DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Σωστά.τι να σου κάνει ένα μικρό κ τιποτένιο σκουληκάκι;
αμα εισαι αγαπητος ανθρωπος ,χαμηλων τονων και καλο παιδι σαν εμενα που δεν τσακωνεται με κανεναν ,τοτε δεν εχεις να φοβηθεςις τιποτα
ελα μωρη λουλου σε περιμενει η κυρα ειρηνηεδω εισαι πουλακι μου ?????????????????
τωρα θα στα στειλω σε πμ.....
λοιπον λουμπινες ακουστε πως εχει το πραγμα!τον πανο ,τον σαβαλα,τον γιωργηπαπα κανενας δεν τους πειραζει!!αλλιως θαΞέχασα να προσθέσω ότι εγώ ούτε παρέες των 50 έχω ούτε παρέες των 3, είμαι μόνος μου και σας γαμάω όλους σκατόφλωροι!!Και επειδή έχω ξάδερφο στον ΟΤΕ και μπατζανάκη στην Forthnet μπορώ να μάθω ποιοι είστε και θα έρθω να σας ανοίξω τα βάρδουλα.
Δεν είμαι μεθυσμένος απλά είμαι νταής....
warhol Εσύ ως καλό παιδί μπορεί να την γλιτώσεις.Τους υπόλοιπους θα τους φάει το μαύρο σκοτάδι.
να σαςΣωστά.τι να σου κάνει ένα μικρό κ τιποτένιο σκουληκάκι;
Προσεχε τα λογια σου μικρε και τιποτενιε γιατι εχω τα πληρη στοιχεια της ταυτοτητας σου την διευθυνση σου ακομα και τι ωρα τραβας μαλακια και τι ωρα κατουρας ξερω.Κριμα πανω που ειχα αρχισει να σε συμπαθω εδω μεσα μπηκες και εσυ μαυρη λιστα .Τρεμετε μπουρδελιαρηδεςΞέχασα να προσθέσω ότι εγώ ούτε παρέες των 50 έχω ούτε παρέες των 3, είμαι μόνος μου και σας γαμάω όλους σκατόφλωροι!!Και επειδή έχω ξάδερφο στον ΟΤΕ και μπατζανάκη στην Forthnet μπορώ να μάθω ποιοι είστε και θα έρθω να σας ανοίξω τα βάρδουλα.
Δεν είμαι μεθυσμένος απλά είμαι νταής....
warhol Εσύ ως καλό παιδί μπορεί να την γλιτώσεις.Τους υπόλοιπους θα τους φάει το μαύρο σκοτάδι.
ΜΕΓΑΣ Φουσεκης!!!χεχεχεεεχεχΔεν είμαι μεθυσμένος απλά είμαι νταής....
Προσεχε τα λογια σου μικρε και τιποτενιε γιατι εχω τα πληρη στοιχεια της ταυτοτητας σου την διευθυνση σου ακομα και τι ωρα τραβας μαλακια και τι ωρα κατουρας ξερω.Κριμα πανω που ειχα αρχισει να σε συμπαθω εδω μεσα μπηκες και εσυ μαυρη λιστα .Τρεμετε μπουρδελιαρηδες
οχι ρε dark μην φυγεις...σε παρακαλω κατσε ειμαστε φιλοι σου σε αγαπαμε μην φυγεις.....Να αυτοδιαγραφτώ για κανά τέταρτο κ να γυρίσω μετά βαϊων κ κλάδων γιατί το σκέφτηκα κ γιατί πήρα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης;