Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Υπάρχουν πληροφορίες;
Τα 300 μυρια του μεγκα που απο οτι φαινεται τα πηρε χωρις εγγυησεις ποιος τα καλυψε νομιζεις? Πηραν δανεια για να μας φερουν τα τουρκικα σειριαλ? Την ενημερωση την αφηνω απεξω....
Ποιά 300 μύρια βρε μαλακα. 180 μύρια χρωστάει το ΜΕΓΚΑ και ο ΔΟΛ μαζί. Το 1/3 από όσα χρωστάει η ΕΒΖ και το 1/4 από όσα χαρίστηκαν στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Δεν πληρωνω ρε βλακα ενφια γιατι δεν εχω τπτ στο ονομα μου....κλαψε τωρα γιδομαλακα εκτος θεματος
Φυσικά και δεν έχεις τίποτε στο όνομα σου αφού είσαι άχρηστος. Μέχρι και το παράσιτο ο νικολιος έχει σπίτι στο όνομα του
Δεν σε βριζω για να σε νευριασω δεν εχω σκοπο. ΑΛλωστε οσα λεω για σενα δεν ειναι για βρισια ειναι η πραγματικοτητα....!Ρε κακόμοιρε βλακακο πιστεύεις οτι βρίζοντας με θα με κανεις να νευριάσω η να προσβληθω; λες να εχω τοσο χαμηλό IQ ωστε να προσβάλλομαι απο εναν άγνωστο που γράφει ανώνυμα σε ενα forum στο διαδίκτυο;
Και οσο αφορα το Σαμαρα δεν υποσχέθηκε σε κανενα 13 σύνταξη, καταργησει τον μνημονίων και του ΕΝΦΙΑ...αλλα εσυ σαν κλασσικός μαλάκας ελληνας ετρεξες να ψηφίσεις τον Τσιπρακο μολις σου εταξε λαγους και πετραχήλια...
Τυπε ελπιζω να εισαι ετοιμος να ψηφίσεις και παλι Συριζα στης επόμενες εκλογες...κοίτα μην κάνεις καμιά μαλακία και δεν τους ψηφίσεις...ο Σταθακης εχει μονο 38 ακίνητα και πρέπει να αγοράσει μερικά ακομα τωρα που θα αρχισουν οι δημοπρασίες πρώτης κατοικίας...ελπίζω να μην ξέχασες το σύνθημα κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη επίσης και ο Τσακαλωτος θελει να αυξηση λιγο το χαρτοφυλάκιο του....ψήφισε την ελπίδα που (ξανα)έρχεται!!!
Φυσικά και δεν έχεις τίποτε στο όνομα σου αφού είσαι άχρηστος. Μέχρι και το παράσιτο ο νικολιος έχει σπίτι στο όνομα του
Τα κοροιδα εχουν οτιδηποτε στο ονομα τους βλακα. Αυξηθηκε ο ΕΝΦΙΑ ΣΟΥ? Θα εχει περισσοτερα λεφτα το κρατος να τα δωσει στοννικολακη?Φυσικά και δεν έχεις τίποτε στο όνομα σου αφού είσαι άχρηστος. Μέχρι και το παράσιτο ο νικολιος έχει σπίτι στο όνομα του
Τον πέθανες τώρα ρε πούστημ!!!!!
Δεν παιζει.
Τον πέθανες τώρα ρε πούστημ!!!!!
Τα κοροιδα εχουν οτιδηποτε στο ονομα τους βλακα. Αυξηθηκε ο ΕΝΦΙΑ ΣΟΥ? Θα εχει περισσοτερα λεφτα το κρατος να τα δωσει στοννικολακη?