Νέα

Απίστευτο τροχαίο στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 82K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.089
Πόντοι
6.796
Δηλαδη αν δεν ηταν Πορσε γνωστου...αλλα "κωλοφτιαγμενο φιατακι" πιτσιρικά από το Αγια Βαρβαρα , θα ηταν λιγοτερο τραγικό;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δηλαδη αν δεν ηταν Πορσε γνωστου...αλλα "κωλοφτιαγμενο φιατακι" πιτσιρικά από το Αγια Βαρβαρα , θα ηταν λιγοτερο τραγικό;
Ασφαλώς και οχι. Απλώς τωρα το πακετακι προσφερεται για τα γνωστα κομπλεξικά "ο γιος του πλουσιου με την πορσε, ο ανεπροκοπος, καψτε τα τζαμπο, μποικοταζ στους φονιαδες των πολυεθνικων" και λοιπές μαλακίες. Οσο μαλακες ειμαστε οταν οδηγούμε, αλλο τοσο μαλακες ειμαστε και οταν κρινουμε. Λογικο δεν ειναι?

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326

προφανως φιλε μου
το συγκεκριμενο τροχαιο "πουλαει" για αυτο και εγινε ειδηση

το φιατακι του αφραγκου πιτσιρικα που σκοτωνεται στα 19 δεν το μαθαινει κανεις γιατι δεν ειναι καλο στορυ για να μαθευτει.

αυτη ειναι η καταντια μας.

απο την αλλη να συζητας καθε μερα για τα τροχαια ψυχοπλακωνεσαι
δεν ειναι 1-2 τον μηνα

ειναι 4-5 την μερα !!!

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.197
Πόντοι
3.820
Παιδια αυτα απο πού τα βγαζετε και τα λετε? Εχετε καποια σχεση με δικαστηρια και τροχαια? Η λετε κατι στην τυχη? 150 χιλιαρικα θα παρει για το παιδι και 50 για τη συζυγο, κατι τετοιο. Αντε να παει 200 και 100. Παραπανω με τιποτα.
σε ολα τα ασφαλιστηρια αυτοκινητου που ειχα ηταν 1 μυριο.νομιζω ειναι πλαφον για ολες τις εταιριες.δεν ξερω αν ειναι ανα ατομο η ανεξαρτητως θυματων.λες πολυ λιγα γιατι εχω γνωστους με ατυχηματα με μηχανες ,ο ενας χωρις να παθει τιποτα σοβαρα-σπασιμο ποδιου που τον παρεσυρε αυτοκινητο- πηρε μια 80αρα,βεβαια καποια χρονια πισω,γυρω στα 7-8...

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Tι είχε το σημείο δηλαδή;

το λεω γιατι σε τετοια σημεια περναει ενας τρελος με φουλ γκαζια καλη ωρα οπως τωρα και πας αδιαβαστος.

εγω ειμαι της αποψης να τελιωσεις την διαδρομη σου και μετα να πας τουαλετα οσες φορες θες.

αλλα ποτε δεν σταματαμε σε τετοια σημεια.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.089
Πόντοι
6.796
Ασφαλώς και οχι. Απλώς τωρα το πακετακι προσφερεται για τα γνωστα κομπλεξικά "ο γιος του πλουσιου με την πορσε, ο ανεπροκοπος, καψτε τα τζαμπο, μποικοταζ στους φονιαδες των πολυεθνικων" και λοιπές μαλακίες. Οσο μαλακες ειμαστε οταν οδηγούμε, αλλο τοσο μαλακες ειμαστε και οταν κρινουμε. Λογικο δεν ειναι?

Τα ταξικά κόμπλεξ καλά κρατούν... Στην θέση του νεαρού νεκρού οδηγού, θα μπορούσε κάλλιστα να ειναι ενας οποιοσδήποτε άλλος ηλίθιος ελληναράς, με ένα "φτιαγμένο" φθηνότερο και λιγότερο αςφαλες αυτοκινήτο που πίστευε ότι ειναι ο Έλληνας Σουμαχερ και πήγαινε με 220 κμ/ώρα στην εθνική οδό που εχει όριο 120 (και που η πλειονότητα των οδηγών δεν τηρει..)

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Ντάξει το γάμησες... με 150 έως 180 πάει ο ανεπροκοπος.
Πηγαινε με πανω απο 230 πριν..και καρφωθηκε με πολλα στον παρκινγκ..θα δειξουν οι καμερες και οι εμπειρογνωμονες..
κανενας δρομος δεν ειναι ασφαλης αν πας με +200

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
σε ολα τα ασφαλιστηρια αυτοκινητου που ειχα ηταν 1 μυριο.νομιζω ειναι πλαφον για ολες της εταιριες.δεν ξερω αν ειναι ανα ατομο η ανεξαρτητως θυματων.λες πολυ λιγα γιατι εχω γνωστους με ατυχηματα με μηχανες ,ο ενας χωρις να παθει τιποτα σοβαρα-σπασιμο ποδιου που τον παρεσυρε αυτοκινητο- πηρε μια 80αρα,βεβαια καποια χρονια πισω,γυρω στα 7-8...
1 μύριο ειναι η συνολική κάλυψη ανά ατυχημα. Οντως πριν 7-8 χρονια δίνονταν μεγαλες αποζημιωσεις, τωρα ενας θανατος δυσκολα αποδιδει πανω απο 60-70 χιλιαδες ευρω.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Πηγαινε με πανω απο 230 πριν..και καρφωθηκε με πολλα στον παρκινγκ..θα δειξουν οι καμερες και οι εμπειρογνωνονες..κανενας δρομος δεν ειναι ασφαλης αν πας με +200

με πανω απο 250 οι καμερες δεν μπορουν να το καταγραψουν btw

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.865
Πόντοι
456
Κόντρα παίχτηκε η πορσε με ενα audi και ενα Nissan 300sx

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.069
Πόντοι
42.697
τραγικο γεγονος απο καθε πλευρα
απιστευτα πραγματα συμβαινουν στη ζωη

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
το λεω γιατι σε τετοια σημεια περναει ενας τρελος με φουλ γκαζια καλη ωρα οπως τωρα και πας αδιαβαστος.

εγω ειμαι της αποψης να τελιωσεις την διαδρομη σου και μετα να πας τουαλετα οσες φορες θες.

Μια χαρά είναι το σημείο.Αν είναι να σε βρει το κακό θα σε βρει και στο σπιτι σου να χέζεις.Ίσα ίσα που αν κρατιέσαι να μην κατουρηθεις/χεστείς δεν είσαι συγκεντρωμένος στην οδήγηση.

Jack Skellington

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Ιαν 2015
Κριτικές
240
Like
22.382
Πόντοι
31.628
Τα ταξικά κόμπλεξ καλά κρατούν... Στην θέση του νεαρού νεκρού οδηγού, θα μπορούσε κάλλιστα να ειναι ενας οποιοσδήποτε άλλος ηλίθιος ελληναράς, με ένα "φτιαγμένο" φθηνότερο και λιγότερο αςφαλες αυτοκινήτο που πίστευε ότι ειναι ο Έλληνας Σουμαχερ και πήγαινε με 220 κμ/ώρα στην εθνική οδό που εχει όριο 120 (και που η πλειονότητα των οδηγών δεν τηρει..)
So true.

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16

εχεις ΜΠΕΛΑ?????

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326

ναι δεν μπορουν να εντοπισουν ταχυτητες ανω των 250

τυχαινει και γνωριζω την ιδια την εταιρεια που εχει βαλει και τις συγκεκριμενες καμερες στο συγκεκριμενο σημειο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ναι δεν μπορουν να εντοπισουν ταχυτητες ανω των 250

τυχαινει και γνωριζω την ιδια την εταιρεια που εχει βαλει και τις συγκεκριμενες καμερες στο συγκεκριμενο σημειο
Βγαζει error δηλαδη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom