Νέα

Απίστευτο τροχαίο στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 82K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
στη συγκεκριμενη περιπτωση δε μπορουσε να βοηθησει κανεις αλλα υπηρχε περιπτωση αν ηταν αλλιως το τρακαρισμα να χρειαζοταν καποιος βοηθεια.κατι που δε φαινεται φυσικα αν δε σταματησεις
ναι βλέπεις σκηνικό που μόνο σε ταινίες έχεις ξαναδεί και θα σταματήσεις να δεις τι μπορείς να κάνεις;Το ένστικτο της αυτοσυντήρησης κυριαρχεί.
Αν ήταν αλλιώς κλπ ανήκουν στην σφαίρα του αν η γιαγιά μου είχε @@ θα ήταν παππούς .
Και αν θυμάμαι καλά μόνο ένα αμάξι πέρασε απο το άλλο ρευμα και σταμάτησε ,ενας ποδοσφαιριστής ήταν;
τεσπα σε αυτή την περίπτωση κανείς δεν μπορούσε να κάνει κάτι.Ηταν να γίνει.
Κρίμα για όλους τους.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
Το τριτοκοσμικο κρατος καταλογιζει πλημελημα π.χ. σε καποιον που μπορει να τρεχει με 200, πιωμενος, μαστουρωμενος, και να σκοτωσει 5-6 σε μια σταση λεωφορειου  :undecided:

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
Το φρικτό τροχαίο στην Αθηνών-Λαμίας άλλαξε τη ζωή του για πάντα.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, που έχασε τη γυναίκα και το παιδί του, όταν η Porsche του γιου του κ.Βακάκη, καρφώθηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο αμάξι τους, ενώ ο ίδιος είχε πάει τουαλέτα, βρέθηκε στο πλατό της Ζήνας Κουτσελίνη, μιλώντας για όλα.

«Έρχονται συνέχεια στα όνειρά μου. Τους βλέπω χαρούμενους, ζωντανούς. Μου μιλάνε κανονικά. Όταν ξυπνάω, χαίρομαι, δεν λυπάμαι, ξέρω ότι είναι ζωντανοί. Και ξέρω ότι δεν είναι ψεύτικο το όνειρο. Είναι πολύ σύντομα, μία εικόνα όμορφη. Στη ζωή μας υπάρχει και το καλό και το κακό.

Μπήκα στη θέση του παιδιού που οδηγούσε, από εκεί βρήκα τη δύναμη να συγχωρήσω. Και εγώ παρανομούσα και έτρεχα. Δεν ήθελε και το παιδί να πάθει τίποτα, για αυτό και το συγχώρεσα. Τους είδα όλους μπροστά μου. Όταν βλέπεις έναν νεκρό μπροστά σου, σε πιάνει ένα δέος. Είδα 4, τους σταύρωσα και τους 4. Δεν ήθελε να κάνει αυτό που έκανε.

Ήρθε ένα παλικάρι, ήταν πολύ ψύχραιμος, μου μίλησε πολύ όμορφα, και με έβαλε να δω πώς θα είναι η ζωή μου από εδώ και πέρα. Είχα πιει πάνω από 11 καφέδες, και με βοήθησε λίγο. Αν είχε έρθει κάποιος ειδικός, θα αντιδρούσα πολύ καλύτερα. Μπορεί να μου είχε γυρίσει το μυαλό, και να πέσω στο δρόμο. Όταν το έπαθα, είπα ότι τώρα θα αρχίσω να τρελαίνομαι. Και παρακαλούσα το Θεό, και του έλεγα ή πάρε μου τη ζωή, ή δώσε μου κι άλλη δύναμη. Αυτό.  Είχα γίνει κομμάτια, λάσπη, μου φέρνανε τα αμαξάκια του παιδιού,εκείνη την ώρα ήταν μαχαιριά. Ήρθαν οι αστυνομικοί και η πυροσβεστική, και με αφήσανε στην άκρη. Με άφησαν στο νοσοκομείο, και δεν μου μιλούσε κανένας. σαν ζόμπι, το ίδιο και στην αστυνομία.

Οι εκρήξεις ήταν εκκωφαντικές, δεν έχει ήχο τοπ βίντεο. Μόνο το ωστικό κύμα που έφαγα, ζω για δευτερόλεπτα, πέρασα μέσα από τη φωτιά και δεν κάηκα, δεν μπορούσα να πλησιάσω το αμάξι απ΄τις εκρήξεις, οι ήχοι ήταν τρομακτικοί,το αμάξι ήρθε σαν οβίδα» είπε, αφηγούμενος τις τραγικές στιγμές που βίωσε αμέσως μετά το δυστύχημα.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
και γιατι πηγε στην τηλεοραση να πει τον πονο του ο τυπος?  :think:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.303
Πόντοι
1.106
και γιατι πηγε στην τηλεοραση να πει τον πονο του ο τυπος?  :think:
Φυσικά για να γίνει ίδρυμα "σαν το χαμόγελο του παιδιού" και φυσικά η άλλη δεν έχασε την ευκαιρία να το παίξει Παπαδακης

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
περναγανε τοσα αμαξια και κανενας δε σταματαγε.απολυτη κτηνοποιηση
----------
ΕΝΩ ΑΛΛΟΥ ολα ειναι οκ σε πιο μικρα πραγματα.
Ημουν σε ενα μετρο πριν χρονια η σκαλα ανοδου χ 3 φορες πιο μεγαλη απο την δικια μας.
μπροστα ενας κουτσος..φαινονταν οτι θα την φαει την σουπα,  και αυτο σκεφτομουν ,
πριν φτασει στο τελος εχει φαει την σουπα, του εχει φυγει η πατεριτσα, αυτο για 4-5 σκαλοπατια...
ο τυπος σερνεται..κ 5-10 ατομα περνανε απο διπλα του ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...
ΤΟΝ σηκωσα μαζι με ενα αλλο τυπο, ηταν ενταξει.
το θεαμα ομως να ειναι με την μαπα στις κυλιομενες κ να μην μπορει να σηκωθει....
να περνανε απο δεξια ολοι, και να πεις οτι ηταν κ καμια ωρα αιχμης...

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
----------
ΕΝΩ ΑΛΛΟΥ ολα ειναι οκ σε πιο μικρα πραγματα.
Ημουν σε ενα μετρο πριν χρονια η σκαλα ανοδου χ 3 φορες πιο μεγαλη απο την δικια μας.
μπροστα ενας κουτσος..φαινονταν οτι θα την φαει την σουπα,  και αυτο σκεφτομουν ,
πριν φτασει στο τελος εχει φαει την σουπα, του εχει φυγει η πατεριτσα, αυτο για 4-5 σκαλοπατια...
ο τυπος σερνεται..κ 5-10 ατομα περνανε απο διπλα του ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...
ΤΟΝ σηκωσα μαζι με ενα αλλο τυπο, ηταν ενταξει.
το θεαμα ομως να ειναι με την μαπα στις κυλιομενες κ να μην μπορει να σηκωθει....
να περνανε απο δεξια ολοι, και να πεις οτι ηταν κ καμια ωρα αιχμης...

exo δει κ εγω σκηνικο σε σκαλες του μετρο στο συνταγμα

μια κυρια καλοβαλμενη κ μια αλλη θειτσα που την εβριζε κ την διαολοστελνε επειδη δεν μαζευτηκε στα δεξια να περασει η θειτσα

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ρε λεμε ο αναπηρος ειχε πεσει 4-5 σκαλια πριν το τελος...
το μισο σωμα στο δαπεδο κ το αλλο μισο στις σκαλες...οσπου τελικα απο το συρσιμο ...εφτασε ολοκληρος ξαπλα στο δαπεδο...
αυτο στην ελλαδα οσο κ μπουρδελο να ειμαστε δεν θα γινονταν σε 1 λεπτο καποιος θα τον σηκωνε

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
ρε λεμε ο αναπηρος ειχε πεσει 4-5 σκαλια πριν το τελος...
το μισο σωμα στο δαπεδο κ το αλλο μισο στις σκαλες...οσπου τελικα απο το συρσιμο ...εφτασε ολοκληρος ξαπλα στο δαπεδο...
αυτο στην ελλαδα οσο κ μπουρδελο να ειμαστε δεν θα γινονταν σε 1 λεπτο καποιος θα τον σηκωνε
se poia xora

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Το φρικτό τροχαίο στην Αθηνών-Λαμίας άλλαξε τη ζωή του για πάντα.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, που έχασε τη γυναίκα και το παιδί του, όταν η Porsche του γιου του κ.Βακάκη, καρφώθηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο αμάξι τους, ενώ ο ίδιος είχε πάει τουαλέτα, βρέθηκε στο πλατό της Ζήνας Κουτσελίνη, μιλώντας για όλα.

«Έρχονται συνέχεια στα όνειρά μου. Τους βλέπω χαρούμενους, ζωντανούς. Μου μιλάνε κανονικά. Όταν ξυπνάω, χαίρομαι, δεν λυπάμαι, ξέρω ότι είναι ζωντανοί. Και ξέρω ότι δεν είναι ψεύτικο το όνειρο. Είναι πολύ σύντομα, μία εικόνα όμορφη. Στη ζωή μας υπάρχει και το καλό και το κακό.

Μπήκα στη θέση του παιδιού που οδηγούσε, από εκεί βρήκα τη δύναμη να συγχωρήσω. Και εγώ παρανομούσα και έτρεχα. Δεν ήθελε και το παιδί να πάθει τίποτα, για αυτό και το συγχώρεσα. Τους είδα όλους μπροστά μου. Όταν βλέπεις έναν νεκρό μπροστά σου, σε πιάνει ένα δέος. Είδα 4, τους σταύρωσα και τους 4. Δεν ήθελε να κάνει αυτό που έκανε.

Ήρθε ένα παλικάρι, ήταν πολύ ψύχραιμος, μου μίλησε πολύ όμορφα, και με έβαλε να δω πώς θα είναι η ζωή μου από εδώ και πέρα. Είχα πιει πάνω από 11 καφέδες, και με βοήθησε λίγο. Αν είχε έρθει κάποιος ειδικός, θα αντιδρούσα πολύ καλύτερα. Μπορεί να μου είχε γυρίσει το μυαλό, και να πέσω στο δρόμο. Όταν το έπαθα, είπα ότι τώρα θα αρχίσω να τρελαίνομαι. Και παρακαλούσα το Θεό, και του έλεγα ή πάρε μου τη ζωή, ή δώσε μου κι άλλη δύναμη. Αυτό.  Είχα γίνει κομμάτια, λάσπη, μου φέρνανε τα αμαξάκια του παιδιού,εκείνη την ώρα ήταν μαχαιριά. Ήρθαν οι αστυνομικοί και η πυροσβεστική, και με αφήσανε στην άκρη. Με άφησαν στο νοσοκομείο, και δεν μου μιλούσε κανένας. σαν ζόμπι, το ίδιο και στην αστυνομία.

Οι εκρήξεις ήταν εκκωφαντικές, δεν έχει ήχο τοπ βίντεο. Μόνο το ωστικό κύμα που έφαγα, ζω για δευτερόλεπτα, πέρασα μέσα από τη φωτιά και δεν κάηκα, δεν μπορούσα να πλησιάσω το αμάξι απ΄τις εκρήξεις, οι ήχοι ήταν τρομακτικοί,το αμάξι ήρθε σαν οβίδα» είπε, αφηγούμενος τις τραγικές στιγμές που βίωσε αμέσως μετά το δυστύχημα.

εγω πιστευω ηταν ατυχος γιατι εκει που παρκαρε το αμαξι του για να παει τουαλετα ηταν καθολα νομιμος απλα η πορσε εχασε τον ελεγχο και θα μπορουσε να καρφωνοταν οπουδήποτε αλλου και σαφως οι δυο νεοι θα σκοτωνονταν αλλα θα γλιτωνε η οικογενεια του,παρολαυτα η πορσε πηγε και καρφωθηκε πανω στο αμαξι του με την οικογενεια του μεσα.

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.288
exo δει κ εγω σκηνικο σε σκαλες του μετρο στο συνταγμα

μια κυρια καλοβαλμενη κ μια αλλη θειτσα που την εβριζε κ την διαολοστελνε επειδη δεν μαζευτηκε στα δεξια να περασει η θειτσα

Χα..χα..δεν παίζεσαι!!!

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836

Βόμβα:
Αγωγή μαμούθ στον «Mr Jumbo» από τον Υπάτιο! Διεκδικεί πάνω από 4.000.000 ευρώ!
Άνοιξε η διαθήκη του Βακάκη

Στο τραγικό δυστύχημα στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, ο Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των πολυκαταστημάτων Jumbo, είχε πέσει οδηγώντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα την Porsche που είχε δανειστεί από τον πατέρα του εκείνη την ημέρα πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του Πατμάνογλου.

Το Ι.Χ βρισκόταν στο πάρκινγκ και σε αυτό επέβαιναν η σύζυγος και ο γιος του, που τον περίμεναν να γυρίσει από την τουαλέτα.
Νεκροί από την κομματιασμένη Porsche είχαν ανασυρθεί ο οδηγός της Γιώργος Βακάκης και ο συνοδηγός του Ανδρέας Γεωργακόπουλος.

Tο ποσό των 4.182.636 ευρώ διεκδικεί ως αποζημίωση από την οικογένεια Βακάκη, η οικογένεια του Υπάτιου Πατμάνογλου για το θανατηφόρο τροχαίο με την πόρσε, το οποίο κόστισε την ζωή στην γυναίκα του Αποστολία και τον γιο του Παύλο καθώς επίσης και στον γιο του ιδιοκτήτη των πολυκαταστημάτων Jumbo.

Σύμφωνα με την αγωγή, την οποία αποκαλύπτει η εφημερίδα Realnews, ο Υπάτιος Πατμάνογλου καθώς επίσης οι γονείς του, οι γονείς της γυναίκας του, τα αδέρφια της και οι προγιαγιάδες του γιου του Παύλου στρέφονται εναντίον του ιδιοκτήτη των Jumbo Απόστολου Βακάκη, των δύο αδερφών του γιου του Γιώργου αλλά και της ασφαλιστικής εταιρίας του οχήματος ζητώντας παραπάνω ποσό για την ψυχική οδύνη που υπέστησαν αλλά και τα έξοδα τα οποία προκλήθηκαν από το τραγικό δυστύχημα.

Πιο συγκεκριμένα ο Υπάτιος Πατμάνογλου αξιώνει το ποσό των 2.012.636 ευρώ, με τα υπόλοιπα χρήματα να διεκδικούνται από τα άλλα μέλη της οικογένειας, για την οδύνη που επέφερε σε αυτούς ο θάνατος της Αποστολίας και του γιου του Παύλου.

Με την εν λόγω αγωγή η οποία έχει προσδιοριστεί να συζητηθεί τον Φεβρουάριο του 2018, οι προσφεύγοντες στρέφονται κατά και των μελών της οικογένειας του Γιώργου Βακάκη, οι οποίοι αποτελούν τους νόμιμους κληρονόμους του.

Αυτό προκύπτει από την ιδιόγραφη διαθήκη η οποία συντάχτηκε στις 30/11/2016 όπου ο ίδιος ο θανών είχε αφήσει, με τους συγγενείς του να μην την έχουν αποποιηθεί.

Σε αυτή αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Πέραν του σπιτιού μου στο Θησείο, σήμερα ο πατέρας μου μου δώρισε ένα πολύ μεγάλο ποσό και αισθάνομαι πολύ μεγάλη ευθύνη για αυτό.
Αν πάθω κάτι, τα χρήματα που θα έχω να επιστραφούν στον πατέρα μου, αλλά αφού πάρει πρώτα η μητέρα μου, την οποία υπέραγαπώ, το 1/3 από αυτά.
Και επειδή η μικρή μου αδερφή δεν έχει η γλυκούλα σπίτι στο κέντρο, θέλω να πάρει το σπίτι μου, που μου έκανε δώρο ο μπαμπάς μου

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
κανενα 500αρι θα το παρει ο τυπος, τι λενε οι ειδικοι στα νομικα και τις ασφαλειες του bou com?  :undecided:

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
Βόμβα:
Αγωγή μαμούθ στον «Mr Jumbo» από τον Υπάτιο! Διεκδικεί πάνω από 4.000.000 ευρώ!
Άνοιξε η διαθήκη του Βακάκη

Στο τραγικό δυστύχημα στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, ο Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των πολυκαταστημάτων Jumbo, είχε πέσει οδηγώντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα την Porsche που είχε δανειστεί από τον πατέρα του εκείνη την ημέρα πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του Πατμάνογλου.

Το Ι.Χ βρισκόταν στο πάρκινγκ και σε αυτό επέβαιναν η σύζυγος και ο γιος του, που τον περίμεναν να γυρίσει από την τουαλέτα.
Νεκροί από την κομματιασμένη Porsche είχαν ανασυρθεί ο οδηγός της Γιώργος Βακάκης και ο συνοδηγός του Ανδρέας Γεωργακόπουλος.

Tο ποσό των 4.182.636 ευρώ διεκδικεί ως αποζημίωση από την οικογένεια Βακάκη, η οικογένεια του Υπάτιου Πατμάνογλου για το θανατηφόρο τροχαίο με την πόρσε, το οποίο κόστισε την ζωή στην γυναίκα του Αποστολία και τον γιο του Παύλο καθώς επίσης και στον γιο του ιδιοκτήτη των πολυκαταστημάτων Jumbo.

Σύμφωνα με την αγωγή, την οποία αποκαλύπτει η εφημερίδα Realnews, ο Υπάτιος Πατμάνογλου καθώς επίσης οι γονείς του, οι γονείς της γυναίκας του, τα αδέρφια της και οι προγιαγιάδες του γιου του Παύλου στρέφονται εναντίον του ιδιοκτήτη των Jumbo Απόστολου Βακάκη, των δύο αδερφών του γιου του Γιώργου αλλά και της ασφαλιστικής εταιρίας του οχήματος ζητώντας παραπάνω ποσό για την ψυχική οδύνη που υπέστησαν αλλά και τα έξοδα τα οποία προκλήθηκαν από το τραγικό δυστύχημα.

Πιο συγκεκριμένα ο Υπάτιος Πατμάνογλου αξιώνει το ποσό των 2.012.636 ευρώ, με τα υπόλοιπα χρήματα να διεκδικούνται από τα άλλα μέλη της οικογένειας, για την οδύνη που επέφερε σε αυτούς ο θάνατος της Αποστολίας και του γιου του Παύλου.

Με την εν λόγω αγωγή η οποία έχει προσδιοριστεί να συζητηθεί τον Φεβρουάριο του 2018, οι προσφεύγοντες στρέφονται κατά και των μελών της οικογένειας του Γιώργου Βακάκη, οι οποίοι αποτελούν τους νόμιμους κληρονόμους του.

Αυτό προκύπτει από την ιδιόγραφη διαθήκη η οποία συντάχτηκε στις 30/11/2016 όπου ο ίδιος ο θανών είχε αφήσει, με τους συγγενείς του να μην την έχουν αποποιηθεί.

Σε αυτή αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Πέραν του σπιτιού μου στο Θησείο, σήμερα ο πατέρας μου μου δώρισε ένα πολύ μεγάλο ποσό και αισθάνομαι πολύ μεγάλη ευθύνη για αυτό.
Αν πάθω κάτι, τα χρήματα που θα έχω να επιστραφούν στον πατέρα μου, αλλά αφού πάρει πρώτα η μητέρα μου, την οποία υπέραγαπώ, το 1/3 από αυτά.
Και επειδή η μικρή μου αδερφή δεν έχει η γλυκούλα σπίτι στο κέντρο, θέλω να πάρει το σπίτι μου, που μου έκανε δώρο ο μπαμπάς μου

20 χρονων εκανε διαθηκη 3 μηνες πριν πεθάνει ?  :S :think:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.922
Πόντοι
9.931
Αποζημίωση από τον ιδιοκτήτη του Jumbo
Συζητήθηκε η αγωγή για το τροχαίο με την Πόρσε στην Εθνική οδό

Στο Πρωτοδικείο της Αθήνας συζητήθηκε σήμερα Τρίτη η αγωγή του Υπάτιου Πατμάνογλου σε βάρος της οικογένειας Βακάκη και της ασφαλιστικής εταιρίας του αυτοκινήτου.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο όταν ο Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo, είχε καρφωθεί με τεράστια ταχύτητα στο σταθμευμένο αυτοκίνητο της οικογένειας προκαλώντας το θάνατο της συζύγου και του παιδιού του Υπάτιου Πατμάνογλου.

Ο ενάγων βρέθηκε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων προκειμένου να είναι παρών στη συζήτηση της υπόθεσης. Ο ίδιος με την αγωγή του διεκδικεί περίπου 2 εκ. ευρώ και 1,3 εκ ευρώ οι υπόλοιποι συγγενείς των θυμάτων.

Η οικογένεια Βακάκη δεν παραστάθηκε στο δικαστήριο ενώ η ασφαλιστική εταιρεία εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο.

Η δικηγόρος της ασφαλιστικής συνομολογήσε την υπαιτιότητα και υποστήριξε ότι έγινε συμβιβαστική πρόταση στην οικογένεια ύψους περίπου 2,4 εκ ευρώ, πρόταση που η οικογένεια δεν αποδέχτηκε αξιώνοντας συνολικά ποσά ύψους 3,3 εκ. ευρώ.

Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφαση του.
in.gr

Επισκέπτης
Ιδιο παπάρι με τον Παντελίδη...  Ο Μεγαλοδύναμος ας τους συγχωρήσει, εγώ όχι :priest: :priest: :priest:

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836

Συζητήθηκε η αγωγή κατά του ιδιοκτήτη των «Jumbo» για το τραγικό δυστύχημα με την Porsche

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου και οι συγγενείς του ζήτησαν αποζημίωση €2,8 εκατ.

- Η ασφαλιστική δια της δικηγόρου της συνομολόγησε την υπαιτιότητα μέχρι του ποσού των 2,4 εκατ ευρώ

- Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφασή του.

Και αυτό γιατί στο Πρωτοδικείο συζητήθηκε σήμερα η αγωγή που έχει καταθέσει ο Υπάτιος Πατμάνογλου σε βάρος του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, ζητώντας αποζημίωση 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για την ηθική βλάβη που υπέστη από τον χαμό των αγαπημένων του προσώπων, της συζύγου του και του ανήλικου γιου του Παύλου.

Ειδικότερα, η πλευρά Πατμάνογλου με την αγωγή της στρέφεται κατά του ιδιοκτήτη των «Jumbo» Απόστολου Βακάκη και ιδιοκτήτη της Porsche, η οποία έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο που επέβαινε η οικογένεια.

Τι έγινε στο δικαστήριο

Σήμερα ο Υπάτιος Πατμάνογλου βρέθηκε στα δικαστήρια προκειμένου να είναι παρών στη συζήτηση της αγωγής του.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος αξιώνει περίπου 1,5 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση και 1,3 εκατ. ευρώ οι υπόλοιποι συγγενείς.

Αντίθετα η οικογένεια Βακάκη δεν παραστάθηκε στη δίκη, ενώ η ασφαλιστική εταιρεία παραστάθηκε δια της δικηγόρου Χρύσας Σαλαβρακου.

Μάλιστα, η δικηγόρος της ασφαλιστικής συνομολόγησε την υπαιτιότητα μέχρι του ποσού των 2,4 εκατ ευρώ, δηλαδή 1,3 εκατ. ευρώ ανά θανόντα που είναι το μέγιστο ποσό που καλύπτουν οι ασφαλιστικές.
Αν το δικαστήριο επιδικάσει μεγαλύτερο ποσό θα πρέπει να «αναζητηθεί» το υπόλοιπο από την οικογένεια Βακάκη.

Στο δικαστήριο κατέθεσε ο ξάδερφος της άτυχης Αποστολίας Πατμάνογλου, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων στην κατάθεσή του:

«Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη και είμαι ιδιωτικός υπάλληλος.
Ήμουν πρώτος ξάδελφος της Αποστολίας.
Δεν έχω άμεση γνώση των πραγμάτων,αλλά γνωρίζω τον Υπάτιο Πατμάνογλου.
Ήταν μια αγαπημένη οικογένεια.
Τα αδέλφια ήταν ενωμένα.

Ήταν μαζί από 16 χρόνων.
Ήταν υπέροχο ζευγάρι, με πολλά όνειρα.
Είχαν εγκατασταθεί στην Πτολεμαΐδα και ο Υπάτιος διορίστηκε στην ΕΥΔΑΠ στην Αθήνα.
Ερχόντουσαν στην Αθήνα όταν έγινε το δυστύχημα. Ήταν δεμένοι και με τις οικογένειές τους.
Ο Υπάτιος μετά το δυστύχημα δε μπόρεσε να ξαναδουλέψει και δε νομίζω να τα καταφέρει».

Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφασή του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom