You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Απειλές μέσω pm
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 181
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
θεος!!!!!!!!!!Όπως λέμε πλάκες τα καυλόνια του πιτσιλιστή!!! ʼντε και με κλάρες!!!!
Επισκέπτης
ι καυλα δεν εχι αξιοματα.....το παν σε αυτο το κοσμο ειναι να πιτσιλας!!!!Καλά τον Πίτσι, τον κόβω για επίτιμο αρχηγό του σώματος, αν συνεχίσει έτσι... ;)
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Πιτσι?Σε κοβω να πινεις τουλαχιστον 5 λιτρα νεροι καυλα δεν εχι αξιοματα.....το παν σε αυτο το κοσμο ειναι να πιτσιλας!!!!
την ημερα.
Αλλιως θα ειχες αφυδατωθει?
Χαχαχαχα?.
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
Μαλλον για ισοτονικα τον βλεπω να καταναλωνει τον πιτσιΠιτσι?Σε κοβω να πινεις τουλαχιστον 5 λιτρα νερο
την ημερα.
Αλλιως θα ειχες αφυδατωθει?
Χαχαχαχα?.
Επισκέπτης
Πιτσι?Σε κοβω να πινεις τουλαχιστον 5 λιτρα νερο
την ημερα.
Αλλιως θα ειχες αφυδατωθει…
Χαχαχαχα….
αστα να πανε κατερινα!!!!εχουμε μπλεξει....μπουαχαχχααχαχαχ!!!!
Τωρα το ειδα μαν και η απαντηση ειναι σπιτικα!!!!παλι πασ για πιτσιλισμα ρε ατιμο αγορι???που θα πιτσιλισεισ σιμερα???βαρδαρακο ι κατ οικον το αμορε??????χεχε!!!
Αυτο ειναι γεγονος αλλα πρωτα θα κοψω το κεφαλι σου και μετα θα σε βιασω μιας και δεν βλεπεσαι αφου και μονος σου σε αλλο ποστ ειπες οτι ειμαι πιο ομορφος.χεχεχεχεχεεγω θελω να καταγγείλω δημόσια τον ΨΑΧΝΩ..
με απειλεί επειδη ειμαι παναθηναικος..θέλει να με βιάσει και να με αποκεφαλίσει ακούγοντας τον ύμνο του γάβρου λέει..
παντως να ξερεις οτι γνωριζω που κατουρας,τι νουμερο παπουτσια φορας,τι βενζινη βαζεις,πως πινεις τον καφε σου και αλλα σημαντικα που βρηκα απο την ip σου μεσω του ISP και του WRC και του ΝΒΑ και του PQRST και του CHL και του IQ και πολλων αλλων....μπουχααχχαχαχα
Επισκέπτης
κ.κ. Συναδελφοι,
Με ανησυχια ενημερωθηκαμε για απειλητικα πμ. ΟΛΟΙ εχουν παρει το θεμα ελαφρα κανοντας πλακα.
Μιας και οι περισσοτεροι απο μας δεν συνδεονται στο ιντερνετ με τιποτα περιεργα (και ως εκ τουτου ασφαλη) δικτυα η τρεχουν τιποτα tor κλπ. δεν ειναι και κανενα κατορθωμα να μαθει καποιος απο που ενας user μπαινει π.χ. στο bourdela.com
Το site μπορει να ειναι διασκεδαση για μας αλλα οχι για καποιους αλλους. Καποιος εγραψε οτι αρκετοι εφυγαν απο το site λογω τετοιων μηνυματων. Εχει συσχετισει κανενας κατι? Εν τω μεταξυ ας λαβουμε τα μετρα μας: iphide και τετοια ειναι καλο για αρχη.
Με ανησυχια ενημερωθηκαμε για απειλητικα πμ. ΟΛΟΙ εχουν παρει το θεμα ελαφρα κανοντας πλακα.
Μιας και οι περισσοτεροι απο μας δεν συνδεονται στο ιντερνετ με τιποτα περιεργα (και ως εκ τουτου ασφαλη) δικτυα η τρεχουν τιποτα tor κλπ. δεν ειναι και κανενα κατορθωμα να μαθει καποιος απο που ενας user μπαινει π.χ. στο bourdela.com
Το site μπορει να ειναι διασκεδαση για μας αλλα οχι για καποιους αλλους. Καποιος εγραψε οτι αρκετοι εφυγαν απο το site λογω τετοιων μηνυματων. Εχει συσχετισει κανενας κατι? Εν τω μεταξυ ας λαβουμε τα μετρα μας: iphide και τετοια ειναι καλο για αρχη.
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Κι αμα το μαθει τι θα γινει?κ.κ. Συναδελφοι,
Θα τρεξει να το πει στους συγγενεις?
Μολις πιασετε αυτους που απειλουν,να μου τους φερετε στο μαγαζι?
Εχω ετοιμο το δωματιο της τιμωριας?
Θα τους περιχυσω με πεο-φαγουροσκονη και θα βαλω την Μαρια την υπηρεσια μου που είναι χοντρη και χωρις δοντια να τους κανει στριπ-τιζ?!!!
Καλύτερη τιμωρία είναι να βάλεις τον Κώστα να κάνει το στριπ-τιζ...
Επισκέπτης
"Κι αμα το μαθει τι θα γινει?"
Μετα θα μπορει να μαθει και την διευθυνση σου. Μετα θα μπορουσε να σε επισκφθει αν το επιθυμει.
Τελος παντων, το προβλημα ειναι οτι η ανωνυμια στο ιντερνετ τελικα ΔΕΝ υπαρχει και καποιος λιγο επιμονος μπορει να σε βρει χωρις να ειναι CIA η NSA. Να σας προλαβω: μην μου γραψετε για ISPs, εισαγγελιες και τετοια.
Μετα θα μπορει να μαθει και την διευθυνση σου. Μετα θα μπορουσε να σε επισκφθει αν το επιθυμει.
Τελος παντων, το προβλημα ειναι οτι η ανωνυμια στο ιντερνετ τελικα ΔΕΝ υπαρχει και καποιος λιγο επιμονος μπορει να σε βρει χωρις να ειναι CIA η NSA. Να σας προλαβω: μην μου γραψετε για ISPs, εισαγγελιες και τετοια.
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Αν μαθει την διευθυνση μου να μου πληρωσει τοτε και το νοικι"Κι αμα το μαθει τι θα γινει?"
και φευγοντας να σκουπισει και τα ποδια του στο χαλακι..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 210
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις