Νέα

Απίστευτο τροχαίο στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
http://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2017/02/jumbo.png[/img[/URL]]

Διαβάστε το….,δείτε τα παιδιά σας και τους αγαπημένους σας στα μάτια…. ΚΑΙ ΜΕΤΑ…κράξτε….ή…

Για μια ακόμα φορά, η χώρα ολόκληρη συγκλονίζεται από ένα τροχαίο.

Αυτή τη φορά, νεκρός δεν είναι ένας γνωστός τραγουδιστής, αλλά μια μάνα με το μωρό της, καθώς και άλλοι δύο. Οι τελευταίοι, επιβάτες μιας Porsche, η οποία έφυγε ανεξέλεγκτη με τρομερή ταχύτητα μέσα στο πάρκινγκ της Εθνικής Οδού, στο 83ο χιλιόμετρο, στο Ύπατο Θηβών. Το βίντεο που κυκλοφόρησε  είναι συγκλονιστικό.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ενταξει, τωρα το εχουμε τερματισει τελειως. Αυτο που οταν σκοτωνει καποιος πλουσιος, η απαξια ειναι μεγαλυτερη απο το αν σκοτωσει καποιος μη πλουσιος (12 νεκρους ειχαμε χθες απο τροχαια αλλά μονο με αυτο ασχολουμαστε επειδη το προκαλεσε πλουσιος), με ξεπερνά.
Να μας αναλύσεις την υπόθεση Βαγιωνή τύπε!

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Το πόσο άθλια κωλοφάρα είμαστε φαίνεται στις 45 σελίδες του παρόντος νήματος και τις παραπομπές κάποιων απαντήσεων.

Ένα τεράστιο ΚΡΙΜΑ για την άτυχη οικογένεια που ΞΕΚΛΗΡΙΣΤΗΚΕ. Και η πιο τραγική φιγούρα, ο πατέρας-σύζυγος που έμεινε πίσω.

Επίσης ένα κρίμα για δύο ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που έχασαν και αυτοί τη ζωή τους, ακόμα και με 100% ευθύνη του ενός. Φυσικά και για τις οικογένειές τους που θα ζήσουν όλο αυτό το μαρτύριο, συν τα ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ που ζουν γύρω μας να τους φορτώνουν ΟΛΕΣ τις κατηγορίες του κόσμου. Επειδή είναι "επώνυμοι" και "εύποροι".

Τέλος, όποιος θέλει να ψάξει ευθύνες ΚΑΙ γι αυτό το δυστύχημα ας ενημερωθεί για τα Ε-Γ-Κ-Λ-Η-Μ-Α-Τ-Α που γίνονται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ μεταξύ εκπαιδευτών οδήγησης και Υπουργείου Συγκοινωνιών. Όποιος έχει κάποιον πολύ κοντινό του συγκεκριμένου συναφιού, ξέρει. Προσωπική άποψη, οι εκπαιδευτές είναι ΟΛΟΙ συνυπεύθυνοι αλλά έχουν ένα ελαφρυντικό, είναι ΟΜΗΡΟΙ των κατά τόπους γραφείων του Συγκοινωνιών όπου γίνεται το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΑΡΙ.&-

αμα την παθαινες εσυ δεν θα ελεγες κριμα για τους δολοφονους ρε αλητη

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.436
Πόντοι
24.596
σε αυτο το μπουρδελο που ζουμε δεν βρεθηκε ΜΙΑ υπηρεσια,απο την αστυνομια,την πυροσβεστικη,το ΕΚΑΒ,τον δημο,τις εταιρειες παροχης οδικης βοηθειας, να μαζεψει τα προσωπικα αντικειμενα των νεκρων,μεταξυ των οποιων και ενα παιδικο αυτοκινητακι;απο την αρχαιοτητα σε καθε πολεμο ο σεβασμος των νεκρων ηταν υψιστης σημασιας,γινοντουσαν μαχες οχι μονο για τα αψυχα σωματα τους αλλα και για τα προσωπικα τους αντικειμενα,ασπιδες κλπ.
Εδω περασαν 200 ατομα απο τον τοπο της τραγωδιας και δεν φιλοτιμηθηκε ουτε ενας;και απο πανω και οι υαινες των καναλιων να τα δειχνουν σε πρωτο πλανο :vomit: :vomit: :vomit:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
1.830
JUMBO+%CE%A0%CE%9F%CE%A1%CE%9D%CE%9F%CE%94%CE%99%CE%91%CE%A6%CE%97%CE%9C%CE%99%CE%A3%CE%97+%CE%91%CE%9D%CE%97%CE%9B%CE%99%CE%9A%CE%A9%CE%9D!!!.jpg

είσαι άρρωστος! μαζέψτε τον!!!

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ΘΡΗΝΕΙ η Πτολεμαϊδα! ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η αδελφή της 33χρονης που χάθηκε τόσο άδικα μαζί με το γιο της: «Καλό παράδεισο αγάπες μου»!

Θρήνος στην Πτολεμαϊδα για την 33χρονη Αποστολία και τον τρίχρονο γιο της, που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό τροχαίο στην εθνική Αθηνών-Λαμίας. Ο σύζυγος και πατέρας Υπάτιος είναι σε κατάσταση σοκ.

Γεννημένη στην Πτολεμαΐδα, μετά το 3ο Λύκειο σπούδασε στο ΕΠΑΛ της πόλης, ενώ μέχρι πρόσφατα εργαζόταν στην εταιρεία FANTASIA που αναλάμβανε τους στολισμούς σε γάμους και βαφτίσεις.

Η κηδεία μητέρας και παιδιού θα γίνει αύριο χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί το μέρος, αφού ο πατέρας κατάγεται από το Αντίγονο Φλωρίνης ενώ η 33χρονη από την Πτολεμαΐδα.

Συγκλονίζει το μήνυμα της αδελφής της Αποστολίας

Με ανάρτησή της στο Facebook η αδερφή της 33χρονης μητέρας αποχαιρετά την άτυχη Αποστολία και τον τρίχρονο ανιψιό της.

Το μήνυμά της δεν συγκινεί απλά… «Δεν μπορώ ακόμη να το πιστέψω… ακόμη σας περιμένω. σκοτώθηκα μαζί με εσάς. αδερφούλα μου έλα και πάρε μου όλα τα ρούχα. Αλέν Ντελόν μου, η Μπριτζίτ του σε περιμένει αγγελούδι μου. Ο Θεός σας ήθελε μαζί του. Καλό παράδεισο αγάπες μου…».

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
ρε  λεφτα για καγιεν ειχες

λεφτα για τους εργαζομενους σε συνθηκε ς σκλαβιας ειχες???

ζητω η υγιεις επιχειρηματικοτητα

είναι νεοταξητες και ενδοτικοι δεν καταλαβαινους ρε wagon

πες τους για τζακούζι και ελβετικα τυρια και θα σε προσκυνησουν αμεσως γκλαμουρια χαιλικη και κλαι-μαιν

κολοπασοκια του psi και των δανειστων είναι

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
ΘΡΗΝΕΙ η Πτολεμαϊδα! ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η αδελφή της 33χρονης που χάθηκε τόσο άδικα μαζί με το γιο της: «Καλό παράδεισο αγάπες μου»!

Θρήνος στην Πτολεμαϊδα για την 33χρονη Αποστολία και τον τρίχρονο γιο της, που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό τροχαίο στην εθνική Αθηνών-Λαμίας. Ο σύζυγος και πατέρας Υπάτιος είναι σε κατάσταση σοκ.

Γεννημένη στην Πτολεμαΐδα, μετά το 3ο Λύκειο σπούδασε στο ΕΠΑΛ της πόλης, ενώ μέχρι πρόσφατα εργαζόταν στην εταιρεία FANTASIA που αναλάμβανε τους στολισμούς σε γάμους και βαφτίσεις.

Η κηδεία μητέρας και παιδιού θα γίνει αύριο χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί το μέρος, αφού ο πατέρας κατάγεται από το Αντίγονο Φλωρίνης ενώ η 33χρονη από την Πτολεμαΐδα.

Συγκλονίζει το μήνυμα της αδελφής της Αποστολίας

Με ανάρτησή της στο Facebook η αδερφή της 33χρονης μητέρας αποχαιρετά την άτυχη Αποστολία και τον τρίχρονο ανιψιό της.

Το μήνυμά της δεν συγκινεί απλά… «Δεν μπορώ ακόμη να το πιστέψω… ακόμη σας περιμένω. σκοτώθηκα μαζί με εσάς. αδερφούλα μου έλα και πάρε μου όλα τα ρούχα. Αλέν Ντελόν μου, η Μπριτζίτ του σε περιμένει αγγελούδι μου. Ο Θεός σας ήθελε μαζί του. Καλό παράδεισο αγάπες μου…».

ολοκληρη η ΕΛΛΑΔΑ στο πλευρο τις αδικοχαμένης οικογενειας ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
1.830
Ιδιο κουμασι με σενα ειναι..τι να μαζεψουμε?
Αριστερων αντιληψεων..

δεν είμαι αριστερός. βγήκες να κάνεις την παρέμβασή σου και εσύ...  :headbang: :headbang:

και εδώ δεν είναι θέμα αριστερού ή μη αριστερού. ξεκολλήστε!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.833
Πόντοι
34.538

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
1.830

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.704
Πόντοι
6.515
σε αυτο το μπουρδελο που ζουμε δεν βρεθηκε ΜΙΑ υπηρεσια,απο την αστυνομια,την πυροσβεστικη,το ΕΚΑΒ,τον δημο,τις εταιρειες παροχης οδικης βοηθειας, να μαζεψει τα προσωπικα αντικειμενα των νεκρων,μεταξυ των οποιων και ενα παιδικο αυτοκινητακι;

πρεπει να 'χει κατι να δειξει η τατιανα  :vomit: τυπε

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16

Aνιχνεύτηκε σε μπίσκοτα απο τη Δανία συστατικό γάλακτος (καζεΐνη), χωρίς να αναγράφεται στην ετικέτα του προϊόντος. Η καζεΐνη είναι συστατικό που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας σε άτομα που έχουν αλλεργία ή δυσανεξία στο γάλα και τα συστατικά του

Τα εν λόγω προϊόντα παρασκευάζονται από την Δανέζικη επιχείρηση "Jacobsens Bakery Ltd." και διακινήθηκαν στην Ελλάδα από την εταιρεία "JUMBO A.E.E." (Kύπρου 9 & Ύδρας, ΤΚ 183 46, Μοσχάτο Αττικής).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom