Ναι ρε καραγκιόζη εδώ θα λύσω τα προβλήματα μου.ας τους να λενε.δεν κοιτανε να ξεστραβωθουν εκει
Αν μάθω λίγα ακόμα για το λιθίο θα βγάζω και πορίσματα.
Ναι ρε καραγκιόζη εδώ θα λύσω τα προβλήματα μου.ας τους να λενε.δεν κοιτανε να ξεστραβωθουν εκει
μην γινεσαι χαζηδε φταιω εγω προσπαθησα.
Και πρεπει να δωσεις βαση σε οσα λενε δηλαδη ?δε φταιω εγω προσπαθησα.
τοτε τραβα και γαμησου αλλου παπουΝαι ρε καραγκιόζη εδώ θα λύσω τα προβλήματα μου.
Φίλε μην υποτιμάς το site,έχει τόσους σοφούς εδώ.Ναι ρε καραγκιόζη εδώ θα λύσω τα προβλήματα μου.
Να και το στράκι, που ελπίζει πως θα λύσει τα προβλήματα του.Οποια καλη συζητηση υπαρχει την κανουν σαν τα μουτρα τους.....
Τωωωωωρα σωθηκεεεεεεεεεεεεεεεεςετσι χανεται η ουσια και η ενημερωση.ας καταλαβουν καποιοι οτι το σεξ ειναι πολυπλευρο και δεν εχει να κανει μονο με φυλης και μεταξι
Χαχαχανατοτε τραβα και γαμησου αλλου παπου
Γιατί, δεν ήταν ρε παππού;;;Χαχαχανα
Εύστοχο σχόλιο.
αν εχεις γυναικα και δεν την πηδας στειλε μου την να σου πει τι πουστρακι ειμαιΝα και το στράκι, που ελπίζει πως θα λύσει τα προβλήματα του.
Τι συμφέρον έχω εγώ ρε βλάκα:Τωωωωωρα σωθηκεεεεεεεεεεεεεεεες
Μιλας με ''συμφεροντα'' φιλαρακο .... καταλαβε το ;)
Γραψε οτι πιστευεις και μην περιμενεις τιποτα..... μην ζητας κατανοηση απο καθοδηγουμενους μαλακες....αν ψαξεις πισω ειμαι εδω για να βοηθησω αλλα και να βηθηθω με την ανταλαγη γνωσεων και εμπειρειων.
Δεν παίρνεις ποσοστά για να μπαχαλεύεις τα ''σοβαρά'' θρεντάκια;;;Τι συμφέρον έχω εγώ ρε βλάκα:
εαν δεν εχει αδερφη ουτε γκομενα;;αν εχεις γυναικα και δεν την πηδας στειλε μου την να σου πει τι πουστρακι ειμαι
Αν δεν εχεις γυναικα στειλε μου την αδελφη σου αν εχεις η την γκομενα σου ;)
ΕΛΑ ΣΚΟΥΠΙΣΟΥ ΒΛΑΚΑ....Τι συμφέρον έχω εγώ ρε βλάκα:
Δεν υπάρχει περιπτώσει να γαμήσεις τίποτα εκτός απο την χουφτά σου.αν εχεις γυναικα και δεν την πηδας στειλε μου την να σου πει τι πουστρακι ειμαι
Αν δεν εχεις γυναικα στειλε μου την αδελφη σου αν εχεις η την γκομενα σου ;)
δεμ εχω να καταθεσω τιποτε.δεν οφειλω κατι τετοιοΚαι πρεπει να δωσεις βαση σε οσα λενε δηλαδη ?
Τι θα πει εγω προσπαθησα ?
Πες την αποψη σου και ασε να κρινει ο καθενας οπως τον βολευει το καθε τι
ΔΕΝ εχεις να αποδιξεις κατι σε κανεναν ... ουτε να καταθεσεις διαπιστευτηρια.
ας επανελθουμε στο θεμα.συμφωνα με νεα στοιχεια το αντικαταθλιπτικο γουελμπουτριν οχι μονο χαλαει την σεξουαλικοτητα αλλα βοηθαει στη λιμπιντο και αυτο χαρη στο οτι δεν επεμβενει στην σεροτονινη αλλα ειναι καθαρα ντοπαμινεργικο ;)