Νέα

Άντρες που τους αρέσει να τους γαμάνε τη γυναίκα...(γιατί όχι και με δωράκι...)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bignick14
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 448K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
206
το κακό ειναι συνηθως οτι αυτα τα ζευγάρια που κανουν τετοια σκηνικά ,το κανουν μια φορα και μετα εξαφανίζονται.Θα μου αρεσε παντως να γνωρισω ενα ζευγαρι να κανουμε φασεις εχεμυθα παντα.

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Όλο το σκηνικό που περιγράφεις πιθανότατα είναι επιθυμία του συζύγου και "σκηνοθετημένο" από εκείνον.
Οχι ηταν απο τη γυναικα ρε φιλε,ξεκωλιαρα αφου ο αντρας δεν αντεξε και εβαλε τα κλάματα.

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Δεν αντιλαμβάνομαι τι είδους τιμωρία είναι αυτή...
Θα μπορούσε να πηδιέται με οποιονδήποτε, χωρίς να ξέρει ο άντρας.
Βρε μήπως ήταν στο κόλπο και ο άντρας;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γράψαμε το ίδιο σχεδόν παράλληλα.
Οχι τυποι ηθελε να τον εξευτιλιση.
Ηταν εκδικητική,ο φιλος μου παρολο που τη πηδαγε απορουσε με τη συμπεριφορα της.
Να ξερετε κυκλοφορουν γυναικες πολυ εκδικητικες πατανε επι πτωμάτων.

dimitriskozani

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2017
Like
184
Πόντοι
1
το κακό ειναι συνηθως οτι αυτα τα ζευγάρια που κανουν τετοια σκηνικά ,το κανουν μια φορα και μετα εξαφανίζονται.Θα μου αρεσε παντως να γνωρισω ενα ζευγαρι να κανουμε φασεις εχεμυθα παντα.
δηλαδη τι πρεπει να κανουν? συμβολαιο? παιζουν και μετα ο καθενας την ζωη του, μπορει να το αποφασισουν να το ξανακανουν μετα απο 2-3-4 χρονια

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
206
δηλαδη τι πρεπει να κανουν? συμβολαιο? παιζουν και μετα ο καθενας την ζωη του, μπορει να το αποφασισουν να το ξανακανουν μετα απο 2-3-4 χρονια
δεν συμφωνώ.οταν κανεις κατι που περνάς καλά ειναι μαλακία να γινεται μια κι εξω.ξενερωμα μεγαλο...Ας πουμε σαν να πηδας μια γκομενα που σου αρεσει κι αυτη μετα να εξαφανιζεται.Αν ειναι να περιμενω 4 χρονια για να ξανακανω το ιδιο....ποιος ζει ποιος πεθαινει μεχρι τοτε??

dimitriskozani

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2017
Like
184
Πόντοι
1
σ ειπαν οτι θα πηδιεστε συνεχεια και εφυγαν? τοτε ναι μαλακια εν μερη γιατι μετα μπορει να το μετανιωσαν. αυτα ξεκαθαριζονται απο την αρχη, παντρεμενος εισαι και μετα το μετανιωνεις και χωριζεις. τι θα πει εξαφανιζονται. πας παρακατω

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
206
σ ειπαν οτι θα πηδιεστε συνεχεια και εφυγαν? τοτε ναι μαλακια εν μερη γιατι μετα μπορει να το μετανιωσαν. αυτα ξεκαθαριζονται απο την αρχη, παντρεμενος εισαι και μετα το μετανιωνεις και χωριζεις. τι θα πει εξαφανιζονται. πας παρακατω
οκ απλα μου φαινεται κουλό εφοσον υποτιθεται η κυρία περασε καλα με τον νεαρό να μην το ξανακανει.Ποτέ δεν μπορεσα να καταλαβω αυτη την λογικη ειλικρινα.Οκ πας παρακατω εννοειται αυτό,δεν θα κατσεις να σκασεις απλά δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικό μερικων.Εγω οταν περναω καλα με μια γυναικα θελω να την ξαναδώ

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.070
Πόντοι
1.056
Οχι ηταν απο τη γυναικα ρε φιλε,ξεκωλιαρα αφου ο αντρας δεν αντεξε και εβαλε τα κλάματα.
Οχι τυποι ηθελε να τον εξευτιλιση.
Ηταν εκδικητική,ο φιλος μου παρολο που τη πηδαγε απορουσε με τη συμπεριφορα της.
Να ξερετε κυκλοφορουν γυναικες πολυ εκδικητικες πατανε επι πτωμάτων.
Ένα από τα παιχνίδια του cuckolding είναι ο εξευτελισμός του συζύγου και συνήθως τον επιδιώκει ο ίδιος ο σύζυγος. Αν ο φίλος σου δεν γνωρίζει από αυτά τα παιχνίδια λογικά το εξέλαβε ως "σκατοψυχία" της γυναίκας. Γιατί εκείνος πήγε να γαμήσει απλά, χωρίς να ξέρει τι σκηνικά έχει στο μυαλό του το ζευγάρι. Υπάρχουν αρκετά βίντεο που μπορείς να δεις αυτό το role playing του ζευγαριού, όπου ο άντρας κλαίει κλπ., γιατί αυτό επιθυμεί.

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Ένα από τα παιχνίδια του cuckolding είναι ο εξευτελισμός του συζύγου και συνήθως τον επιδιώκει ο ίδιος ο σύζυγος. Αν ο φίλος σου δεν γνωρίζει από αυτά τα παιχνίδια λογικά το εξέλαβε ως "σκατοψυχία" της γυναίκας. Γιατί εκείνος πήγε να γαμήσει απλά, χωρίς να ξέρει τι σκηνικά έχει στο μυαλό του το ζευγάρι. Υπάρχουν αρκετά βίντεο που μπορείς να δεις αυτό το role playing του ζευγαριού, όπου ο άντρας κλαίει κλπ., γιατί αυτό επιθυμεί.
Ωχχχ αντε πάλι τα ίδια
Ορισμένοι δεν μπορειται να παραδεχτητε τη σκατοψυχια των γυναικών
Υπαρχουν γυναικες σκατοψυχες καταλαβε το.

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.070
Πόντοι
1.056
Ωχχχ αντε πάλι τα ίδια
Ορισμένοι δεν μπορειται να παραδεχτητε τη σκατοψυχια των γυναικών
Υπαρχουν γυναικες σκατοψυχες καταλαβε το.
Ναι φυσικά υπάρχουν,και γυναίκες και άντρες.
Όμως το παράδειγμα που παρέθεσες δε αποδεικνύει τίποτα.
Αν δεις ένα ζευγάρι BDSM και η γυναίκα τον δέρνει με μαστίγιο και ο άντρας κλαίει είναι επειδή είναι "σκατόψυχη" ή επειδή έτσι γουστάρουν να φτιάχνονται;

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Ναι φυσικά υπάρχουν,και γυναίκες και άντρες.
Όμως το παράδειγμα που παρέθεσες δε αποδεικνύει τίποτα.
Αν δεις ένα ζευγάρι BDSM και η γυναίκα τον δέρνει με μαστίγιο και ο άντρας κλαίει είναι επειδή είναι "σκατόψυχη" ή επειδή έτσι γουστάρουν να φτιάχνονται;
Ωχχχ παλι τα ιδια μη μπερδευεις καταστάσεις.
Η τυπισσα αυτη τον εκδικηθηκε λεμε με απειλη χωρισμού

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.070
Πόντοι
1.056
Ωχχχ παλι τα ιδια μη μπερδευεις καταστάσεις.
Η τυπισσα αυτη τον εκδικηθηκε λεμε με απειλη χωρισμού
Άστο, δεν καταλαβαίνεις το cuckolding και τα υπόλοιπα παιχνίδια. Δεν χρειάζεται κιόλας, δεν είναι όλα για όλους.

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Άστο, δεν καταλαβαίνεις το cuckolding και τα υπόλοιπα παιχνίδια. Δεν χρειάζεται κιόλας, δεν είναι όλα για όλους.
Ρε σ εμενα θα τα πεις αυτα??
Εχεις κολλησει στο κοκολντινγκ εσυ
Ρε λεμε τον εξευτελιζε με την απειλη διαζυγιου και ξεφτιλας.
Τι γινεται δεν κατάλαβαινεις τι λεμε

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.070
Πόντοι
1.056
Σε εσένα τα λέω αλλά τζάμπα τα λέω. Δεν πειράζει, νάσαι καλά.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.227
Πόντοι
3.846
συζήτηση κάνουμε παίκτη.
Δε μπορούμε να ξέρουμε τι σκέφτεται ο καθένας. Όπως ένας άντρας μπορεί να καυλώνει με το να τον ταπεινώνουν ,έτσι μπορεί και μια γυναίκα να καυλώνει με τον εξευτελίζει τον άντρα της. Στη συγκεκριμένη περίπτωση και ανίκανος να μην ήταν ο τύπος (αν δεν έχει στύση ,τι καταλαβαίνει άραγε με το να παίρνει μάτι;) η γυναίκα του μάλλον δεν τον ήθελε και ίσως ο τύπος δεν ήθελε όντως να του βγει η βρώμα ότι έχει θέματα.

Γενικά το πως σκέφτεται ο κάθε άνθρωπος δύσκολο να το ξέρουμε και να το μάθουμε. Εγώ σου λέω ότι ο φίλος σου που ήταν εκεί είχε δίκιο. Στα swingers bars βλέπεις κάθε λογής ανθρώπων, κάθε ζευγάρι με τη δική του νοοτροπια.

pantelisathina

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2016
Like
827
Πόντοι
81
Ποιος θελει να την πάρει έτσι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όχι αυτό δεν το δίνουμε...να την γαμησεις και εσύ με αυτό ναι...
Νομίζω όλοι θα θέλαμε να την πάρουμε...ειδικά η δεύτερη φωτό με τα βυζάκια με κέρδισε

Beluga

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2018
Like
1.644
Πόντοι
201
Όλο το σκηνικό που περιγράφεις πιθανότατα είναι επιθυμία του συζύγου και "σκηνοθετημένο" από εκείνον.
Αυτό ακριβώς θα του έγραφα κ εγώ. Αυτό που δεν μπορούν η δυσκολεύονται να καταλάβουν οι εν δυνάμει "γαμιάδες" είναι πως είναι απλά ένα εργαλείο στο παιχνίδι κ τις φαντασιώσεις του ζευγαριού. Προφανώς κ στο συγκεκριμένο ζευγάρι αυτό ήταν το σενάριο τους.

Beluga

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2018
Like
1.644
Πόντοι
201

Φίλε μου έχω ακούσει περίπτωση που η άλλη τον έβαζε να χαρτζιλικώνει τον κάθε "φίλο' της ή τον απειλούσε πως αν δεν παρακαλουθεί ήσυχος θα γκαστρωθεί με τον άλλο. Προφανώς κ είναι όλα συννεοημένα μεταξύ του ζευγαριού γιατι πολύ απλά έτσι τους καβλώνει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom