anoixtomyalos
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 4.175
μην πευτεισ ρε μαν τη σκια φοραγε ειδεσ μανο;
μην πευτεισ ρε μαν τη σκια φοραγε ειδεσ μανο;
αυτό ακριβώς εννοούσα και γω....και πρέπει να το σεβόμαστε αυτό και ας μην το καταλαβαίνουμε.φίλε μου, όταν δεν είναι το φετίχ σου αυτό, δεν μπορείς να καταλάβεις ;)
Δεν το λέω με ειρωνικό τρόπο έτσι, απλά ο καθένας έχει τα φετίχ του και φτιάχνεται βλέποντάς τα ;)
παει για υπνο ο αλλοσ
ειδες τι εκανες με την σκια σου?παει για υπνο ο αλλοσ
ειδες τι εκανες με την σκια σου?
εγω γελασα παντως...και δε γελαω ευκολα...ειμαι ξυνη...ελα ρε συ, δεν ειμαι κακος. ειχα εμνευση να πω 5 μαλακιες. τις ειπα γελασα και τωρα φευγω για να τα πειτε ησυχα.
πες μου ομως κατι...
δεν χαμογελασες εστω και λιγο με τα χαζοαστειακια μου ?
ε?
να σαι καλα...εγω γελασα παντως...και δε γελαω ευκολα...ειμαι ξυνη...
τι να σου πω?εγω ουτε στα 13 δε τα εκανα αυτα ουτε οι φιλες μου...
αλλα ο τζεισον δε μας ειπε πως ταν ντυμενη?
ισως να βγαλουμε ακρη.
Δεν καταλαβα γιατι ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ
μαλλον ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ η μαλακια του τυπου που δεν τησ την επεσε
Γιατί δεν είστε στο cosmogirl αλλά στο bou.tv αλήθεια;!
Aαα μάλιστα εδώ είστε ακόμα και ότι διέγραψα το μηνυμά μου:''Γιατί δεν είστε στο cosmogirl αλλά στο bou.tv αλήθεια;! '' και ετοιμαζόμουν να το ποστάρω στο άλλο στέκι σας!!!ειναι κλειστο
Aαα μάλιστα εδώ είστε ακόμα και ότι διέγραψα το μηνυμά μου:''Γιατί δεν είστε στο cosmogirl αλλά στο bou.tv αλήθεια;! '' και ετοιμαζόμουν να το ποστάρω στο άλλο στέκι σας!!!
Aλήθεια γιατί σας έκλεισαν;!
ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΣΟΥΜΑΚΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ,ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕΣ ΣΤΗ ΝΑΥΛΟΝ ΣΑΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΟΡΑΕΙ ΤΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ LIVE ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ...
Σε μια φαση ενω το μετρο κοντευει να σταματησει τελειως, ακουω μια φωνη να με ρωταει "Ξερεις αυτο το μετρο παει προς μεγαρο μουσικης? "η γκομενα κατεβηκε στο μεγαρο.
Και βεβαια, βαραω το κεφαλι μου τωρα στον τοιχο που δεν βρηκα το κουραγιο να προσεγγισω, και μοιραζομαι τον πονο μου μαζι σας....
ελα τωρα...επιτελους καλοκαιριαζει και θα ξαναβλεπουμε τις μαυρες σκασμενες φτερνες με τα γαμοσανδαλα απο τις απλυτες