Νέα

Απίστευτο τροχαίο στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 82K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
πανευκολο ειναι σπιρτο

χαλαρωσε δεν θα δωσω την ip σου στον λακη μην φοβασαι

δεν θα σε κανει ντα

μην είσαι βλάξ... χωρίς να μπορείς να κάνει sniff στα πακέτα που φτάνουν στον server ip δεν μπορείς να βρείς τον πισινό σου να χτυπάς κάτω... και για να μπορείς να το κάνεις αυτό πρέπει να έχεις πρόσβαση ή να αποκτήσεις πρόσβαση στον server...

έλα μπαμπά μου να σου δείξω της μάνας μου...

αντε βρες την δικιά μου ip να σε δώ...

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
παπαριές μπορείς να δείξεις χοντροκέφαλε.. χωρίς access στα πακέτα που φτάνουν στο site δεν μπορείς να βρείς την τύφλα σου...

Και να
πανευκολο ειναι σπιρτο

χαλαρωσε δεν θα δωσω την ip σου στον λακη μην φοβασαι

δεν θα σε κανει ντα

Ρε φίλε ...
Και να βρεις μια ip ...

Πως βρίσκεις που ανήκει ;
Αυτό πρέπει να είναι πιο δύσκολο από το να βρεις την ίδια την ip !
Και στην τελική ποιός νοιάζεται ;

Ο barock αν θέλει να με βρει, δεν χρειάζεται hacking και ... ip.
Ένα μηνυματάκι στέλνει και εμφανίστηκα μόνος μου.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Νομικά οι ιερείς υποχρεούνται να τελεσουν κηδεία και μετά ο νεκρός να καει, αλλά δεν είναι σίγουρο, απ'οτι κατάλαβα, ότι θα γίνει έτσι καθώς κάτι τέτοιο το απαγορεύει η Ιερά Σύνοδος.

Πέρα από αυτό, θα έπρεπε να είχε ζητήσει ο νεαρός την αποτέφρωσή του, έτσι δεν είναι? Μπορούν οι γονείς του να αναλάβουν την αποτέφρωσή χωρίς προηγούμενη δήλωση του υιού?

Η μήπως εάν δεν υπάρχει καμία τέτοια δήλωση, τελικά αποφασίζουν οι γονείς εάν θα ταφεί η θα αποτεφρωθεί?

νομικά οι ιερείς είναι υποχρεωμένοι να μπούνε στην εκκλησία... το αν θα ψάλουν ή όχι δεν εξαρτάται και δεν μπορεί να τους υποχρεώσει κανένας νόμος...

ο Κουρουπλής λέει μαλακίες...

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
μην είσαι βλάξ... χωρίς να μπορείς να κάνει sniff στα πακέτα που φτάνουν στον server ip δεν μπορείς να βρείς τον πισινό σου να χτυπάς κάτω... και για να μπορείς να το κάνεις αυτό πρέπει να έχεις πρόσβαση ή να αποκτήσεις πρόσβαση στον server...

έλα μπαμπά μου να σου δείξω της μάνας μου...

αντε βρες την δικιά μου ip να σε δώ...

Ώπα !
Βρήκαμε το φόρτε του γέρου !!!

Λοιπόν γέρο ...
επειδή ξέρεις λες και από φωτογραφικά ...
Σε αυτόν εδώ αξίζει να δώσω λεφτά ;

Και να σπάω τα αρχίδια μου χωρίς οτοφόκους ;
Θα βγάζω καλύτερες φωτό σε λίγο φωτισμό χωρίς φλας
από τούτον ;

ή κάθομαι στα αυγά μου ;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Και να
Ρε φίλε ...
Και να βρεις μια ip ...

Πως βρίσκεις που ανήκει ;
Αυτό πρέπει να είναι πιο δύσκολο από το να βρεις την ίδια την ip !
Και στην τελική ποιός νοιάζεται ;

Ο barock αν θέλει να με βρει, δεν χρειάζεται hacking και ... ip.
Ένα μηνυματάκι στέλνει και εμφανίστηκα μόνος μου.

αν βρείς την ip από εκεί μπορείς να βρείς τον πάροχο... για να βρείς σε ποιό συγκεκριμένο cpe ανήκει την δεδομένη στιγμή (γιατί οι ip κατά 90% δίνονται δυναμικά) θα πρέπει να έχεις πρόσβαση στον BRAS του παρόχου...

που είσαι εγώ σου έστειλα μηνυματάκι αλλά κολώνεις από ότι φαίνεται κοτούλα...

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
αν βρείς την ip από εκεί μπορείς να βρείς τον πάροχο... για να βρείς σε ποιό συγκεκριμένο cpe ανήκει την δεδομένη στιγμή (γιατί οι ip κατά 90% δίνονται δυναμικά) θα πρέπει να έχεις πρόσβαση στον BRAS του παρόχου...

που είσαι εγώ σου έστειλα μηνυματάκι αλλά κολώνεις από ότι φαίνεται κοτούλα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ώπα !
Βρήκαμε το φόρτε του γέρου !!!

Λοιπόν γέρο ...
επειδή ξέρεις λες και από φωτογραφικά ...
Σε αυτόν εδώ αξίζει να δώσω λεφτά ;

Και να σπάω τα αρχίδια μου χωρίς οτοφόκους ;
Θα βγάζω καλύτερες φωτό σε λίγο φωτισμό χωρίς φλας
από τούτον ;

ή κάθομαι στα αυγά μου ;

αν έχεις μοντέρνα ψηφιακή που τραβάει σε ψηλά ISO χωρίς θόρυβο δεν αξίζει τον κόπο να πάρεις τον πρώτο ... η διαφορά είναι μισό στοπ, που σημαίνει ότι μπορείς με ανέβασμα της "ευαισθησίας' το ψηφιακού "αρνητικού" από 800 σε 1200 να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα...

βέβαια αν έχεις καμμιά μπαχατέλα πρό του 2014 τότε πας στον πρώτο γιατί η αύξηση της ευαισθησίας ανέβαζε και τον θόρυβο (όπως λέμε στο αρνητικό μεγάλωνε ο κόκκος)...

ποιοτικά ο πρώτος είναι πολύ καλύτερος (sharper) αλλά για έναν γκαγκα σαν και σένα δεν σου λέει τίποτε...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Νομικά οι ιερείς υποχρεούνται να τελεσουν κηδεία και μετά ο νεκρός να καει, αλλά δεν είναι σίγουρο, απ'οτι κατάλαβα, ότι θα γίνει έτσι καθώς κάτι τέτοιο το απαγορεύει η Ιερά Σύνοδος.

Πέρα από αυτό, θα έπρεπε να είχε ζητήσει ο νεαρός την αποτέφρωσή του, έτσι δεν είναι? Μπορούν οι γονείς του να αναλάβουν την αποτέφρωσή χωρίς προηγούμενη δήλωση του υιού?

Η μήπως εάν δεν υπάρχει καμία τέτοια δήλωση, τελικά αποφασίζουν οι γονείς εάν θα ταφεί η θα αποτεφρωθεί?
Κοιτα. Μεχρι προσφατα, δεν υπηρχε καν τετοιο ζητημα, καθως ολοι θαβονταν. Τωρα που εχει ξεκινησει η συζητηση για την αποτεφρωση, τωρα θα πρεπει να ερευνηθει και ποιος εχει την αρμοδιοτητα να το αποφασισει. Το θεμα ειναι αχαρτογραφητο νομικα. Το πτωμα δεν ειναι ιδιοκτησια κανενος. Άλλο θεμα η περιουσια, που μπορει με διαθηκη να αφεθεί σε καποιον. Το πτωμα ομως ειναι μια περιεργη νομικα ιστορια. Απαντηση σαφη δεν εχω για τα ερωτηματα σου.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
αν έχεις μοντέρνα ψηφιακή που τραβάει σε ψηλά ISO χωρίς θόρυβο δεν αξίζει τον κόπο να πάρεις τον πρώτο ... η διαφορά είναι μισό στοπ, που σημαίνει ότι μπορείς με ανέβασμα της "ευαισθησίας' το ψηφιακού "αρνητικού" από 800 σε 1200 να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα...

βέβαια αν έχεις καμμιά μπαχατέλα πρό του 2014

Του 2014 είναι η μηχανή , αλλά μοντέλο που βγήκε το 2013 και δεν σκοπεύω να την αλλάξω για την ώρα , σε φακούς πιάνουν πιο πολυ τόπο τα λεφτά και δεν θέλουν ποτέ άλλαγμα.
Για τούτη λέω :

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
Του 2014 είναι η μηχανή , αλλά μοντέλο που βγήκε το 2013 και δεν σκοπεύω να την αλλάξω για την ώρα , σε φακούς πιάνουν πιο πολυ τόπο τα λεφτά και δεν θέλουν ποτέ άλλαγμα.
Για τούτη λέω :
θες βοηθεια εδω η τα ξερεις ολα και εδω?

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
oi ip στην ελλαδα αλλαζουν ,δεν ειναι σταθερες
αλλο?

Παντού δεν έχουν static και dynamic ;
Όταν μπαίνεις με linux , για πείτε οι γνώστες,
είσαι όντως πιο ασφαλης ή αρχίδια ασφάλεια ;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.320
Πόντοι
3.656

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.320
Πόντοι
3.656
Παντού δεν έχουν static και dynamic ;
Όταν μπαίνεις με linux , για πείτε οι γνώστες,
είσαι όντως πιο ασφαλης ή αρχίδια ασφάλεια ;
στην ελλαδα ολες οι οικιακες ειναι δυναμικες Αγγλια επι το πλειστομ οι οικιακες ειναι στατικες
το λινουξ σε προστατευει απο κακοβουλα λογισμικα
μια ελαχιστη πριστασια επισης  ειναι και οι πιο κλειστοι μπραουσερ οπως πχ ο μοζιλα,αντι του Chrome

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom