Νέα

Απίστευτο τροχαίο στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 82K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
Για να ευθυνεσαι για κατι, πρεπει να εχεις προκαλεσει τη ζημια. Εν προκειμενω τα αλλα αυτοκινητα δεν εχουν προκαλεσει τιποτα. Τη ζημια την προκαλεσε ενα συγκεκριμενο αυτοκινητο.

εάν όμως συμμετειχαν σε αυτοσχεδια κοντρα σε δημοσιο δρομο μπορει (που μπορει φυσικα να αποδειχθη από καπου)να υπαρχουν συνεπειες αλλωστε αν δεν υπηρχαν τα αλλα 2 οχήματα ισως να μην γινοταν η αυτοσχεδια κοντρα αρα και το ατύχημα

aaaa51

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Κριτικές
4
Like
75
Πόντοι
1
σχετικα απλη είναι κοντρα με 250 χωρις υπερβολες και στην παραλιακη γινεται

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
αυτος ο πατέρας..ούτε να το φανταστώ δεν μπορώ..πως σε μια στιγμή χάνονται τα πάντα μπροστα στα μάτια σου..

Ψυχιατροι, χαπια και μια μερα κρεμασμενος μες το σπιτι. Δε ξεπερνιουνται αυτα μαγκες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
εάν όμως συμμετειχαν σε αυτοσχεδια κοντρα σε δημοσιο δρομο μπορει (που μπορει φυσικα να αποδειχθη από καπου)να υπαρχουν συνεπειες αλλωστε αν δεν υπηρχαν τα αλλα 2 οχήματα ισως να μην γινοταν η αυτοσχεδια κοντρα αρα και το ατύχημα
Το μονο που μπορει να τους αποδοθει ειναι ευθυνη για "αυτοσχεδιο αγωνα", δηλαδη πταισμα με προστιμο. Η συμμετοχη τους στην κοντρα δεν συνδεεται αιτιωδως με την συγκρουση.
Σκεψου το κι αλλιως. Αποφασιζουμε εγω κι εσυ να πυροβολησουμε μεσα στο δρομο και να πετυχουμε ενα τενεκεδακι πανω σε εναν καδο. Πυροβολαμε και οι δυο, και πετυχαινω εγω το τενεκεδακι κι εσυ εναν περαστικο. Εγω τι φταιω που τον πετυχες?
Εκτος αν αποδειχθει οτι καποιο αλλο αυτοκινητο κατα την κοντρα "εσπρωξε" την πόρσε και εχασε τον ελεγχο.

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
τελικα αν εισαι καγκουρας ειτε φτωχος ειτε πλούσιος ειτε με πορσε ειτε με saxo πειραγμενο παντα καγκουρας θα εισαι και όπως ολοι οι καγκουρες, κακομαθημενος

aaaa51

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Κριτικές
4
Like
75
Πόντοι
1
Ψυχιατροι, χαπια και μια μερα κρεμασμενος μες το σπιτι. Δε ξεπερνιουνται αυτα μαγκες.
δυστυχως κριμα το ασχημο είναι το λεω και παλι ότι για όλα αυτά η γαμωστιγμη φταιει

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
και κλασσικα αυριο το ιδιο στορυ στα καναλια
κριμα νεο παιδι θα λενε
γιατι να γινονται τετοια
και απο μεθαυριο παλι τα ιδια
και η ζωη συνεχιζεται
και κανεις δεν κανει τιποτα
και εχουμε περισσοτερους θανατους απο οτι γεννησεις σε αυτην την χωρα
μαζευονται και ολα τα λαθρο
και το 2040 θα ειμαστε μια ωραια χωρα με 0 ελληνες και τιγκα λαθρομεταναστες
μιας και η πλειοψηφια των ατυχηματων ειναι νεοι κατω των 30 ετων που θα εκαναν οικογενειες

και εχουμε και τον σοιμπλε απο πανω !!!

πιπα κωλο μας εχει παει μαγκεςςς !!!!

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Κρίμα για τους ανθρώπους που έφυγαν, πολύ περισσότερο για τα αθώα θύματα και τις οικογένειες τους.

Δυστυχώς ή ευτυχώς οι μαλακίες ενίοτε πληρώνονται.

Όταν τρέχεις σαν πούστης ρισκάρεις  :-

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
Το μονο που μπορει να τους αποδοθει ειναι ευθυνη για "αυτοσχεδιο αγωνα", δηλαδη πταισμα με προστιμο. Η συμμετοχη τους στην κοντρα δεν συνδεεται αιτιωδως με την συγκρουση.
Σκεψου το κι αλλιως. Αποφασιζουμε εγω κι εσυ να πυροβολησουμε μεσα στο δρομο και να πετυχουμε ενα τενεκεδακι πανω σε εναν καδο. Πυροβολαμε και οι δυο, και πετυχαινω εγω το τενεκεδακι κι εσυ εναν περαστικο. Εγω τι φταιω που τον πετυχες?
Εκτος αν αποδειχθει οτι καποιο αλλο αυτοκινητο κατα την κοντρα "εσπρωξε" την πόρσε και εχασε τον ελεγχο.

οκ, αρα μπορει να στοιχειοθετηθει αδίκημα εστω και στην μορφη πλημμεληματος ή πταισματος

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
δυστυχως κριμα το ασχημο είναι το λεω και παλι ότι για όλα αυτά η γαμωστιγμη φταιει

Τυπε αν πηγαινε με 120 δεν θα σκοτώνονταν ουτε θα σκοτωνε , τι γαμω-στιγμη και παπαριες λες  :S :S :S

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326

δεν φταιει η κακια στιγμη
η ανοησια φταιει

ο σουφλιας οταν η γυναικα του αφησε αναπηρο ενα παιδι και ητανε τοτε υπουργος δημοσιας ταξης αν δεν κανω λαθος ξερεις τι ειπε ?

η κακια στιγμη

οχι φιλε μου δεν ητανε η κακια στιγμη

ητανε επειδη η ξεκωλιαρα σου παραβιασε το στοπ.

ας σταματησει η καραμελα η κακια στιγμη και ας γινει ο καθενας υπευθυνος επιτελους.

αν τοτε επαιρνε την ευθυνη και ελεγε η γαμιολα μου παραβιασε το στοπ και να γινει μαθημα αυτο για ολους τους υπολοιπους ισως ητανε καλυτερα τα πραγματα.

αλλα ειπε η κακια στιγμη.

η κακια στιγμη ομως συμβαινει καθε μερα και γαμιομαστε στους νεκρους.

aaaa51

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Κριτικές
4
Like
75
Πόντοι
1
Κρίμα για τους ανθρώπους που έφυγαν, πολύ περισσότερο για τα αθώα θύματα και τις οικογένειες τους.

Δυστυχώς ή ευτυχώς οι μαλακίες ενίοτε πληρώνονται.

Όταν τρέχεις σαν πούστης ρισκάρεις  :-
δυστυχως εδώ στην Ελλαδα και σταματημένος ρισκο εχεις θελει πολύ προσοχη

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265

Οταν ομως εισαι σε αμαξι μαζι με εναν
εκεινος βγαινει και πυροβολαει καποιον
και τιποτα να μην εχει κανει ο αλλος και να μεινει στην θεση και να ακουει μουσικη θα βαλουν και εκεινον φυλακη(οχι ιδια χρονια με τον αλλον αλλα θα καταδικαστει και αυτος με φυλακη)

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Η κακια στιγμη ειναι για τον κακομοιρη που του σκαει ο αλλος απ το πουθενα και μενει στο τοπο,αναπηρος ή μπαινοβγαινει στα νοσοκομεια. Για αυτον που προξενει το ατυχημα ειναι η μαλακια που τον δερνει στο 99%.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Οταν ομως εισαι σε αμαξι μαζι με εναν
εκεινος βγαινει και πυροβολαει καποιον
και τιποτα να μην εχει κανει ο αλλος και να μεινει στην θεση και να ακουει μουσικη θα βαλουν και εκεινον φυλακη(οχι ιδια χρονια με τον αλλον αλλα θα καταδικαστει και αυτος με φυλακη)
Αυτο ειναι απλή συνέργεια. Εντελώς διαφορετικο.

aaaa51

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Κριτικές
4
Like
75
Πόντοι
1
Τυπε αν πηγαινε με 120 δεν θα σκοτώνονταν ουτε θα σκοτωνε , τι γαμω-στιγμη και παπαριες λες  :S :S :S
μη λες μπουρδες σιγουρα φταιει που πηγαινε με τοσα αλλα τετοια γινονται και με 100 δε λεει κατι ετσι κι αλλιως τα περισσοτερα ατυχήματα εχουν να κανουν με κακοτεχνίες.Προφανως εδώ ηταν τεραστια η ταχυτητα,αλλα σου λεω τέτοιες ταχυτες πιανονται κάθε τρεις και λιγο.Απλα σ αυτους εκατσε η στραβη.Γι αυτό λεω κακια στιγμη κλπ

aaaa51

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Κριτικές
4
Like
75
Πόντοι
1
Η κακια στιγμη ειναι για τον κακομοιρη που του σκαει ο αλλος απ το πουθενα και μενει στο τοπο,αναπηρος ή μπαινοβγαινει στα νοσοκομεια. Για αυτον που προξενει το ατυχημα ειναι η μαλακια που τον δερνει στο 99%.
εννοείται όταν λεμε κακια στιγμη εννοουμε ολη τη φαση

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Γιατι ειναι διαφορετικο
συνεργεια εκανε ο αυτοςπου απλα καθοτανε στο αμαξι

αλλα δεν εκανε συνεργεια ο αλλους που ηταν μαζι με τον αλλον και πυροβολουσε στον δρομο οπως ειπες στο παραδειγμα σου?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Γιατι ειναι διαφορετικο
συνεργεια εκανε ο αυτοςπου απλα καθοτανε στο αμαξι

αλλα δεν εκανε συνεργεια ο αλλους που ηταν μαζι με τον αλλον και πυροβολουσε στον δρομο οπως ειπες στο παραδειγμα σου?
Συνέργεια θα κάνει αν τον απομακρυνει, ή αν γνωριζε οτι τον μεταφερει εκει για να πυροβολησει. Αν δεν ηξερε καν οτι υπαρχει οπλο και μετα δεν τον διευκολυνει, δεν υπαρχει τιποτα.
Το παραδειγμα που εφερα με το τενεκεδακι θα επρεπε να σε εχει καλυψει απολυτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom