλωνουν ευκολοτερα τα συναισθηματα τους.
ασε που οταν πινουν  γινονται οι μεγαλυτεροι μαλακες και καραγκιοζηδες της υφηλιου...
και μπορεί να μην βλεπουν σταρ στο πουστρονησο τους, αλλα διαβαζουν κατι φυλλαδες του κωλου στηλ Sun κτλ που ειναι 3 φορές χειροτερες...
ασε λοιπον...

+1

επίσης technically οι μαο μαο είναι στην κένυα, για τανζανία περισσότερο έχουμε στο μυαλό μας τους μασάι  :boobies:

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
σπανια να μου μιλησουν με αγενεια. οταν εισαι κι εσυ χαμογελαστος και ευγενικος, συνηθως βρισκεις ανταποκριση.

ναι ρε velvi αν είσαι γκομενάκι στοιχειωδώς εμφανίσιμο στην ελλάδα οι άντρες δεν θα είναι μαζί σου όσο αγενείς είναι με άλλους ... αλλά δεν μιλάμε για το πώς μιλάει μόνο ο άλλος ... η αγένεια είναι στην αύρα που σου αφήνει ... στο πώς σε κοιτάει στο πώς κινείται σε ό,τι κι αν κάνει ... αν πραγματικά δεν το χεις δει αυτό μάλλον ζεις σε άλλη χώρα σε σχέση με μένα ...

ΥΓ τις προάλλες συγγενικό μου πρόσωπο που όμως δεν είναι ελληνίδα έτυχε να βρεθεί ελλάδα και πήγαμε μουσείο ακρόπολης .... και επειδή η συγγενής μου έχει αυτη την ευγένεια που έχουν στη χώρα της έκανα άμεσα τη σύγκριση και πάλι με τις υπαλλήλους του μουσείου ... δεν είναι ότι μίλησαν με αγένεια .. απλά η έκφαρση του προσώπου ήταν τόσο μα τόσο "δεν ασχολούμαι μαζί σου ξένε έχω τα δικά μου να σκέπτομαι κι αν ασχοληθώ θα είναι για να σε κουτσομπολέψω και να σε θάψω" .... ακόμα και στον σκλαβενίτη στη γειτονιά μου που έχουν πει στις κοπέλες στα ταμεία να σου βάζουν τα πράγματα σε σακούλες αφού πληρώσεις , το κάνουν με τόσο κατεβασμένα μούτρα .... και για να προλάβω το γνωστό παπαροεπιχείρημα του ελληνάρα δεν είπα να έχουν ένα ύφος λες και πήγαν στο πάρτυ της ζωής τους αλλά ανάμεσα σε αυτά τα 2 άκρα υπάρχουν πολλά άλλα σημεία ... στο φινάλε θέμα ευγένειας είναι

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
look who΄s talking!!!
βρε αρχιμαλακα κωλοτουμπα ριζο οπως θελω τα γυριζω,εσυ δεν εγραφες να καταργηθουν τα 3 κρατικα καναλια???
τα οποια σημειωτεον ειναι φουλ εκπομπες πολιτισμου-παραδοσης-κουλτουρας???
τραβα γαμησου παρακατω ρε τσουτσεκι..
Υ.Γ ευγενικος με τους ευγενικους αλλα πολυ αληταρας με τα πουστρακια & τις αμοιβαδες..
κλαψτε μουνοπανα..

για λόγους οικονομικούς το έγραψα καραγκιοζάκο(λερώνω και τα χέρια μου που σε απαντάω)

ποιες είναι οι εκπομπές τέχνης στην κρατική,πες μία?

η Μπήλιω,ο πουστόγαυρος ή η Φλέσσα?

αν αυτά είναι ποιότητα,είσαι νυχτωμένος....

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
εγω αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι αμα ο αλλος ειναι ζωο οσο και να σαι ευγενικος παλι ζωο θα παραμεινει...εκτος κι αν τον προσβαλλεις χοντρα (αν σε ενδιαφερει) και χαμπαριασει τιποτα...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ασχετο.Χτες στην ΝΕΤ είχε συνέντευξη του Jeff Koons.Στο Σταρ θα έβγαζαν αντίστοιχα την Τσιτσιολίνα  :grin:

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
λες παπαριες...
ασε λοιπον...

φίλε αυτό ακριβώς σημαίνει ευγένεια ... να μην δείχνεις τι αισθάνεσαι πραγματικά αν δεν υπάρχει λόγος για να μην προσβάλεις τον άλλο χωρίς λόγο....  το να είσαι εξωστρεφής κλπ που λέμε όλοι οι έλληνες μπορούμε να το πετύχουμε και με ευγένεια αλλά εμείς πάμε στο άλλο άκρο ... αυτό της απόλυτης εξωστρέφειας  ... υπάρχουν πολλά επίπεδα ξέρεις

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ξεκολλάτε με το ότι η βέλβι είναι γκομενάκι, δεν έχει να λέει, και με μένα είναι ευγενικοί που δεν είμαι  :rockon:
και μπαρδόν κιόλας, αλλά υπερβάλλετε με την αγένεια. μαλάκες υπάρχουν παντού, και οι έλληνες θα έλεγα ότι είναι μάλλον πιο άξεστοι παρά αγενείς. θεωρώ τους γάλλους πιο αγενείς από εμάς, αλλά πιστεύω πως αν μείνεις γαλλία θα αλλάξεις γνώμη γιατί θα καταλάβεις τη νοοτροπία τους, το ίδιο ισχύει και για τους ξένους που έρχονται ελλάδα και μας θεωρούν αγενείς.
αλλά έλεος, πάντα υπάρχουν αυτοί που θα θέλουν να σε εξυπηρετήσουν και αυτοί που δε θα θέλουν, και εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα, εξυπηρετικότατοι είναι οι περισσότεροι.
εκτός από τις γυναίκες στις δημόσιες υπηρεσίες συγκεκριμένα, δεν ξέρω τι κακό είναι αυτό  :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom