αμα σε πειραξε τοσο πολυ φωναζεις τον υπευθυνο...αν σε πουτσογραψει(στανταρ)καντη χωρις να πληρωσεις αλλα θελει μαεστρια...
τι μου θυμισες τωρα... εχω και ορεξη για γραψιμο με το ανετο 3-0 της Σιτυ...
Καλοκαιρινο κλαμπ μεσα στα 3-4 καλυτερα - τοτε... Παω με την κοπελα μου, μου ζητανε ευγενικα να πληρωσω εισοδο αν και συχνος πελατης γιατι "ειναι μεσα το ΣΔΟΕ"... Παω στην μπαργουμαν, "εχετε εισιτηρια?", παρ'τα και βαλε μας δυο ποτα και δυο σφηνακια κιτρινη Jose Cuervo με φετα πορτοκαλι... Πινουμε απο 3 ποτα και 3 σφηνακια ο καθενας, οταν ερχονται δυο φιλοι μου και καθονται διπλα μας...
Φερε τεκιλες και ξαναφερε, σε μια φαση η καριολα βαζει δυο σφηνακια και κερναει τους φιλους μου! εμενα και την δικια μου τιποτα!
Δε γαμιεται λεω το ξεκωλο, λεφτα εχουμε...
Φτανει η ωρα να πληρωσω, μου λεει ενα ποσο που μου φανηκε μεγαλο... την ρωταω ποσο κανει το ποτο και ποσο το σφηνακι, τα υπολογιζουμε, βγαινουνε πραγματι πολλα... της λεω οτι δωσαμε εισιτηρια και πληρωσαμε τα δυο πρωτα σφηνακια, αλλα τα εχεις ξαναχρεωσει... Η γκομενα καταλαβαινει οτι συνελληφθη και μου λεει: "οφειλω να ομολογησω οτι δεν το θυμαμαι", σε στυλ οτι παω να την κοροϊδεψω... Οκ, λεω χωρις να πληρωσω, δεν τρεχει τιποτα, θα κατσουμε λιγο ακομα, βαλε μας αλλα 2 ποτα και 4 σφηνακια και ενα για παρτη σου, ο,τι πινεις...
Τα βαζει η γκομενα, τα πινουμε και μολις γυρισε απ'την αλλη, χαιρετησα τους φιλους μου και εφυγα!!!