stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
τυπε ο τζιμι τζιμ παιζει ημιτελικο με βανακια ας τον στηριξουμε να παει τελικοEνω εσυ τυπε Dopa/JimmyJim εισαι νορμαλ :S :S :S
τυπε ο τζιμι τζιμ παιζει ημιτελικο με βανακια ας τον στηριξουμε να παει τελικοEνω εσυ τυπε Dopa/JimmyJim εισαι νορμαλ :S :S :S
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, φαίνεται και η ίδια να έχει βιώσει μια απώλεια ανάλογη με αυτή του Υπάτιου Πατμάνογλου .
Χήρα κι αυτή δηλαδή;Φαντάζομαι θα τον τίμησε τον μακαρίτη
Όταν του ζήτησε να χωρίσουν τότε δεν άντεξε τον χωρισμό και έβαλε τέλος στη ζωή του. Πήρε το όπλο και αυτοπυροβολήθηκε στην καρδιά !!!
Αλήθεια είναι αυτό;
Έχει χαζέψει ο κόσμος εντελώς...Ο πατέρας του αυτόχειρα μιλώντας στο protothema.gr επιβεβαίωσε το τραγικό αυτό γεγονός που είχε στιγματίσει τη νέα σύντροφο του Υπάτιου Πατμάνογλου. «Όταν η κοπέλα του ζήτησε να χωρίσουν τότε δεν άντεξε τον χωρισμό και έβαλε τέλος στη ζωή του. Πήρε το όπλο και αυτοπυροβολήθηκε στην καρδιά». Μάλιστα σύμφωνα με τον πατέρα, ο γιος του λίγο πριν πεθάνει είχε αφήσει μήνυμα στο facebook που έλεγε «εγώ θα φύγω για ένα μακρινό ταξίδι και στην κηδεία μου , μην έρθεις ποτέ. Να ξέρεις πως για όλα φταίει συγγενικό σου πρόσωπο» " . Σύμφωνα με τον πατέρα του αυτόχειρα το ζευγάρι τσακωνόταν συχνά και πολλές φορές υπήρχαν παρεμβάσεις απο τρίτα πρόσωπα. Ο νεαρός άνδρας έδωσε τέλος στη ζωή του στις 27 Σεπτεμβρίου του 2017.
Καλά κάνει αν και είναι λίγο νωρίς για γάμο, μόνο να μην είναι καμιά gold digger η τυπισσα και ακούσουμε σε κάνα δυο χρόνια οτι χωρίζει ο τύπος.
Ο πατέρας του αυτόχειρα μιλώντας στο protothema.gr επιβεβαίωσε το τραγικό αυτό γεγονός που είχε στιγματίσει τη νέα σύντροφο του Υπάτιου Πατμάνογλου. «Όταν η κοπέλα του ζήτησε να χωρίσουν τότε δεν άντεξε τον χωρισμό και έβαλε τέλος στη ζωή του. Πήρε το όπλο και αυτοπυροβολήθηκε στην καρδιά». Μάλιστα σύμφωνα με τον πατέρα, ο γιος του λίγο πριν πεθάνει είχε αφήσει μήνυμα στο facebook που έλεγε «εγώ θα φύγω για ένα μακρινό ταξίδι και στην κηδεία μου , μην έρθεις ποτέ. Να ξέρεις πως για όλα φταίει συγγενικό σου πρόσωπο» " . Σύμφωνα με τον πατέρα του αυτόχειρα το ζευγάρι τσακωνόταν συχνά και πολλές φορές υπήρχαν παρεμβάσεις απο τρίτα πρόσωπα. Ο νεαρός άνδρας έδωσε τέλος στη ζωή του στις 27 Σεπτεμβρίου του 2017.
δεν θα του αφησει ουτε σεντ
να μπει κουιζ σε ποσο καιρο θα κλαιει στην τατιανα οτι εμεινε στον ασσο
με την ελλεϊνιδα που εμπλεξε αυτη τη φορα βλεπω τον υπατιο να στουκαρει τυπε :S :S :S