Νέα

Άντρες που τους αρέσει να τους γαμάνε τη γυναίκα...(γιατί όχι και με δωράκι...)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bignick14
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 449K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
Έχεις δίκιο!!! Η επαρχία πονάει σε τέτοια θέματα!!!
το μονο αρνητικό στην Αθήνα ειναι οτι σε αλλα θεματα η ζωη ειναι πανάκριβη.Μόνο στο θεμα του σεξ ειναι πιο φθηνα εκει γιατι ακομα και Μεταξουργειο που γαμάς με 10 ευρω υπαρχει πιθανότητα να περασεις καλά και να αξιζει η κοπέλα!Αλλα σε ολα τα αλλα οι τιμές στην Αθήνα ειναι τρομακτικές.Εγω εδω ας πουμε παιρνω καφέ στο χέρι (αλλά πολυ καλό καφέ) με 1,80 σε μαγαζί τυπου coffee island αλλά στην Αθήνα απ οσο εχω ακουσει δεν ειναι ετσι οι τιμές

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
309
Πόντοι
26
Μη νομίζεις ότι κι εδώ κυκλοφοράμε με τα παντελόνια κάτω!!!!
Παλιότερα που είχα ψαχτεί λίγο και ήμουν διαθέσιμος, είχα πετύχει αρκετές περιπτώσεις οι οποίες ήταν στα λόγια οι περισσότερες!!!
Ήταν άντρες, σκέτοι, που τους αρέσει να βλέπουν γραμμένο ή να ακούν διάφορες ιστορίες με τη γυναίκα τους πρωταγωνίστρια!!!
Μόλις η κουβέντα έφτανε στο προκείμενο, άλλαζαν ρότα ή εξαφανίζονταν!!!
Δύο περιπτώσεις που πήγε να γίνει η συνάντηση σε χοτέλ, το ένα ζευγάρι ήταν ο άντρας 50 και η γυναίκα 70+ και ένα άλλο ζευγάρι πιθανόν πνιγμένοι στη λουκουμόσκονη, έψαχναν για χαρτζιλίκι χωρίς να το πουν από την αρχή!!!
Απογοήτευση!!! Πρέπει κάποιος να έχει άπειρο χρόνο, όρεξη να ασχοληθεί και μεγάλη τύχη για να πετύχει "κανονικό" ζευγάρι που αλήθεια γουστάρει!!!
Σίγουρα θέλει χρόνο να ασχοληθείς δε σημαίνει ότι τα ζευγάρια σε περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες. Ανθρωποι είναι κι αυτοί όχι sex toys. Έχω βρεθεί με ζευγάρια κανονικά και σίγουρα ήθελε χρόνο μέχρι να βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι. Αλλά δεν είναι τόσο σπάνιο όσο νομίζετε.

Nv87ml2

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
6
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα, έχω παρατηρήσει ότι η κοπέλα μου έχει φετίχ με το να κοιτάει άλλους πουτσους. Δεν θέλει κάποια σεξουαλικη εμπειρία με άλλον ακόμα αλλά της αρέσει πχ όταν τυχαίνει να της στέλνουν ντικ πικ. Υπάρχει κάποιος τρόπος να προσεγγίσουμε άτομα που θα κοίταγε φωτο τους και θα τους έστελνε πχ ηχητικό που θα έλεγε πως της φαινεται?
Εάν θέλεις να σε βλέπει από κοντά (κ μόνο να βλέπει) στείλε pm

klearxos000

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2019
Like
280
Πόντοι
20
Εάν θέλεις να σε βλέπει από κοντά (κ μόνο να βλέπει) στείλε pm
υπαρχουν πολλα ζευγαρια που κανουν αμαρτιες μεαλλους.Απλα εχουν το κυκλο τους,η τροπο να διαλεγουν παρεα,και ετσι ειναι δυσκολο να τα εντοπισεις.

napolitanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2023
Like
256
Πόντοι
21
Υπάρχουν και πολλές γυναίκες παντρεμένες οι περισσότερες 37-38 plus που ψάχνονται για αμαρτίες με φίλους τους γνωστούς τους η του κύκλου τους .Οχι τόσο για να καλύψουν ερωτικά κενά , αλλά ποιο πολύ γιατί έχουν κάνει μια σκέψη στο μυαλό τους (ερωτική ) και τους έχει καρφωθεί να γίνει πραγματικότητα !!!

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.237
Πόντοι
3.846
το μονο αρνητικό στην Αθήνα ειναι οτι σε αλλα θεματα η ζωη ειναι πανάκριβη.Μόνο στο θεμα του σεξ ειναι πιο φθηνα εκει γιατι ακομα και Μεταξουργειο που γαμάς με 10 ευρω υπαρχει πιθανότητα να περασεις καλά και να αξιζει η κοπέλα!Αλλα σε ολα τα αλλα οι τιμές στην Αθήνα ειναι τρομακτικές.Εγω εδω ας πουμε παιρνω καφέ στο χέρι (αλλά πολυ καλό καφέ) με 1,80 σε μαγαζί τυπου coffee island αλλά στην Αθήνα απ οσο εχω ακουσει δεν ειναι ετσι οι τιμές
η συζήτηση Επαρχία ή Αθήνα είναι πολύ μεγάλη και έχει πολλούς παράγοντες εκτός από το σεξ. Σου μιλάω σαν άνθρωπος που έχει ζήσει χρόνια και σε επαρχιακή πόλη και στην Αθήνα.

Για το θέμα που συζητάμε εδώ ,θα σου πω ότι και στην επαρχία υπάρχει πολύ υλικό όπως και παντού αλλά παίζει πολύ μυστικότητα. Όσες και όσοι γουστάρουν παίζουν μπάλα με εκτός της πόλης ή με φαντάρους ή φοιτητές που είνια περαστικοί από την όλη. Οπότε εσύ μπορεί να μη βρεις από την Πάτρα αλλά ίσως βρεις από Τρίπολη ή Σπάρτη ας πούμε. Αν παίζεις μπάλα μέσω Internet (που από ότι βλέπω είσαι δυνατός παίκτης) ή dating apps όλο και κάτι θα τύχει.

Στην Αθήνα υπάρχουν τα σουιγκεράδικα που μπορεί να πάει ο καθένας και να δοκιμάσει την τύχη του. Να γνωρίσεις κόσμο που είναι στο χώρο και ό,τι προκύψει. Μεγάλη υπόθεση, εκτός Αθήνας δύσκολο να υπάρξουν τέτοιες φάσεις, τόσο οργανωμένες. Αλλά αν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, μάζεψε λεφτά και κάνε καταδρομική έστω και μόνος ένα ΣΚ Αθήνα ,ποτέ δεν ξέρεις.

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
6.783
Πόντοι
1.056
Ένα από τα πιο παλιά της στριγκακια...με αυτό την έχουν πάρει πολλοί....
Όταν το φοράει και την πηδάω φαντασιωνομαι ότι την έχουν πηδήξει διάφοροι με αυτό
Εγώ πάντως θα της το έπαιρνα για λάφυρο....

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.418
Πόντοι
456
Τα πάντα... από την αρχή μέχρι το τέλος... ζητάω πολλά ε?
Εδω είναι δημοσιο φορουμ ρε τυπε. Απλως καταφερα να την πεισω να γαμηθει με αλλον για την καυλα μου εστω 1 φορά. Κ το έκανε!

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.079
Πόντοι
3.506
Εδω είναι δημοσιο φορουμ ρε τυπε. Απλως καταφερα να την πεισω να γαμηθει με αλλον για την καυλα μου εστω 1 φορά. Κ το έκανε!
Εδω εισαι τυπε!

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.418
Πόντοι
456
Εδω εισαι τυπε!
Να ανεβασω στορι?

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.237
Πόντοι
3.846
δεν υπήρξε συνέχεια μάλλον. Αν θέλεις απαντάς, απογοητεύτηκε η γυναίκα ,εσύ ή και οι δύο;

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.418
Πόντοι
456
Εγώ γούσταρα. Κ αυτή εκείνη την ώρα. Μετά πάλι κωλώνει

Stories

Νέο!

Stories