Νέα

Άντρες που τους αρέσει να τους γαμάνε τη γυναίκα...(γιατί όχι και με δωράκι...)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bignick14
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 449K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.738
Πόντοι
11.956
Παιδιά καλησπέρα, έχω παρατηρήσει ότι η κοπέλα μου έχει φετίχ με το να κοιτάει άλλους πουτσους. Δεν θέλει κάποια σεξουαλικη εμπειρία με άλλον ακόμα αλλά της αρέσει πχ όταν τυχαίνει να της στέλνουν ντικ πικ. Υπάρχει κάποιος τρόπος να προσεγγίσουμε άτομα που θα κοίταγε φωτο τους και θα τους έστελνε πχ ηχητικό που θα έλεγε πως της φαινεται?
Η γυναίκα σου η εσύ θα κοιτάς αυτές τις φωτογραφίες....και γιατί φωτογραφίες και όχι από κοντά λάιβ ... απορία έχω!!!!!

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.738
Πόντοι
11.956
Παιδιά καλησπέρα, έχω παρατηρήσει ότι η κοπέλα μου έχει φετίχ με το να κοιτάει άλλους πουτσους. Δεν θέλει κάποια σεξουαλικη εμπειρία με άλλον ακόμα αλλά της αρέσει πχ όταν τυχαίνει να της στέλνουν ντικ πικ. Υπάρχει κάποιος τρόπος να προσεγγίσουμε άτομα που θα κοίταγε φωτο τους και θα τους έστελνε πχ ηχητικό που θα έλεγε πως της φαινεται?
Κάπου χάνει η ιστορία....ποιος τις στέλνει Ντικ πικ!!!!!

Allosallos

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2023
Like
14
Πόντοι
0
Η γυναίκα σου η εσύ θα κοιτάς αυτές τις φωτογραφίες....και γιατί φωτογραφίες και όχι από κοντά λάιβ ... απορία έχω!!!!!
Της κοπέλας μου της αρέσει..δεν είναι σε φάση να γίνει από κοντά κάτι τέτοιο δεν είναι ότι θέλει το μάτι είναι ότι θέλει απλά να βλέπει αυτή
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κάπου χάνει η ιστορία....ποιος τις στέλνει Ντικ πικ!!!!!
Η κοπέλα μου της αρέσει να τις στέλνουν ντικ πικ επειδή έχει τύχει λόγω σοσιαλ..το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει κάτι ώστε να γίνει εσκεμμένα

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.738
Πόντοι
11.956
Της κοπέλας μου της αρέσει..δεν είναι σε φάση να γίνει από κοντά κάτι τέτοιο δεν είναι ότι θέλει το μάτι είναι ότι θέλει απλά να βλέπει αυτή
Και ποιος στέλνει Ντικ πικ....βαλτειν να δει τσόντες με πουτσες να τις φύγει η κάψα

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.738
Πόντοι
11.956
Δεν είναι το ίδιο για εκείνη καύλωνει που καυλωνει και αλλους
Τοτε υπάρχει λύση...να σου κάτσει να την βγάλεις διάφορες φωτογραφίες σέξι πόζες...να τις ανεβάσεις εδώ ...και μετά σε πμ θα σου στείλουν πολλοί μύστες τα εργαλεία τούς

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.031
Πόντοι
1.056
Τοτε υπάρχει λύση...να σου κάτσει να την βγάλεις διάφορες φωτογραφίες σέξι πόζες...να τις ανεβάσεις εδώ ...και μετά σε πμ θα σου στείλουν πολλοί μύστες τα εργαλεία τούς
Δύσκολα του βάζεις...

Alexan_der

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
3
Πόντοι
0
Σοβαρά τώρα ;;; Σοβαρά ; Αν σου ζητήσει να σε γ**** θα στήσεις κωλο ρε man ?

pmns

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
350
Πόντοι
20
Το έχω βάλει και σε άλλο σημείο του forum αλλά νομίζω το κωλαρακι της γυναίκας μου εδώ κολλάει καλύτερα...

Συνημμένα

• IMG_20230819_101103.jpg
    IMG_20230819_101103.jpg
    361,4 KB · Εμφανίσεις: 181

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.074
Πόντοι
1.056
Το έχω βάλει και σε άλλο σημείο του forum αλλά νομίζω το κωλαρακι της γυναίκας μου εδώ κολλάει καλύτερα...
Βάλε όπου θες..... εμείς έτσι κι αλλιώς να της τον βάλουμε δεν μπορούμε :wanker:

xexexexe4

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2022
Like
198
Πόντοι
0
Βάλε όπου θες..... εμείς έτσι κι αλλιώς να της τον βάλουμε δεν μπορούμε :wanker:
εκτός κι αν θέλει :grin:
:grin::wink:

blauundrot

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2014
Κριτικές
17
Like
369
Πόντοι
290
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αν συμφωνούν και τα δύο μέρη.

pmns

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
350
Πόντοι
20
Ε, αν θέλει γιατί να της πω όχι;
Εκείνη δεν ξέρω αν θέλει, αν εξαρτάται από μένα όμως λέω ότι τέτοιος κωλος είναι να το παίρνουν μάτι όσο γίνεται περισσότεροι και να τον γαμανε ακόμα πιο πολλοί...
Μην είμαστε μοναχοφαηδες...

xexexexe4

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2022
Like
198
Πόντοι
0
Εκείνη δεν ξέρω αν θέλει, αν εξαρτάται από μένα όμως λέω ότι τέτοιος κωλος είναι να το παίρνουν μάτι όσο γίνεται περισσότεροι και να τον γαμανε ακόμα πιο πολλοί...
μεγάλη αλήθεια είπες

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.074
Πόντοι
1.056
Με τον ίδιο τρόπο σκεπτόμαστε.....

• Like
Αντιδράσεις: pmns

xexexexe4

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2022
Like
198
Πόντοι
0
@pmns τώρα που γυρίζει δεν της κάνεις μια διερευνητική κουβέντα να δεις πως το σκέφτεται

pmns

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
350
Πόντοι
20
@pmns τώρα που γυρίζει δεν της κάνεις μια διερευνητική κουβέντα να δεις πως το σκέφτεται
Της έχω κάνει κουβέντα αλλά δεν τη βλέπω θετική... Πάντως πάνω στο γαμησι της το λέω συνέχεια ότι θέλω να παίρνει δυο πουτσες ταυτόχρονα και καταλαβαίνω ότι καυλώνει αλλά δεν το παραδέχεται...

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.738
Πόντοι
11.956
Μήπως τον βάζει για αυτό το λόγο....γιατί πόθο πάνω οκ ενε για να γαμισουμε κώλο....γιατί το ποσταρη...μήπως θέλει πότισμα....εγώ ρωτάω δεν ξέρω !!!!!!

xexexexe4

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2022
Like
198
Πόντοι
0
Της έχω κάνει κουβέντα αλλά δεν τη βλέπω θετική... Πάντως πάνω στο γαμησι της το λέω συνέχεια ότι θέλω να παίρνει δυο πουτσες ταυτόχρονα και καταλαβαίνω ότι καυλώνει αλλά δεν το παραδέχεται...
έτσι καταλαβαίνω κι εγώ από αυτά που λες...πόσο καιρό είστε μαζί;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom