psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Κι εγώ γουστάρω!!! Κάβλα θα ήτανε!! Ηλικία περίπου?μαρεσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σεξυ αλλα οχι πουτανι....
Κι εγώ γουστάρω!!! Κάβλα θα ήτανε!! Ηλικία περίπου?μαρεσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σεξυ αλλα οχι πουτανι....
το μαλι χρωμα και κομωσηΣωστα.
Λοιπον η κοπελα φορουσε ενα μπλε ανοιχτο κολλητο τζιν, και απο πανω δεν ειμαι σιγουρος ρε γαμωτο ηταν ενας περιεργος συνδυασμος, απο μεσα ενα αρκετα εξωβυζο μπλουζακι και απο πανω ενα σιθρου πλοβερακι, κατι τετοιο νομιζω...
Κι εγώ γουστάρω!!! Κάβλα θα ήτανε!! Ηλικία περίπου?
Τρελό γκομενάκι!!!Ηλικια θα ελεγα εως 25 μαξ.
Μαλλι καστανοξανθο σχεδον ισιο, ελαχιστα σπαστο.
μακρι?κοντο?καρε?Ηλικια θα ελεγα εως 25 μαξ.
Λοιπον νομιζω με την βοηθεια της περιγραφης σου την βρηκα...Σωστα.
Λοιπον η κοπελα φορουσε ενα μπλε ανοιχτο κολλητο τζιν, και απο πανω δεν ειμαι σιγουρος ρε γαμωτο ηταν ενας περιεργος συνδυασμος, απο μεσα ενα αρκετα εξωβυζο μπλουζακι και απο πανω ενα σιθρου πλοβερακι, κατι τετοιο νομιζω...
καυλα!!μηπωσ προσεξεσ κραγιον μανο σκια΄θα βγαλουμε πληρη αποψηΗλικια θα ελεγα εως 25 μαξ.
το πεθανες!καυλα!!μηπωσ προσεξεσ κραγιον μανο σκια΄θα βγαλουμε πληρη αποψη
κανεις πλακα τωρα ετσι?φίλε jasonbecker ωραία όλα αυτά και καλά έκανες που το μοιράστηκες όλο αυτό μαζί μας,αλλά από την άλλη τί νόημα έχει να το σκαλίζεις?δε σε πειράζει που σου ξανάρχονται στο μυαλό και στεναχωριέσαι?
Και σας αφηνω να τα πειτε τωρα...
καληνυχτα
πφφφφχαχαχαχαχαχαχαχα
ααααα εγω τα προσεχω αυτατο πεθανες!
μακρι?κοντο?καρε?
ελα ρε συ, δεν ειμαι κακος. ειχα εμνευση να πω 5 μαλακιες. τις ειπα γελασα και τωρα φευγω για να τα πειτε ησυχα.Δοξα τω Θεο που φευγεις.
ρε συ ντάξει και μένα μου φαίνεται τραβηγμένο να φτιάχνεται κάποιος με τα τακούνια που έβγαλε από μια σακούλα κάποια στο μετρό αλλά από την άλλη ο καθένας με τα κολλήματα του.κανεις πλακα τωρα ετσι?
ελα ρε συ, δεν ειμαι κακος. ειχα εμνευση να πω 5 μαλακιες. τις ειπα γελασα και τωρα φευγω για να τα πειτε ησυχα.
πες μου ομως κατι...
δεν χαμογελασες εστω και λιγο με τα χαζοαστειακια μου ?
ε?
ρε συ ντάξει και μένα μου φαίνεται τραβηγμένο να φτιάχνεται κάποιος με τα τακούνια που έβγαλε από μια σακούλα κάποια στο μετρό αλλά από την άλλη ο καθένας με τα κολλήματα του.
μην πευτεισ ρε μαν τη σκια φοραγε ειδεσ μανο;Υπο αλλες συνθηκες ισως να χαμογελουσα, ισως και να γελουσα λιγο,ναι.
Αλλα ειμαι αρκετα down τωρα για να το κανω.
Γι'αυτο θα παω και γω για υπνο, για να μην το σκεφτομαι.
Ευχαριστω που με ακουσατε,
Καληνυχτα σας.