Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Ειπες πριν ''δυστυχως με λιθιο''
Τι ειναι το λιθιο, πως χορηγειται και τι ακριβως κανει ?
λίθιο ή ηλίθιο?
Ειπες πριν ''δυστυχως με λιθιο''
το λιθιοΕιπες πριν ''δυστυχως με λιθιο''
Η σχιζοφρενεια δεν ειναι αυτο?το λιθιο
χορηγειται για την αντιμετωπιση της διπολικης διαταραχης
δεν ειναιΤα πάκια πάντως πάντα υπάρχουν για όλους , σαν το φωτόλια του κοσμά
Ψαρώνει κόσμος με την Μαριάννα ρε φίλε , απελπιστική η κατάσταση
Θα με αναγκασεις να πατησω αναφορα, για πρωτη φορα.το λιθιο
χορηγειται για την αντιμετωπιση της διπολικης διαταραχης
οχι καμια σχεση.το λιθιο αντιψυχωσικο- lithiofor, χρησιμοποιειται σαν σταθεροποιητης των συναισθηματων αλλα και για την επιληψια.επισης πολυ διαδεδομενο ειναι τοβαλπροικο νατριο- depakene.Η σχιζοφρενεια δεν ειναι αυτο?
δε προτεινω τιποτε πατησε οτι θελειςοποιος εχει προβλημα θα πρεπει να παει σε εναν ειδικο δεν υπαρχει προτεινομενη θεραπεια μεσω νετ σε καμια περιπτωση. :o :oΘα με αναγκασεις να πατησω αναφορα, για πρωτη φορα.
Σε λιγο θα προτεινεις και χαπια και θεραπειες.
Για την επιληψία επίσηςοχι καμια σχεση.το λιθιο αντιψυχωσικο- lithiofor, χρησιμοποιειται σαν σταθεροποιητης των συναισθηματων αλλα και για την επιληψια.επισης πολυ διαδεδομενο ειναι τοβαλπροικο νατριο- depakene.
το εχω ηδη γραψει αγαπητε αλλα στα νοσηματα αυτα επειδη ειναι πολυ δυσκολη η διαγνωση πρεπει οπωσδηποτε να παει καποιος σε εναν ειδικο οποιος εχει αδικαιολογητη καχυποψια και επιθετικοτητα επισης πρεπει να ζητησει τη γνωμη ενος ειδικου.Για την επιληψία επίσης
Δεν το έχεις ξανα πατήσει το ρουφιανόκουμπο δηλαδή;;;Θα με αναγκασεις να πατησω αναφορα, για πρωτη φορα.
Δεν είπα το αντίθετο.Η διατύπωσή σου δεν ήταν σαφής απλά ,γι αυτό κι η υπογράμμιση εκ μέρους μου.το εχω ηδη γραψει αγαπητε αλλα στα νοσηματα αυτα επειδη ειναι πολυ δυσκολη η διαγνωση πρεπει οπωσδηποτε να παει καποιος σε εναν ειδικο οποιος εχει αδικαιολογητη καχυποψια και επιθετικοτητα επισης πρεπει να ζητησει τη γνωμη ενος ειδικου.
Ποτε.Δεν το έχεις ξανα πατήσει το ρουφιανόκουμπο δηλαδή;;;
Γιατι?με αυτο το τελευταιο μου ποστ κλεινω τη συζητηση και δε ξανασυμμετεχω
αναφορα για ποιο λογο φιλεΘα με αναγκασεις να πατησω αναφορα, για πρωτη φορα.
Σε λιγο θα προτεινεις και χαπια και θεραπειες.
δε φταιω εγω προσπαθησα.ας τους να λενε.δεν κοιτανε να ξεστραβωθουν εκει
ετσι χανεται η ουσια και η ενημερωση.ας καταλαβουν καποιοι οτι το σεξ ειναι πολυπλευρο και δεν εχει να κανει μονο με φυλης και μεταξιΟποια καλη συζητηση υπαρχει την κανουν σαν τα μουτρα τους.....