Nope cos πυρφοριζω για μια τυπισσα που με
και της εχω πει οταν θα πεσει στα χερια μου θα γκαστρωθει σαν κουνελα και θα
απο ηδονη.
Παντως δε βρισκω λογο κ. θεματοθετη να ερωτατε για τετοια θεματα εδω, εφοσον υπαρχουν ειδικοι, το διαπιστωνετε μονος σας οτι προσφερθη για αρβαλα.
Γνωριζω μια χαρχαλα ηλικιας 42 ετων, γεννησε 4 εως τα 25 της και μετα εκανε στειρωση. Τωρα δε βραζει στον τεντζερη ουτε με μουρια, δηλαδη για να το μεταφρασω στα Πρωτευουσιανικα καθοτι ειμαι μπαστουνοβλαχος δε γονιμοποιειται ουτε με κρινο 25ης Μαρτιου. Απλη επεμβαση στις ωοθηκες εκανε. Συνεπως προτεινω να κανει κατι αναλογο η κυρα σας παρα εσεις. Αν ομως δε θελει καθοσον δε δυναμαι να γνωριζω τις λεπτομερειες τοτε μοιραια θα πρεπει να ξεχαρμανιαζετε στη Φυλης, ειτε χρηση δικων σας προφυλακτικων με σπερματοκτονο και ξεχαστε το ακαπ εμπροσθεν
Thanks
Αλλο η στείρωση στις γυναίκες, άλλο στους άντρες
Δεν με νοιάζει η κυρά, παρεξήγησες
Χώρισα πριν τρία χρόνια μετά από 10 χρόνια σχέσης και περίπου 20 γάμου με την ίδια γυναίκα. (Οχι ότι ήμουν και ο πιό πιστός, αλλά την σεβόμουνα)
Είμαι από αυτούς που δεν θα ξανακάνουνε αποκλειστική μακροχρόνια σχέση (υπάρχουν και οι άλλοι που δεν μπορούν να μείνουν μόνοι τους και σε δύο μήνες από τον χωρισμό ξαναφτιάχνουν αποκλειστική σχέση και σπιτώνουν ή σπιτώνονται)
Εχω γνωρίσει διάφορες καταστάσεις με πιό επικίνδυνες με γυναίκες 30-45 χρονών που επιθυμούν παιδί και διατροφή
Μ'αυτές πάνω από 50 δεν υπάρχει πρόβλημα, έχουν περάσει κλημακτήριο
Κάτω από 23 δεν ακουμπάω, με βλέπουν και σαν γκόμενο και σαν πατέρα ταυτόχρονα
Οι παντρεμένες είναι καλή περίπτωση, αλλά προτιμάνε τους μικρούς (και λογικό)
Με τις χωρισμένες με παιδιά είναι πιό εύκολο, με θέλουν κυρίως σαν πατέρα των παιδιών τους
Αν ρώτησα εδώ είναι μήπως κάποιοι έχουν κάνει στείρωση, να πούνε εντυπώσεις. Γιατρούς έχω ήδη ρωτήσει, αλλά η εγχείρηση δεν έχει επιστροφή. Οι γυναίκες αν θέλουνε δένουνε τις σάλπιγκες και όποτε θέλουν τις ξαναλύνουν.
Από Φυλής έχω περάσει μόνο όταν ασχολήθηκα με μία οικοδομή.
Η ζωή μούχει φερθεί ωραία