Καλημέρα με ενδιαφέρειΚάποιος σοβαρός και σκληρός να πηδήξει την δικιά μου;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άντρες που τους αρέσει να τους γαμάνε τη γυναίκα...(γιατί όχι και με δωράκι...)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bignick14
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 458K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
openminded69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2022
- Like
- 1.354
- Πόντοι
- 201
Καλημέρα και Καλή ΧρονιάΚαβλωνω να μου χύνουν τη γυναίκας έριαξ
Πρωινές γκαυλίτσες βλέπω. Εγώ την ψήνω για παρτουζίτσα αλλά αντιστέκεται. Το γαμήσι που της έριξα ενώ κυκλοφορούσε χυμένη μέσα στο δωμάτιο δεν μπορώ να το ξεχάσω. Εννοείται ότι εγώ την είχα χύσει πριν
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.968
- Πόντοι
- 3.886
Κ εγώ μεσαΚάποιος σοβαρός και σκληρός να πηδήξει την δικιά μου;
Είμαι 24 και θα με ενδιέφερε για cuckold. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μου στείλει από εδώ η Skype live:.cid.380f8b00cbd31cc1Ξέρω ότι αρκετοί ίσως βγουν να κράξουν το θέμα... και κάποιοι να κάνουν χαβαλέ... αλλά γεγονός είναι ότι υπάρχει και τέτοια κατηγορία...
Οπότε σε όποιον δεν αρέσει το θέμα ή έχει όρεξη για πλάκα...να πάει αλλού...
Ζευγάρια swingers και άντρες που τους αρέσει να βλέπουν τη γυναίκα τους να γαμιέται με άλλους... ίσως να θέλουν να το εκμεταλευτούν, περνώντας καλά οι ίδιοι και κερδίζοντας και κάποιο δωράκι... Άντρες επίσης που βαρέθηκαν να πετάνε κατοστάρικα σε επαγγελματίες, μπορεί να βρουν ενδιαφέρων μια τέτοια ερασιτεχνική εμπειρία...
Ξεκινάμε λοιπόν τη κουβέντα... όποιος θέλει μπορεί να βάλει και φωτό από τη γυναίκα του... για να έρθουν σε επικοινωνία οι ενδιαφερόμενοι... ή απλά να πει ότι ανήκει σε αυτή τη κατηγορία για να γίνει η συνεννόηση μέσω pm... Επίσης και άντρες μόνοι που θέλουν τέτοια εμπειρία, μπορούν να γράφουν μήνυμα εδώ για να τους βρίσκουν τα ζευγάρια που δεν θέλουν να διαφημιστούν δημόσια...
Στείλε μου να κανονίσουμεΚάποιος σοβαρός και σκληρός να πηδήξει την δικιά μου;
Στείλε να κανονίσουμεΚάποιος σοβαρός και σκληρός να πηδήξει την δικιά μου;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στέκει DMΚαβλωνω να μου χύνουν τη γυναίκα
Στείλε μήνυμα
Στείλε πμΚαβλωνω να μου χύνουν τη γυναίκα
Εννοεις θαΕίμαι 24 και θα με ενδιέφερε για cuckold. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μου στείλει από εδώ η Skype live:.cid.380f8b00cbd31cc1
Στείλε πμΕίμαι 24 και θα με ενδιέφερε για cuckold. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μου στείλει από εδώ η Skype live:.cid.380f8b00cbd31cc1
Μπορώ να έχω τα site παρακαλώ;Σαν να το έγραψα εγώ… τα είπες όλα φιλε μου όπως ακριβώς είναι. Και επίσης έχω να πω σε όλους όσους μολις γράψουμε ότι είμαστε cuckold, μας στέλνουν μηνύματα ότι θέλουν να κάνουμε τρίο, ότι για το λογο αυτό υπάρχουν πιο κατάλληλα site από το bou. Site όπου έχουμε πιστοποιημένους χρήστες με φωτογραφίες, videos, αλλά και validations από άλλους χρήστες με τους οπόιους έχουμε κάνει φάση και έτσι οι επιλογές γίνονται σωστά και όμορφα.
Και εγωΚαβλωνω να μου χύνουν τη γυναίκα
Εννοείται μύστη έχω ακριβώς την ίδια φαντασίωσηΈχει κάποιος την φαντασίωση να δει την γυναίκα του να την πηδάει κάποιος πρώην της από κοντά? Να την έχει στα τέσσερα και να την ξεσκίζει ξανά?
GiorgosGreko
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2023
- Like
- 242
- Πόντοι
- 21
Το κανονίζουμε αν θεςΚαβλωνω να μου χύνουν τη γυναίκα
ΑΝΕΚΔΟΤΟ:
Δύο συνάδελφοι σχολάνε και ετοιμάζονται να φύγουν. Διάλογος μεταξύ τους:
- Είσαι για μια παρτούζα;
- Ναι αμέ ! Θα είμαστε πολλοί;
- Αν φέρεις και τη γυναίκα σου, θα είμαστε τρεις !!!!
Nearozeugari
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2024
- Like
- 848
- Πόντοι
- 81
Καλησπερα μας εξιταρει να δοκιμασουμε με αλλον αντρα τριο αλλα και να την δω με αλλον προτεινει καποιος κατι που να παμε;
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 128
- Like
- 8.509
- Πόντοι
- 7.885
Τύπε σου έχω πρόταση, στείλε μήνυμαΚαλησπερα μας εξιταρει να δοκιμασουμε με αλλον αντρα τριο αλλα και να την δω με αλλον προτεινει καποιος κατι που να παμε;
Στείλε μνμΚαβλωνω να μου χύνουν τη γυναίκα
AggelosFeetLover
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2021
- Like
- 636
- Πόντοι
- 81
καλησπερα με ενδιαφέρειΚαβλωνω να μου χύνουν τη γυναίκα
καλησπερα με ενδιαφέρει στειλε...Κάποιος σοβαρός και σκληρός να πηδήξει την δικιά μου;
backoffice
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
Στείλε πληροφορίες να το κανονίσουμεΚαβλωνω να μου χύνουν τη γυναίκα
noblue
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.139
- Πόντοι
- 7.095
Πρόσεχε μην σου έρθει ο Γιωργάκης να τον χύσεις, γιατί το ψάχνει απεγνωσμένα εδώ μέσα.Στείλε μνμ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K