Νέα

Έφυγε ο Γιάννης Ιωαννίδης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΑΝΤΖΕΛΟ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 187
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Πολύ σωστά.
:hi:
Ανέστησε μια ομάδα από την 6η-7η θέση και την έκανε κορυφαία.

Οι Αρειανοί νομίζω θα το σεβόντουσαν.
Έχουν ένα Α επίπεδο.

Ολυμπιακάρης ήταν απο μικρός

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Ολυμπιακάρης ήταν απο μικρός
Όντως?
Σαλονικιός γέννημα θρέμμα.
Για να το λες κάτι παραπάνω θα ξέρεις.
Πάντως με τον Άρη τα έδωσε όλα.
Σίγουρα όμως επαγγελματίας αφού πήγε και στην Αεκ και παραλίγο να έρθει στον Παο.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Όντως?
Σαλονικιός γέννημα θρέμμα.
Για να το λες κάτι παραπάνω θα ξέρεις.
Πάντως με τον Άρη τα έδωσε όλα.
Σίγουρα όμως επαγγελματίας αφού πήγε και στην Αεκ και παραλίγο να έρθει στον Παο.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.218
Πόντοι
3.846
Ο Ιωαννίδης ήταν παίκτης του Άρη, προπονητής του Άρη, είχε σκύλο που τον έλεγαν Άρη...
Έλεγε ότι το σόι του ήταν Ηρακλειδείς αλλά εκείνος Αρειανός. Δεν αλλάζεις ομάδα σε τόσο μεγάλη ηλικία, πιστεύω ότι αγάπησε τον Ολυμπιακό σίγουρα, πληγώθηκε πάρα πολύ που τον έδιωξε ο Κόκκαλης μετά το 73-38 για να πάρει τον Ίβκοβιτς και είχε (λέγεται) μετανιώσει που ξαναπήγε στον Ολυμπιακό.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Ο Ιωαννίδης ήταν παίκτης του Άρη, προπονητής του Άρη, είχε σκύλο που τον έλεγαν Άρη...
Έλεγε ότι το σόι του ήταν Ηρακλειδείς αλλά εκείνος Αρειανός. Δεν αλλάζεις ομάδα σε τόσο μεγάλη ηλικία, πιστεύω ότι αγάπησε τον Ολυμπιακό σίγουρα, πληγώθηκε πάρα πολύ που τον έδιωξε ο Κόκκαλης μετά το 73-38 για να πάρει τον Ίβκοβιτς και είχε (λέγεται) μετανιώσει που ξαναπήγε στον Ολυμπιακό.
Ήταν από την Γευγελή καταγωγή.
Οπότε πατριωτάρα.
Λογικά να ήταν οι δικοί του Ηρακλής,αφού ο Ηρακλής ήταν τότε η κατεξοχήν ομάδα των Ελλήνων της Θεσσαλονίκης.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.218
Πόντοι
3.846
και εγώ αυτό πιστεύω. Στην ΑΕΚ πάντως δεν πούλησε οπαδισμό. Δε νομίζω ότι υποκρινόταν ,δέθηκε και με τις δύο ομάδες, ήθελε να κερδίζει ,ήθελε τίτλους, ήθελε διοίκηση να μπορεί να συνεργάζεται.

Πάντως ότι και να λέμε να έχεις κάνει τον Άρη τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας τότε και από τις καλύτερες στην Ευρώπη (3 final 4) και να παίρνει την πρώτη ευρωπαϊκή κούπα άλλος.
Να έχεις χτίσει τον Ολυμπιακό, πρώτος στην Ελλάδα, 2 τελικοί στην Ευρώπη και να παίρνει την πρώτη κούπα άλλος (και μάλιστα την επόμενη χρονιά και ποιος ο Ντούντα που τον μισούσε θανάσιμα).

Ρε φίλε είναι σαν να τα χαλάει μαζί σου ο μεγάλος σου έρωτας και να παντρεύεται τον επόμενο.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Το 97 που πήρε ο Ολυμπιακός το Ευρωπαϊκό,ήταν η ομάδα του Ιωαννίδη,αποφορτισμένη από το άγχος πιθανώς.

Στην ιστορία πάντως θα γραφτεί σαν ο καλύτερος Έλληνας προπονητής της εποχής του και ένα από τους τοπ όλων των εποχών.

Metr69

Προμότορας
Εγγρ.
3 Μαΐ 2019
Κριτικές
201
Like
9.042
Μια ιστορία μόνος του...καλό ταξίδι ξανθε

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.218
Πόντοι
3.846
Το 97 που πήρε ο Ολυμπιακός το Ευρωπαϊκό,ήταν η ομάδα του Ιωαννίδη,αποφορτισμένη από το άγχος πιθανώς.

Στην ιστορία πάντως θα γραφτεί σαν ο καλύτερος Έλληνας προπονητής της εποχής του και ένα από τους τοπ όλων των εποχών.

Ακριβώς αυτό ρε φίλε. Με τους ίδιους παίκτες σήκωσαν κούπα στη Ρώμη αλλά με άλλο προπονητή. Πρέπει να είχε σκάσει από το κακό του ο ξανθός.

Ο Σιγάλας κάποτε είχε πει σε συνέντευξη ότι με Ιωαννίδη στα final 4 έκαναν προπόνηση λες και ήταν αρχή προετοιμασίας ,ενω ο Ντούντα την παραμονή του τελικού τους έβγαλε βόλτα στη φύση και λέγανε ανέκδοτα.

Han Psolo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Like
1.524
Πόντοι
206

Ο ΟΣΦΠ του '97 ήταν όντως ομαδάρα Ιωαννίδη αλλά έτυχε και σε πολύ αδύναμους αντιπάλους εκείνη την χρονιά κι ο Ιωαννίδης να ήταν θα το σήκωνε... ο οποιοσδήποτε δηλαδή

passionfruit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
1.353
Πόντοι
481
Πραγματικό έκτρωμα αυτός ο Ραπτόπουλος!!!!!!! Στο πρώτο πεντάλεπτο έλεγε του κόσμου τις μαλακίες. Μετά πήγε να το μαζέψει κάπως, αλλά στο τέλος την έκανε την ανωμαλία του με όπισθεν στη λεωφόρο και τα έκανε τελείως πουτάνα!!! Κι όλα αυτά γιατί το μυαλό του ήταν εστιασμένο να πει τις πίπες του και όχι στην οδήγηση. Κερασάκι στην τούρτα το βρισίδι και η χειρονομία στο τέλος στον ταξιτζή, επειδή τόλμησε να πάει κανονικά στην πορεία του και δεν τον άφησε να χωθεί με την όπισθεν στο βενζινάδικο. Αντιπροσωπευτικό δείγμα κλασσικού "μάγκα" νεοέλληνα.

passionfruit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
1.353
Πόντοι
481
galis.jpg
Η στιγμή με το Γκάλη και τη χήρα του Ιωαννίδη, πραγματικά με συγκλόνισε. Σα να έβλεπα δικούς μου ανθρώπους. Μεγάλη συγκίνηση.

petheropliktos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
525
Πόντοι
81
Κατακρίνουμε τους ζμπαουγκτήδες που έβριζαν τον Ξανθό και την γυναίκα του, αλλά μην ξεχνάμε πως τους βίαζε τις μανάδες κατ'εξακολούθηση. Κι εμένα άμα μου ξέσκιζε τον κώλο κάποιος, τα χειρότερα θα είχα να λέω και μετά θάνατον.

Η διοίκηση της ΚΑΕ τους δεν άκουσε κάτι, είμαι σίγουρος.

TASOSDRIVER

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
802
Πόντοι
86
Η στιγμή με το Γκάλη και τη χήρα του Ιωαννίδη, πραγματικά με συγκλόνισε. Σα να έβλεπα δικούς μου ανθρώπους. Μεγάλη συγκίνηση.
Εχειs απολυτο δικιο φιλε μου !!!!! Απολυτο δικιο ετσι νιωθω και εγω και οσοι ειναι πανω κατω 40+ μεγαλωσαμε με αυτουs τουs ανθρωπουs στην παιδικη μαs ηλικια, αγαπησαμε τον αθλητισμο, το μπασκετ. Πραγματικα προτυπα Ανθρωπων - Αθλητων

• Like
Αντιδράσεις: txar

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656

Πάντως ο Γκάλης όσο σκληρός ήταν στα νιάτα του (γκαγκστερ γαρ),τόσο συναισθηματικός έχει γίνει στα γεράματα.Ίσως αυτό οφείλεται και σ'αυτό που πέρασε και ο ίδιος

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Πραγματικό έκτρωμα αυτός ο Ραπτόπουλος!!!!!!! Στο πρώτο πεντάλεπτο έλεγε του κόσμου τις μαλακίες. Μετά πήγε να το μαζέψει κάπως, αλλά στο τέλος την έκανε την ανωμαλία του με όπισθεν στη λεωφόρο και τα έκανε τελείως πουτάνα!!! Κι όλα αυτά γιατί το μυαλό του ήταν εστιασμένο να πει τις πίπες του και όχι στην οδήγηση. Κερασάκι στην τούρτα το βρισίδι και η χειρονομία στο τέλος στον ταξιτζή, επειδή τόλμησε να πάει κανονικά στην πορεία του και δεν τον άφησε να χωθεί με την όπισθεν στο βενζινάδικο. Αντιπροσωπευτικό δείγμα κλασσικού "μάγκα" νεοέλληνα.

Καλά,σε σοβαρή χώρα θα του'χαν πάρει το δίπλωμα.Την έχει ψωνίσει λόγω αναγνωρισιμότητας και νομίζει ότι μπορεί να κάνει/λεει ότι μαλακίες θέλει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom