Νέα

Απεβίωσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 970
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
μικρέ τραβα να παίξεις το πουλάκι σου αλλού...

και από επαρχία κατάγομαι και σπούδασα μακρυά από το σπίτι μου και στο εξωτερικό ζω (Λουξεμβούργο) και τις Βρυξέλλες τις ξέρω ααν την τσέπη μου...

ενοίκιο 900 για στούντιο είναι κοντα σε Gare (du Midi) που σημαίνει υποβάθμιση περιοχής (μουσλίμια, αραπάδες κλπ κλπ) ή σε κανένα Molenbeek... για να μείνεις σε μια αξιοπρεπή περιοχή (px Ixelles, quartier europeen) για στούντιο (επιπλωμένο) θέλεις εναμιση χιλιάρικο...

παιξε παραπέρα σου λέω...

Δεν ειναι ωραια στο Μολεμπικ;
Molenbeek-MuslimThugs.jpg

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Να λεμε τα στραβα του κομουνισμου αλλα  να λεμε και την αντιθετη ακραια εκδοχη της οικονομιας.Πινοσετ,Χιλη.Εχεις λεφτα;εχεις σχολειο,εχεις λεφτα;εχεις γιατρο.Κλπ.Ειμαι υπερ να υπαρχει ενα στοιχειωδες δικτυ προστασιας για τους πιο φτωχους.Θες επειδη δε μπορουν,επειδη δε τους κοβει,επειδη δε νιωθουν,για οποιοδηποτε λογο,θα πρεπει να υπαρχει μεριμνα για τα βασικα.Και αλιμονο αν η ελευθερη διακινηση ανεργων με τα ΜΜΜ,κατι που δεν ισχυε παλια,να θεωρειται πολυτελεια.Να υπαρχει αυστηρος ελεγχος απο το σημερινο οποιος θελει επιβιβαζεται δωρεαν,να υπαρχει ομως και οργανωμενη δωρεαν επιβιβαση με τα αναλογα αποδεικτικα για τον ανεργο.Εγω μετα το στρατο ημουν 1 χρονο ανεργος πριν βρω τη δουλεια που ειμαι 17 χρονια τωρα.Και σε αυτον τον 1 χρονο ειχα καρτα ΟΑΕΔ αλλα δεν ισχυαν τοτε διευκολυνσεις στους ανεργους.Και ξεκιναγα απο το πρωι και πηγαινα σε ολη την Αθηνα για αιτησεις για δουλεια.Με τι λεφτα ομως να βγαλω το εισιτηριο;Δεν ειχα ουτε για τυροπιτα.Και πολλοι οδηγοι λεωφορειων μολις ακουγαν οτι ειμαι ανεργος,οχι μονο δεν ελεγαν τιποτα που δεν ειχα εισιτηριο,αλλα με βοηθουσαν πως να φτασω στον προορισμο μου.Οπως και μια φορα που χρειαστηκε να κανω κατι εξετασεις σε νοσοκομειο,κανονικα δεν ισχυε ατελως,θα επρεπε να πληρωσω.Μετα το γιατρο,περαστε απο το ταμειο για  να συνεχισετε τις διαδικασιες.Και οταν ο ταμιας στο γκισε ειδε τη καρτα ανεργιας,ως μη εχοντας καμια υποχρεωση αφου δεν υπηρχε τοτε σχετικη μεριμνα,μου σφραγισε να χαρτια χωρις να πληρωσω και ετσι μπορεσα να συνεχισω.

αυτά οι φιλελέδες δεν τα καταλαβαίνουν έπρεπε να δουλεύεις για 1€ την ώρα θα σου πουν και να πληρώνεις κανονικά όλες σου τις υποχρεώσεις

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
υπέροχα είναι δεν σου λέω τίποτε

ουυυ ναι το είδαμε από τους τουρίστες κάθε μέρα τους βλέπω μοναστηράκι  πλάκα θησείο περπατάνε και μένουν άναυδοι άσε που τρώνε σουβλάκι και γλύφουν και το χαρτί

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Τραμουντανα βλεπω στο σουπερ μαρκετ κατι θεοχοντρους, με νοσηρη παχυσαρκια, να πληρωνουν με κουπονια σιτισης. Τι θα τους κανουμε αυτους τους πουστηδες;

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
για να βρει δουλεια ισως καπως πρεπει να μετακινηθει δεν θα του ερθει σπιτι του
Κι εγώ όταν ήμουν άνεργος και έψαχνα για δουλειά, πλήρωνα εισιτήριο και αν δεν είχα πήγαινα με τα πόδια. Ακόμα και αν δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά και έπρεπε να πάρω ταξί, μετά μέτραγα τα λεφτά μου δεκάρα δεκάρα.

Η ερώτησή μου είναι για σένα και τον πανίβλακα τον Νικολάκη.

Μπορείς να μπεις σε ένα ταξί από το Πειραιά να σε πάει στην Κηφισιά,  και όταν φτάσεις να του πεις "φίλε δεν έχω λεφτά να σε πληρώσω, είμαι άνεργος"? Τι πιστεύεις ο ταξιτζής θα σου συμπαρασταθεί ή θα σε πλακώσεις στις κλωτσιές , αν όχι στις πούτσες?
Εκεί δεν σε παίρνει να το κάνεις γιατί είναι ιδιώτης. Ενώ στα ΜΜΜ σε παίρνει να κάνεις επανάσταση και να μιλήσεις για τα δίκια του εργάτη.

Έχει γεμίσει ο τόπος από λαμόγια που το παίζουν επαναστάτες αλλά "Υπέρ πάντων η πάρτη μας"

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Τραμουντανα βλεπω στο σουπερ μαρκετ κατι θεοχοντρους, με νοσηρη παχυσαρκια, να πληρωνουν με κουπονια σιτισης. Τι θα τους κανουμε αυτους τους πουστηδες;

1ον δεν υπάρχουν κουπόνια σίτισης προφανώς εννοείς εκπτωτικά κουπόνια που δίνουν ιδιώτες
οι άποροι λαμβάνουν από το κράτος προπληρωμένες κάρτες μέσω τραπεζών
2ον είσαι ρατσιστής αν νομίζεις ότι οι υπέρβαροι δεν έχουν δικαίωμα σίτισης

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
εγώ εργάζομαι κανονικά σε πρόγραμμα του οαεδ σε δήμο
βρε μαλιομαλάκα, έχεις δει τις ουρές των ανέργων απ' έξω που περιμένουν να πάρουν το επίδομα, ή μόνο στο μπου γράφεις?
κοπρίτη

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Κι εγώ όταν ήμουν άνεργος και έψαχνα για δουλειά, πλήρωνα εισιτήριο και αν δεν είχα πήγαινα με τα πόδια. Ακόμα και αν δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά και έπρεπε να πάρω ταξί, μετά μέτραγα τα λεφτά μου δεκάρα δεκάρα.

Η ερώτησή μου είναι για σένα και τον πανίβλακα τον Νικολάκη.

Μπορείς να μπεις σε ένα ταξί από το Πειραιά να σε πάει στην Κηφισιά,  και όταν φτάσεις να του πεις "φίλε δεν έχω λεφτά να σε πληρώσω, είμαι άνεργος"? Τι πιστεύεις ο ταξιτζής θα σου συμπαρασταθεί ή θα σε πλακώσεις στις κλωτσιές , αν όχι στις πούτσες?
Εκεί δεν σε παίρνει να το κάνεις γιατί είναι ιδιώτης. Ενώ στα ΜΜΜ σε παίρνει να κάνεις επανάσταση και να μιλήσεις για τα δίκια του εργάτη.

Έχει γεμίσει ο τόπος από λαμόγια που το παίζουν επαναστάτες αλλά "Υπέρ πάντων η πάρτη μας"

έχεις ιδέα τι είναι κράτος και πως λειτουργεί? Το ίδιο είναι ο ιδιώτης και το ίδιο είναι το κράτος? ακόμα και ο ιδιώτης και ο επιχειρηματίας πληρώνει φόρους.Για ποιο λόγο πληρώνει φόρους για να λειτουργεί σωστά το κράτος. Ένα πολιτισμένο κράτος στηρίζει τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.Για αυτό τα μμμ δεν πρέπει να ιδιωτικοποιηθούν ποτέ διότι υπάρχει και κοινωνικός χαρακτήρας για να μεταφέρονται οι ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Αν ιδιωτικοποιηθούν και οι άνεργοι δεν θα μετακινούνται δωρεάν ούτε οι φοιτητές θα έχουν μισό εισιτήριο

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
βρε μαλιομαλάκα, έχεις δει τις ουρές των ανέργων απ' έξω που περιμένουν να πάρουν το επίδομα, ή μόνο στο μπου γράφεις?
κοπρίτη

ακόμα και εκεί δεν έχεις ιδέα.Επίδομα παίρνει μόνο το 10% συνολικά των ανέργων οι υπόλοιποι η είναι μακροχρόνια άνεργοι η δεν έχουν συμπληρώσει τα λίγα ένσημα για να βγουν ταμείο λόγο της εκ περιτροπής εργασίας.Όλους αυτούς που βλέπεις στην ουρά έχουν πάει για να συμμετάσχουν σε προγράμματα ου οαεδ. Μάλλον ούτε μα φορά δεν έχεις πάει στον οαεδ μόνο απ έξω έχεις περάσει

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
1ον δεν υπάρχουν κουπόνια σίτισης προφανώς εννοείς εκπτωτικά κουπόνια που δίνουν ιδιώτες
οι άποροι λαμβάνουν από το κράτος προπληρωμένες κάρτες μέσω τραπεζών
2ον είσαι ρατσιστής αν νομίζεις ότι οι υπέρβαροι δεν έχουν δικαίωμα σίτισης

Προσφατα βγηκαν οι καρτες. Πριν ηταν με κουπονια που τα λαμβαναν ψευτοαποροι που κοντευουν να σκασουν απ το πολυ φαι. Στην Ελλαδα εχουμε φτιαξει κοινωνικο κρατος για τα λαμογια.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.071
Πόντοι
6.256
Αφηστε τη γκρίνια τώρα,
Θα πάτε για προσκύνημα στον πρώην που δεν άφησαν να σώσει την ελλάδα?

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Προσφατα βγηκαν οι καρτες. Πριν ηταν με κουπονια που τα λαμβαναν ψευτοαποροι που κοντευουν να σκασουν απ το πολυ φαι. Στην Ελλαδα εχουμε φτιαξει κοινωνικο κρατος για τα λαμογια.

και το 2015 προπληρωμένη κάρτα σίτισης είχε δοθεί από την εθνική τράπεζα από το πρόγραμμα ανθρωπιστικής κρίσης
στο κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης ο δικαιούχος έβγαζε προπληρωμένη κάρτα σε τράπεζα της επιλογής του (αλφα ευρομπανκ εθνικη πειραιως αττικης) και η κάρτα φορτιζόταν αυτοματως

Carlos Romero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
1
έχεις ιδέα τι είναι κράτος και πως λειτουργεί?
Εσύ έχεις ιδέα;

Για ποιο λόγο πληρώνει φόρους για να λειτουργεί σωστά το κράτος.
Υπό προϋποθέσεις φυσικά. Κατ'αρχάς υπάρχουν όρια στη φοροδοτική ικανότητα. Αυτή τη στιγμή, όσα δώσαμε, δώσαμε. Τελος. Τα κοροίδα δεν έχουν άλλα για να τους κλεψετε. Κατα δεύτερον, το κράτος δε λειτουργεί σωστά - δε γουστάρω να δουλεύω για να πληρώνω τεμπελόσκυλα. Και τρίτον, δεν εργάζομαι για να στηρίζω το κράτος. Δεν είμαστε στη σοβιετία. Εργάζομαι για να έχει η οικογένειά μου μια καλή ζωή, και μετά πληρώνω αυτά που πρέπει. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ, Γκγκεγκε;

Ένα πολιτισμένο κράτος στηρίζει τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.Για αυτό τα μμμ δεν πρέπει να ιδιωτικοποιηθούν ποτέ διότι υπάρχει και κοινωνικός χαρακτήρας για να μεταφέρονται οι ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Αν ιδιωτικοποιηθούν και οι άνεργοι δεν θα μετακινούνται δωρεάν ούτε οι φοιτητές θα έχουν μισό εισιτήριο

Αυτά που γράφεις είναι γελοία. Σου έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου αγόρι μου, ζεις σε ένα πραάλληλο σύμπαν. Περιμένεις απο τους άλλους να δουλεύουν, και εσύ να απολαμβάνεις. Παράσιτο ολκής δηλαδή. Τ'αρχίδια μου θα πάρεις και εσύ και οι άλλοι σαν εσένα. Εχουμε φτάσει στα όριά μας

Carlos Romero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
1
και το 2015 προπληρωμένη κάρτα σίτισης είχε δοθεί από την εθνική τράπεζα από το πρόγραμμα ανθρωπιστικής κρίσης
στο κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης ο δικαιούχος έβγαζε προπληρωμένη κάρτα σε τράπεζα της επιλογής του (αλφα ευρομπανκ εθνικη πειραιως αττικης) και η κάρτα φορτιζόταν αυτοματως

Ρετάρεις μου φαίνεται, άλλο σου απάντησε ο Duke και άλλα απαντάς. Διαβασέ το ξανα, και απάντησε - ΑΝ μπορείς

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
τυπε πριν τα πουλησει δεν δουλευανε τα τσιμεντα κανονικα ;επισης η Δεη μια χαρα υγιης επιχειρηση ειναι,χρωστανε λαμογια απο εταιρειες και ιδιοκτητες ειτε λογω αδυναμιας ειτε λαμογιας :S :S :S
Δεν σε παρεξηγώ. ¨η είσαι εργαζόμενος στην ΔΕΗ, ή η μόνη σχέση που έχεις με την ΔΕΗ είναι το ρολόι της. Εγώ επειδή πηγαίνω στις μονάδες της ΔΕΗ, μιλάμε για τα μεγαλύτερα κοπρόσκυλα. Ευτυχώς που δεν έφτιαξε καμιά κυβέρνηση και πυρηνικό σταθμό. Το ατύχημα του τσέρνομπιλ θα έμοιαζε με κυριακάτικη εκδρομή

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
έχεις ιδέα τι είναι κράτος και πως λειτουργεί? Το ίδιο είναι ο ιδιώτης και το ίδιο είναι το κράτος? ακόμα και ο ιδιώτης και ο επιχειρηματίας πληρώνει φόρους.Για ποιο λόγο πληρώνει φόρους για να λειτουργεί σωστά το κράτος. Ένα πολιτισμένο κράτος στηρίζει τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.Για αυτό τα μμμ δεν πρέπει να ιδιωτικοποιηθούν ποτέ διότι υπάρχει και κοινωνικός χαρακτήρας για να μεταφέρονται οι ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Αν ιδιωτικοποιηθούν και οι άνεργοι δεν θα μετακινούνται δωρεάν ούτε οι φοιτητές θα έχουν μισό εισιτήριο

Οι τεμπέληδες σαν και σενα δεν είναι ευαίσθητη κοινωνική ομάδα. Είναι παράσιτα και σκουπίδια

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν σε παρεξηγώ. ¨η είσαι εργαζόμενος στην ΔΕΗ, ή η μόνη σχέση που έχεις με την ΔΕΗ είναι το ρολόι της. Εγώ επειδή πηγαίνω στις μονάδες της ΔΕΗ, μιλάμε για τα μεγαλύτερα κοπρόσκυλα. Ευτυχώς που δεν έφτιαξε καμιά κυβέρνηση και πυρηνικό σταθμό. Το ατύχημα του τσέρνομπιλ θα έμοιαζε με κυριακάτικη εκδρομή

Και το τσερνομπιλ σε ρωσους δεητζηδες οφειλόταν

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Εσύ έχεις ιδέα;

σαφώς και έχω εσύ δε έχεις

Υπό προϋποθέσεις φυσικά. Κατ'αρχάς υπάρχουν όρια στη φοροδοτική ικανότητα. Αυτή τη στιγμή, όσα δώσαμε, δώσαμε. Τελος. Τα κοροίδα δεν έχουν άλλα για να τους κλεψετε. Κατα δεύτερον, το κράτος δε λειτουργεί σωστά - δε γουστάρω να δουλεύω για να πληρώνω τεμπελόσκυλα. Και τρίτον, δεν εργάζομαι για να στηρίζω το κράτος. Δεν είμαστε στη σοβιετία. Εργάζομαι για να έχει η οικογένειά μου μια καλή ζωή, και μετά πληρώνω αυτά που πρέπει. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ, Γκγκεγκε;

Σαφώς υπό προυποθέσεις αν ζείς πάνω από το βασικό επίπεδο διαβίωσης θα πληρώνεις φόρους.Να εργάζεσαι 8 ώρες όπως είναι το φυσιολογικό.Αν τα καταφέρεις να βγάζεις υψηλά εισοδήματα μέσω την εργασίας σου μπράβο και να ζει η οικογένεια σου καλή ζωή.Αλλά θα πρέπει να πληρώνεις υψηλούς φόρους για τις οικογένειες που έχουν ανύπαρκτη ζωή

Αυτά που γράφεις είναι γελοία. Σου έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου αγόρι μου, ζεις σε ένα πραάλληλο σύμπαν. Περιμένεις απο τους άλλους να δουλεύουν, και εσύ να απολαμβάνεις. Παράσιτο ολκής δηλαδή. Τ'αρχίδια μου θα πάρεις και εσύ και οι άλλοι σαν εσένα. Εχουμε φτάσει στα όριά μας

το ότι τα χρήματα της υπερφορολόγησης που πληρώνεις πάνε στους διεθνείς τοκογλύφους δεν σε πειράζει. Το κοινωνικό κράτος σε πείραξε. Πως ακριβώς έχεις φτάσει στο όρια σου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom