Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.842
- Πόντοι
- 3.656
Πολύ σωστά.
Ανέστησε μια ομάδα από την 6η-7η θέση και την έκανε κορυφαία.
Οι Αρειανοί νομίζω θα το σεβόντουσαν.
Έχουν ένα Α επίπεδο.
Ολυμπιακάρης ήταν απο μικρός
Πολύ σωστά.
Ανέστησε μια ομάδα από την 6η-7η θέση και την έκανε κορυφαία.
Οι Αρειανοί νομίζω θα το σεβόντουσαν.
Έχουν ένα Α επίπεδο.
Όντως?Ολυμπιακάρης ήταν απο μικρός
Όντως?
Σαλονικιός γέννημα θρέμμα.
Για να το λες κάτι παραπάνω θα ξέρεις.
Πάντως με τον Άρη τα έδωσε όλα.
Σίγουρα όμως επαγγελματίας αφού πήγε και στην Αεκ και παραλίγο να έρθει στον Παο.
Εντάξει εδώ λέει ότι είναι και οι 2 ουσιαστικά.
Ήταν από την Γευγελή καταγωγή.Ο Ιωαννίδης ήταν παίκτης του Άρη, προπονητής του Άρη, είχε σκύλο που τον έλεγαν Άρη...
Έλεγε ότι το σόι του ήταν Ηρακλειδείς αλλά εκείνος Αρειανός. Δεν αλλάζεις ομάδα σε τόσο μεγάλη ηλικία, πιστεύω ότι αγάπησε τον Ολυμπιακό σίγουρα, πληγώθηκε πάρα πολύ που τον έδιωξε ο Κόκκαλης μετά το 73-38 για να πάρει τον Ίβκοβιτς και είχε (λέγεται) μετανιώσει που ξαναπήγε στον Ολυμπιακό.
Ακριβώς αυτό ρε φίλε. Με τους ίδιους παίκτες σήκωσαν κούπα στη Ρώμη αλλά με άλλο προπονητή. Πρέπει να είχε σκάσει από το κακό του ο ξανθός.Το 97 που πήρε ο Ολυμπιακός το Ευρωπαϊκό,ήταν η ομάδα του Ιωαννίδη,αποφορτισμένη από το άγχος πιθανώς.
Στην ιστορία πάντως θα γραφτεί σαν ο καλύτερος Έλληνας προπονητής της εποχής του και ένα από τους τοπ όλων των εποχών.
Ο ΟΣΦΠ του '97 ήταν όντως ομαδάρα Ιωαννίδη αλλά έτυχε και σε πολύ αδύναμους αντιπάλους εκείνη την χρονιά κι ο Ιωαννίδης να ήταν θα το σήκωνε... ο οποιοσδήποτε δηλαδήΤο 97 που πήρε ο Ολυμπιακός το Ευρωπαϊκό,ήταν η ομάδα του Ιωαννίδη,αποφορτισμένη από το άγχος πιθανώς.
Στην ιστορία πάντως θα γραφτεί σαν ο καλύτερος Έλληνας προπονητής της εποχής του και ένα από τους τοπ όλων των εποχών.
Πραγματικό έκτρωμα αυτός ο Ραπτόπουλος!!!!!!! Στο πρώτο πεντάλεπτο έλεγε του κόσμου τις μαλακίες. Μετά πήγε να το μαζέψει κάπως, αλλά στο τέλος την έκανε την ανωμαλία του με όπισθεν στη λεωφόρο και τα έκανε τελείως πουτάνα!!! Κι όλα αυτά γιατί το μυαλό του ήταν εστιασμένο να πει τις πίπες του και όχι στην οδήγηση. Κερασάκι στην τούρτα το βρισίδι και η χειρονομία στο τέλος στον ταξιτζή, επειδή τόλμησε να πάει κανονικά στην πορεία του και δεν τον άφησε να χωθεί με την όπισθεν στο βενζινάδικο. Αντιπροσωπευτικό δείγμα κλασσικού "μάγκα" νεοέλληνα.
Η στιγμή με το Γκάλη και τη χήρα του Ιωαννίδη, πραγματικά με συγκλόνισε. Σα να έβλεπα δικούς μου ανθρώπους. Μεγάλη συγκίνηση.
Εχειs απολυτο δικιο φιλε μου !!!!! Απολυτο δικιο ετσι νιωθω και εγω και οσοι ειναι πανω κατω 40+ μεγαλωσαμε με αυτουs τουs ανθρωπουs στην παιδικη μαs ηλικια, αγαπησαμε τον αθλητισμο, το μπασκετ. Πραγματικα προτυπα Ανθρωπων - ΑθλητωνΗ στιγμή με το Γκάλη και τη χήρα του Ιωαννίδη, πραγματικά με συγκλόνισε. Σα να έβλεπα δικούς μου ανθρώπους. Μεγάλη συγκίνηση.
Η στιγμή με το Γκάλη και τη χήρα του Ιωαννίδη, πραγματικά με συγκλόνισε. Σα να έβλεπα δικούς μου ανθρώπους. Μεγάλη συγκίνηση.
Πραγματικό έκτρωμα αυτός ο Ραπτόπουλος!!!!!!! Στο πρώτο πεντάλεπτο έλεγε του κόσμου τις μαλακίες. Μετά πήγε να το μαζέψει κάπως, αλλά στο τέλος την έκανε την ανωμαλία του με όπισθεν στη λεωφόρο και τα έκανε τελείως πουτάνα!!! Κι όλα αυτά γιατί το μυαλό του ήταν εστιασμένο να πει τις πίπες του και όχι στην οδήγηση. Κερασάκι στην τούρτα το βρισίδι και η χειρονομία στο τέλος στον ταξιτζή, επειδή τόλμησε να πάει κανονικά στην πορεία του και δεν τον άφησε να χωθεί με την όπισθεν στο βενζινάδικο. Αντιπροσωπευτικό δείγμα κλασσικού "μάγκα" νεοέλληνα.