1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
της εκκλησίας της χάλκης είναι;τι ευγενεια ψαχνετε μερικοι!εδω μεσα δεν ειναι το σαιτ της εκκλησιας της ελλαδος!
της εκκλησίας της χάλκης είναι;τι ευγενεια ψαχνετε μερικοι!εδω μεσα δεν ειναι το σαιτ της εκκλησιας της ελλαδος!
Κάντο όπως στο Αγρίνιο ξέρεις εσύ.Αν δεν θυμάσαι πως ζήτα απ τον Ευαγγελάτο βίντεο παρωδία-αναπαράστασηςκοίτα όταν είσαι χαράματα στο χωράφι και ποτίζεις, ή είσαι όλη νύχτα στα βουνά και μεταφέρεις μελίσσια,
μαθαίνεις να ζεις με τους εκεί νόμους.
φέτος το καλοκαίρι μου ξέφυγε ένας κλεφτοκοτάς, επειδή την προηγούμενη νύχτα δεν είχα κοιμηθεί λόγω εργασίας στα μελίσσια και κομήθηκα βαρυά.
άμα ήταν ο πατέρας μου όμως στο σπίτι θα τον είχε κρεμάσει από τα αρχίδια, να όμως που έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και ήταν στα μελισσια γιατί ήθελε να τρηγίσει.
εκεί φέρνει γύρες όμως, θα το φάει του χρόνου το κεφάλι του.
τι ευγενεια ψαχνετε μερικοι!εδω μεσα δεν ειναι το σαιτ της εκκλησιας της ελλαδος!
Κάντο όπως στο Αγρίνιο ξέρεις εσύ.Αν δεν θυμάσαι πως ζήτα απ τον Ευαγγελάτο βίντεο παρωδία-αναπαράστασης
τουλαχιστον εκει δεν βριζουν δημοσια!α εκει ειναι ευγενικοι??
6 πήρε, άμα πεινάει και θέλει να φάει, ας έρθει να του δώσω 100 κότες όχι μία και 2.ε μια κοτα θα θελε να παρει καλε κι εσυ :S
για το φούκα από τα καλύβια λες;Κάντο όπως στο Αγρίνιο ξέρεις εσύ.Αν δεν θυμάσαι πως ζήτα απ τον Ευαγγελάτο βίντεο παρωδία-αναπαράστασης
τουλαχιστον εκει δεν βριζουν δημοσια!
Φίλε φάτον next time.Για την ελληνική κτηνοτροφία ρε γαμώτο.τα κατσίκια φοβούνται και την σκιά του το βράδυ, μπορείς να ξεσηκωθούν από το φόβο τους, να χτυπήσουν και να αποβάλλουν.
κανεις!σημερα τουλαχιστον!ποιος σε έβρισε μανίτσα να τονε κάνω τ'αλατιού
τα χρονια περασαν...τουλαχιστον εκει δεν βριζουν δημοσια!
Ναι.Για τα υπόλοιπα σου κάνω πλάκα φυσικά.για το φούκα από τα καλύβια λες;
6 πήρε, άμα πεινάει και θέλει να φάει, ας έρθει να του δώσω 100 κότες όχι μία και 2.
επίσης όταν έχεις 2 ετοιμόγεννες κατσίκες και έχεις έναν τρόμπα να γυρνάει το βράδυ και να τις τρομάζει, είναι επικίνδυνο για τα ίδια τα ζώα. τα κατσίκια φοβούνται και την σκιά του το βράδυ, μπορείς να ξεσηκωθούν από το φόβο τους, να χτυπήσουν και να αποβάλλουν.
και στο εξωτερικό ο υπάλληλος δεν περνάει σαν βασιλιάς σε πολλές χώρες ... αλλά είναι ευγενής ... το να μην σου μιλάνε ευγενικά ναι είναι παράγοντας που σταδιακά σε κάνει αγενή αλλά αν έχεις παιδεία προσπαθείς να το καταπολεμάς ...
οι λόγοι που γούσταρα τον Μάνο ήταν πολύ βαθύτεροι ... κάθε φορά που εξέφραζε απόψεις ήταν τόσο κοντά στις δικές μου (τις περισσότερες φορές) .... αν μπορούσα θα μπορούσα πολύ εύκολα να τον κάνω φίλο μου αν είχα τη δυνατότητα ... αυτό που έγραψες για τον πλυθηντικό δεν το ήξερα αν και εγώ δεν θα το έκανα αν ήμουν στη θέση του .. παρόλα αυτά δεν πιστεύω ότι το έκανε για τον ίδιο λόγο που ο ελληνάρας είναι αγενής .... γιατί τελικά για μένα το πιο σημαντικό είναι το για ποιο λόγο κάνει ο καθένας αυτό που κάνει ... για παράδειγμα αν εγώ δεν θέλω να γίνω φίλος με κάποιον γιατί δεν ταιριάζουμε και αυτός επιμένει να μου λέει κάθε φορά "γεια σου κωστάκη παλιόφιλε" θα του δείξω με τον τρόπο μου ότι δεν είμαστε παλιόφιλοι ... αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι αγενής απέναντί του
κανεις!σημερα τουλαχιστον!
σχεδόν πάντα βλέπω το φαγητό μου και ζωντανό και στο πιάτο. έμαθα από πολύ μικρός ότι το μπέικον δεν το παίρνουμε από το σούπερ μάρκετ.σωστο κι αυτο..
τα κατσικακια θα καταληξουν σαν αυτο στην καταψυξη σου?
*καμπιο-βελβ*
σπανια να μου μιλησουν με αγενεια. οταν εισαι κι εσυ χαμογελαστος και ευγενικος, συνηθως βρισκεις ανταποκριση.
λες?!θα το κανω!!!θενξ γ την ιδεα!!!!!!!!!!!!Απάντα σε όλους,έναν έναν ξεχωριστά, να θαυμάσουμε την υπογραφή σου