apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ιταλοι τυπεπαίζει σοβαρά να είμαστε ο πιο αγενής και χυδαίος λαός στον κόσμο
δεν μου έρχεται άλλος λαός στο μυαλό χειρότερος από εμάς
ιταλοι τυπεπαίζει σοβαρά να είμαστε ο πιο αγενής και χυδαίος λαός στον κόσμο
και σε μενα αν προκειται για 40αρα τεκνατζου,το θεμα ειναι η γενικοτερη ελλειψη ευγενιας!ε σε μενα πιανει.
ελπιζω να μην τους αφησες και μπουρμπουαρτρανταχτο παραδειγμα αγενειας ...
Κυριακη βραδυ , Χιλτον , τερμα ταρατσα στο μπαρ ... Γιορταζε η δικια μου κι ειπα να τη παω καπου λιγο hi ....
Πηρα τ αρχιδια μου ! Μιση ωρα να παρουν παραγγελια , οι σερβιτορες αγενεστατες , μονο που δεν μας πεταξαν τα ποτα στα μουτρα ! στο χιλτον ρε πουστη μου ! και 62 ευρω 4 ποτα !!! Τα σχολια δικας σας ..
και σε μενα αν προκειται για 40αρα τεκνατζου,το θεμα ειναι η γενικοτερη ελλειψη ευγενιας!
και σε μενα αν προκειται για 40αρα τεκνατζου,το θεμα ειναι η γενικοτερη ελλειψη ευγενιας!
Και μένα μου στέλνουν πμ άποστοι και με ρωτάνε για τηλέφωνα και τους γράφω ευγενικά στους όρχεις μου. Ευτυχώς που δεν είμαι αγενής γιατί θα τους έγραφα στ' αρχίδια μου
παίζει σοβαρά να είμαστε ο πιο αγενής και χυδαίος λαός στον κόσμο
στην αγγλία γνώρισα Τανζανούς(μάο μάο που τους λέμε) και ήταν ευγενέστατοι και με φοβερό επίπεδο
ΥΓ υπάρχει λαός στη χώρα του οποίου θα στεκόταν δελτίο Σταρ πάνω από μία μέρα???
δείγμα επιπεδου και ευγένειας δεν είναι ο Τσιλιπουνιδάκης?
Στα 15 λεπτά έπρεπε να φύγετε.τρανταχτο παραδειγμα αγενειας ...
look who΄s talking!!!ΥΓ υπάρχει λαός στη χώρα του οποίου θα στεκόταν δελτίο Σταρ πάνω από μία μέρα???
δείγμα επιπεδου και ευγένειας δεν είναι ο Τσιλιπουνιδάκης?
λες παπαριες...
δεν λεω πως οι ελληνες ειναι ευγενικοι, απλα ειναι πιο εκδηλωτικοι και εξωστρεφεις και εκδηλωνουν ευκολοτερα τα συναισθηματα τους.
Σχετικα με την Αγλια που λες, οι Αγγλοι είναι προσποιητα ευγενεις (του κωλου).
ασε που οταν πινουν γινονται οι μεγαλυτεροι μαλακες και καραγκιοζηδες της υφηλιου...
και μπορεί να μην βλεπουν σταρ στο πουστρονησο τους, αλλα διαβαζουν κατι φυλλαδες του κωλου στηλ Sun κτλ που ειναι 3 φορές χειροτερες...
αυτες οι εφημεριδες εκει ειναι πρωτες σε κυκλοφορια εδω και χρόνια...
ασε λοιπον...
σπανια να μου μιλησουν με αγενεια. οταν εισαι κι εσυ χαμογελαστος και ευγενικος, συνηθως βρισκεις ανταποκριση.
ευγενικος με τους ευγενικους αλλα πολυ αληταρας με τα πουστρακια & τις αμοιβαδες..
look who΄s talking!!!
βρε αρχιμαλακα κωλοτουμπα ριζο οπως θελω τα γυριζω,εσυ δεν εγραφες να καταργηθουν τα 3 κρατικα καναλια???
τα οποια σημειωτεον ειναι φουλ εκπομπες πολιτισμου-παραδοσης-κουλτουρας???
τραβα γαμησου παρακατω ρε τσουτσεκι..
Υ.Γ ευγενικος με τους ευγενικους αλλα πολυ αληταρας με τα πουστρακια & τις αμοιβαδες..
κλαψτε μουνοπανα..
Υ.Γ ευγενικος με τους ευγενικους αλλα πολυ αληταρας με τα πουστρακια & τις αμοιβαδες..
κλαψτε μουνοπανα..
ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...Υ.Γ ευγενικος με τους ευγενικους αλλα πολυ αληταρας με τα πουστρακια & τις αμοιβαδες..
κλαψτε μουνοπανα..
λες παπαριες...
δεν λεω πως οι ελληνες ειναι ευγενικοι, απλα ειναι πιο εκδηλωτικοι και εξωστρεφεις και εκδηλωνουν ευκολοτερα τα συναισθηματα τους.
Σχετικα με την Αγλια που λες, οι Αγγλοι είναι προσποιητα ευγενεις (του κωλου).
ασε που οταν πινουν γινονται οι μεγαλυτεροι μαλακες και καραγκιοζηδες της υφηλιου...
και μπορεί να μην βλεπουν σταρ στο πουστρονησο τους, αλλα διαβαζουν κατι φυλλαδες του κωλου στηλ Sun κτλ που ειναι 3 φορές χειροτερες...
αυτες οι εφημεριδες εκει ειναι πρωτες σε κυκλοφορια εδω και χρόνια...
ασε λοιπον...