Νέα

Απειλές μέσω pm

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 181
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Το θεμα απο οτι καταλαβα ειναι (μαλλον) οτι μερικοι εγραφαν διαφορα που δεν αρεσαν σε καποιους αλλους διαφορους.
Για να εκφοβισουν οι δευτεροι τους πρωτους εστελναν απειλες μεσω πμ. Τωρα ποσο αληθινα και σοβαρα ειναι αυτα και σε ποσους, ποτε και απο πιους, δεν εχω ιδεα. Αν υποτεθει βεβαια οτι τετοια πμ υπηρξαν και δεν ηταν πλακα.
Εχει συσχετισει κανενας αποχωρησεις και ημερομηνιες και ποστ ?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αν μαθει την διευθυνση μου να μου πληρωσει τοτε και το νοικι
και φευγοντας να σκουπισει και τα ποδια του στο χαλακι..

Tην ξέρουμαι ήδη, Κολωνού 32 Μεταξουργίο χεχε

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ΜΠΡΑΒΟ!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μήπως με ψάχνει κανένας πουστράκος λέουρας μηχανόβιος;
Αν με ψάχνει κ με θέλει πολύ εδώ είμαι.Τον έψαχνα χθες με το τζιπ μου στους δρόμους της Αθήνας,για να του περάσω ένα χεράκι το παπάκι του,αλλά είχε εξαφανιστεί.Εμ βέβαια με τις βροχές οι αδερφές-ψυχές κάθονται σπιτάκι τους να μην λιώσουν :headbang1: :headbang1: :headbang1: :headbang1: :headbang1: :headbang1: :headbang1: :headbang1:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
71.098
Πόντοι
12.056
Σε ψαχνω μικρε...σε ψαχνω...να εχεις τον νου σου  ;) ;) :birdman:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
τι να εχει τον νου του ρε.....ο αυτοκινητακιας.....ου ρε!!!!μονο μηχανη!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Οι γκόμενες με τις μηχανές επανήλθαν.Προσέχτε κορίτσια μην πέσετε σε καμμιά λακούβα κ χαλάσετε το μακιγιαζ σας. :grin: :cheesy: ;) :2funny: :rockon: :headbang1:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
71.098
Πόντοι
12.056
Οι γκόμενες με τις μηχανές επανήλθαν.Προσέχτε κορίτσια μην πέσετε σε καμμιά λακούβα κ χαλάσετε το μακιγιαζ σας. :grin: :cheesy: ;) :2funny: :rockon: :headbang1:

Επειδη πρεπει να παω για δουλεια..κανε λιγο υπομονη..
θα ερθω να σε απειλησω παλι μετα...

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Αμα μαθω οτι εδω μεσα πηδατε γκομενες που δεν προτεινω εγω θα σας πιασω ολους θα σας κοψω τα @@ θα τα πεταξω στη θαλασσα να τα φανε οι κοκοβιοι και μετα θα σας κανω επεμβαση αλλαγης φυλου και θα σας βγαλω στο σφυρι τσαμπα.Υπογραφη: Σουλιης ο Νταβας

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Έτσι για να μαθαίνετε, δεν χρειάζεται να είναι κάποιος hacker για να βρεί ποιός είσαι από την ip σου.Εξάλλου είμαστε ήδη όλοι φακελωμένοι σε αυτό το site από την στιγμή που μπήκαμε με αληθινή ip.Όσο για νταβάδες που ίσως απειλήσουν κάποιον ότι θα τον βρούν να τον σπάσουν στο ξύλο, να του δώσουν τα δόντια στο χέρι κτλ που ξέρετε εσείς, αν όντως είναι νταβάς, τι πλάτες έχει και αν μπορεί να μάθει ποιοι είστε?Όλοι αισθάνονται ασφαλής πίσω από τα pc τους και βρίζουν ή απειλούν λες και είναι ο Καπόνε ενώ στην πραγματικότητα είναι απλοί άνθρωποι που πέφτουν στην παγίδα της ανωνυμίας του internet.
Και στην τελίκη και "μάγκας" να είσαι που ξέρεις τι σκατά είναι ο άλλος?Και σου λέω πχ ότι ο Α απειλεί τον Β, ο Α όμως έχει πολλά αλάνια φίλους και μαζεύει 50 άτομα σε χρόνο dt και λέει ε θα τον γαμίσω τον Β αν εμφανιστεί.Και εμφανίζεται ο Β με μόνο 3 "φίλους", οι οποίοι όμως είναι περισσότερο "φορτωμένοι" από F16.Τι θα κλάσουν οι 50 μετά?
Θα μου πεις πολλές ταινίες βλέπεις, εντάξει δεν λέω ότι το σκηνίκο αυτό είναι standard απλά το έφερα σαν παράδειγμα για να καταλάβετε ότι όσο και μάγκας,γαμιάς κτλ να είσαι ο άλλος μπορεί να είναι περισσότερο.
υ.γ.Το παράδειγμα που έδωσα έχει συμβέι στην πραγματικότητα πριν από 1.5 χρόνο.

Επισκέπτης
Έτσι για να μαθαίνετε, δεν χρειάζεται να είναι κάποιος hacker για να βρεί ποιός είσαι από την ip σου.Εξάλλου είμαστε ήδη όλοι φακελωμένοι σε αυτό το site από την στιγμή που μπήκαμε με αληθινή ip.Όσο για νταβάδες που ίσως απειλήσουν κάποιον ότι θα τον βρούν να τον σπάσουν στο ξύλο, να του δώσουν τα δόντια στο χέρι κτλ που ξέρετε εσείς, αν όντως είναι νταβάς, τι πλάτες έχει και αν μπορεί να μάθει ποιοι είστε?Όλοι αισθάνονται ασφαλής πίσω από τα pc τους και βρίζουν ή απειλούν λες και είναι ο Καπόνε ενώ στην πραγματικότητα είναι απλοί άνθρωποι που πέφτουν στην παγίδα της ανωνυμίας του internet.
Και στην τελίκη και "μάγκας" να είσαι που ξέρεις τι σκατά είναι ο άλλος?Και σου λέω πχ ότι ο Α απειλεί τον Β, ο Α όμως έχει πολλά αλάνια φίλους και μαζεύει 50 άτομα σε χρόνο dt και λέει ε θα τον γαμίσω τον Β αν εμφανιστεί.Και εμφανίζεται ο Β με μόνο 3 "φίλους", οι οποίοι όμως είναι περισσότερο "φορτωμένοι" από F16.Τι θα κλάσουν οι 50 μετά?
Θα μου πεις πολλές ταινίες βλέπεις, εντάξει δεν λέω ότι το σκηνίκο αυτό είναι standard απλά το έφερα σαν παράδειγμα για να καταλάβετε ότι όσο και μάγκας,γαμιάς κτλ να είσαι ο άλλος μπορεί να είναι περισσότερο.
υ.γ.Το παράδειγμα που έδωσα έχει συμβέι στην πραγματικότητα πριν από 1.5 χρόνο.
αμα εισαι αγαπητος ανθρωπος ,χαμηλων τονων και καλο παιδι σαν εμενα που δεν τσακωνεται με κανεναν ,τοτε δεν εχεις να φοβηθεςις τιποτα  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
και να πω οτι η κατερινα δεν θελει να με παντρευτει  :'( :'( :'(!!!και μετα γραφει οτι εγω δεν την θελω  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom