Νέα

Απεβίωσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 970
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
ρε νικολιο θα με τρελανεις?

τετραημερο πενθος δεν ειπε ο σκουρλετης οτι θα εχει το δημοσιο για τον μητσοτακη?
αφου το λεγανε ολα τα καναλια μεχρι χτες

όχι αργία δυστυχώς εγκρίθηκε μόνο την πέμπτη που είναι η κηδεία ημιαπασχόληση δηλαδή θα σταματήσουμε στις 11

dinn

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
41
Πόντοι
6

Συνημμένα

• ScreenHunter_1501 May. 31 14.26.jpg
    ScreenHunter_1501 May. 31 14.26.jpg
    201 KB · Εμφανίσεις: 47

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
Α έλα δικέ μου, τί λέει; Ποιές είναι οι εκτιμήσεις της τυφλής γερόντισσας για τις τελευταίες εξελίξεις;

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
... είπε αυτός που κανονίζει τις πληρωμές τεχνιτών για το σπίτι του με ΜΑΥΡΑ.

... είπε αυτός που φτιάχνει κτιστή ψησταριά στο εξοχικό του αλλά δηλώνει οτι ανήκει στις ευπαθείς ομάδες.

... είπε αυτός που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ.

Ρε Νικολιό είσαι μεγάλο γλέντι αδερφέ μου!!

:headbaning2: :2funny: :headbaning1: :headbaning2: :2funny: :headbaning1:

τους εργάτες τους απασχόλησα 2 μέρες και τους πλήρωσα κανονικά με ένσημο

η κτιστή ψησταριά είναι οικονομική με αλφα μπλόκ θα την φτιάξω τσιμέντο γαρμπίλι άμμο και λίγο σίδερο τα υλικά ούτε 80ε δεν κοστίζουν και θα την φτιάξω με τα χέρια μου

και συριζα ψήφισα τον ιαν του 2015 όχι στις τελευταίες εκλογές

Carlos Romero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
1
Νίκο, για να σε ρωτήσω κάτι

Εχω μια απορία. Αυτοί οι ανταρσυα...ποιός έιναι ο εργοδότης τους; Είναι δημοσιοι υπάλληλοι όλοι τους;

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Νίκο, για να σε ρωτήσω κάτι

Εχω μια απορία. Αυτοί οι ανταρσυα...ποιός έιναι ο εργοδότης τους; Είναι δημοσιοι υπάλληλοι όλοι τους;

πολιτικό κόμμα είναι δεν έχουν εργοδότη όχι δεν είναι όλοι δημόσιοι υπάλληλοι ένα μικρό ποσοστό μόνο

Carlos Romero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
1
πολιτικό κόμμα είναι δεν έχουν εργοδότη όχι δεν είναι όλοι δημόσιοι υπάλληλοι ένα μικρό ποσοστό μόνο

Κατάλαβα. Οκ, απλά ήθελα να καταλάβω με τα μυαλά αυτά αν μπορεί κάποιος να βρει δουλειά στην πραγματική ζωή - όχι στο δημόσιο

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
Νικολακη σε δουλευουνε κανονικα κι εσυ τσιμπας. Τελικα εισαι μεγιστος τριμαλακας!!! :heavymetalbig: :heavymetalbig:
Κοιτα να το αξιοποιησεις για καμια μονιμοτητα.
ΑΣΕΠ για ΑΜΕΑ να κανεις.... :jerking: :jerking: :jerking:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Κατάλαβα. Οκ, απλά ήθελα να καταλάβω με τα μυαλά αυτά αν μπορεί κάποιος να βρει δουλειά στην πραγματική ζωή - όχι στο δημόσιο

Δεν είναι όλοι δημόσιοι υπάλληλοι όσοι δεν είναι είναι συνταξιουχοι του δημόσιου από τα 45 τους ή ανεπαγγελτοι επιδοματουχοι σαν τον Νικολιο

argyropelekanos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
4
Like
415
Πόντοι
26
και επί κρατικού ΟΤΕ αυτές τις υπηρεσίες θα τις πλήρωνες 200 ευρώ το δίμηνο λέφτη και όχι 55 που πληρώνεις σήμερα... και θα περίμενες και 5 χρόνια για να σου βάλουν τηλέφωνο...
μπα τα ιδια λεφτα δινω τοτε κ τωρα ασε που τωρα οτι γιανα με βαλουν τηλεφωνο περασαν 7 χρονια
κ ακομα δεν ηρθαν ασε που πρεπει να τους δωσο 2500 ευρω για 2 κολονες ενω ο διπλανος μου ειναι στα 50 μετρα απο μενα κ μου λενε δεν γινετε πρεπει να τραβυξουμε καινουρια γραμμη

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
μιας και όλοι οι φιλελέδες είστε εδώ πάρτε εικόνα της ιδιωτικής εκπαίδευσης
orestis-tsangk-iek-alfa.jpg

ορίστε η ιδιωτική παιδεία

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
μπα τα ιδια λεφτα δινω τοτε κ τωρα ασε που τωρα οτι γιανα με βαλουν τηλεφωνο περασαν 7 χρονια
κ ακομα δεν ηρθαν ασε που πρεπει να τους δωσο 2500 ευρω για 2 κολονες ενω ο διπλανος μου ειναι στα 50 μετρα απο μενα κ μου λενε δεν γινετε πρεπει να τραβυξουμε καινουρια γραμμη

που μένεις ρε φίλε?

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
θεσσαλονικη ,το αλλο με τις κολωνες που εγραψα ειναι για το χωριο μου στην κατερινη απλα ξεχασα να το γραψω

εδώ στο παγκράτι Αθήνα 1500 μέτρα από το σύνταγμα και έκαναν 2 μήνες να μου φέρουν τηλέφωνο

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
τους εργάτες τους απασχόλησα 2 μέρες και τους πλήρωσα κανονικά με ένσημο

Νικολάκη τα ξανάπαμε. Κανονικά με ένσημο δεν είναι να τους δίνεις μαύρα ένα πενηντάρικο στο χέρι με την ευχή να πληρώσουν τις εισφορές τους. Κανονικά είναι να δηλώσεις στο ΙΚΑ τις εργασίες και να πληρώσεις τις εισφορές που θα σου βγάλει.
Επειδή όμως ομολογείς χωρίς ξύλο ρε κακομοίρη, δεν αναφερόμουν στο εξοχικό. Στα 2+1 διαμερίσματα αναφερόμουν που έψαχνες τεχνίτες για να τους πληρώσεις ΜΑΥΡΑ.
ΦΟΡΟΦΥΓΑ σε λέω αλλά εσύ μας θύμισες οτι είσαι και ΕΙΣΦΟΡΟΦΥΓΑΣ!!

η κτιστή ψησταριά είναι οικονομική με αλφα μπλόκ θα την φτιάξω τσιμέντο γαρμπίλι άμμο και λίγο σίδερο τα υλικά ούτε 80ε δεν κοστίζουν και θα την φτιάξω με τα χέρια μου

Αρα συμφωνούμε οτι φτιάχνεις ψησταριά στο εξοχικό, απλά διαφωνούμε στο κόστος. Εστω οτι ισχύει η εκδοχή σου.
Ρεμάλι της κοινωνίας έχεις 80€ για να ψήνεις μπριζολίδια και δεν έχεις μερικά λεπτά για εισητήριο στα ΜΜΜ για να βρεις δουλειά;

και συριζα ψήφισα τον ιαν του 2015 όχι στις τελευταίες εκλογές

Είναι δύσκολες οι εποχές Νικολιό. Δεν χωράνε όλα τα τσιμπούρια να σιτίζονται από τον κρατικό κορβανά. Χώρια που τα υποζύγια έχουν αρχίσει να διαμαρτύρονται από την διαρκή αφαίμαξη. Βολεύονται μόνο οι δραστήριοι Καρανίκες. Οι υπόλοιποι 8μηνα ΕΣΠΑ και πολύ τους είναι. Αντιλαμβάνομαι την απογοήτευση αλλά αμφιβάλω αν ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ ανοίξει περισσότερες θέσεις κοπριτίας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom