εισαι mod στις καρδιες μας λουλου που θες και καμπριο....ρε αμα βρεχει τι θα κανεις....? ρε θα σου σκισω την οροφη.......Κ όμως το σκέφτομαι σοβαρά.Ειδικά μετά χιλιάδων παρακλήσεών μου να γίνω μοd κ να αρχίζω να διαγράφω γαύρους,πράγμα που απορώ γιατί δεν έγινε,σκέφτομαι να σας εγκαταλείψω ειδικά τώρα που γέμισε το φόρουμ πουστράκια....ειδικά μηχανόβια.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Απειλές μέσω pm
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 181
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Σωστά, τα κάμπριο τα έχουν ή τραβελάκια ή λούγκρες λουλούδες
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Το κάμπριο που θα πάρω ζηλιάρηδες θα έχει μεταλλική ορόφή οπότε θα μου κλασ... μια μάντρα αρχ.....
ʼντε βραχτήτε με τα παπάκια σας ψοφίμια.Μου θυμίζετε ρε τον Βέγγο που φώναζε ''μήπως ξέρεις από βέσπα''
ʼντε βραχτήτε με τα παπάκια σας ψοφίμια.Μου θυμίζετε ρε τον Βέγγο που φώναζε ''μήπως ξέρεις από βέσπα''
ου ρε που θα παρεις καμπριο με μεταλλικη οροφη.....θα σου την κολλησω ρε να μην ανοιγει!!!!!Το κάμπριο που θα πάρω ζηλιάρηδες θα έχει μεταλλική ορόφή οπότε θα μου κλασ... μια μάντρα αρχ.....
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Εχεις δει την ταινία "Ο μάγκας με το τρίκυλο" με τον Παράβα? Εγώ θα έχω φτάσει εκεί που θέλω και θα πίνω φραπέ, ενώ εσύ ως καλό τραβελάκι θα αγκομαχάς στο τιμόνι ακόμα.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ναι αλλά την Λάσκαρη εγώ θα την ρίξω με το κάμπριο-κουπέ μου.
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Το πολυ πολυ να ρίξεις τον Λάσκο (βρε που τον θυμήθηκα αυτόν )
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 70.528
- Πόντοι
- 12.056
Ναι αλλά την Λάσκαρη εγώ θα την ρίξω με το κάμπριο-κουπέ μου.
Tι καμπριο να παρεις μωρη συκια...χρωστας σε ολες τις τραπεζες των βαλκανιων...μεχρι τσιγαρα βερεσε παιρνεις...θες και καμπριο..
φτωχομπινε....
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
ʼντε ρε σκατοκλανιάρη πήγαινε φάε χώμα στην Ριτσώνα φτωχομπινεδιαρη που κυκλοφορείς με την βέσπα του Βέγγου....που είναι κ κλεμμένη κλεφτοκοτά.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Μόλις μου έφυγε μια κουράδα...
γι αυτό γεια σας φίλοι μου.ΑΥΤΟΔΙΑΓΡΑΦΟΜΑΙ.
Χάρηκα για τους φίλους που έκαν εδώ μέσα,αλλά υπό το καθεστώς των απειλών φεύγω.Θα με δείτε σε καμμια παραλιακή με τα γκομενάκια μου μέσα στο νέο μου σπορ αμάξι κουπέ-καμπριολέ κ θα τρώτε την σκονη μου κ την κλανιά μου.Γεια σας φίλοι μου.Ευχαριστώ για τις όμορφες στιγμές που έζησα παρέα μαζί σας.
Θα κάνουν κ πάρτυ οι γαύροι τώρα που φεύγω.Γι αυτό στενοχωριέμαι περισσότερο.
γι αυτό γεια σας φίλοι μου.ΑΥΤΟΔΙΑΓΡΑΦΟΜΑΙ.
Χάρηκα για τους φίλους που έκαν εδώ μέσα,αλλά υπό το καθεστώς των απειλών φεύγω.Θα με δείτε σε καμμια παραλιακή με τα γκομενάκια μου μέσα στο νέο μου σπορ αμάξι κουπέ-καμπριολέ κ θα τρώτε την σκονη μου κ την κλανιά μου.Γεια σας φίλοι μου.Ευχαριστώ για τις όμορφες στιγμές που έζησα παρέα μαζί σας.
Θα κάνουν κ πάρτυ οι γαύροι τώρα που φεύγω.Γι αυτό στενοχωριέμαι περισσότερο.
CHRIS1971
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 46
- Like
- 548
- Πόντοι
- 7.065
συναγωνιστες καλησπερα
εχω να σαςκαταγγειλω οτι δεχτηκα μολις πριν λιγο ενα απειλητικο pm απο την κυρια λουκα.μου ζητησε να ξεκοψω απο ολους σας,να ξαναγυρισω στο δρομο του θεου και να σταματησω να αμαρτανω.μου ειπε επισης οτι καποια απο τα πιο επωνυμα μελη του σαιτ,δεν ειναι οι εαυτοι τους,αλλα ειναι μεταμορφωσεις του σατανα.για να το δια πιστωσω μουζητησε να του ςπλησιασω,να τους πω το ''πατερ ημων''και τοτε θα εξαυλοθουν.
αν τωρα δε τα κανω αυτα,και εξακολουθησω να σας κανω παρεα,μου ειπε οτι θα παω στον κολαση και εκει να ειμαι πολυ προσεκτικος γιατι τριγυρνα ο σατανας με την τριαινα και μπορει να μας την χωσει σε κανενα περιεργο μερος.
υστερα απο ολα αυτα ,πειτε μου,εγω πως μπορω να κοιμηθω το βραδυ?
εχω να σαςκαταγγειλω οτι δεχτηκα μολις πριν λιγο ενα απειλητικο pm απο την κυρια λουκα.μου ζητησε να ξεκοψω απο ολους σας,να ξαναγυρισω στο δρομο του θεου και να σταματησω να αμαρτανω.μου ειπε επισης οτι καποια απο τα πιο επωνυμα μελη του σαιτ,δεν ειναι οι εαυτοι τους,αλλα ειναι μεταμορφωσεις του σατανα.για να το δια πιστωσω μουζητησε να του ςπλησιασω,να τους πω το ''πατερ ημων''και τοτε θα εξαυλοθουν.
αν τωρα δε τα κανω αυτα,και εξακολουθησω να σας κανω παρεα,μου ειπε οτι θα παω στον κολαση και εκει να ειμαι πολυ προσεκτικος γιατι τριγυρνα ο σατανας με την τριαινα και μπορει να μας την χωσει σε κανενα περιεργο μερος.
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
και συ τι αποφασισες να κανεις τεκνο μου...?????συναγωνιστες καλησπερα
CHRIS1971
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 46
- Like
- 548
- Πόντοι
- 7.065
και συ τι αποφασισες να κανεις τεκνο μου...?????
[/quot
στην αρχη να πω την αληθεια σκεφτηκα να σας εγκαταλειψω.ο φοβος της τριαινας,ηταν μεγαλος.μετα ομως το φιλοσοφησα,και καταλαβα οτι αν πηγαινα στο κατηχητικο που μου ζητησε η κυρια λουκα,κινδυνευα απο περισσοτερες τριαινες.ετσι λοιπον προτιμω να κινδυνευω μονο απο μια,ενω παραλληλα ειπα του σιδηρουργου φιλου μου να εοιμαζει να μου φτιαξει το τσιγκινο μποξερακι.πανω θα ζωγραφισω ελεφαντακια
gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
Αν όμως ο σατανάς είναι κάπως έτσι.......τότε no problem!συναγωνιστες καλησπερα
Συνημμένα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 210
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 359