Νέα

Απο ευγένεια καλά πάμε .....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trelomounakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 294
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μην μου τριβεσαι ρε μαλακα..
δεν σε γαμαω λεμε..
τραβας ζορι & αυτο φαινεται απο τις συνεχεις αναφορες σου σε προσωπικα μου στοιχεια στο οποιοδηποτε ποστ κανω στα πολιτικα θρεντς..
οκ..
εχουν ολοι καταλαβει οτι εισαι κακομοιρος(στην ψυχη) αρχιμαλακας,δεν χρειαζεται να το επιβεβαιωνεις συνεχως..
Υ.Γ ξαναπετα την γνωστη καραμελιτσα να γελασουμε λιγο..
Υ.Γ1 κακως ο μαλακας ο περσονας πεφτει στο επιπεδο σου & κανει αναφορες σε τυχον προσωπικα σου στοιχεια..
ομως εχει ακομη μπαμπα..
οταν & αμα τον χασει πριν ψοφησω εγω,θα αρχισω να τον επαναφερω στην ταξη..
μεχρι τοτε μαλακιστειτε τα δυο σας..

μιλας και συ ρε καραγκιοζη που στη πρωτη ευκαιρια που σε τσιμπουκωνουν σε συζητηση αρχιζεις τα "μουστειλαν πμ και ξερω" και αρχιδια? καραγκιοζη βλακα

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
πίπες.
το πρόβλημα με το 60 δεν είναι η ευγένεια ή η αγένεια.
το ίδιο μαλάκας ήταν και θα είναι ο έλληνας σε αυτό.
το 60 απλά εάν σε έβλεπε αιμόφυρτο στο δρόμο θα σταματούσε να σε βοηθήσει. Τώρα σταματάει για να κλέψει το ραδιοφωνο από το αυτοκίνητο και να φύγει.
Παλιά εβγαινε στο μπαλκόνι και έλεγε καλημέρα στο γείτονα και του ζήταγε ένα κουταλάκι ζάχαρη.
Τώρα βγαίνει να δει ποιό μουνί έβαλε σπίτι όταν έλειπε η γυναίκα για να του γαμήσει αργότερα τη ζωή.

μεγάλες κουβέντες και καθόλου κλισέ!!!

μου θυμίζουν Νίκο Κούρκουλο στο "Κατηγορώ τους ανθρώπους"

θα μπορούσες άνετα να κάνεις τον πανελίστα σε εκπομπή του Χαρδαβέλλα με το καυτό θέμα "Γιατί οι Ρωσσίδες μας παίρνουν τους άνδρες".......

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

θα μπορούσες άνετα να κάνεις τον πανελίστα σε εκπομπή του Χαρδαβέλλα με το καυτό θέμα "Γιατί οι Ρωσσίδες μας παίρνουν τους άνδρες".......

και ομως ετσι ειναι.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Ε τώρα τον αδικείς. Θα ήταν καλεσμένος και το παράθυρο θα έγραφε κάτω ΕΧΕΙ ΡΩΣΙΔΑ

Επισκέπτης
μιλας και συ ρε καραγκιοζη που στη πρωτη ευκαιρια που σε τσιμπουκωνουν σε συζητηση αρχιζεις τα "μουστειλαν πμ και ξερω" και αρχιδια? καραγκιοζη βλακα
μουνοπανιδη το επαναλαμβανω μηπως & το παρεις χαμπαρι γιατι εισαι μειωμενης αντιληψης..
μαζι σου εξαντλησα το δικαιωμα μου στην κατινια..
δεν απολογουμαι ουτε βεβαια & μετανοιωνω..
ανετα μπορεις να κανεις χρηση οποτε σου καυλωνει σαν τον αλλο μαλακα..
απλα θα με διασκεδαζεις γιατι για οποιαδηποτε ταμπακιερα αμα μπουμε σε διαδικασια συζητησης εισαι απο τα αποδυτηρια χυμενος..
Υ.Γ συνεχισε,εχεις πλακα..

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :s&m_3: :s&m_3:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Μα αν λεμε αν ησουν ηθοποιος μεσα απο το μπου θα εκλεινες τις δουλειες σου? Αν ναι τοτε τηλ  δεν θα εδινες μονο στον σερστεφεν :rolleyes:
μη λες αν...πες οταν... :(
ναι ξερω ΑΝ ειναι αλλα μαρεσει το παραμυθι....

κ απο το μπου...80000μελη καποιος θα βοηθουσε :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μουνοπανιδη το επαναλαμβανω μηπως & το παρεις χαμπαρι γιατι εισαι μειωμενης αντιληψης..
μαζι σου εξαντλησα το δικαιωμα μου στην κατινια..
δεν απολογουμαι ουτε βεβαια & μετανοιωνω..
ανετα μπορεις να κανεις χρηση οποτε σου καυλωνει σαν τον αλλο μαλακα..
απλα θα με διασκεδαζεις γιατι για οποιαδηποτε ταμπακιερα αμα μπουμε σε διαδικασια συζητησης εισαι απο τα αποδυτηρια χυμενος..
Υ.Γ συνεχισε,εχεις πλακα..

αυτο θα ελειπε να μετανοιωνες κιολας, δε θασουνα τοσο μαλακας αλλιως ουτε και θα σε τσιμπουκωνα κατα βουληση. αυτο με τα αποδυτηρια, γελανε και ο περσονας που σε διαβαζει τωρα. βλακα. σειρα εχει η αναφορα στις πρεζες τωρα, δειγμα μαγκιας. να θυμηθω να υποβαλω τα σεβη μου και σε κατι 15αχρονα πρεζονια που ξερω απο κολλεγια, καθοτι μαγκες λογικα.
ξεμωραμενε. γερασες και τα σκατα δε πηξανε στο ρετιρε ακομα.  :uglystupid:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
καλα αφηστε...θα χρησιμοποιησω μονο το ταλεντο μου...

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
καλα αφηστε...θα χρησιμοποιησω μονο το ταλεντο μου...
Ποτέ καμία δεν πήγε μπροστά μόνο με αυτό  :grin: το είπε κ η Μέρλιν όταν υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο για τον cinema:

<<Επιτέλους θα σταματήσω τις  :pipa2:>>

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ποτέ καμία δεν πήγε μπροστά μόνο με αυτό  :grin: το είπε κ η Μέρλιν όταν υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο για τον cinema:

<<Επιτέλους θα σταματήσω τις  :pipa2:>>
πολλες/οι πηγανε...μονο με αυτο...
αξιζει μια προσπαθεια....

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
O φίλτατος ζα-μπον βιβέρ παρέλειψε το άκρον άωτον του σαβουάρ βιβρ.
Να σε "μερεντιάσει" η παρτενέρ και να της πεις «Frankly, my dear, I don't give a damn». :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom