Νέα

Αντρική Στείρωση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα matzafasoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Μεγαλη σιγουρια για τη γονιμοτητα εχειs......

OP
OP
matzafasoula

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Νομίζεις οτι είσαι αστείος ή οτι τρολάρεις πετυχημένα; Αλλοι άνθρωποι δε μπορούν να κάνουν παιδι και ο ηλίθιος δεν ξέρει πώς να τραβηχτεί λες και είναι κανά 20χρονο

Αγαπητέ μου, ο καθένας τα δικά του.
Νομίζεις ότι ζω εκτός πραγματικότητας και δεν γνωρίζω ότι τα παιδιά μου με δυσκολία θα κάνουν, αν κάνουν, οικογένεια?
Διώξε λίγο την μιζέρια, οι καιροί έχουν γυρίσματα, ζήσε και με πολλά, ζήσε και με λίγα.
Γιατί κάποτε απλά δεν θα ζεις

Εκτος κι αν εννοείς αυτούς που για φυσιολογικούς λόγους δεν μπορούν να κάνουν παιδί.
Οπως είχε πεί και κάποιος γυναικολόγος, εκεί που είναι εύκολο είναι πολύ εύκολο κι εκεί που είναι δύσκολο, είναι πολύ δύσκολο

BTW, έχει κάνει κανένας στείρωση?

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.344
Πόντοι
216
Έχεις σκεφτεί ποτέ να παίρνεις ΜΟΝΟ κώλο???
Μιλάμε για σίγουρο αποτέλεσμα και τελειώνεις κι άφοβα !!! :pipa3:

STRAIGHT_EDGE

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2013
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
1
στείρωση,για να μην σας βγει το παιδί έτσι:

20092010-gap.jpg

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.879
Πόντοι
6.030
:think:
Αν κάποιος έχει κάνει να μας πει εντυπωσεις
Ρώτησα γιατρούς, η εγχείρηση είναι εύκολη λένε, μειώνεται όμως η ποσότητα του σπέρματος που βγαίνει.

Επειδή οι καιροί είναι πονηροί, μην βρεθούμε με παραπάνω παιδιά ...
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
BTW, έχει κάνει κανένας στείρωση?
Nope cos πυρφοριζω για μια τυπισσα που με :badair: και της εχω πει οταν θα πεσει στα χερια μου θα γκαστρωθει σαν κουνελα και θα :badair: απο ηδονη.
Παντως δε βρισκω λογο κ. θεματοθετη να ερωτατε για τετοια θεματα εδω, εφοσον υπαρχουν ειδικοι, το διαπιστωνετε μονος σας οτι προσφερθη για αρβαλα.
Γνωριζω μια χαρχαλα ηλικιας 42 ετων, γεννησε 4 εως τα 25 της και μετα εκανε στειρωση. Τωρα δε βραζει στον τεντζερη ουτε με μουρια, δηλαδη για να το μεταφρασω στα Πρωτευουσιανικα καθοτι ειμαι μπαστουνοβλαχος δε γονιμοποιειται ουτε με κρινο 25ης Μαρτιου. Απλη επεμβαση στις ωοθηκες εκανε. Συνεπως προτεινω να κανει κατι αναλογο η κυρα σας παρα εσεις. Αν ομως δε θελει καθοσον δε δυναμαι να γνωριζω τις λεπτομερειες τοτε μοιραια θα πρεπει να ξεχαρμανιαζετε στη Φυλης, ειτε χρηση δικων σας προφυλακτικων με σπερματοκτονο και ξεχαστε το ακαπ εμπροσθεν :grin:

OP
OP
matzafasoula

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Nope cos πυρφοριζω για μια τυπισσα που με :badair: και της εχω πει οταν θα πεσει στα χερια μου θα γκαστρωθει σαν κουνελα και θα :badair: απο ηδονη.
Παντως δε βρισκω λογο κ. θεματοθετη να ερωτατε για τετοια θεματα εδω, εφοσον υπαρχουν ειδικοι, το διαπιστωνετε μονος σας οτι προσφερθη για αρβαλα.
Γνωριζω μια χαρχαλα ηλικιας 42 ετων, γεννησε 4 εως τα 25 της και μετα εκανε στειρωση. Τωρα δε βραζει στον τεντζερη ουτε με μουρια, δηλαδη για να το μεταφρασω στα Πρωτευουσιανικα καθοτι ειμαι μπαστουνοβλαχος δε γονιμοποιειται ουτε με κρινο 25ης Μαρτιου. Απλη επεμβαση στις ωοθηκες εκανε. Συνεπως προτεινω να κανει κατι αναλογο η κυρα σας παρα εσεις. Αν ομως δε θελει καθοσον δε δυναμαι να γνωριζω τις λεπτομερειες τοτε μοιραια θα πρεπει να ξεχαρμανιαζετε στη Φυλης, ειτε χρηση δικων σας προφυλακτικων με σπερματοκτονο και ξεχαστε το ακαπ εμπροσθεν :grin:

Thanks
Αλλο η στείρωση στις γυναίκες, άλλο στους άντρες
Δεν με νοιάζει η κυρά, παρεξήγησες
Χώρισα πριν τρία χρόνια μετά από 10 χρόνια σχέσης και περίπου 20 γάμου με την ίδια γυναίκα. (Οχι ότι ήμουν και ο πιό πιστός, αλλά την σεβόμουνα)

Είμαι από αυτούς που δεν θα ξανακάνουνε αποκλειστική μακροχρόνια σχέση (υπάρχουν και οι άλλοι που δεν μπορούν να μείνουν μόνοι τους και σε δύο μήνες από τον χωρισμό ξαναφτιάχνουν αποκλειστική σχέση και σπιτώνουν ή σπιτώνονται)

Εχω γνωρίσει διάφορες καταστάσεις με πιό επικίνδυνες με γυναίκες 30-45 χρονών που επιθυμούν παιδί και διατροφή

Μ'αυτές πάνω από 50 δεν υπάρχει πρόβλημα, έχουν περάσει κλημακτήριο
Κάτω από 23 δεν ακουμπάω, με βλέπουν και σαν γκόμενο και σαν πατέρα ταυτόχρονα
Οι παντρεμένες είναι καλή περίπτωση, αλλά προτιμάνε τους μικρούς (και λογικό)
Με τις χωρισμένες με παιδιά είναι πιό εύκολο, με θέλουν κυρίως σαν πατέρα των παιδιών τους

Αν ρώτησα εδώ είναι μήπως κάποιοι έχουν κάνει στείρωση, να πούνε εντυπώσεις. Γιατρούς έχω ήδη ρωτήσει, αλλά η εγχείρηση δεν έχει επιστροφή. Οι γυναίκες αν θέλουνε δένουνε τις σάλπιγκες και όποτε θέλουν τις ξαναλύνουν.

Από Φυλής έχω περάσει μόνο όταν ασχολήθηκα με μία οικοδομή.  :cheesy:
Η ζωή μούχει φερθεί ωραία

Επισκέπτης
Ε που θες να ξερω τα προσωπικα σου, ετσι οπως το θετεις το ερωτημα ειναι σοβαρο προβλημα. Αφου δεν πας για ΧΧΧ, τοτε ειτε θα πας με τζουφιες, ειτε αν ειναι νεωτερες κι επικινδυνες για γεννες προφυλακτικο ενισχυμενο με χαπι αντισυλληψης (να το βαζεις να πινει αυτη η καριολα πριν τη γαμησεις και να το βλεπεις ο ιδιος). Αλλα απευθυνσου και σε καποιους ειδικους για περαιτερω πληροφοριες.
Στην τελικη αφου εγγονια σου χρειαζονται, τι ζορι τραβας αν στειρωθεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom