Νέα

Έφυγε ο Γιάννης Ιωαννίδης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΑΝΤΖΕΛΟ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 187
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.405
Πόντοι
3.786

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.984
Πόντοι
2.606
@brabus67 πώς είχαν φύγει από τη ζωή τα δύο παλικάρια;

Εδώ ένα πολύ ωραίο αφιέρωμα του Παπαδογιάννη:

ναρκωτικα στο πουλμαν

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.405
Πόντοι
3.786
ναρκωτικα στο πουλμαν
Πόσο κόσμο έχει φάει αυτός ο διάολος!Πριν 5 περίπου χρόνια έφυγε από ναρκωτικά ο γνωστός οπαδός του ΠΑΟΚ εδώ στη Θεσσαλονίκη Ζορζέ,που έκανε και εκπομπή στο ραδιόφωνο

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.223
Πόντοι
1.796
Μπορεί να μιλάμε για μέρες για μπάσκετ τελικά, ήταν ένας από τους ανθρώπους που πέρασε στο DNA Έλληνα το μπάσκετ. Θα ήθελα να δω αν έχει άποψη ο @passionfruit , καθώς μου αρέσει ο τρόπος γραφής του πάνω στα μπασκετικά θέματα. Μακάρι αυτή την ένωση που αποκτούμε μπροστά στον θάνατο, να την είχαμε και εν ζωή ως κράτος.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.027
Πόντοι
1.056
Καλό ταξίδι Γιάννη

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.911
Πόντοι
10.411
ioannidis_(2).jpg

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Ένας προπονητής πολύ αντιπαθής.
Πολύ όμως.
Ακόμα κάνουμε τον σταυρό μας που δεν τον πήρε ο Παύλος και πήρε τον Σέρβο....
Σαν άνθρωπος όμως τελικά ήταν πολύ καλός και αντιστρόφως ανάλογος από τον χαρακτήρα του σαν προπονητής(αλαζόνας,νίκη με κάθε κόστος κτλ).
Καραδεξιός,αρσενικός αλλά και ευγενικός,από ιστορική οικογένεια μακεδονομάχων της Ελληνικότατης Γευγελής, βοηθούσε αθόρυβα πολύ κόσμο που είχε ανάγκη....
Προσωπικά έμαθα μια ιστορία για ένα ίδρυμα που τους χορηγούσε από αθλητικό εξοπλισμό έως και πληρωμένα ταξίδια....
Τον έφθειρε η πολιτική καθώς νομίζω δεν του ταίριαζε να ζει μέσα στο ψέμα ειδικά την περίοδο που υπηρέτησε σαν βουλευτής και υφυπουργός.

Καλό ταξίδι!

:hi:

υγ:πρέπει να είμαι από τους μετρημένους στα δάχτυλα που έχω δεί ολόκληρη προπόνηση στο ΣΕΦ(1995).
Έκανε για αξιωματικός των καταδρομών άνετα....

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Με πειραξε παρα πολυ η θλιβερη αυτη ειδηση, γιατι δεν ηξερα οτι ηταν αρρωστος, αν και σε τελευταιες εμφανισεις του εδειχνε ταλαιπωρημενος.
Οντας μπασκετικος, μικρος τη δεκαετια 1980 παρακολουθουσα μαγεμενος φανατικα μπασκετ. Ενιωθα οτι εκανε τον κοσμο γυρω μου ομορφοτερο, καλυτερο.
Αρης εναντιον ΠΑΟΚ, Ιωαννιδης εναντιον Ιβκοβιτς. Αν και εχω και πιο πριν παραστασεις, Ολυμπιακος, Παναθηναικος. Και ΝΒΑ στα ολιγολεπτα αθλητικα στις ειδησεις του CNN. Και ημουν και σε ενα παιχνιδι της Εθνικης στο Ευρωμπασκετ 87 στο ΣΕΦ. Στη πρωτη του Ζαρκο Πασπαλιε, παλι στο ΣΕΦ. Στη πρωτη του Ντομινικ Γουλκινς στο ΟΑΚΑ. Οταν ειχε ερθει ο Σακιλ Ο Νιλ.
Αυτο που ηταν ωραιο, ηταν που ειδα για πρωτη φορα στο εκπληκτικο αρχειο της ΕΡΤ, τον Ιωαννιδη παικτη!
Δεν μου αρεσει το <Τελος εποχης.> Θελω να εχω την ψευδαισθηση οτι τιποτα δεν τελειωνει οριστικα, τιποτα δεν παει χαμενο. Ας πω οτι ο Ιωαννιδης σφραγισε μια ολοκληρη εποχη. Και ετσι θελω να τον θυμαμαι.

passionfruit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
1.353
Πόντοι
481
Μπορεί να μιλάμε για μέρες για μπάσκετ τελικά, ήταν ένας από τους ανθρώπους που πέρασε στο DNA Έλληνα το μπάσκετ. Θα ήθελα να δω αν έχει άποψη ο @passionfruit , καθώς μου αρέσει ο τρόπος γραφής του πάνω στα μπασκετικά θέματα. Μακάρι αυτή την ένωση που αποκτούμε μπροστά στον θάνατο, να την είχαμε και εν ζωή ως κράτος.
O Iωαννίδης ήταν μεγάλη προσωπικότητα. Ανεξαρτήτως του μπάσκετ, ήταν άνθρωπος που όταν ξεκινούσε να μιλάει, όλοι σταματούσαν και άκουγαν. Και είχε κάτι να μας πει. Μπορεί να φαινόταν αγροίκος και τραμπούκος (και ήταν σε κάποιες περιπτώσεις), αλλά ήταν πολύ ευαίσθητος και μορφωμένος άνθρωπος. Αρκετά πιο φιλοσοφημένος απ' ότι έδειχνε στην τηλεόραση, από τα στιγμιότυπα που τον έπιαναν να αντιδράει μέσα σε έναν αγώνα. Δεν μου ταίριαζε ποτέ το στυλ του βέβαια και οι αντιδράσεις του, αλλά ήταν πανέξυπνος μπασκετικά και είχε τεράστια ηγετική ικανότητα. Δεν είναι τυχαίο βέβαια που οι παίχτες που μπινελίκωνε περισσότερο και τους φερόταν απαίσια, είναι αυτοί που έπιναν νερό στ' όνομά του περισσότερο από τον καθένα!!!!!!
Αν ξεκινούσε τώρα βέβαια την προπονητική του καριέρα, δεν θα είχε καμία τύχη και δεν το λέω γιατί θεωρώ ότι θα ήταν παρωχημένος σαν γνώση και νοοτροπία πάνω στην αντιμετώπιση της προπονητικής γενικότερα. Το πιθανότερο είναι να του έπαιρναν την άδεια, γιατί θα τον θεωρούσαν φασίστα ή θα δεχόταν καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές. κάτι που δείχνει πόσο πολύ έχουν αλλάξει οι εποχές!!!!

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.348
Πόντοι
5.646

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.234
Πόντοι
22.266
Γιανναρε εκεί στον παράδεισο που θαοασ ριξ'τους και κανένα γαμωσταυριδι..
Καλό ταξίδι
Ήσουν ο προπονητής της πιο αποδέκτης ομάδας που υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα από το σύνολο του ελληνικού πληθυσμού

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.218
Πόντοι
3.846
1978-79 πρωτάθλημα

Η ΑΕΚ πλησίασε ξανά τελικό EuroLeague το 2001,στην πρώτη χρονιά μετά τη διάσπαση από τη FIBA αλλά η τότε Ταου Κεράμικα ήταν ανυπέρβλητο εμπόδιο.
Σωστός ,το 1980 έρχεται ο Γκάλης στον Άρη.

Το παλιό Πρωταθλητριών (κατά τη γνώμη μου) είχε πιο υψηλό επίπεδο.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Νομιζω θα ήθελε και σημαία του Ολυμπιακού ο ξανθός
Πολύ σωστά.
:hi:
Ανέστησε μια ομάδα από την 6η-7η θέση και την έκανε κορυφαία.

Οι Αρειανοί νομίζω θα το σεβόντουσαν.
Έχουν ένα Α επίπεδο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom