Νέα

Απο ευγένεια καλά πάμε .....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trelomounakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 294
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.807
Πόντοι
6.035
O φίλτατος ζα-μπον βιβέρ παρέλειψε το άκρον άωτον του σαβουάρ βιβρ.
Να σε "μερεντιάσει" η παρτενέρ και να της πεις «Frankly, my dear, I don't give a damn». :thumbsup:
εσυ εισαι μετρ της ευγενειας σε μαζουν σε κοπανε με λουτρινα και απαντας σας παρακαλω πολυ  :2funny:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
εσυ εισαι μετρ της ευγενειας σε μαζουν σε κοπανε με λουτρινα και απαντας σας παρακαλω πολυ  :2funny:
Ασφαλώς!
others-299.gif

Μα εγώ της ζήτησα ευγενικά ένα tea (bagging).
URL]]

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
έλα έλααααααα, δεν τα μπορώ αυτά από σένα.

λέω ότι συνδέουμε τους μασάι με την τανζανία περισσότερο από τους μάο μάο, και εσύ καταλαβαίνεις ότι λέω πως όλοι οι τανζανοί είναι μασάι?
ρίλι???
για κάνε μου μάθημα για τους τανζανούς περικαλώ  :2funny: :2funny:

μπάι δε χουέι, άμα θέλω γιδοβοσκούς έχω και στο χωριό μου πφφ

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.807
Πόντοι
6.035
έλα έλααααααα, δεν τα μπορώ αυτά από σένα.

λέω ότι συνδέουμε τους μασάι με την τανζανία περισσότερο από τους μάο μάο, και εσύ καταλαβαίνεις ότι λέω πως όλοι οι τανζανοί είναι μασάι?
ρίλι???
για κάνε μου μάθημα για τους τανζανούς περικαλώ  :2funny: :2funny:

μπάι δε χουέι, άμα θέλω γιδοβοσκούς έχω και στο χωριό μου πφφ
και απο πιο χωριο εισαι αν επιτρεπεται :grin:
δεν εχεις παραπονω ευγενικα το ζηταω

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
τι άσχετο ήταν αυτό?  :huh:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.807
Πόντοι
6.035
τι άσχετο ήταν αυτό?  :huh:
παντα το ονειρο μου ηταν να γινω γιδοβοσκος σαν το βογλη στο κοριτσια στον ηλιο αν λεω σωστα την ταινια ασε τις επιδοτησεις που εχουν :grin:

rollout

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
1
παντα το ονειρο μου ηταν να γινω γιδοβοσκος σαν το βογλη στο κοριτσια στον ηλιο αν λεω σωστα την ταινια ασε τις επιδοτησεις που εχουν :grin:

Καλό και δεν κάνουν και τίποτα κυνηγούν τουρίστριες με μια χούφτα μύγδαλα και φωνάζουν  :grin:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ναι, ξέρω.

Η ψιλόλιγνη, αριστοκρατική, κομψή, σμιλευμένη ράτσα των Αλβανομασάϊ.

άμα σου πω ότι δεν τους έχω δει από κοντά  :huh:
από απόσταση τους βλέπω, να μας φωνάζουν από τις πλαγιές  :2funny: :2funny:

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
αμα σε πειραξε τοσο πολυ φωναζεις τον υπευθυνο...αν σε πουτσογραψει(στανταρ)καντη χωρις να πληρωσεις αλλα θελει μαεστρια...

τι μου θυμισες τωρα... εχω και ορεξη για γραψιμο με το ανετο 3-0 της Σιτυ...
Καλοκαιρινο κλαμπ μεσα στα 3-4 καλυτερα - τοτε... Παω με την κοπελα μου, μου ζητανε ευγενικα να πληρωσω εισοδο αν και συχνος πελατης γιατι "ειναι μεσα το ΣΔΟΕ"... Παω στην μπαργουμαν, "εχετε εισιτηρια?", παρ'τα και βαλε μας δυο ποτα και δυο σφηνακια κιτρινη Jose Cuervo με φετα πορτοκαλι... Πινουμε απο 3 ποτα και 3 σφηνακια ο καθενας, οταν ερχονται δυο φιλοι μου και καθονται διπλα μας...
Φερε τεκιλες και ξαναφερε, σε μια φαση η καριολα βαζει δυο σφηνακια και κερναει τους φιλους μου! εμενα και την δικια μου τιποτα!
Δε γαμιεται λεω το ξεκωλο, λεφτα εχουμε...
Φτανει η ωρα να πληρωσω, μου λεει ενα ποσο που μου φανηκε μεγαλο... την ρωταω ποσο κανει το ποτο και ποσο το σφηνακι, τα υπολογιζουμε, βγαινουνε πραγματι πολλα... της λεω οτι δωσαμε εισιτηρια και πληρωσαμε τα δυο πρωτα σφηνακια, αλλα τα εχεις ξαναχρεωσει... Η γκομενα καταλαβαινει οτι συνελληφθη και μου λεει: "οφειλω να ομολογησω οτι δεν το θυμαμαι", σε στυλ οτι παω να την κοροϊδεψω... Οκ, λεω χωρις να πληρωσω, δεν τρεχει τιποτα, θα κατσουμε λιγο ακομα, βαλε μας αλλα 2 ποτα και 4 σφηνακια και ενα για παρτη σου, ο,τι πινεις...
Τα βαζει η γκομενα, τα πινουμε και μολις γυρισε απ'την αλλη, χαιρετησα τους φιλους μου και εφυγα!!!

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
το χιουμορ συνεπαγεται και μια πνευματικη καλλιεργεια,απο αυτον που το κανει και απο αυτον που το δεχεται..
οποτε,το να μιλαμε για ελληνικο χιουμορ ειναι μαλλον κακογουστο αστειο...

δεν εχεις δικιο... εχεις παει σε γηπεδο?? ακους κατι τρομερες ατακες, απο ανθρωπους που δεν το περιμενεις ποτε, κρινοντας μονο απο την φατσα τους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom