Νέα

Απίστευτο τροχαίο στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 82K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Δεν παίρνω όρκο ... έχω ακούσει όμως ιστορίες από απολύτως έμπιστους ανθρώπους ... ότι τις έγραψαν στα αρχίδια τους ... κλήσεις του 2010
από Ολλανδία , Γαλλία και Ισπανία.
Και δεν έχει σκάσει κάτι ακόμη.
Είδα εγώ κλήση απο Γερμανία απο ραντάρ.Με την φάτσα του οδηγού στην φωτό και όλα του τα στοιχεία.Και μάλιστα ήρθε με το ταχυδρομείο ,νομίζω συστημένο, σε λιγότερο απο μια εβδομάδα απο την ημέρα της παράβασης.Και ήταν για 70 χλμ όταν το όριο ήταν 50χλμ με το πρόστιμο στα 30€ νομίζω
Την επόμενη μέρα έσκασε και άλλη που την είχε κάνει την επόμενη μέρα. :2funny: :2funny:
Πήγε στην Πειραιώς και έστειλε τα λεφτά για να είναι σίγουρος ότι δεν θα έχει πρόβλημα καθως πάει τακτικά Ευρώπη.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τι έγινε ;
Μούφα ήταν η φωτό ;;;

Το λινκ για τις άδειες, δεν έχει νόημα να ψάξω να το βρω,
αφού ήταν με σβησμένα στοιχεία και δεν ... σου κάνει !!!!!!!!

ΓΙΑ ΠΕΣ ... ΗΤΑΝ ΜΟΥΦΑ Η ΦΩΤΟ ;;;
(του 2012 επαναλαμβάνω).

δεν ήταν με σβησμένα στοιχεία λάκη... ήταν χωρίς στοιχεία... λευκές άδειες...

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
μηπως ειναι τιποτα κλησεις για παρκαρισμα??
αυτες ειναι απο δημοτικες αστυνομιες κλπ,αν δεν σου βαλουν δαγκανα,τις γλυτωνεις
αν ειναι απο ρανταρ ταχυτητας η βινιετες ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να μηντοθς εχουν ερθει

Δεν ξέρω για ραντάρ. Όχι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ.
Ήταν και για παρκάρισμα, αλλά ήταν και άλλες παραβάσεις.
Επικίνδυνοι ελιγμοί σίγουρα ήταν μία .
Τύπος που έχει τα ... ζιγκ ζαγκ, σφήνες κτλ  ψωμοτύρι .

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
όχι... δεν είπα κάτι τέτοιο... ο καθένας μπορεί να έχει έναν γκρά στο σπίτι του...

Αληθινή ήταν η φωτό λοιπόν ...
Εγώ έχω λίγο παραπάνω από ένα !!!!!

Τώρα φωτό από άδειες ... που να αφήσω πάνω τα στοιχεία μου
ή έστω τα στοιχεία του ΑΤ μην περιμένεις να βάλω .
Ούτε όπλα σπάνια. Γιατί είναι σαν δελτίο ταυτότητας.

Υ.Γ. Την κάνω για απόψε.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Oχι. Τεραστιο λαθος. ΟΧΙ.
Ειναι το κλασικο σάπιο επιχειρημα των χρηστών ναρκωτικων (όπως και οσων δεν φορανε ζωνη στο αυτοκινητο). Μονο στον εαυτο μου λεει κανω ζημια, τι σας αφορά εσας?
ΟΧΙ.
Κάνεις ζημια στον εαυτο σου, στους γονεις σου, στους φιλους σου, στα παιδια σου και στη γυναικα σου αν εχεις, στην χωρα σου που σε θελει υγιή, παραγωγικο και αυριο μεθαυριο γερό στρατιωτη αν χρειαστει, ακομη και στο συστημα υγειας και στους φορολογουμενους που θα πληρωνουν για να γινεις καλα λογω της κλονισμενης υγειας σου.
Ε οχι ρε σεβαλιέ, απο σενα δεν περιμενα τοσο επιπεδη αποψη.

Δυστυχως ζουμε στην εποχη του ατομισμου. Μερικοι εχουν ξεχασει οτι η ζωη μας ανηκει στην Πατριδα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.312
Πόντοι
3.656
Δεν ξέρω για ραντάρ. Όχι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ.
Ήταν και για παρκάρισμα, αλλά ήταν και άλλες παραβάσεις.
Επικίνδυνοι ελιγμοί σίγουρα ήταν μία .
Τύπος που έχει τα ... ζιγκ ζαγκ, σφήνες κτλ  ψωμοτύρι .
αν την γλυτωσε ειναι πολυ τυχερος ,κ μαλλον οχι απο ολλανδια,καμμια ισπανια ισως...ολανδια αυστρια γερμαβια ιταλια κι ελβετια ερχονται παντα τα παντα...
υγ.καλος μαλ..ας ειναι κι αυτος με τις σφηνες ψωμοτυρι... :helpplea:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506
Μέσο αυτοκίνητο είναι το evo 6 κλόουν ;
Δεν με ενδιεφερε ποτέ να αποκτήσω κάτι τέτοιο , οπότε δεν το κοίταγα ξέρεις ούτε σε περιοδικά.

Εγώ αλλάζω τακτικά λάστιχα στα δικά μου αμάξια και δεν έχω βρεθεί ποτέ να πηγαίνω με τις ζάντες.

Αλλά τα δικά μου αμάξια δεν είναι και μαμά !!!!

Ρε παπάρα λάκη, είσαι Λειτουργικά Αναλφάβητος;; Έχεις πρόβλημα ανάγνωσης και κατανόησης κειμένων;; Που έγραψα, ρε μπούφο, οτι το Evo ή το S2K είναι μέσο αυτοκίνητο;;;

Ρε ταγάρι, μήπως είσαι απόφοιτος νηπιαγωγείου και είναι μούφα ΤΑ ΠΑΝΤΑ;; Γιατί σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις σου αμφισβητείται πλέον έντονα οτι έχεις οποιαδήποτε σχέση με το ελεύθερο επάγγελμα.

Φιρί φιρί το πας για έτερο barockογάμημα αλλά βλέπεις οτι κρατάω ανωτερότητα, σέβομαι την παλαιότητα σου.

[size=20pt]εγώ που είμαι αφεντικό ο ίδιος, έχω χρόνο να ασχολούμαι με 20 χόμπυ.[/size]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506
Αν είναι να απαντάς μαλακίες καλύτερα μην γράφεις τίποτα.

Εσύ πάλι, αν δεν ανήκεις στην κατηγορία "Λάκης", άντε δεν έχεις απλές χρήσιμες γνώσεις δεκτόν, το να είσαι αγενής είναι έμφυτη μαλακία ή το καλλιέργησες στην πορεία;

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Οικογένεια Βακάκη: Στην Βουλγαρία η τελευταία πράξη του δράματος

Ερώτηση: Τί δεν μπορείς να κάνεις σε ένα αποτεφρωμένο πτώμα?

Απάντηση: Εκταφή και συμπληρωματικές τοξικολογικές εξετάσεις ...

Εύχομαι οι κρατικές υπηρεσίες και ο όποιος/ιατροδικαστής/νεκροτόμος κτλ να έχουν κάνει καλά την δουλειά τους ... διότι διαφορετικά πολύ καλώς θα πράξουν οι ΣΥΡΙΖΑιοι να μιλάνε για "ταξικές σκιές" στην διερεύνηση του συμβάντος ...

Και αυτά τα γράφει κάποιος που έχει "υπερασπισθεί" εδώ τον πεθαμένο πιτσιρικά από την σκύλευση ...

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Πλάκα κάνουμε ;
Δηλαδή με καλοκαιρινά λάστιχα , εξαιρετικής ποιότητας
ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥΣ ... 2006
είναι να κινείται κανείς με 280km/h ;;;;

Και τα 5 χρόνια πολλά είναι για τέτοιους ρυθμούς.
Η ταχύτητα είναι παρανοϊκή.

Τραγικά μαλάκας ο πατέρας που είχε αυτά τα λάστιχα πάνω στο αμάξι.
Ακόμη πιο μαλάκας που το έδωσε με αυτό στο γιό του.
ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΟΜΩΣ, που εφόσον είχε σκοπό να πηγαίνει με τέτοιες ταχύτητες δεν κοίταξε τι σκατά λάστιχα είχε το μπουρδέλο .

Τι να λέμε τώρα ;;

Προφανώς υπάρχει θέμα, δεν διαφωνώ.

Το ότι τα γρήγορα μοτόρια οδηγούνται στην χώρα αυτή κατά 99% από άσχετους και δυνητικά επικίνδυνους που δεν αγαπούν την οδήγηση και την ταχύτητα αλλά την επίδειξη και την ιδιοκτησία είναι δεδομένο άλλωστε.

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Οικογένεια Βακάκη: Στην Βουλγαρία η τελευταία πράξη του δράματος

Ερώτηση: Τί δεν μπορείς να κάνεις σε ένα αποτεφρωμένο πτώμα?

Απάντηση: Εκταφή και συμπληρωματικές τοξικολογικές εξετάσεις ...

Εύχομαι οι κρατικές υπηρεσίες και ο όποιος/ιατροδικαστής/νεκροτόμος κτλ να έχουν κάνει καλά την δουλειά τους ... διότι διαφορετικά πολύ καλώς θα πράξουν οι ΣΥΡΙΖΑιοι να μιλάνε για "ταξικές σκιές" στην διερεύνηση του συμβάντος ...

Και αυτά τα γράφει κάποιος που έχει "υπερασπισθεί" εδώ τον πεθαμένο πιτσιρικά από την σκύλευση ...

τι λες να θελουν να κρυψουν?

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
τι λες να θελουν να κρυψουν?

URL]]

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
http://[URL unfurl="true"]www.zarpanews.gr/wp-content/uploads/2015/05/kokaini.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

ρε παίκτη μου ο ιατροδικαστής έχει πάρει ήδη δειγματα ιστών και αίματος ... για ανίχνευση ναρκωτικών, ουσιών, δηλητηρίων και αλκοόλ δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει το σώμα ... αρκεί να υπάρχουν τα δείγματα ιστών ... σε αυτά γίνεται η ανίχνευση...

ΥΓ οι ιστολογικές θα κάνουν αρκετό καιρό να βγούνε...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.910
Πόντοι
9.931
ρε παίκτη μου ο ιατροδικαστής έχει πάρει ήδη δειγματα ιστών και αίματος ... για ανίχνευση ναρκωτικών, ουσιών, δηλητηρίων και αλκοόλ δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει το σώμα ... αρκεί να υπάρχουν τα δείγματα ιστών ... σε αυτά γίνεται η ανίχνευση...

ΥΓ οι ιστολογικές θα κάνουν αρκετό καιρό να βγούνε...

Ετσι ακριβως :thumbsup:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506
Μάλιστα. Δηλαδή δε μας φτάνει οτι ο πιτσιρικάς έκανε τη μαλακιάρα του πάνω στην κάβλα, τρέλα της ηλικίας και ότι άλλο θέλετε γράψτε, τώρα θέλουμε και μια ακόμα θεωρία, οτι την έκανε υπό την επίρρεια.

Απίστευτος λαός.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.910
Πόντοι
9.931
Μάλιστα. Δηλαδή δε μας φτάνει οτι ο πιτσιρικάς έκανε τη μαλακιάρα του πάνω στην κάβλα, τρέλα της ηλικίας και ότι άλλο θέλετε γράψτε, τώρα θέλουμε και μια ακόμα θεωρία, οτι την έκανε υπό την επίρρεια.

Απίστευτος λαός.

Τυπε λες να φάγανε τον πιτσιρικά η πολυεθνικές ωστε να καταρρευση η αυτοκρατορία του Jumbo :huh: :think:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506
Τυπε λες να φάγανε τον πιτσιρικά η πολυεθνικές ωστε να καταρρευση η αυτοκρατορία του Jumbo :huh: :think:

Νομίζω οτι ήταν δάκτυλος της ίδια της Porsche γιατί είχαν πέσει κατακόρυφα οι πωλήσεις αυτού

20150213203605_oem_ilektrokinito_aytokinito_porsche_carrera_style_12v.jpeg

στα καταστήματά τους.  :rolleyes:

lexritis

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
488
Πόντοι
26
λογικα θα εχει αναφερθει αλλα ενα αμαξι πως περναει κτεο με τοσο χρονων λαστιχα? :orchestra:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom