Νέα

Απειλές μέσω pm

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 181
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Καυλόνια = Διακριτικό του πανμπουρδελιακού σωματείου των απανταχού μπουρδελιάρηδων κάτι σαν τα γαλόνια στο στρατό

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Όπως λέμε πλάκες τα καυλόνια του πιτσιλιστή!!! ʼντε και με κλάρες!!!!

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Thanks παιδες, γιατί αμα δεν βάζετε και κάνα τονο, μπερδεύομαι 
:2funny:  :2funny:  :2funny:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Καλά τον Πίτσι, τον κόβω για επίτιμο αρχηγό του σώματος, αν συνεχίσει έτσι...  ;)

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Το επίτιμος, είναι τιμητικο αξίωμα ;)

αμισθί και χωρις υποχρεώσεις  :grin:  :grin:  :grin:

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Όπως λέμε άνευ χαρτοφυλακίου ?

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Red Bull δίνει φτεράααααααα

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
παλι πασ για πιτσιλισμα ρε ατιμο αγορι???που θα πιτσιλισεισ σιμερα???βαρδαρακο ι κατ οικον το αμορε??????χεχε!!!
Τωρα το ειδα μαν και η απαντηση ειναι σπιτικα!!!!
εγω θελω να καταγγείλω δημόσια τον ΨΑΧΝΩ..
με απειλεί επειδη ειμαι παναθηναικος..θέλει να με βιάσει και να με αποκεφαλίσει ακούγοντας τον ύμνο του γάβρου λέει..
Αυτο ειναι γεγονος αλλα πρωτα θα κοψω το κεφαλι σου και μετα θα σε βιασω μιας και δεν βλεπεσαι αφου και μονος σου σε αλλο ποστ ειπες οτι ειμαι πιο ομορφος.χεχεχεχεχε
παντως να ξερεις οτι γνωριζω που κατουρας,τι νουμερο παπουτσια φορας,τι βενζινη βαζεις,πως πινεις τον καφε σου και αλλα σημαντικα που βρηκα απο την ip σου μεσω του ISP και του WRC και του ΝΒΑ και του PQRST και του CHL και του IQ και πολλων αλλων....μπουχααχχαχαχα

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
τα βλέπετε και μόνοι σας..ειναι ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ!

Επισκέπτης
κ.κ. Συναδελφοι,
Με ανησυχια ενημερωθηκαμε για απειλητικα πμ. ΟΛΟΙ εχουν παρει το θεμα ελαφρα κανοντας πλακα.
Μιας και οι περισσοτεροι απο μας δεν συνδεονται στο ιντερνετ με τιποτα περιεργα (και ως εκ τουτου ασφαλη) δικτυα η τρεχουν τιποτα tor κλπ. δεν ειναι και κανενα κατορθωμα να μαθει καποιος απο που ενας user μπαινει π.χ. στο bourdela.com
Το site μπορει να ειναι διασκεδαση για μας αλλα οχι για καποιους αλλους. Καποιος εγραψε οτι αρκετοι εφυγαν απο το site λογω τετοιων μηνυματων. Εχει συσχετισει κανενας κατι? Εν τω μεταξυ ας λαβουμε τα μετρα μας: iphide και τετοια ειναι καλο για αρχη.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
κ.κ. Συναδελφοι,
Με ανησυχια ενημερωθηκαμε για απειλητικα πμ. ΟΛΟΙ εχουν παρει το θεμα ελαφρα κανοντας πλακα.
Μιας και οι περισσοτεροι απο μας δεν συνδεονται στο ιντερνετ με τιποτα περιεργα (και ως εκ τουτου ασφαλη) δικτυα η τρεχουν τιποτα tor κλπ. δεν ειναι και κανενα κατορθωμα να μαθει καποιος απο που ενας user μπαινει π.χ. στο bourdela.com
Το site μπορει να ειναι διασκεδαση για μας αλλα οχι για καποιους αλλους. Καποιος εγραψε οτι αρκετοι εφυγαν απο το site λογω τετοιων μηνυματων. Εχει συσχετισει κανενας κατι? Εν τω μεταξυ ας λαβουμε τα μετρα μας: iphide και τετοια ειναι καλο για αρχη.
Κι αμα το μαθει τι θα γινει?
Θα τρεξει να το πει στους συγγενεις?

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Μολις πιασετε αυτους που απειλουν,να μου τους φερετε στο μαγαζι?
Εχω ετοιμο το δωματιο της τιμωριας?
Θα τους περιχυσω με πεο-φαγουροσκονη και θα βαλω την Μαρια την υπηρεσια μου που είναι χοντρη και χωρις δοντια να τους κανει στριπ-τιζ?!!!

Καλύτερη τιμωρία είναι να βάλεις τον Κώστα να κάνει το στριπ-τιζ...

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:οι κομπλεξικοι εκαναν και εδω την εμφανιση τους.και νομιζουν οτι θα μασισουμε με ενα μηνυμα τι να πω δεν ξερω. :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Επισκέπτης
"Κι αμα το μαθει τι θα γινει?"
Μετα θα μπορει να μαθει και την διευθυνση σου. Μετα θα μπορουσε να σε επισκφθει αν το επιθυμει.
Τελος παντων, το προβλημα ειναι οτι η ανωνυμια στο ιντερνετ τελικα ΔΕΝ υπαρχει και καποιος λιγο επιμονος μπορει να σε βρει χωρις να ειναι CIA η NSA. Να σας προλαβω: μην μου γραψετε για ISPs, εισαγγελιες και τετοια.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
"Κι αμα το μαθει τι θα γινει?"
Μετα θα μπορει να μαθει και την διευθυνση σου. Μετα θα μπορουσε να σε επισκφθει αν το επιθυμει.
Τελος παντων, το προβλημα ειναι οτι η ανωνυμια στο ιντερνετ τελικα ΔΕΝ υπαρχει και καποιος λιγο επιμονος μπορει να σε βρει χωρις να ειναι CIA η NSA. Να σας προλαβω: μην μου γραψετε για ISPs, εισαγγελιες και τετοια.
Αν μαθει την διευθυνση μου να μου πληρωσει τοτε και το νοικι
και φευγοντας να σκουπισει και τα ποδια του στο χαλακι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom