You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άντρες που τους αρέσει να τους γαμάνε τη γυναίκα...(γιατί όχι και με δωράκι...)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bignick14
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 449K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 237798
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2023
- Like
- 49
- Πόντοι
- 0
Και εγώ που μου την γάμησε κάποιος ήταν τρελή καύλα
Εμείς γ πρώτη φορά την είχα πάει σε άντρα γ μασάζ το οποίο ήταν πολύ καλό Όπως μου είπε δεν ήμουν μέχρι τέλος εκεί τρελάθηκα από την καυλα. Μου ζήτησε να πάμε κ δεύτερη φορά κ μου λέει ότι περνάει πολύ καλά έτσι κ το βλέπουμε γ πάρα κάτω. Έχω δώσει πληροφορίες σε κάποιους εδώ αλλά κάνεις δε μου είπε αν πήγαν κ πως ήταν ούτε είδα να γράψουν κάτι...
Προφανώς φιλε μου δεν θέλουν το συναισθηματικό δέσιμο. Γιατί αν βλεπεστε πολλές φορές κάποια στιγμή θα πείτε και κάτι παραπάνω για την ζωή σας και εκεί θα πάψεις να είσαι το sex toy του ζευγαριού και θα μπει σε αλλο κάδρο η σχέση.οκ απλα μου φαινεται κουλό εφοσον υποτιθεται η κυρία περασε καλα με τον νεαρό να μην το ξανακανει.Ποτέ δεν μπορεσα να καταλαβω αυτη την λογικη ειλικρινα.Οκ πας παρακατω εννοειται αυτό,δεν θα κατσεις να σκασεις απλά δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικό μερικων.Εγω οταν περναω καλα με μια γυναικα θελω να την ξαναδώ
NearosKeratasAth
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2023
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
Κάποιος σοβαρός και σκληρός να πηδήξει την δικιά μου;
KavliarisN
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2023
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Εγώ πολύ σοβαρός...
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.672
- Πόντοι
- 11.956
Ποτε να το κάνει πριν η ΜΕΤΑ τα κάλαντα ...!!!!!!!!
KavliarisN
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2023
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Άμα είναι να φέρω και τριγωνακι για να τα πω... Χαχαχα
NearosKeratasAth
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2023
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
Αν έχει τέτοια κολλήματα, μετά τις γιορτές τότεΠοτε να το κάνει πριν η ΜΕΤΑ τα κάλαντα ...!!!!!!!!
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.672
- Πόντοι
- 11.956
Εγώ δεν είμαι στα στάνταρ που ζητάςΑν έχει τέτοια κολλήματα, μετά τις γιορτές τότε
Διαγραμμένο μέλος 237798
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2023
- Like
- 49
- Πόντοι
- 0
Ναι φίλε το γουστάρω πολύ μου την γάμησαν και τρελάθηκα από καύλαΣας αρέσει να βλέπετε κάποιον ( κυρίως φίλο ) να πηδάει την γυναίκα σας ? Σας καυλώνει ? Σας έχει τύχει να το ζήσετε ?
Ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι γιατί μπερδεύομαι...
ΟΚ, σας αρέσει να σας την πηδάνε τη γυναίκα, δεκτό. Μπορεί να είναι καβλωτικό μετά από χρόνια σχέσης.
Αλλά γιατί ψάχνετε εσείς; Η γυναίκα το ξέρει ότι θα πηδηχτεί, το ξέρει ότι σας αρέσει, γιατί δε διαλέγει αυτή κάποιον που θα της αρέσει έτσι κι αλλιώς; Ποιός ο λόγος να ψάχνετε εσείς;
Απλές απορίες εκφράζω...
ΟΚ, σας αρέσει να σας την πηδάνε τη γυναίκα, δεκτό. Μπορεί να είναι καβλωτικό μετά από χρόνια σχέσης.
Αλλά γιατί ψάχνετε εσείς; Η γυναίκα το ξέρει ότι θα πηδηχτεί, το ξέρει ότι σας αρέσει, γιατί δε διαλέγει αυτή κάποιον που θα της αρέσει έτσι κι αλλιώς; Ποιός ο λόγος να ψάχνετε εσείς;
Απλές απορίες εκφράζω...
Διαγραμμένο μέλος 237798
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2023
- Like
- 49
- Πόντοι
- 0
Νομίζω ότι είσαι σωστός κανονικά η ίδια θα έπρεπε...Ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι γιατί μπερδεύομαι...
Απλές απορίες εκφράζω...
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.757
- Πόντοι
- 2.306
Ειναι τεμπελες οι σημερινες γυναικες τυπε…θελουν και τον γαμια να τους τον πας στο κρεββατι, να μην κουραστουν οι ιδιες…Ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι γιατί μπερδεύομαι...
Απλές απορίες εκφράζω...
ΓΕΩΡΓΙΟΣ(3)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2020
- Like
- 3.331
- Πόντοι
- 441
Και εμείς το έχουμε κάνει αλλά θέλει προσοχή μη σου βγεί το όνομα.Με εχεμύθεια γουστάρω.
mourganarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2023
- Like
- 244
- Πόντοι
- 21
Νομίζω σε όλα (τα ζευγάρια) η γυναίκα αποφασίζει σε συνεννόηση με τον άντρα.Ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι γιατί μπερδεύομαι...
Απλές απορίες εκφράζω...
Τουλάχιστον αυτό έχει τύχει σε εμένα.
napolitanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2023
- Like
- 252
- Πόντοι
- 21
Ανταλλαγή συντρόφων έτυχε σε εμένα ! Πολύ καλή φάση ! Πολύ γκαυλα !Ναι φίλε το γουστάρω πολύ μου την γάμησαν και τρελάθηκα από καύλα
ΓΕΩΡΓΙΟΣ(3)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2020
- Like
- 3.331
- Πόντοι
- 441
Καβλωνω να μου χύνουν τη γυναίκα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 359