House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
ΜΗΝλες?!θα το κανω!!!θενξ γ την ιδεα!!!!!!!!!!!!![]()
![Sm 1 :s&m_1: :s&m_1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_1.gif)
Καλως ήρθες Λουκ ;)
ΜΗΝλες?!θα το κανω!!!θενξ γ την ιδεα!!!!!!!!!!!!![]()
τι ευγενεια ψαχνετε μερικοι!εδω μεσα δεν ειναι το σαιτ της εκκλησιας της ελλαδος!
αει γαμησου μωρη μπουρουχα..τουλαχιστον εκει δεν βριζουν δημοσια!
καλως σας βρηκα μεσιε... :-* :-* :-*ΜΗΝ
Καλως ήρθες Λουκ ;)
με φορα να ρθεις..ποιος σε έβρισε μανίτσα να τονε κάνω τ'αλατιού
τον SIRSTEPHEN θα λεςμπαι δε γουει...και εδω μεσα εχω βρει πολυ ευγενεια...
στον ανθρωπο ειναι...οχι στον χωρο που βρισκετε...
μπαι δε γουει...και εδω μεσα εχω βρει πολυ ευγενεια...
στον ανθρωπο ειναι...οχι στον χωρο που βρισκετε...
τρύπα άσε τα μαλακισμένα της Γλυφάδας και κανόνισε να πάμε Σαλαμίνα για την τσάρκα που μου χρωστάς........αει γαμησου μωρη μπουρουχα..
ποσες φορες σου εχω πει να μην γραφεις εδω μεσα???
δεν σε γαμαμε λεμε..
Έγραψες και κατι καλό...τόσο καιρό
τον SIRSTEPHEN θα λες
γαιτί κάθε φορά που ένας μαλάκας εδώ όταν εχει να πει κάτι καλό για κάποιον πρέπει να συνοδεύεται από όλη τη χολή που έχει μαζέψει για το άτομο;
Υ.Γ.
μην την πεις ρε μαλέα την καλή κουβέντα. Γάματο αφού πάλι να την πεις στον άλλο τρίβεσαι.
παπάρα.
οσες φορες θελω θα γραφω ρε και εαν τραβας ζορι μην τα διαβαζεις ρε!αει γαμησου μωρη μπουρουχα..
ποσες φορες σου εχω πει να μην γραφεις εδω μεσα???
δεν σε γαμαμε λεμε..
σε επανασυνδεω μωρη αγαμητου & απαρτου γωνια..οσες φορες θελω θα γραφω ρε και εαν τραβας ζορι μην τα διαβαζεις ρε!
δεν ημουν ΚΑΠΟΤΕ ΡΕ μαγκασε επανασυνδεω μωρη αγαμητου & απαρτου γωνια..
Υ.Γ αλλαξε την υπογραφη ρε σαπακι..
25 ησουν καποτε..
«Όταν κάποιος σας φέρνεται με υπερβολική ευγένεια, μη χασομεράτε καθόλου. Πρέπει να εξακριβώσετε αμέσως την αιτία.»
Σερ Άρθουρ Κόναν Ντόιλ
«Υπερβολική ευγένεια είναι ψεύτικη λεπτότητα κι αληθινή λεπτότητα είναι έμφυτη ευγένεια.»
Λα Ροσφουκώ
«Τα ευγενικά πνεύματα λυγίζουν ευκολότερα.»
Όμηρος
«Καθώς το σπαθί που έχει γίνει από εξαιρετικό μέταλλο είναι πολύ ευλύγιστο, έτσι κι ο αληθινός ευγενής είναι περισσότερο καταδεχτικός κι ευγενικός στη συμπεριφορά του προς τους κατωτέρους.»
Τόμας Φούλερ
«Η ευγένεια δεν εμπνέει πάντα την καλοσύνη, την ευθυδικία, τη γλυκύτητα, την ευγνωμοσύνη. Προσφέρει, όμως, τουλάχιστον τα προσχήματα και κάνει τον άνθρωπο εξωτερικά έτσι όπως θα έπρεπε να είναι εσωτερικά.»
Ζαν Ντε Λα Μπριγιέρ
«Η ευγένεια είναι μια επιστήμη μεγάλης σπουδαιότητας. Μοιάζει με την ανθρώπινη ομορφιά και χάρη, που θέλγει στην πρώτη θέα, και που οδηγεί σε μεγαλύτερη οικιότητα και φιλία.»
Μισέλ Ντε Μοντέν
ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Έγραψες και κατι καλό...τόσο καιρό
εισαι μεγαλο λαμογιο εσυ... ;)Προσπαθώ , απλώς , να τιμώ τον τίτλο που μου έχει απονείμει η Μεγαλειοτάτη ...
με φορα να ρθεις..