You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Απίστευτο τροχαίο στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 82K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ασφαλώς και οχι. Απλώς τωρα το πακετακι προσφερεται για τα γνωστα κομπλεξικά "ο γιος του πλουσιου με την πορσε, ο ανεπροκοπος, καψτε τα τζαμπο, μποικοταζ στους φονιαδες των πολυεθνικων" και λοιπές μαλακίες. Οσο μαλακες ειμαστε οταν οδηγούμε, αλλο τοσο μαλακες ειμαστε και οταν κρινουμε. Λογικο δεν ειναι?Δηλαδη αν δεν ηταν Πορσε γνωστου...αλλα "κωλοφτιαγμενο φιατακι" πιτσιρικά από το Αγια Βαρβαρα , θα ηταν λιγοτερο τραγικό;
kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
Δηλαδη αν δεν ηταν Πορσε γνωστου...αλλα "κωλοφτιαγμενο φιατακι" πιτσιρικά από το Αγια Βαρβαρα , θα ηταν λιγοτερο τραγικό;
προφανως φιλε μου
το συγκεκριμενο τροχαιο "πουλαει" για αυτο και εγινε ειδηση
το φιατακι του αφραγκου πιτσιρικα που σκοτωνεται στα 19 δεν το μαθαινει κανεις γιατι δεν ειναι καλο στορυ για να μαθευτει.
αυτη ειναι η καταντια μας.
απο την αλλη να συζητας καθε μερα για τα τροχαια ψυχοπλακωνεσαι
δεν ειναι 1-2 τον μηνα
ειναι 4-5 την μερα !!!
callahan
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.197
- Πόντοι
- 3.820
σε ολα τα ασφαλιστηρια αυτοκινητου που ειχα ηταν 1 μυριο.νομιζω ειναι πλαφον για ολες τις εταιριες.δεν ξερω αν ειναι ανα ατομο η ανεξαρτητως θυματων.λες πολυ λιγα γιατι εχω γνωστους με ατυχηματα με μηχανες ,ο ενας χωρις να παθει τιποτα σοβαρα-σπασιμο ποδιου που τον παρεσυρε αυτοκινητο- πηρε μια 80αρα,βεβαια καποια χρονια πισω,γυρω στα 7-8...Παιδια αυτα απο πού τα βγαζετε και τα λετε? Εχετε καποια σχεση με δικαστηρια και τροχαια? Η λετε κατι στην τυχη? 150 χιλιαρικα θα παρει για το παιδι και 50 για τη συζυγο, κατι τετοιο. Αντε να παει 200 και 100. Παραπανω με τιποτα.
kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
Tι είχε το σημείο δηλαδή;
το λεω γιατι σε τετοια σημεια περναει ενας τρελος με φουλ γκαζια καλη ωρα οπως τωρα και πας αδιαβαστος.
εγω ειμαι της αποψης να τελιωσεις την διαδρομη σου και μετα να πας τουαλετα οσες φορες θες.
αλλα ποτε δεν σταματαμε σε τετοια σημεια.
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.089
- Πόντοι
- 6.796
Ασφαλώς και οχι. Απλώς τωρα το πακετακι προσφερεται για τα γνωστα κομπλεξικά "ο γιος του πλουσιου με την πορσε, ο ανεπροκοπος, καψτε τα τζαμπο, μποικοταζ στους φονιαδες των πολυεθνικων" και λοιπές μαλακίες. Οσο μαλακες ειμαστε οταν οδηγούμε, αλλο τοσο μαλακες ειμαστε και οταν κρινουμε. Λογικο δεν ειναι?
Τα ταξικά κόμπλεξ καλά κρατούν... Στην θέση του νεαρού νεκρού οδηγού, θα μπορούσε κάλλιστα να ειναι ενας οποιοσδήποτε άλλος ηλίθιος ελληναράς, με ένα "φτιαγμένο" φθηνότερο και λιγότερο αςφαλες αυτοκινήτο που πίστευε ότι ειναι ο Έλληνας Σουμαχερ και πήγαινε με 220 κμ/ώρα στην εθνική οδό που εχει όριο 120 (και που η πλειονότητα των οδηγών δεν τηρει..)
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Σωστη παρατηρηση. Το δεχομαι.
ZeroHedge
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2017
- Like
- 41
- Πόντοι
- 6
Πηγαινε με πανω απο 230 πριν..και καρφωθηκε με πολλα στον παρκινγκ..θα δειξουν οι καμερες και οι εμπειρογνωμονες..Ντάξει το γάμησες... με 150 έως 180 πάει ο ανεπροκοπος.
κανενας δρομος δεν ειναι ασφαλης αν πας με +200
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
1 μύριο ειναι η συνολική κάλυψη ανά ατυχημα. Οντως πριν 7-8 χρονια δίνονταν μεγαλες αποζημιωσεις, τωρα ενας θανατος δυσκολα αποδιδει πανω απο 60-70 χιλιαδες ευρω.σε ολα τα ασφαλιστηρια αυτοκινητου που ειχα ηταν 1 μυριο.νομιζω ειναι πλαφον για ολες της εταιριες.δεν ξερω αν ειναι ανα ατομο η ανεξαρτητως θυματων.λες πολυ λιγα γιατι εχω γνωστους με ατυχηματα με μηχανες ,ο ενας χωρις να παθει τιποτα σοβαρα-σπασιμο ποδιου που τον παρεσυρε αυτοκινητο- πηρε μια 80αρα,βεβαια καποια χρονια πισω,γυρω στα 7-8...
kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
Πηγαινε με πανω απο 230 πριν..και καρφωθηκε με πολλα στον παρκινγκ..θα δειξουν οι καμερες και οι εμπειρογνωνονες..κανενας δρομος δεν ειναι ασφαλης αν πας με +200
με πανω απο 250 οι καμερες δεν μπορουν να το καταγραψουν btw
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.069
- Πόντοι
- 42.697
τραγικο γεγονος απο καθε πλευρα
απιστευτα πραγματα συμβαινουν στη ζωη
απιστευτα πραγματα συμβαινουν στη ζωη
Μια χαρά είναι το σημείο.Αν είναι να σε βρει το κακό θα σε βρει και στο σπιτι σου να χέζεις.Ίσα ίσα που αν κρατιέσαι να μην κατουρηθεις/χεστείς δεν είσαι συγκεντρωμένος στην οδήγηση.το λεω γιατι σε τετοια σημεια περναει ενας τρελος με φουλ γκαζια καλη ωρα οπως τωρα και πας αδιαβαστος.
εγω ειμαι της αποψης να τελιωσεις την διαδρομη σου και μετα να πας τουαλετα οσες φορες θες.
Jack Skellington
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 240
- Like
- 22.382
- Πόντοι
- 31.628
So true.Τα ταξικά κόμπλεξ καλά κρατούν... Στην θέση του νεαρού νεκρού οδηγού, θα μπορούσε κάλλιστα να ειναι ενας οποιοσδήποτε άλλος ηλίθιος ελληναράς, με ένα "φτιαγμένο" φθηνότερο και λιγότερο αςφαλες αυτοκινήτο που πίστευε ότι ειναι ο Έλληνας Σουμαχερ και πήγαινε με 220 κμ/ώρα στην εθνική οδό που εχει όριο 120 (και που η πλειονότητα των οδηγών δεν τηρει..)
Γίνεται αόρατο;με πανω απο 250 οι καμερες δεν μπορουν να το καταγραψουν btw
kostas8000
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2011
- Like
- 181
- Πόντοι
- 16
το λεω γιατι σε τετοια σημεια περναει ενας τρελος με φουλ γκαζια καλη ωρα οπως τωρα και πας αδιαβαστος.
εχεις ΜΠΕΛΑ?????
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Γιατι?με πανω απο 250 οι καμερες δεν μπορουν να το καταγραψουν btw
kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
Γίνεται αόρατο;
ναι δεν μπορουν να εντοπισουν ταχυτητες ανω των 250
τυχαινει και γνωριζω την ιδια την εταιρεια που εχει βαλει και τις συγκεκριμενες καμερες στο συγκεκριμενο σημειο
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Βγαζει error δηλαδη?ναι δεν μπορουν να εντοπισουν ταχυτητες ανω των 250
τυχαινει και γνωριζω την ιδια την εταιρεια που εχει βαλει και τις συγκεκριμενες καμερες στο συγκεκριμενο σημειο
kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
Βγαζει error δηλαδη?
δεν ρωτησα λεπτομερειες