Νέα

Απο ευγένεια καλά πάμε .....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trelomounakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 294
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
κοίτα όταν είσαι χαράματα στο χωράφι και ποτίζεις, ή είσαι όλη νύχτα στα βουνά και μεταφέρεις μελίσσια,
μαθαίνεις να ζεις με τους εκεί νόμους.
φέτος το καλοκαίρι μου ξέφυγε ένας κλεφτοκοτάς, επειδή την προηγούμενη νύχτα δεν είχα κοιμηθεί λόγω εργασίας στα μελίσσια και κομήθηκα βαρυά.
άμα ήταν ο πατέρας μου όμως στο σπίτι θα τον είχε κρεμάσει από τα αρχίδια, να όμως που έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και ήταν στα μελισσια γιατί ήθελε να τρηγίσει.

εκεί φέρνει γύρες όμως, θα το φάει του χρόνου το κεφάλι του.
Κάντο όπως στο Αγρίνιο ξέρεις εσύ.Αν δεν θυμάσαι πως ζήτα απ τον Ευαγγελάτο βίντεο παρωδία-αναπαράστασης

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ε μια κοτα θα θελε να παρει καλε κι εσυ :S
6 πήρε, άμα πεινάει και θέλει να φάει, ας έρθει να του δώσω  100 κότες όχι μία και 2.
επίσης όταν έχεις 2 ετοιμόγεννες κατσίκες και έχεις έναν τρόμπα να γυρνάει το βράδυ και να τις τρομάζει, είναι επικίνδυνο για τα ίδια τα ζώα. τα κατσίκια φοβούνται και την σκιά του το βράδυ, μπορείς να ξεσηκωθούν από το φόβο τους, να χτυπήσουν και να αποβάλλουν.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
τα κατσίκια φοβούνται και την σκιά του το βράδυ, μπορείς να ξεσηκωθούν από το φόβο τους, να χτυπήσουν και να αποβάλλουν.
Φίλε φάτον next time.Για την ελληνική κτηνοτροφία ρε γαμώτο.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
6 πήρε, άμα πεινάει και θέλει να φάει, ας έρθει να του δώσω  100 κότες όχι μία και 2.
επίσης όταν έχεις 2 ετοιμόγεννες κατσίκες και έχεις έναν τρόμπα να γυρνάει το βράδυ και να τις τρομάζει, είναι επικίνδυνο για τα ίδια τα ζώα. τα κατσίκια φοβούνται και την σκιά του το βράδυ, μπορείς να ξεσηκωθούν από το φόβο τους, να χτυπήσουν και να αποβάλλουν.

σωστο κι αυτο..
τα κατσικακια θα καταληξουν σαν αυτο στην καταψυξη σου?
*καμπιο-βελβ*

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
και στο εξωτερικό ο υπάλληλος δεν περνάει σαν βασιλιάς σε πολλές χώρες ... αλλά είναι ευγενής ... το να μην σου μιλάνε ευγενικά ναι είναι παράγοντας που σταδιακά σε κάνει αγενή αλλά αν έχεις παιδεία προσπαθείς να το καταπολεμάς ...

οι λόγοι που γούσταρα τον Μάνο ήταν πολύ βαθύτεροι ... κάθε φορά που εξέφραζε απόψεις ήταν τόσο κοντά στις δικές μου (τις περισσότερες φορές) .... αν μπορούσα θα μπορούσα πολύ εύκολα να τον κάνω φίλο μου αν είχα τη δυνατότητα ... αυτό που έγραψες για τον πλυθηντικό δεν το ήξερα αν και εγώ δεν θα το έκανα αν ήμουν στη θέση του .. παρόλα αυτά δεν πιστεύω ότι το έκανε για τον ίδιο λόγο που ο ελληνάρας είναι αγενής .... γιατί τελικά για μένα το πιο σημαντικό είναι το για ποιο λόγο κάνει ο καθένας αυτό που κάνει ... για παράδειγμα αν εγώ δεν θέλω να γίνω φίλος με κάποιον γιατί δεν ταιριάζουμε και αυτός επιμένει να μου λέει κάθε φορά "γεια σου κωστάκη παλιόφιλε" θα του δείξω με τον τρόπο μου ότι δεν είμαστε παλιόφιλοι ... αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι αγενής απέναντί του

:rockon: :rockon: :rockon:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
σωστο κι αυτο..
τα κατσικακια θα καταληξουν σαν αυτο στην καταψυξη σου?
*καμπιο-βελβ*
σχεδόν πάντα βλέπω το φαγητό μου και ζωντανό και στο πιάτο. έμαθα από πολύ μικρός ότι το μπέικον δεν το παίρνουμε από το σούπερ μάρκετ.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
και μια που διαβασα και τα παρακατω οχι δε μιλαω μονο γ αντρες...και για γυναικες...
ειναι αυτο που λεει η βελβ...αν εισαι ευγενικος κ χαμογελαστος απλα δεν εχουν αλλη επιλογη...

και οπως σωστα επισημανε η μπουμπ εκτος απο καποιες γυναικες στην δημοσιες υπηρεσιες....εξ φαιλ... :S

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Απάντα σε όλους,έναν έναν ξεχωριστά, να θαυμάσουμε την υπογραφή σου  :grin:

Stories