Νέα

Απειλές μέσω pm

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 181
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ο θειος γουορ ειναι εγκιισι!!!!αυτον ξερουμε αυτον εμπιστευομαστε!!!!χεχε!!!μπουαχχαχαχααχ!

Επισκέπτης
ενταξει παιδια αρκετα!μην μιλαμε αλλο για μενα!!δεν χρειαζεται  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
τατουαζ τσαμπα δεν θα σου κανω ανηψιε οτι και να λες!!!χαχαχαχα

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.825
Πόντοι
216
στειλτε απειλητικα π.μ. στο λαο.... :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
εχο διο θειουσ!!!το θειο γουορ και το θειο βασιλι!
μπουχαχχαχααχαχχα!!!!!!

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
αλήθεια είναι, το επιβεβαιώνω και εγώ...ο war ποτέ δεν αντάλλαξε κακές κουβέντες με κανένα,ούτε συμμετείχε σε καυγά...είναι ο πιό πράος άνθρωπός εδώ μέσα.....αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας........ :hammer:
Eμένα ο warhol με έχει απειλήσει τουλάχιστον τρεις τέσσερις φορές το χρόνο.
Μετά βέβαια προσφέρει ηδονή, αλλά είναι πλήρως αθώος, από τα καλύτερα παιδιά εδώ μέσα αν και γλοιώδης...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Τί νέο ''φρούτο'' είναι πάλι αυτό?Απειλές???Έλεος.....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Εγω εχω να πω οτι οταν ''επεφτε'' το σαιτ η αν διαβαζαμε σε κανα αλλο σαιτ ασχημα λογια για το bourdela,ημασταν ολοι ενωμενοι σαν να υπερασπιζομασταν το σπιτι μας λεγοντας οτι μας την πεφτουν απο παντου,μας ζηλευουν κτλ...Τωρα τρωγομαστε μεταξυ μας ανευ λογου και αιτιας..Μαλλον τα καταφεραν οι απ εξω!!!

Επισκέπτης
Εγω εχω να πω οτι οταν ''επεφτε'' το σαιτ η αν διαβαζαμε σε κανα αλλο σαιτ ασχημα λογια για το bourdela,ημασταν ολοι ενωμενοι σαν να υπερασπιζομασταν το σπιτι μας λεγοντας οτι μας την πεφτουν απο παντου,μας ζηλευουν κτλ...Τωρα τρωγομαστε μεταξυ μας ανευ λογου και αιτιας..Μαλλον τα καταφεραν οι απ εξω!!!
+100000000!!!! μεγαλε μιστι πσαχνο!!!!!!τα λες πολι σοστα λεβεντι μου!!!γκαυλιαρι μου!!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
+100000000!!!! μεγαλε μιστι πσαχνο!!!!!!τα λες πολι σοστα λεβεντι μου!!!γκαυλιαρι μου!!!!
Εγω καλα τα λεω αδερφε πιτσι αλλα ποιος τ ακουει...μπουχαχαχα αντε σας αφηνω παω για πιτσιλισμα... ;)

Επισκέπτης
παλι πασ για πιτσιλισμα ρε ατιμο αγορι???που θα πιτσιλισεισ σιμερα???βαρδαρακο ι κατ οικον το αμορε??????χεχε!!!

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
σημερα πηρα ενα απειλητικο pm 7 μουναρες λενε θα μου δωσουν το καυλι στο χερι.......χαχαχαχαχαχχα αφου τις ξεσκισω πρωτα

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
εγω θελω να καταγγείλω δημόσια τον ΨΑΧΝΩ..
με απειλεί επειδη ειμαι παναθηναικος..θέλει να με βιάσει και να με αποκεφαλίσει ακούγοντας τον ύμνο του γάβρου λέει..

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.582
Πόντοι
12.056
Εγω ψαχνω τον ΝΤΑΡΚ....Kαπου εχει λουφαξει η βρωμοκοτα παλι   :knuppel: :knuppel:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Μολις πιασετε αυτους που απειλουν,να μου τους φερετε
στο μαγαζι?
Εχω ετοιμο το δωματιο της τιμωριας?
Θα τους περιχυσω με πεο-φαγουροσκονη και θα βαλω την
Μαρια την υπηρεσια μου που είναι χοντρη και χωρις δοντια
να τους κανει στριπ-τιζ?!!!