Νέα

Απο ευγένεια καλά πάμε .....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trelomounakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 294
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
τι ευγενεια ψαχνετε μερικοι!εδω μεσα δεν ειναι το σαιτ της εκκλησιας της ελλαδος!

Ναι , αλλά επίσης δεν είναι ούτε σάιτ χάπενινγκ βρισιών , ούτε διαγωνισμός Mr. Υβριστή ... Εν πάση περιπτώσει όταν η βρισιά γίνεται πόζα χάνει οτιδήποτε το απελευθερωτικό και δημιουργικό μπορεί να έχει ... Γίνεται απλώς βαρετή και προσβλητική ...

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Για πείτε μου και για την ευγένεια στους δρόμους ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
αει γαμησου μωρη μπουρουχα..
ποσες φορες σου εχω πει να μην γραφεις εδω μεσα???
δεν σε γαμαμε λεμε..
τρύπα άσε τα μαλακισμένα της Γλυφάδας και κανόνισε να πάμε Σαλαμίνα για την τσάρκα που μου χρωστάς........
Παλού-Φανερωμέ θέλω

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Έγραψες και κατι καλό...τόσο καιρό

γαιτί κάθε φορά που ένας μαλάκας εδώ όταν εχει να πει κάτι καλό για κάποιον πρέπει να συνοδεύεται από όλη τη χολή που έχει μαζέψει για το άτομο;

Υ.Γ.
μην την πεις ρε μαλέα την καλή κουβέντα. Γάματο αφού πάλι να την πεις στον άλλο τρίβεσαι.
παπάρα.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
γαιτί κάθε φορά που ένας μαλάκας εδώ όταν εχει να πει κάτι καλό για κάποιον πρέπει να συνοδεύεται από όλη τη χολή που έχει μαζέψει για το άτομο;

Υ.Γ.
μην την πεις ρε μαλέα την καλή κουβέντα. Γάματο αφού πάλι να την πεις στον άλλο τρίβεσαι.
παπάρα.

Είσαι περιορισμένης νοηνοσύνης, για να το θέσω ευγενικά :grin:

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
«Όταν κάποιος σας φέρνεται με υπερβολική ευγένεια, μη χασομεράτε καθόλου. Πρέπει να εξακριβώσετε αμέσως την αιτία.»
Σερ Άρθουρ Κόναν Ντόιλ
«Υπερβολική ευγένεια είναι ψεύτικη λεπτότητα κι αληθινή λεπτότητα είναι έμφυτη ευγένεια.»
Λα Ροσφουκώ
«Τα ευγενικά πνεύματα λυγίζουν ευκολότερα.»
Όμηρος
«Καθώς το σπαθί που έχει γίνει από εξαιρετικό μέταλλο είναι πολύ ευλύγιστο, έτσι κι ο αληθινός ευγενής είναι περισσότερο καταδεχτικός κι ευγενικός στη συμπεριφορά του προς τους κατωτέρους.»
Τόμας Φούλερ
«Η ευγένεια δεν εμπνέει πάντα την καλοσύνη, την ευθυδικία, τη γλυκύτητα, την ευγνωμοσύνη. Προσφέρει, όμως, τουλάχιστον τα προσχήματα και κάνει τον άνθρωπο εξωτερικά έτσι όπως θα έπρεπε να είναι εσωτερικά.»
Ζαν Ντε Λα Μπριγιέρ
«Η ευγένεια είναι μια επιστήμη μεγάλης σπουδαιότητας. Μοιάζει με την ανθρώπινη ομορφιά και χάρη, που θέλγει στην πρώτη θέα, και που οδηγεί σε μεγαλύτερη οικιότητα και φιλία.»
Μισέλ Ντε Μοντέν

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
σε επανασυνδεω μωρη αγαμητου & απαρτου γωνια..
Υ.Γ αλλαξε την υπογραφη ρε σαπακι..
25 ησουν καποτε..
δεν ημουν ΚΑΠΟΤΕ ΡΕ μαγκα
ειμαι ακομη θα τα κλεισω το δεκεμβρη
τι ζορι τραβας ρε μαγκα!αντε κλαψε μονος σου!

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
«Όταν κάποιος σας φέρνεται με υπερβολική ευγένεια, μη χασομεράτε καθόλου. Πρέπει να εξακριβώσετε αμέσως την αιτία.»
Σερ Άρθουρ Κόναν Ντόιλ
«Υπερβολική ευγένεια είναι ψεύτικη λεπτότητα κι αληθινή λεπτότητα είναι έμφυτη ευγένεια.»
Λα Ροσφουκώ
«Τα ευγενικά πνεύματα λυγίζουν ευκολότερα.»
Όμηρος
«Καθώς το σπαθί που έχει γίνει από εξαιρετικό μέταλλο είναι πολύ ευλύγιστο, έτσι κι ο αληθινός ευγενής είναι περισσότερο καταδεχτικός κι ευγενικός στη συμπεριφορά του προς τους κατωτέρους.»
Τόμας Φούλερ
«Η ευγένεια δεν εμπνέει πάντα την καλοσύνη, την ευθυδικία, τη γλυκύτητα, την ευγνωμοσύνη. Προσφέρει, όμως, τουλάχιστον τα προσχήματα και κάνει τον άνθρωπο εξωτερικά έτσι όπως θα έπρεπε να είναι εσωτερικά.»
Ζαν Ντε Λα Μπριγιέρ
«Η ευγένεια είναι μια επιστήμη μεγάλης σπουδαιότητας. Μοιάζει με την ανθρώπινη ομορφιά και χάρη, που θέλγει στην πρώτη θέα, και που οδηγεί σε μεγαλύτερη οικιότητα και φιλία.»
Μισέλ Ντε Μοντέν

:rockon: :rockon: :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Έγραψες και κατι καλό...τόσο καιρό
ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ετσι γ να δειξω την ευγενεια μου.... :2funny:

Προσπαθώ , απλώς , να τιμώ τον τίτλο που μου έχει απονείμει η Μεγαλειοτάτη ...
εισαι μεγαλο λαμογιο εσυ... ;)

επισης η ευγενεια δεν εχει να κανει με τα λογια...η μαλλον μονο με τα λογια...

τον πλε πχ που γαμωβριζει ολη την ωρα και ασχημα συνηθως τον θεωρω πολυ ευγενικο...τα λογια καμια φορα μπορει να ειναι υποκριτικα...τις πραξεις ας κοιταμε...ας βλεπουμε κ λιγο πισω απο τα λογια...
και φυσικα ας λαμβανουμε υποψην τις παραμετρους....πχ...τον "απεναντι"με τον οποιο ημαστε...αξιζει την ευγενεια?την κερδισε?ειναι πολλα....

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Εμένα το 1ο μ άρεσε SIRSTEPHEN  :2funny:

Stories