noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Σύντομα θα αντιμετωπίσουμε και πάλι τα Κουμμούνια
ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.
Θα ξαναζήσουμε όμορφες στιγμές του παρελθόντος:
Σύντομα θα αντιμετωπίσουμε και πάλι τα Κουμμούνια
ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.
Θα ξαναζήσουμε όμορφες στιγμές του παρελθόντος:
Προφανως φαινεται ξεκαθαρα τοσο που το λεει η Ζωη στο 0:20 k μετα!κάθε μερα οι τσυριζαιοι εκει ξημεροβραδιαζονταν
Απο τον οκτώβριο θα πληρώνεις μεγαλύτερο φορο στα καύσιμαΔεν πληρωνω ρε βλακα ενφια γιατι δεν εχω τπτ στο ονομα μου....κλαψε τωρα γιδομαλακα εκτος θεματος
Εχω αεριο στο αμαξι κ στο σπιτι δεν μου κανει διαφορα τα 5 λεπτα.Απο τον οκτώβριο θα πληρώνεις μεγαλύτερο φορο στα καύσιμα
Και ερχονται και άλλα
Οταν ηταν προεδρος βουλης δεν τα ελεγε...
Τελικα δεν θα καταργησει τον διαγωνισμο για αδειες η ΝΔ ΕΑΝ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ Κ ΓΕΛΑΜΕ γινει κυβερνηση σε λιγους μηνες [size=100pt]λιγα χρονια δλδ σε καμια 50αρια εαν υπαρχουν
[/size]
Δεν πληρωνω ρε βλακα ενφια γιατι δεν εχω τπτ στο ονομα μου....κλαψε τωρα γιδομαλακα εκτος θεματος
Δεν ξερω τυπε να χορευω....ξερω να ξεχωριζω αμπαλα ζωακια με μορφη ανθρωπου...!Ναι ναι εσενα εννοω. Οσο για το Μεγκα χαιρομαι που κλεινει γιατι αρκετα πληρωσαμε τα 300 μυρια στις τραπεζες.Οι μετοχοι φταινε που δεν βαζουν χρημμα.Τυπε έχεις πολυ πλάκα να είσαι καλά γιατί με κάνεις και γελάω....τράβα τωρα να χορέψεις στην πλατεία Συντάγματος που έκλεισε το ΜΕΓΚΑ και το ΣΚΑΙ και μετά να πας να καταθέσεις και λουλούδια στους τάφους των νεκρών της ΕΡΤ
ξερω να ξεχωριζω αμπαλα ζωακια με μορφη ανθρωπου...!
Οχι βλεπω το βιντεο που σε τραβαγε ο λιλας οταν στον καρφωνε.αποκαμμενε μπροστα στον καθρεπτη σου εισαι;
Δεν ξερω τυπε να χορευω....ξερω να ξεχωριζω αμπαλα ζωακια με μορφη ανθρωπου...!Ναι ναι εσενα εννοω. Οσο για το Μεγκα χαιρομαι που κλεινει γιατι αρκετα πληρωσαμε τα 300 μυρια στις τραπεζες.Οι μετοχοι φταινε που δεν βαζουν χρημμα.
Δεν ξερω κατι για 100δις. Καμια 25αρια το συζηταμε.για τα 100 δις του ζαβου του 15μελους θελω να δω τις χαρες που θα κανεις
Δεν ξερω κατι για 100δις. Καμια 25αρια το συζηταμε.
Ρωτα τα συντροφια σου μαζι με τον Αδωνη για τα αδεια ταμεια που αφησαν.εστω συζητα πρωτα γιαυτα και ασε τα 300 του μεγκα
τουλάχιστον το μεγκα προσφερει το τσιρκουλο καταστροφή εφερε
Δεν ξερω τυπε να χορευω....ξερω να ξεχωριζω αμπαλα ζωακια με μορφη ανθρωπου...!Ναι ναι εσενα εννοω. Οσο για το Μεγκα χαιρομαι που κλεινει γιατι αρκετα πληρωσαμε τα 300 μυρια στις τραπεζες.Οι μετοχοι φταινε που δεν βαζουν χρημμα.
Ρωτα τα συντροφια σου μαζι με τον Αδωνη για τα αδεια ταμεια που αφησαν.
Καραμανλικος-Σαμαρικος-Γουρλοματικος? Μεταξυ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ υπηρξε και ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ και ξανα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ η μηπως το ξεχασες? Mιας κ μιλησες για μνημονια να σου θυμησω κατι μεταλαγμενη στρουμφιτα..ναι ναι εσενα λεω πισογλεντιΤυπε ζωακια ειναι ολοι αυτοι που πρωτα ψήφισαν ΠΑΣΟΚ γιατί λεφτα υπάρχουν και φάγανε την πρώτη πούτσα και μετά ψηφίσαν ΣΥΡΙΖΑ γιατί θα καταργούσε τα μνημόνια με ένα νόμο και ενα άρθρο και φάγανε δεύτερη πούτσα κλείνοντας τις τράπεζες και φέρνοντας νεο μνημόνιο και μετα γλυκάθηκαν στην πούτσα και τον ξαναψήφισαν για να τους αύξηση όλους τους φόρους, της ασφαλίστηκες εισφορές, να κόψει τις συνταξης και να τους βάλει τέλη ακομα και στο ιντερνετ!!!Ναι ναι εσενα εννοω.... Αλλα ενταξει κλείνει το διαπλεκόμενο ΜΕΓΚΑ και ο ΣΚΑΙ μεγαλη νικη για την δημοκρατία
Για ποια ΕΛΣΤΑΤ? ΤΟυ Γεωργιου που ειναι κατηγορουμενος? χαχαχααχτα συντροφια μου το 2003 αφησαν αναπτυξη 5.5%
τωρα που μερικα προδοτικα που ηρθαν στο τσιρκουλο ειδαμε τι εχουν κανει
Βαθύτερη η ύφεση
ΕΛΣΤΑΤ: Μεγαλύτερη των αρχικών εκτιμήσεων η ύφεση στο β' τρίμηνο
29/08/201612:2929/08/201613:27
Tο ΑΕΠ παρουσίασε μείωση 0,9% σε σχέση με το β' τρίμηνο του 2015
Τα capital controls συνεχίζουν να «ρίχνουν βαριά σκιά» στην προσπάθεια σταθεροποίησης κι ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας, όπως καταδεικνύουν και τα στοιχεία για το ΑΕΠ του β' τριμήνου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, με βάση τα διαθέσιμα, εποχικά διορθωμένα στοιχεία, το ΑΕΠ παρουσίασε μείωση 0,9% σε σχέση με το β' τρίμηνο του 2015. Η δεύτερη ανάγνωση των στοιχείων μάλιστα δείχνει πως η ύφεση ήταν μεγαλύτερη της αρχικής εκτίμησης που έκανε λόγο για 0,7%.
Τυπε ζωακια ειναι ολοι αυτοι που πρωτα ψήφισαν ΠΑΣΟΚ γιατί λεφτα υπάρχουν...