Νέα

Απεβίωσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 970
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
'Εχω την εντύπωση ότι όλα αυτά τα νήματα σχετικά με πολιτικές αντιπαραθέσεις, έχουν γίνει για να περνάει την ώρα του ο Νικολάκης στη δουλειά

Carlos Romero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
1
δεν διαφωνώ σε ότι αφορά τους υπαλλήλους του οαεδ. Πρέπει να θεσπίσουμε σωστές ποινές και έλεγχο στην εργασία των δημόσιων υπαλλήλων όχι να τους μειώσουμε?
Τι λες αγόρι μου. Οι μισοί τουλάχιστον είναι αργόμισθα κομματόσκυλα και πρέπει να παρουν πούλο.

επίσης ταξικό πόλεμο έχουμε όχι μεταξύ δυ και ιυ
Θα σε βόλευε να ήταν έτσι αλλά δεν είναι. Εσυ θέλεις εμας να δουλέυουμε για να πληρώνουμε εσένα και τις άλλες κατσαρίδες για να κάθεστε.

επίσης αν απολυθούν οι δυ πως νομίζεις ότι θα αλλάξει η κατάσταση?
Μικρότερη φορολογία. Πιο αποτελεσματική δημόσια διοίκηση, τώρα κάθε προσπάθεια εκσυγχρονισμού μπλοκάρεται απο τους μαφιόζους του δημοσίου. Πούλο όλοι - να μείνουν όσοι εργάζονται και μόνο

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
ποιός είναι ο πραγματικός πλούτος που δεν φορολογείται νικολιέ?

και ναι αν απολυθούν οι δυ και οι υπηρεσίες περάσουν στα χερια ιδιωτών τότε η εξυπηρέτηση θα είναι άψογη... ειδικά όταν την ίδια υπηρεσία μπορείς να την πάρεις από δυό τρείς ιδιωτες...

θές να σου πω παραδείγματα? εσύ που νοικιάζεις ένα σπίτι εισπράτες 700ε ενοίκιο και δηλώνεις 300ε. Ο αλαφούζος ας πούμε που δηλώνει περιουσία 5εκ ευρώ και βρήκε 40 εκ ευρώ για να αγοράσει τηλεοπτική άδεια

οι δημόσιες υπηρεσίες δεν έχουν σκοπό το κέρδος αλλά την πολίτη σαν πρωταρχικό στόχο αν ιδιωτικοποιηθούν δημόσιες υπηρεσίες όπως τα μμμ και η δεη τότε δεν θα υπάρχει δωρεάν μετακίνηση για άνεργους η μισά εισιτήρια για τους φοιτητές ούτε κοινωνικά τιμολόγια ξέρεις ότι ο ποιο ακριβός λογαριασμός που πληρώνω στο σπίτι είναι ο οτε? ναι ο ιδιωτικός οτε 55ε το δίμηνο για ιντερετ adsl και 200 λεπτά αστικά και 30 λεπτά προς κινητά το μήνα

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
'Εχω την εντύπωση ότι όλα αυτά τα νήματα σχετικά με πολιτικές αντιπαραθέσεις, έχουν γίνει για να περνάει την ώρα του ο Νικολάκης στη δουλειά

ο νικολακης δεν δουλευει σημερα

εχουμε 4ημερο πενθος για τον μητσοτακη
εξαλλου την προσεχη δευτερα  εχουμε του αγιου πνευματος

7 ΜΕΡΕΣ ΠΕΝΘΟΣ

εχουν  ξεκινησει τα πανυγηρια απο χτες οι δημοσιοι υπαλληλοι και οι 8μηνιτες υπαλληλοι

ας πανε να αναψουν ενα κερακι  εις μνημην του

Carlos Romero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
1
οι δημόσιες υπηρεσίες δεν έχουν σκοπό το κέρδος αλλά την πολίτη
Μαλακείες λες. Στόχο έχουν το πληρωμένο καθισιό των παράσιτων, και τον πλουτισμό τους μέσω χρηματισμού. Πρόκειται ξεκάθαρα για μαφιόζικο μηχανισμό που έχει στηθεί απο τους ΔΥ και τα πολιτικά τους αφεντικά, με στόχο την αφαιμαξη όσων εργάζονται

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
ο νικολακης δεν δουλευει σημερα

εχουμε 4ημερο πενθος για τον μητσοτακη
εξαλλου την προσεχη δευτερα  εχουμε του αγιου πνευματος

7 ΜΕΡΕΣ ΠΕΝΘΟΣ

εχουν  ξεκινησει τα πανυγηρια απο χτες οι δημοσιοι υπαλληλοι και οι 8μηνιτες υπαλληλοι

ας πανε να αναψουν ενα κερακι  εις μνημην του

κανονικά δουλεύουν οι υπηρεσίες την δευτέρα είναι κλειστά λόγο της επίσημης αργίας.Μόνο την πέμπτη έχει οριστεί ημιαργία δηλαδή θα δουλέψουμε έως τις 11

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
θές να σου πω παραδείγματα? εσύ που νοικιάζεις ένα σπίτι εισπράτες 700ε ενοίκιο και δηλώνεις 300ε. Ο αλαφούζος ας πούμε που δηλώνει περιουσία 5εκ ευρώ και βρήκε 40 εκ ευρώ για να αγοράσει τηλεοπτική άδεια

οι δημόσιες υπηρεσίες δεν έχουν σκοπό το κέρδος αλλά την πολίτη σαν πρωταρχικό στόχο αν ιδιωτικοποιηθούν δημόσιες υπηρεσίες όπως τα μμμ και η δεη τότε δεν θα υπάρχει δωρεάν μετακίνηση για άνεργους η μισά εισιτήρια για τους φοιτητές ούτε κοινωνικά τιμολόγια ξέρεις ότι ο ποιο ακριβός λογαριασμός που πληρώνω στο σπίτι είναι ο οτε? ναι ο ιδιωτικός οτε 55ε το δίμηνο για ιντερετ adsl και 200 λεπτά αστικά και 30 λεπτά προς κινητά το μήνα

μάλιστα... εγώ δήλωσα ότι δέχομαι να πληρώνω διπλάσιο φόρο πό τον όρο ότι δεν θα δοθεί ούτε ένα ευρώ σε κοινωνικά επιδόματα...

με 5 εκ περιουσία εύκολα παίρνει 100 μύρια δάνειο από τράπεζα λέφτη μου ο αλαφούζος και ο κάθε αλαφούζος...

αφού έχουν σαν στόχο τον πολίτη να κοιτάξουν να τον εξυπηρετούνε και όχι να τον στήνουν σε ουρές και ο κάθε σφραγιδοφύλακας να του ζητά να φέρνει και φωτοτυπία της ταυτότητας ... γκεγκε λέφτη μου ?

και στα παπάρια μου αν θα έχουν οι άνεργοι δωρεάν μετακινήσεις... αν θέλουν να πάνε για συνέντευξη να πάνε στον ΟΑΕΔ μια μέρα πριν και να τους δώσουν δύο εσιτήρια του λεωφορείου... το ίδιο και ο φοιτητής να δικαιούται δύο εισιτήρια την μέρα ένα να πάει στο πανεπιστήμιο και ένα να γυρίσει στο σπίτι του...

και επί κρατικού ΟΤΕ αυτές τις υπηρεσίες θα τις πλήρωνες 200 ευρώ το δίμηνο λέφτη και όχι 55 που πληρώνεις σήμερα... και θα περίμενες και 5 χρόνια για να σου βάλουν τηλέφωνο...

Carlos Romero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
1
και επί κρατικού ΟΤΕ αυτές τις υπηρεσίες θα τις πλήρωνες 200 ευρώ το δίμηνο λέφτη και όχι 55 που πληρώνεις σήμερα... και θα περίμενες και 5 χρόνια για να σου βάλουν τηλέφωνο...

Ή θα λάδωνες κάποιο ποντικό ΔΥ για "γρηγορόσημο" - όπως ήταν πριν, όταν ο ΟΤΕ ήταν ακόμα δημόσιο

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ή θα λάδωνες κάποιο ποντικό ΔΥ για "γρηγορόσημο" - όπως ήταν πριν, όταν ο ΟΤΕ ήταν ακόμα δημόσιο

η θα αγόραζες γραμμή από την μαύρη αγορά "Πωλείται τηλέφωνο από 64ΧΧΧΧ δραχμές 300.000" ακόμη τις θυμάμαι τις αγγελίες και ξερνοβολάω...

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
μάλιστα... εγώ δήλωσα ότι δέχομαι να πληρώνω διπλάσιο φόρο πό τον όρο ότι δεν θα δοθεί ούτε ένα ευρώ σε κοινωνικά επιδόματα...

με 5 εκ περιουσία εύκολα παίρνει 100 μύρια δάνειο από τράπεζα λέφτη μου ο αλαφούζος και ο κάθε αλαφούζος...

αφού έχουν σαν στόχο τον πολίτη να κοιτάξουν να τον εξυπηρετούνε και όχι να τον στήνουν σε ουρές και ο κάθε σφραγιδοφύλακας να του ζητά να φέρνει και φωτοτυπία της ταυτότητας ... γκεγκε λέφτη μου ?

και στα παπάρια μου αν θα έχουν οι άνεργοι δωρεάν μετακινήσεις... αν θέλουν να πάνε για συνέντευξη να πάνε στον ΟΑΕΔ μια μέρα πριν και να τους δώσουν δύο εσιτήρια του λεωφορείου... το ίδιο και ο φοιτητής να δικαιούται δύο εισιτήρια την μέρα ένα να πάει στο πανεπιστήμιο και ένα να γυρίσει στο σπίτι του...

τους όρους δεν τους ορίζεις εσύ και οι φόροι πάνε στο κοινωνικό κράτος

δηλαδή εγώ που έχω εισόδημα 2.000€ το χρόνο αύριο η τράπεζα θα με δανείσει 50.000€

άρα επικροτείς τη γραφειοκρατία κανένα πρόβλημα με εισιτήρια ποιο ακριβό το κόστος το μηνιαίο εισιτήριο για τους φοιτητές κοστίζει 15€ το μήνα το εισιτήριο 0,70 λεπτα το ένα το μειωμένο άμα θέλει 60 εισιτήρια το μήνα υψηλότερο είναι το κόστος

Carlos Romero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
1
Πάνε θες να πεις σε μισθοδοσίες αργόμισθων που κανεις δε χρειάζεται, και που είναι ανίκανοι να βρουν κανονική δουλειά επειδή ειναι καρανίκες.

άρα επικροτείς τη γραφειοκρατία
που λέει κάτι τέτοιο;

κανένα πρόβλημα με εισιτήρια ποιο ακριβό το κόστος το μηνιαίο εισιτήριο για τους φοιτητές κοστίζει 15€ το μήνα το εισιτήριο 0,70 λεπτα το ένα το μειωμένο άμα θέλει 60 εισιτήρια το μήνα υψηλότερο είναι το κόστος  
Στ'αρχίδια μας. Αν θέλει να κανει χρήση της υποδομής, θα πληρώσει. Δεν υπάρχει τσάμπα

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
18767602_10156299763207281_1198115734984033122_n.jpg

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
μια σωστή πολιτική τοποθέτηση

H ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Καμιά δικαίωση του πιο άγριου νεοφιλελευθερισμού!
Ο θάνατος του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη έχει γίνει αφορμή από το πρωί για μια τεράστια εκστρατεία «αγιοποίησης», «δικαίωσης» και «ηρωοποίησης» της ζωής και της πολιτικής του πορείας, από την πλευρά των καθεστωτικών κομμάτων και των αστικών μέσων μαζικής «ενημέρωσης». Ουσιαστικά εκστρατεία άθλιας προσπάθειας δικαίωσης της βάρβαρης νεοφιλελεύθερης πολιτικής που ασκείται στην χώρα μας εδώ και δεκαετίες!

Ο Κ. Μητσοτάκης ήταν πάντα ο άνθρωπος για «όλες τις δουλειές» της άρχουσας τάξης. Αρχιτέκτονας της βρώμικης αποστασίας του ’65, «γεφυροποιός» της χούντας με το βασιλιά και τον αστικό πολιτικό κόσμο, αρχιερέας του πιο άγριου νεοφιλελευθερισμού που έβαψε τα χέρια του με το αίμα του αγωνιστή καθηγητή Ν. Τεμπονέρα ως ηθικός και πολιτικός υπεύθυνο της δολοφονίας του από τις ορδές των οπαδών του οννεδιτών το 1991. Ήταν αυτός που εισήγαγε για πρώτη φορά τη λέξη «λαθρομετανάστης» στον δημόσιο λόγο, που έστειλε φρεγάτες στον Κόλπο κάνοντας τη χώρα συνένοχη σε μια άθλια ιμπεριαλιστική εκστρατεία, που πριμοδότησε με κάθε τρόπο τον εθνικισμό και τον ρατσισμό, ήταν ο πρωθυπουργός που είπε στα σώματα ασφαλείας «το κράτος είστε εσείς».

Όσες αγιογραφίες κι αν του στήσουν, ο λαός θα τον θυμάται πάντα ως αποστάτη, ως έναν πολιτικό που μεταπήδησε από κόμμα σε κόμμα με βάση τις ορέξεις των ντόπιων και των ξένων αστικών τάξεων, θα θυμάται τον ρόλο του στα γεγονότα του 1989, θα θυμάται την θατσερική πολιτική του απέναντι σε όλους τους εργαζόμενους, ως συμμέτοχο στο σκηνικό διαπλοκής και διαφθοράς. Θα τον θυμούνται ιδιαίτερα οι ΕΑΣίτες που ανέτρεψαν την ιδιωτικοποίηση των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας αλλά και οι νεολαίοι που πρωταγωνίστησαν στο πολύμηνο κύμα καταλήψεων σχολείων και πανεπιστημίων του 1990 – 91.

Το γεγονός ότι σήμερα η νεοφιλελεύθερη πολιτική, την οποία με κάθε μέσο υποστήριξε ο Κ. Μητσοτάκης, έχει γίνει η εφαρμοσμένη πολιτική τόσο του δικού του κόμματος, της ΝΔ, όσο και του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, δεν τον δικαιώνει. Ίσα ίσα αποδεικνύει τη φτώχεια που θα είχε επιβληθεί εδώ και δεκαετίες αν ο εργαζόμενος λαός δεν είχε ανατρέψει τη λαίλαπα των ιδιωτικοποιήσεων που είχε βάλει μπροστά.

Όσες αγιογραφίες και αν του ετοιμάσουν, οι αγώνες που σφράγισαν την περίοδο της πρωθυπουργίας του θα επαναληφθούν θα συνεχιστούν και θα δικαιωθούν, μέχρι να τελειώσουμε και με αυτό το σύστημα που γεννάει Μητσοτάκηδες, μνημόνια, πολέμους και ρατσισμό.

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
τυπε, ο Μητσοτακης ητανε γατακι μπροστα στον Τσιπρα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

δηλαδή εγώ που έχω εισόδημα 2.000€ το χρόνο αύριο η τράπεζα θα με δανείσει 50.000€

άρα επικροτείς τη γραφειοκρατία κανένα πρόβλημα με εισιτήρια ποιο ακριβό το κόστος το μηνιαίο εισιτήριο για τους φοιτητές κοστίζει 15€ το μήνα το εισιτήριο 0,70 λεπτα το ένα το μειωμένο άμα θέλει 60 εισιτήρια το μήνα υψηλότερο είναι το κόστος

Έχεις περιουσία?  Όχι.  Σύρε και γαμισι

Ο φοιτητής πάει στην σχολή μόνο καθημερινές οπότε δικαιούται μόνο για αυτές μειωμένο.  5 μέρες την βδομάδα το ΣΚ να πηγαίνει με τα πόδια ή να πληρώνει κανονικό εισιτηριο

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
1ον να πληρώνεις τους φόρους σου και αν έχεις υψηλά εισοδήματα να πληρώνεις περισσότερους φόρους

... είπε αυτός που κανονίζει τις πληρωμές τεχνιτών για το σπίτι του με ΜΑΥΡΑ.

2ον πως ακριβώς ορίζεις τις ευπαθείς ομάδες? μάλλον εν έχεις ιδέα γιατί δεν έχεις υπάρξει ποτέ έχεις αναρωτηθεί κάποιος άνεργος η φοιτητής που θα βρει τα χρήματα για την μετακίνηση του?

... είπε αυτός που φτιάχνει κτιστή ψησταριά στο εξοχικό του αλλά δηλώνει οτι ανήκει στις ευπαθείς ομάδες.

3ον ποιος σου είπε ότι συμφωνώ με το συριζα τον προδότη?

... είπε αυτός που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ.

Ρε Νικολιό είσαι μεγάλο γλέντι αδερφέ μου!!

:headbaning2: :2funny: :headbaning1: :headbaning2: :2funny: :headbaning1:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Λάθος Νικολιο τους όρους τους βάζει αυτός που πλερώνει και όχι αυτός που ζητιανευει

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
ρε νικολιο θα με τρελανεις?

τετραημερο πενθος δεν ειπε ο σκουρλετης οτι θα εχει το δημοσιο για τον μητσοτακη?
αφου το λεγανε ολα τα καναλια μεχρι χτες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom