χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.651
- Πόντοι
- 606
παιδια δεν θελω δωρο
15+ χρόνια, μια χαρά πηδιομαστε αλλά και μια συμμετοχή επιπλέον τουλάχιστον δεν θα ήταν άσχημα..έτσι καταλαβαίνω κι εγώ από αυτά που λες...πόσο καιρό είστε μαζί;
Σε αυτές τις περιπτώσεις η γυναίκα είναι συνήθως αυτή που αρνείται ή "κωλώνει" να προχωρήσει.15+ χρόνια, μια χαρά πηδιομαστε αλλά και μια συμμετοχή επιπλέον τουλάχιστον δεν θα ήταν άσχημα..
Έτσι για να έχει επιλογές...
Μακάρι κάποια στιγμή με κανένα ποτάκι παραπάνω να βρεθούμε στο κρεβάτι λίγο περισσότεροι και να μην ξεκολλάει...Σε αυτές τις περιπτώσεις η γυναίκα είναι συνήθως αυτή που αρνείται ή "κωλώνει" να προχωρήσει.
Στο εύχομαι φίλε, αλλά αν δεν το αποφασίσει και το κάνει με την βοήθεια της χαλάρωσης του ποτού, υπάρχει μετά ο κίνδυνος να το μετανιώσει και να γυρίσει μπούμερανγκ όλο το σκηνικό. Πρέπει να το επιθυμίσει και να το κάνει συνειδητά. Για την δική της καύλα πρωτίστως και των δύο σας σε δεύτερο βαθμό πάντα.Μακάρι κάποια στιγμή με κανένα ποτάκι παραπάνω να βρεθούμε στο κρεβάτι λίγο περισσότεροι και να μην ξεκολλάει...
Μόνο που τη φαντάζομαι να παίρνει δυο και τρεις πουτσες ταυτόχρονα μου έχει γίνει κάγκελοΣτο εύχομαι φίλε, αλλά αν δεν το αποφασίσει και το κάνει με την βοήθεια της χαλάρωσης του ποτού, υπάρχει μετά ο κίνδυνος να το μετανιώσει και να γυρίσει μπούμερανγκ όλο το σκηνικό. Πρέπει να το επιθυμίσει και να το κάνει συνειδητά. Για την δική της καύλα πρωτίστως και των δύο σας σε δεύτερο βαθμό πάντα.
Συζήτησε το μαζί της όταν είναι αναμμένη, όχι επίμονα όμως, σιγά σιγά μπορεί να της γίνει ελκυστική η ιδέα. Η βάλε και άλλη γυναίκα στη φαντασίωση, ίσως να νιώσει πιο άνετα στην ιδέα δύο ζευγαριών πχ.Μόνο που τη φαντάζομαι να παίρνει δυο και τρεις πουτσες ταυτόχρονα μου έχει γίνει κάγκελο
Ολα παιζουν φιλε μου. Αρκεί να γουσταρετε να γαμιοσαστε και να σας βλέπωΜατι έτσι free η με δωράκι? Είμαστε ζευγάρι για αυτό ρωταω
Γιατί όχι και με δωράκι. Αρκεί να αξίζει το γαμησιΜατι έτσι free η με δωράκι? Είμαστε ζευγάρι για αυτό ρωταω
Πολύ τυχερός ο φίλος. Μακάρι και η δικιά μου να γούσταρε τέτοια πράγματα. Το παλεύω συνεχώς και η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.Καλησπέρα σε όλους ! Γνωστός μου ,σε συζήτηση που είχε με ενα φίλο του ,του είπε ότι η γυναίκα του θα ήθελε να πάει με κάποιον άλλο και να την κοιτάει ο άντρας της απλά της εξιτάρει πολύ αυτός που θα πάει να είναι πιτσιρικάς !! 18-20 χρόνων ας πούμε ! Αυτή είναι 36 …. Και το ποιο ωραίο ;;; Άφησε να εννοηθεί ότι δεν είναι το σεξ τόσο που την εξιτάρει όσο το να την χύσει από την πίπα της ο πιτσιρικάς στο στήθος της !! Με θεατή τον άντρα της !!! Ωραία πράγματα ….
Ξεκίνα με καμιά φωτογραφία... Εκτός αν την έχουμε ήδη δει σε άλλο νήμα.Πολύ τυχερός ο φίλος. Μακάρι και η δικιά μου να γούσταρε τέτοια πράγματα. Το παλεύω συνεχώς και η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
Μη νομίζεις ότι κι εδώ κυκλοφοράμε με τα παντελόνια κάτω!!!!εχω κανει καποιες τετοιες συναντησεις στο παρελθόν.Περισσοτερο το θελανε οι ανδρες τους να με βλεπουν να πηδαω τις γυναικες τους και τελικα τις πεισανε να το κανουν.Καλες εμπειρίες ειναι αυτες αλλα δεν τυχαινουν και πολυ συχνα ειναι η αληθεια( εκτος κι αν μενει καποιος στην Αθηνα) που εκει βρισκει καπως πιο ευκολα
εγω λιγο ψαχτηκα παλιοτερα για καποιο διαστημα στην ζωη μου να βρω ζευγαρι να πηδαω την γυναικα κι ο ανδρας να βλεπει...Αμεσως μου μιλησε ενας ανδρας γυρω στα 40 και κανονισαμε με την γυναικα του.Πηγα σπιτι τους ηπιαμε ποτό και βρεθηκαμε κι αλλες 2-3 φορες.Ο ανδρας ηθελε μου ειπε μετα σε μηνυμα κρυφα απο την γυναικα του να μου κανει καμια πιπα να βρισκομαστε και δεχτηκα ,δεν ειχα προβλημα...Και εχω ξαναπαει με ζευγαρι νεαρων που δεν ελεγε και τοσο ομως.Γενικα τα καλυτερα ζευγαρια ειναι εκει σε ηλικιες 35-45 που εχουν ωριμοτητα ξερουν τι θελουν και γουσταρουν πιτσιρικάδες...Εκει Αθήνα εχετε τα παντα,ενω εδω που μενω εγω στην Πατρα εχουμε θεμα σοβαρό...Σε μπουρδελο πας ας πουμε πληρωνεις 30 ευρω το λιγοτερο για απλό προγραμμα και η κοπελα συμπεριφερεται σαν να σου κανει χάρη που γαμιεται μαζι σου και δειχνει να βαριεται...Σπανιο να βρεις κοπελα να αξιζει τα λεφτα που της δινειςΜη νομίζεις ότι κι εδώ κυκλοφοράμε με τα παντελόνια κάτω!!!!
Παλιότερα που είχα ψαχτεί λίγο και ήμουν διαθέσιμος, είχα πετύχει αρκετές περιπτώσεις οι οποίες ήταν στα λόγια οι περισσότερες!!!
Ήταν άντρες, σκέτοι, που τους αρέσει να βλέπουν γραμμένο ή να ακούν διάφορες ιστορίες με τη γυναίκα τους πρωταγωνίστρια!!!
Μόλις η κουβέντα έφτανε στο προκείμενο, άλλαζαν ρότα ή εξαφανίζονταν!!!
Δύο περιπτώσεις που πήγε να γίνει η συνάντηση σε χοτέλ, το ένα ζευγάρι ήταν ο άντρας 50 και η γυναίκα 70+ και ένα άλλο ζευγάρι πιθανόν πνιγμένοι στη λουκουμόσκονη, έψαχναν για χαρτζιλίκι χωρίς να το πουν από την αρχή!!!
Απογοήτευση!!! Πρέπει κάποιος να έχει άπειρο χρόνο, όρεξη να ασχοληθεί και μεγάλη τύχη για να πετύχει "κανονικό" ζευγάρι που αλήθεια γουστάρει!!!
Έχεις δίκιο!!! Η επαρχία πονάει σε τέτοια θέματα!!!εγω λιγο ψαχτηκα παλιοτερα για καποιο διαστημα στην ζωη μου να βρω ζευγαρι να πηδαω την γυναικα κι ο ανδρας να βλεπει...Αμεσως μου μιλησε ενας ανδρας γυρω στα 40 και κανονισαμε με την γυναικα του.Πηγα σπιτι τους ηπιαμε ποτό και βρεθηκαμε κι αλλες 2-3 φορες.Ο ανδρας ηθελε μου ειπε μετα σε μηνυμα κρυφα απο την γυναικα του να μου κανει καμια πιπα να βρισκομαστε και δεχτηκα ,δεν ειχα προβλημα...Και εχω ξαναπαει με ζευγαρι νεαρων που δεν ελεγε και τοσο ομως.Γενικα τα καλυτερα ζευγαρια ειναι εκει σε ηλικιες 35-45 που εχουν ωριμοτητα ξερουν τι θελουν και γουσταρουν πιτσιρικάδες...Εκει Αθήνα εχετε τα παντα,ενω εδω που μενω εγω στην Πατρα εχουμε θεμα σοβαρό...Σε μπουρδελο πας ας πουμε πληρωνεις 30 ευρω το λιγοτερο για απλό προγραμμα και η κοπελα συμπεριφερεται σαν να σου κανει χάρη που γαμιεται μαζι σου και δειχνει να βαριεται...Σπανιο να βρεις κοπελα να αξιζει τα λεφτα που της δινεις