Νέα

Απειλές μέσω pm

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 181
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σωστά.τι να σου κάνει ένα μικρό κ τιποτένιο σκουληκάκι;

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
αμα εισαι αγαπητος ανθρωπος ,χαμηλων τονων και καλο παιδι σαν εμενα που δεν τσακωνεται με κανεναν ,τοτε δεν εχεις να φοβηθεςις τιποτα  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

εδω εισαι πουλακι μου ?????????????????

τωρα θα στα στειλω σε πμ.....  :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Ξέχασα να προσθέσω ότι εγώ ούτε παρέες των 50 έχω ούτε παρέες των 3, είμαι μόνος μου και σας γαμάω όλους σκατόφλωροι!!Και επειδή έχω ξάδερφο στον ΟΤΕ και μπατζανάκη στην Forthnet μπορώ να μάθω ποιοι είστε και θα έρθω να σας ανοίξω τα βάρδουλα.
Δεν είμαι μεθυσμένος απλά είμαι νταής....

warhol Εσύ ως καλό παιδί μπορεί να την γλιτώσεις.Τους υπόλοιπους θα τους φάει το μαύρο σκοτάδι.

Επισκέπτης
Ξέχασα να προσθέσω ότι εγώ ούτε παρέες των 50 έχω ούτε παρέες των 3, είμαι μόνος μου και σας γαμάω όλους σκατόφλωροι!!Και επειδή έχω ξάδερφο στον ΟΤΕ και μπατζανάκη στην Forthnet μπορώ να μάθω ποιοι είστε και θα έρθω να σας ανοίξω τα βάρδουλα.

warhol Εσύ ως καλό παιδί μπορεί να την γλιτώσεις.Τους υπόλοιπους θα τους φάει το μαύρο σκοτάδι.
λοιπον λουμπινες ακουστε πως εχει το πραγμα!τον πανο ,τον σαβαλα,τον γιωργηπαπα κανενας δεν τους πειραζει!!αλλιως θα  :knuppel: :knuppel: :ak: :ak: :hammer: :hammer: :knockinb: :knockinb:

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6

Προσεχε τα λογια σου μικρε και τιποτενιε γιατι εχω τα πληρη στοιχεια της ταυτοτητας σου την διευθυνση σου ακομα και τι ωρα τραβας μαλακια και τι ωρα κατουρας ξερω.Κριμα πανω που ειχα αρχισει να σε συμπαθω εδω μεσα μπηκες και εσυ μαυρη λιστα .Τρεμετε μπουρδελιαρηδες

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Είμαι κοντός και πλαδαρός
μα σας γαμάω όλους
και τις πουτάνες προτιμώ
με τους ωραίους κώλους

Και αν κάποιος έχει πρόβλημα
να 'ρθεί να μου το πεί
να τον εδείρω γρήγορα
γιατί γιατί...
ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΓΚΑΣ!!

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Προσεχε τα λογια σου μικρε και τιποτενιε γιατι εχω τα πληρη στοιχεια της ταυτοτητας σου την διευθυνση σου ακομα και τι ωρα τραβας μαλακια και τι ωρα κατουρας ξερω.Κριμα πανω που ειχα αρχισει να σε συμπαθω εδω μεσα μπηκες και εσυ μαυρη λιστα .Τρεμετε μπουρδελιαρηδες

Ώπα, ώπα, basta, να το συζητήσουμε.Δεν είναι ανάγκη να καταφύγουμε σε βίαιες αντιδράσεις, νομίζω είμαστε πολιτισμένοι και μπορούμε να βρούμε λύση με το διάλογο.Δηλαδή τι?Ένα αστείο κάναμε για να γελάσωμεν βρε αδερφέ/αδερφή ας μην το κάνουμε θέμα!
Μπήκες στη μαύρη λίστα μου (Black list , black list) γειά σου ρε ʼντζελα βασίλισσα της νύχτας!

Mr.Winky

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Με τοσο πολιτισμο γιατι τσακωνεστε οι ιδιοι? Βαλτε τους δικηγορους σας να γαμηση ενας τον αλλον!!   :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τι έγινε ρε,σήμερα δεν θα έχουμε καμμιά αποχωρησούλα από το big broth....  εεε,συγνώμη από το bourdela.com εννοούσα. :grin:

OP
OP
S

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Με τέτοια βροχή που έριξε εδώ κάτω σήμερα εγώ πάντος τα ξύνω..............

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Γαμα :knockinb: τα....εγώ παπάριασα με τη μηχανή το πρωϊ :headbang: :headbang: :headbang:

Μου φαίνεται θα πάω για κανα τζακούζι :jerking: :jerking: κατα Ο...ου μεριά να πλυθώ και να φρεσκαριστώ :crazy: :crazy:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Να αυτοδιαγραφτώ για κανά τέταρτο κ να γυρίσω μετά βαϊων κ κλάδων γιατί το σκέφτηκα κ γιατί πήρα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης;

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Ελα ρε συ, επειδή σου έστειλα μύνημα πως θα σε :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :ak: :ak: :ak: :ak: ψάρωσες? :crazy: :crazy:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Να αυτοδιαγραφτώ για κανά τέταρτο κ να γυρίσω μετά βαϊων κ κλάδων γιατί το σκέφτηκα κ γιατί πήρα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης;
οχι ρε dark μην φυγεις...σε παρακαλω κατσε ειμαστε φιλοι σου σε αγαπαμε μην φυγεις.....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κ όμως το σκέφτομαι σοβαρά.Ειδικά μετά χιλιάδων παρακλήσεών μου να γίνω μοd κ να αρχίζω να διαγράφω γαύρους,πράγμα που απορώ γιατί δεν έγινε,σκέφτομαι να σας εγκαταλείψω ειδικά τώρα που γέμισε το φόρουμ πουστράκια....ειδικά μηχανόβια.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Τώρα που ακούστηκε μια λούγκρα σαν κι εσένα :boobies: :boobies: :boobies: :booty: :booty: :booty: να λέει τους άλλους πουστράκια :jerking: :jerking: :jerking: αυτό μόνο εσύ το ξέρεις....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom