Νέα

Άντρες που τους αρέσει να τους γαμάνε τη γυναίκα...(γιατί όχι και με δωράκι...)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bignick14
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 458K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Veduzas69

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2023
Like
398
Πόντοι
21
Ένα από τα πιο παλιά της στριγκακια...με αυτό την έχουν πάρει πολλοί....
Όταν το φοράει και την πηδάω φαντασιωνομαι ότι την έχουν πηδήξει διάφοροι με αυτό
Εγώ πάντως θα παίξω μια μαλακια για το κώλο της γυναίκας σου αδερφέ... Αν θες σου το στέλνω βίντεο prive να της το δείξεις...

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.819
Πόντοι
456

Beluga

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2018
Like
1.651
Πόντοι
201
Ωραια ρε φιλε πες τοτε τι είναι το περισσοτερο αισχρο που μπορεί να κανει?
Θελω παραδείγματα

Κάτι πολύ απλό κ γρήγορο, να σου πάρει τα πάντα, ότι έχεις φτιάξει. Σπίτι, αυτοκίνητο, παιδιά, μετρητά κ βάλε.
Στην ηλικία που μαντεύω πως είσαι συμφωνώ πως το να σε κάνει ρεζίλι ίσως είναι σημαντικό στην ηλικία μας άλλα μας πονάνε.
Θα μεγαλώσεις κ θα δεις!

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Κάτι πολύ απλό κ γρήγορο, να σου πάρει τα πάντα, ότι έχεις φτιάξει. Σπίτι, αυτοκίνητο, παιδιά, μετρητά κ βάλε.
Στην ηλικία που μαντεύω πως είσαι συμφωνώ πως το να σε κάνει ρεζίλι ίσως είναι σημαντικό στην ηλικία μας άλλα μας πονάνε.
Θα μεγαλώσεις κ θα δεις!
35 ειμαι δεν θεωρω οτι να σου παρει σπίτι παιδιά κλπ ειναι τοσο τραγικό που λες.

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.384
Πόντοι
3.506

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Έχουν γίνει πολλά εγκλήματα γι αυτό που λες!!! Μην το υποτιμάς!!!
Σιγα ρε φιλε ας τα παρει τα παιδιά ισα ισα που δεν θα εχει και χρονο να γκομενισει.
Τωρα το σπίτι που λεει ο αλλος αν ειναι μετα το γαμο παει κατα το ημιση αν ειναι πριν δεν μπορει να το τσεπωσει, θελει και λιγο μυαλο στην οικονομική διαχείριση,δεν παει να πει παντρευτηκα και μοιραζόμαστε μεχρι και τα στρινγκ

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.384
Πόντοι
3.506
Σιγα ρε φιλε ας τα παρει τα παιδιά ισα ισα που δεν θα εχει και χρονο να γκομενισει.
Τωρα το σπίτι που λεει ο αλλος αν ειναι μετα το γαμο παει κατα το ημιση αν ειναι πριν δεν μπορει να το τσεπωσει, θελει και λιγο μυαλο στην οικονομική διαχείριση,δεν παει να πει παντρευτηκα και μοιραζόμαστε μεχρι και τα στρινγκ
Σου εύχομαι να μη σου τύχει τύπε μου!!! Και να ξέρεις κάτι... Αυτά για το σπίτι και τα μισά κλπ είναι ιστορίες με δράκους!!!
Όταν έχεις όλα τα δίκια με το μέρος σου και έχεις φτύσει αίμα για να φτιάξεις κάτι και σε κοιτάξει η Ελλεϊνίδα δικαστίνα και σου καταλογίσει άδικο, έτσι γιατί γουστάρει ή επειδή στα μούτρα σου βλέπει το μαλάκα της... Τότε τα ξαναλέμε!!!

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Σου εύχομαι να μη σου τύχει τύπε μου!!! Και να ξέρεις κάτι... Αυτά για το σπίτι και τα μισά κλπ είναι ιστορίες με δράκους!!!
Όταν έχεις όλα τα δίκια με το μέρος σου και έχεις φτύσει αίμα για να φτιάξεις κάτι και σε κοιτάξει η Ελλεϊνίδα δικαστίνα και σου καταλογίσει άδικο, έτσι γιατί γουστάρει ή επειδή στα μούτρα σου βλέπει το μαλάκα της... Τότε τα ξαναλέμε!!!
Εχεις προσωπικό βιωμα και σου εχει αφησει καταλοιπα.
Το πολυ πολυ κρατατε τα λεφτα σας στο λογαριασμό σας και μην τα μοιράζεστε

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.384
Πόντοι
3.506
Εχεις προσωπικό βιωμα και σου εχει αφησει καταλοιπα.
Το πολυ πολυ κρατατε τα λεφτα σας στο λογαριασμό σας και μην τα μοιράζεστε
Προσωπικό βίωμα δεν έχω αλλά είμαι σε ηλικία που έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Όσο για τα "κατάλοιπα" που διέγνωσες από δύο σχόλια στο bou, θα σου πω ότι έχω κατάλοιπο επειδή ακόμα δεν έχω κατάφερει για οικονομικούς κυρίως λόγους να κάνω παρτούζα με παραπάνω από τρεις κοπέλες και έχω και απωθημένο την Πέπη Τσεσμελή που γαμιόταν για 20 ευρώ σε μπουρδέλο και δεν την πήρα μυρωδιά!!!!

Beluga

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2018
Like
1.651
Πόντοι
201
Προφανώς κ δεν έχεις παιδιά κ προφανώς δεν είσαι καν παντρεμένος για να ξέρεις πως γίνεται πραγματικά η διαχείριση των οικονομικών της οικογένειας.
Σταματάω εδώ όμως την συζήτηση γτ αρχίζω να πιστεύω πως είσαι τρόλ. Καλή συνέχεια

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Προφανώς κ δεν έχεις παιδιά κ προφανώς δεν είσαι καν παντρεμένος για να ξέρεις πως γίνεται πραγματικά η διαχείριση των οικονομικών της οικογένειας.
Σταματάω εδώ όμως την συζήτηση γτ αρχίζω να πιστεύω πως είσαι τρόλ. Καλή συνέχεια
Καθολου τρολ απλα εχω διαφορετικη αποψη

• Like
Αντιδράσεις: Beluga

Veduzas69

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2023
Like
398
Πόντοι
21
Ποιος θελει να την πάρει έτσι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όχι αυτό δεν το δίνουμε...να την γαμησεις και εσύ με αυτό ναι...
Πάντως αυτό μοιάζει βυζάκι βαριά 25άρας!!!

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.123
Πόντοι
11.956
Μέχρι και τα στριγκ όλα ...και φυσικά το σπίτι πάει πάντα στην γυναίκα με το να γίνουν ενήλικες τα παιδιά....για αυτό ....τα γράφεις όλα σε αυτήν δεν έχεις τίποτα στο όνομα σου ούτε αμάξι ώστε εάν γίνει κάτι δεν χάνεις κάτι ...και δεν έχεις και το βάρος της εφορίας.... φυσικά αυτά είναι πολύ προχωρημένο που λέω ...αλλά ποτέ δεν ξέρεις

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.123
Πόντοι
11.956
Τώρα διάβασα καλά την ιστορία....η απόλυτη γυναίκα είναι αυτή τα σκέφτηκα έκανε όλα μόνη της ....οχι όπως κάποιοι άλλοι που τρέχουν να βρουν γκόμενο για την γυναίκα τους...και ο ένας να μην της αρέσει ο άλλος να την έχει μικρή.....σωστή η γκόμενα

Sotos5

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2023
Like
48
Πόντοι
0
Τι νήμα και αυτό!!!!διαβάζω διαβάζω και δεν βγάζω συμπέρασμα....τα πράγματα είναι απλά ....εάν η γυναίκα είναι μουναρα κορμάρα δεν πρέπει να είσαι εγωιστής να χαρούν και οι άλλοι!!!!!!!!
Σωστός!!

Gangbang.athens

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2018
Like
74
Πόντοι
0
Καλησπέρα ! Ας μπω και εγώ στις κουβέντες σας, αν με θέλετε. 'Εχω βρει την υγειά μου με την δικιά μου και γουστάρει ότι γουστάρω και εγώ. Αλλά δυσκολευόμαστε να βρούμε ζευγάρι μέχρι 40 ετών, που να είναι εμφανίσιμα. Δεν μιλάμε για τέλεια κορμιά και φάτσες. Απλά βλέπω πολύ έξτρα πάχος σε όσα ζευγάρια ψάχνονται. Σαν να είναι κάτι σαν σανίδα σωτηρίας για εκείνα, το να κάνουν ανταλλαγή ζευγαριών ή κάποιο όργιο. Είναι και γεμάτο ψεύτικα προφίλ σε φόρουμ και δεν βγαίνει εύκολα συμπέρασμα. Θέλουμε να γνωριστούμε με ζευγάρια (και άντρες για την γυναίκα ή γυναίκες και για τους δυο μας), αλλά είναι κουραστικό μέσω ίντερνετ. Στα μαγαζιά πάλι , είναι θέμα τύχης να βρούμε κάτι που να ταιριάζει και στους δυο μας. Γνώμες;

Gangbang.athens

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2018
Like
74
Πόντοι
0
Οι γυναικες οταν θελουν αν κανουν κουτσουκελα εφαρμοζουν τη γρήγορη μεθοδο με τη καλυτερη ευχεμυθεια.
Βρισκουν εναν αγνωστο η εναν που να μην ξερει πολλα και σκυλοπηδιεται,μολις χορτασει σκυλοπηδημα μετα δεν σε ξερω δεν με ξερεις,εξαφανιζεται,εν αντιθεση με καθε ψωλαρεο που κολλαει και μετα θελει να ξαναπηδηθει.
την γυναίκα και σε μπουκάλι να την κλείσεις, θα το κάνει με τον φελό

mixalisanto

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Like
436
Πόντοι
21
Καλησπέρα ! Ας μπω και εγώ στις κουβέντες σας, αν με θέλετε. 'Εχω βρει την υγειά μου με την δικιά μου και γουστάρει ότι γουστάρω και εγώ. Αλλά δυσκολευόμαστε να βρούμε ζευγάρι μέχρι 40 ετών, που να είναι εμφανίσιμα. Δεν μιλάμε για τέλεια κορμιά και φάτσες. Απλά βλέπω πολύ έξτρα πάχος σε όσα ζευγάρια ψάχνονται. Σαν να είναι κάτι σαν σανίδα σωτηρίας για εκείνα, το να κάνουν ανταλλαγή ζευγαριών ή κάποιο όργιο. Είναι και γεμάτο ψεύτικα προφίλ σε φόρουμ και δεν βγαίνει εύκολα συμπέρασμα. Θέλουμε να γνωριστούμε με ζευγάρια (και άντρες για την γυναίκα ή γυναίκες και για τους δυο μας), αλλά είναι κουραστικό μέσω ίντερνετ. Στα μαγαζιά πάλι , είναι θέμα τύχης να βρούμε κάτι που να ταιριάζει και στους δυο μας. Γνώμες;
Αν θες σώσε ένα τηλ επικοινωνίας
Θα μας δεις κ θα εκπλαγείς

pulse987

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2019
Κριτικές
3
Like
295
Πόντοι
20
να μιλήσουμε :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom