Νέα

αντιγραφή κολόνιας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα baklavatzioglou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.275
Πόντοι
3.556
παιδιά ψάχνω μια κολόνια πού πλέον δεν υπάρχει ξέρετε μήπως κανένα τσακάλι στις πόλης που μένετε που να κάνει αντιγραφή όποια κολόνια του ζητήσεις ?
τύπε καλες κολωνιες σε φαση σπρει αξ στρεητ8 κλπ;

OP
OP
baklavatzioglou

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
94
Πόντοι
6
Παιδιά δεν είμαι από την Αθήνα η κολόνια λέγετε armani red την εχω βρει στο e bay σε εξωφρενική τιμή την ειχα πάρει στα 50 ml 25 ευρώ και έχω ακόμα το μπουκαλάκι
είναι αυτή --------> Emporio Armani Red Pour Lui (White) by Giorgio Armani - WikiScents και έχω δοκιμάσει και άλλες και καλά που μοιάζουν αλλά καμιά σχέσει είναι φανταστική κολόνια δροσερή καλοκαιρινή .

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
61
Like
31.889
Πόντοι
22.936
παιδιά ψάχνω μια κολόνια πού πλέον δεν υπάρχει ξέρετε μήπως κανένα τσακάλι στις πόλης που μένετε που να κάνει αντιγραφή όποια κολόνια του ζητήσεις ?
Τύπε πολύ καλές κολόνιες πουλάνε οι γύφτοι σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ ( ναι αυτοί που πουλάνε υαλοκαθαριστήρες στην πρώτη βρόχα ) :confused:

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.166
Πόντοι
456
Παιδιά δεν είμαι από την Αθήνα η κολόνια λέγετε armani red την εχω βρει στο e bay σε εξωφρενική τιμή την ειχα πάρει στα 50 ml 25 ευρώ και έχω ακόμα το μπουκαλάκι
είναι αυτή --------> Emporio Armani Red Pour Lui (White) by Giorgio Armani - WikiScents και έχω δοκιμάσει και άλλες και καλά που μοιάζουν αλλά καμιά σχέσει είναι φανταστική κολόνια δροσερή καλοκαιρινή .
Armani red του 2007, δεν τη λες παλιά. Απλά αποτυχημένη εμπορικά. Δεν αμφιβάλλω οτι μπορεί να ήταν εξαιρετική, αλλά, αν δεις και τα στατιστικά στο link σου, πέρασε απαρατήρητη και, προφανώς, αποσύρθηκε.

OP
OP
baklavatzioglou

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
94
Πόντοι
6
ναι λογικά αποσύρθηκε αλλά γούστα είναι αυτά φίλε μου εμένα είναι η μόνη κολόνια πού μού έκατσε για αυτό την ψάχνω :thumbsup:

George Iakovidis

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Κριτικές
46
Like
5.611
Πόντοι
5.646
Ένα στο Αιγάλεω ξερω
Είναι αλυσίδα βέβαια
Με απομιμήσεις αρωμάτων

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.321
Πόντοι
2.606
Τυπε δεν μας έλεγες από την αρχή ότι φοράς νισε αρώματα να σε παραπέμψουμε στον Τζέρεμι? Όχι τον Ρον

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.698
Πόντοι
9.297
Ανακατέβεις Pino Sylvestre, με βενζινόλαδο για δίχρονα 1 προς 1, ακαταμάχητο δεν μπορεί να σου αντισταθεί γυναίκα, εκπέμπεις τεστοστερόνη. Να βρεις και gilf να φοράει four seven eleven, να παντρευτείς να κάνετε παιδιά.....
Aπορω πως σου διέφυγε η κολώνια "Μυρτώ"....
Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου πάντως....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.698
Πόντοι
9.297

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
169
Like
21.397
Πόντοι
32.478
Πολύ καλές απομιμήσεις. Παίρνω χρόνια από εκεί. Όταν φορούσα γνήσια αρώματα ποτέ δεν μου είχαν πει για άρωμα ότι είναι ωραίο. Από εκεί μου λένε συνεχώς. Γυναίκες και άντρες.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.961
Πόντοι
1.056
Έλεος ρε παιδιά 25 ευρώ τα 125ml έχει η Davidoff και θα σας βγάλει 1250 sprays δηλαδή περίπου 250 φορές

Δεν ξέρω, αλλά δοκίμασε να τη βάλεις στο fragrantica να δεις ποιες παρόμοιες θα σου βγάλει.
αδελφε οταν πηγα στον Hondo στην Ομονοια δεν την χρεωνε 25...45-50 την χρεωνε...

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.166
Πόντοι
456
ναι λογικά αποσύρθηκε αλλά γούστα είναι αυτά φίλε μου εμένα είναι η μόνη κολόνια πού μού έκατσε για αυτό την ψάχνω :thumbsup:
Κοίταξε...
Το να βρείς, έστω και αντιγρφή μιας κολόνιας, που δεν έπιασε, είναι απο δύσκολο εώς απαγορευτικά ακριβό.
Πέρα απο το γεγονός οτι, ο οποιοσδήποτε αρωματοποιός παίζει να μην έχει πρόσβαση στο γνήσιο άρωμα, ή στη συνταγή, το κάνει δύσκολο να βρείς κάτι που να πλησιάζει αρκετά...
Αλλά, ακόμα και αν υπάρχει κάποιος που να ξέρει πως θα στο φτιάξει, θα στο χρεώσει ακριβά. Γιατί; Γιατί μόνο εσύ το ζήτησες, ότι μείνει είναι πολύ πιθανό να ξεμείνει και να πεταχτεί. Θα κοιτάξει να βγάλει το μέγιστο που μπορεί απο τον έναν πελάτη, παρά να τζογάρει μπας και πιάσει και σε άλλους. Αν είχε εμπορική ζήτηση, δεν θα είχε αποσυρθεί το άρωμα εξ'αρχής

OP
OP
baklavatzioglou

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
94
Πόντοι
6
παιδιά σάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας θα το προσπαθήσω μπας και βγάλω άκρη . εδώ πριν χρόνια είχε ένα μαγαζί που έβγαζε ιταλικά αρώματα ακριβός όπως τα γνήσια γαλλικά αλλά έχει κλείσει( όχι χύμα) απλά αντιγραφή .θυμάμαι κολόνιες παλιές πχ γιαταγκον , μεσιε καρβεν . 4711. τοσκα . μιρτο . πεύκο αυτό με την κουνκουναρα πού είπατε και εσείς .γιοπ . μπερμπερις αζαρο , μινοταυρος , φαρεναιτ .και άλλα πολλά πού δεν θυμάμαι τώρα .

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Πολύ καλές απομιμήσεις. Παίρνω χρόνια από εκεί. Όταν φορούσα γνήσια αρώματα ποτέ δεν μου είχαν πει για άρωμα ότι είναι ωραίο. Από εκεί μου λένε συνεχώς. Γυναίκες και άντρες.
-Μήπως ήταν ο Mifomaniac εδώ;
-Που το κατάλαβες;

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.505
Πόντοι
8.846
Τι λες ρε φτωχομπινέ,τι Aqua Velva "και την αράζεις στην ΕΒΓΑ" που έλεγε και ο Χάρι; Έτσι και σε πάρει ο πλούσιος του bourdela.com χαμπάρι την έβαψες.Άρωμα φθηνότερο από 400€ δεν είναι δυνατόν να φοράς...Αυτός επειδή έχει πολλά λεφτά,όταν πάει π.χ στη Μύκονο να φάει φοράει άρωμα των 1200€ το ελάχιστο.Τον μυρίζουν οι τουρίστριες που κρατούν το σουβλάκι στο χέρι και δεν ξέρουν αν βρωμάει το τζατζίκι ή αυτός περισσότερο
:cheesy:
Τύπε ο τύπος τέλλις θα τον χαρακτηρίσει δεξιό δ.υ :confused:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.505
Πόντοι
8.846
Τύπε είπες παλιά και φοβηθήκαμε...
Αυτή είναι του 2007.
Πόσο είσαι? :confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.651
Πόντοι
6.056
Έλεος ρε παιδιά 25 ευρώ τα 125ml έχει η Davidoff και θα σας βγάλει 1250 sprays δηλαδή περίπου 250 φορές

Δεν ξέρω, αλλά δοκίμασε να τη βάλεις στο fragrantica να δεις ποιες παρόμοιες θα σου βγάλει.
Kυκλοφορουν πολλες τετοιες,γνησιοτατες:coffee::confused::confused::confused:

DickWinters

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2022
Like
1.003
Πόντοι
81
Kυκλοφορουν πολλες τετοιες,γνησιοτατες:coffee::confused::confused::confused:
Τι να σου πω. Τιμή σκρουτζ είναι. Κι αν ανέβουμε στο φάσμα 30-35ε τότε την έχουν αρκετά σκρουτζομάγαζα.
Γενικά εχω αγοράσει κολόνιες στη φθηνότερη τιμή σκρουτζ (όχι την cool water) και απ όσο μπορώ να πω, δεν πιάστηκα κότσο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom