Νέα

Άνοιγμα μπουρδέλου στο μεταξουργείο.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KavlomenosPoutanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
θα το φτιαξουμε μεσα και θα εχουμε συναντησεις μελη θα πινουμε της μππυριτσες μας ,θα αποκτησει το bou την δικια του στεγη,απο 1 ευρω να βαλουμε ολοι το μηνα και θα χουμε το χωρο μας :rockon:
Και σε γαμω τα μερη θα γινονται οι συναντησεις σε υπογειο στο μεταξουργειο που εχει κατι αρουραιους σαν ρινοκερους!

OP
OP
KavlomenosPoutanos

KavlomenosPoutanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2014
Like
23
Πόντοι
1
ευχαριστω για το ενδιαφερων σας για το τοπικ μου τυποι  :rockon:

Απο τι καταλαβα δυσκολα για μπουρδελο.... ρε γαμωτο  δεν γνωριζω και ατομα απο κοντα του χωρου...

Το στεκι του μπουρδελα μου αρεσε σαν ιδεα.... εγω το σκεφτομαι καπως ετσι μην γελασετε.

Συνεργασία με τα μπουρδελα στο μεταξυ . ΠΧ το κανω κεντρο πληροφοριων. Θα ερχετε ο πελατης και αντι να κατσει 10 ωρες να κανει μπουρδελοτσαρκα.  
Θα πληρωνει ενα αντίτιμο πχ 1 ευρω. Και θα του βρισκουμε κοπελα. Πχ Θελω milfara σημερα. βαρος και τετοια.... σε φαση οπος τα στουντιο που εχουν φωτος...  :tits:  εμεις θα εχουμε για τα μπουρδελα..αλλα σε φυσικο καταστημα.
Και θα του δινουμε την διευθηνση που θα παει... ολες η πληροφοριες θα τα περναμε σε βαση δεδομένων στο pc και να κανουμε την αναζητηση.

Θα γλυτώσουμε χρόνο για καποιον που βιαζεται πχ. θελει να  :knockinb:  γρήγορα και να φύγει.  

Η μπορουμε και στεκι με μια μικρη συνδρομή το μηνα. Να μαζευομαστε γκρουπ και να πηγενουμε μπουρδελοτσαρκες και μετα αραγμα μπύρες ποτά και ετσι...   :rockon:

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6

Απο τι καταλαβα δυσκολα για μπουρδελο.... ρε γαμωτο  δεν γνωριζω και ατομα απο κοντα του χωρου...

Το στεκι του μπουρδελα μου αρεσε σαν ιδεα.... εγω το σκεφτομαι καπως ετσι μην γελασετε.

Συνεργασία με τα μπουρδελα στο μεταξυ . ΠΧ το κανω κεντρο πληροφοριων. Θα ερχετε ο πελατης και αντι να κατσει 10 ωρες να κανει μπουρδελοτσαρκα.  
Θα πληρωνει ενα αντίτιμο πχ 1 ευρω. Και θα του βρισκουμε κοπελα. Πχ Θελω milfara σημερα. βαρος και τετοια.... σε φαση οπος τα στουντιο που εχουν φωτος...  :tits:  εμεις θα εχουμε για τα μπουρδελα..αλλα σε φυσικο καταστημα.
Και θα του δινουμε την διευθηνση που θα παει... ολες η πληροφοριες θα τα περναμε σε βαση δεδομένων στο pc και να κανουμε την αναζητηση.

Θα γλυτώσουμε χρόνο για καποιον που βιαζεται πχ. θελει να  :knockinb:  γρήγορα και να φύγει.  

Η μπορουμε και στεκι με μια μικρη συνδρομή το μηνα. Να μαζευομαστε γκρουπ και να πηγενουμε μπουρδελοτσαρκες και μετα αραγμα μπύρες ποτά και ετσι...   :rockon:
εγω ειμαι μεσα να οργανωθουμε :rockon:

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
Να βαλεις και πουλμαν οπως εχει βαλει ο δημος καμπριο για ξεναγηση στα μπορδελα

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
και τα σουβλακια τζαμπα απο τον αντισθενη :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Να φτιάξουμε εφαρμογές για i-Phone...Windows Phone...Android..... :boobies:

OP
OP
KavlomenosPoutanos

KavlomenosPoutanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2014
Like
23
Πόντοι
1
δεν χρειάζεται απαραίτητα πουλμαν και ενα φορτηγάκι μικρο. το διαμορφώνεις με καθίσματα και έτσι.

Θα παρκαρουν τα αμαξια τους εξω απο την αποθηκη ωραια κυριλε και θα τους μεταφερουμε με φορτηγάκι σε ολο το μεταξι  και φυλής .

%CE%BC%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-%CF%86%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B7%CE%B3%CF%8C-5262788.jpg

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
δεν χρειάζεται απαραίτητα πουλμαν και ενα φορτηγάκι μικρο. το διαμορφώνεις με καθίσματα και έτσι.

Θα παρκαρουν τα αμαξια τους εξω απο την αποθηκη ωραια κυριλε και θα τους μεταφερουμε με φορτηγάκι σε ολο το μεταξι  και φυλής .

%CE%BC%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-%CF%86%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B7%CE%B3%CF%8C-5262788.jpg

εχει ο απολυτος αμαξαρα :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom