μικρέ τραβα να παίξεις το πουλάκι σου αλλού...
και από επαρχία κατάγομαι και σπούδασα μακρυά από το σπίτι μου και στο εξωτερικό ζω (Λουξεμβούργο) και τις Βρυξέλλες τις ξέρω ααν την τσέπη μου...
ενοίκιο 900 για στούντιο είναι κοντα σε Gare (du Midi) που σημαίνει υποβάθμιση περιοχής (μουσλίμια, αραπάδες κλπ κλπ) ή σε κανένα Molenbeek... για να μείνεις σε μια αξιοπρεπή περιοχή (px Ixelles, quartier europeen) για στούντιο (επιπλωμένο) θέλεις εναμιση χιλιάρικο...
παιξε παραπέρα σου λέω...
---------------------------------
ειμαι μελος σχεδον απο τοτε που εγινε το bou....ειχα χασει κωδικο κ 1 φορα ισως μιλαω ετσι...
--------
ΑΚΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΘΑ ΣΕ ΞΕΒΡΑΚΩΣΩ.....
---
1. Η ΧΩΡΑ που μενεις τωρα ειναι το Ν.1 πλυντηριο ΜΑΥΡΟΥ χρηματος ισως στον κοσμο...
πας με 400 χιλιαρικα κ σου ζητανε 100 χαρτια...
ΠΑΣ ΜΕ 3 ΕΚ. και ΔΕΝ ΣΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!
-------------
2.ΤΟ MIDI ΠΟΥ ΛΕς ΕΙΝΑΙ γεματο αφρικανια....(εκει κοντα υπαρχει κ ελληνικο γραφειο)
αλλα 900 ΚΥΡΙΕ ΜΑΛΑΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ενοικιο σε περιοχες οπως..
κοντα στο παρκο των βρυξελλων...saint cathrin κ αλλου.....
οταν ηξερα στρατιωτικους - διπλωματες που για 70-80τμ εδιναν απο 900 εως 1300.
ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ που ξερεις την πολη οπως την τσεπη σου!!!!
3,000 αν μενει καποιος στο κεντρο -κεντρο san luise αν θυμαμαι καλα κ το σπιτι ειναι 160τμ κ πανω....
εδω ρε ΒΛΗΜΑ ενα μεσο σπιτι σε νορμαλ περιοχη το εβρισκες απο 280,000 εως 350,000 χιλιαρικα
κατω απο 80τμ.
πως θα ειχε ενοικιο 3,000.....ΒΛΑΚΑ.
ΒΕΒΑΙΩς στις πολυ καλες περιοχες εσκαγες χ 5...
-------------
ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ ΕΝΟΙΚΙΟ 3,000 ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ....
οταν μπουφο παρεις σπιτι για 3-5 χρονια με συμβολαιο μπορεις να νοικιαζεις σπιτι 90τμ γαματο...με αποθηκη -γκαραζ-θερμανση ολα μεσα με 1,600 ευρω...
αφου ο ιδιοκτητης θα εχει σταθερο εισοδημα 5 χρονια...σου κανει αλλη τιμη...
τωρα ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ Η 1 ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΤΟΝ ΓΔΥΣΟΥΝ....ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΨΑΞΕΙ
-----------------------------------------------------------------------------
3. ΜΠΑΖΟ....τα πιο πολλα σπιτια σε ακτινα 1χμ απο ευρωκοινοβουλιο εβρισκες ανετα ανακαινησμενο 70-80τμ με μεσο ορο τα 1,200....(για 2 ατομα μια χαρα) κ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΑ ΦΟΥΛ-
-------------------------------------------------------------------------------------
ΤΩΡΑ αν εσυ ηθελες να εχεις θεα καμια λιμνη η να εισαι στον 7 οροφο ειναι δικο σου προβλημα...
---------------------------------------------------------------------------------------------
ΑΚΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΜΝΗΣΙΚΑΚΕ γιατι τετοιος εισαι...
τα ΜΜΜ δεν μπηκαν μεσα απο τον ανεργο κ φοιτητη αλλα....
απο αργομισθια μερικων κ το οτι εδω κ 25 χρονια οι ΜΙΣΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΟΣΟ δυσκολο να το καταλαβεις...
η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ...
-ο φοιτητης να μην παιρνει μμμ το Σ.Κ.....λες κ αυτο θα φερει ΕΣΟΔΑ...η θα καλυψει τις τρυπες..
τικαραγκιοζης που εισαι...
'-ο ανεργος θα περιμενει στην ουρα οαεδ για να παρει ενα εισητηριο.....(θα εχει περασει 1 μηνας να παρουν ολοι)....
----------
ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΕΝΙΚΑ......
κοινωνικο κρατος υπηρχε παντου,
πχ αγγλια στεγη κ επιδομα στην ανυπαντρη μητερα,....
επιδομα στην χηρα με τεκνα...
ΤΩΡΑ συμφωνω για αλλα επιδοματα πχ κοινωνικου τουρισμου...
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ...
ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ Κ ΔΕΝ ΘΕΛΩ....
δεν ειχες ενσημα εστω μια 20ετια στα 60 σου...δεν σε πληρωνω φιλε....ας μην ζηταγες τοτε τα ενσημα σου μαυρα cash στο χερι....
------------------------
συνεχιζεται..