thanassis33
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 17
- Πόντοι
- 6
Μάλλον παει πακέτο.Όταν κλείσει το κανάλι θα κλείσει και το σαιτ του;;
Αλλά για πες μας γιατί σε ενδιαφερει τόσο?
Μάλλον παει πακέτο.Όταν κλείσει το κανάλι θα κλείσει και το σαιτ του;;
Γτ ήθελα να γίνω δεύτερη σπυροπουλου αλλα στο μεγκα...
Γτ τόσο καιρό γι αυτο το κανάλι συζητάει όλη η Ελλάδα για το αν θα μείνει η όχι και έχει πολλά ωραία σίριαλ που ειναι κρίμα να μην μπορούμε να τα δουμε (π.χ. 50-50, παρα πέντε, dolce vita κ.α.)
για τα σίριαλ το ειπα για το σαιτ του οχι να εκπέμπει κανονικά..όχι ότι θα μείνει τόσος κόσμος άνεργος!!όχι γιατί είναι χωρίς άδεια μας νοιάζει για τα σήριαλ σου!!!
όχι ότι θα μείνει τόσος κόσμος άνεργος!!όχι γιατί είναι χωρίς άδεια μας νοιάζει για τα σήριαλ σου!!!
Μην τα λες αυτα τυπε. Ειπαμε για τα 40 χρονια φταιει ο Τσιπρας....!Καλά να πάθουν τα μουνοπανα .
Τόσα χρόνια τα εκατομμύρια που έπαιρναν οι Χατχηνικολαου και οι Πρετεντερηδες από που έβγαιναν ; Τότε δεν μίλαγαν όπως και στο αλτερ που τα άρπαξε ο Ευάγγελος και ο Χατζηνικολάου και μετά κλαιγανε . Τότε δεν ήτανε ο Τσίπρας που φταίει για τα πάντα όλα
Ρε βαλτος εισαι απο το Μαξιμου? Τι θες κ τα λες αυτα?? Θες να βγει τωρα ο τραμουντανοπουστρας και τα αλλα γαλαζια στρουμφ να αρχισουν θεωριες ?Θα.τους αρπάξει καμιά κατοσταρα ο Αλέξης για το τίποτα και μετά θα τον αποθεωσουμε γιατί είναι ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός που έβαλε τους Νταβατζήδες να πληρώσουν
Ρε βαλτος εισαι απο το Μαξιμου? Τι θες κ τα λες αυτα?? Θες να βγει τωρα ο τραμουντανοπουστρας και τα αλλα γαλαζια στρουμφ να αρχισουν θεωριες ?
Eγω μαζι σου ειμαι κ συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ σε οσα λες..!Εσύ με ποιους εισαι ; Με τον Νταβά ; Με τον Τσάτσο ; Με ποιον ;
Μην τα λες αυτα τυπε. Ειπαμε για τα 40 χρονια φταιει ο Τσιπρας....!
Όσοι εργάζονται στα βοθροκαναλα να πάνε έξω από τα σπίτια των νταβατζήδων και των Ντεμπρεντερηδων να διαδηλώσουν .Eγω μαζι σου ειμαι κ συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ σε οσα λες..!
Ας πανα ψοφησουνόχι ότι θα μείνει τόσος κόσμος άνεργος!!όχι γιατί είναι χωρίς άδεια μας νοιάζει για τα σήριαλ σου!!!
Μπάνιο μπορούν να κάνουν ή έχουν σαπισει από την βρώμα?
Τη δημιουργία γραφείου πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας στους παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, στη διάρκεια συνάντησης που είχαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο Μέγαρο Μαξίμου, εν όψει των εγκαινίων και της επίσκεψής του στην 81η ΔΕΘ, στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από τους φορείς που παρέστησαν στη σύσκεψη, ο κ. Τσίπρας τούς ανακοίνωσε ότι προγραμματίζεται να δημιουργήσει στη Θεσσαλονίκη παράρτημα του Γραφείου του Πρωθυπουργού, όπου θα πραγματοποιεί συναντήσεις με τους φορείς της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδας.
Ετσιιιι να βολέψουν μερικά κομματοσκυλα ακόμα, για να πληρώνονται αυτοι λεφτά υπάρχουν!! Αλλα χαλάλι τους αφού κατάφεραν να τελειώσουν με την διαπλοκή των βοθροκαναλων τους αξιζει!!
Υ.Γ. Νομίζω οτι ο Τσίπρας πρέπει να ανοίξει γραφείου πρωθυπουργού και στο Ηράκλειο της Κρητης είμαι σίγουρος οτι και εκει είναι απαραίτητο οπως και στην Θεσσαλονικη
Μπάνιο μπορούν να κάνουν ή έχουν σαπισει από την βρώμα?