apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
θα παιρνει και ποσοστα απτο κεελπνο τυπεδεν λές στο Μαράκι να πάει να δουλέψει να ανεβάσει το μαγαζί?
θα παιρνει και ποσοστα απτο κεελπνο τυπεδεν λές στο Μαράκι να πάει να δουλέψει να ανεβάσει το μαγαζί?
Για ξενοδοχείο τύπε...τυπε και εσυ δεν ψαχνοσουν για τετοια φαση?
Και σε γαμω τα μερη θα γινονται οι συναντησεις σε υπογειο στο μεταξουργειο που εχει κατι αρουραιους σαν ρινοκερους!θα το φτιαξουμε μεσα και θα εχουμε συναντησεις μελη θα πινουμε της μππυριτσες μας ,θα αποκτησει το bou την δικια του στεγη,απο 1 ευρω να βαλουμε ολοι το μηνα και θα χουμε το χωρο μας
μπουρδελοχοτελι τυπεΓια ξενοδοχείο τύπε...
μπουρδελοχοτελι τυπε
να τις σερβιρουν τοξοβολες τυπεΚαι άλλη ιδέα είχε το Μιχαλιώ...για μπουγάτσες και έτσι νομίζω Ομόνοια....
Κάτσε να μας πει,γιατί δεν θυμάμαι καλά την ιδέα....να τις σερβιρουν τοξοβολες τυπε
Κάτσε να μας πει,γιατί δεν θυμάμαι καλά την ιδέα....
τυπε τελικα αποφασισες τι επιχειρηματικη κινηση θα κανεις?για κεντρο διανομης εκει ειναι το πακετο.
;)για κεντρο διανομης εκει ειναι το πακετο.
οι αρουραιοι του μεταξουργειου ειναι φιλοι μας τυπε δεν τους φοβομαστεΚαι σε γαμω τα μερη θα γινονται οι συναντησεις σε υπογειο στο μεταξουργειο που εχει κατι αρουραιους σαν ρινοκερους!
εγω ειμαι μεσα να οργανωθουμεευχαριστω για το ενδιαφερων σας για το τοπικ μου τυποι
Απο τι καταλαβα δυσκολα για μπουρδελο.... ρε γαμωτο δεν γνωριζω και ατομα απο κοντα του χωρου...
Το στεκι του μπουρδελα μου αρεσε σαν ιδεα.... εγω το σκεφτομαι καπως ετσι μην γελασετε.
Συνεργασία με τα μπουρδελα στο μεταξυ . ΠΧ το κανω κεντρο πληροφοριων. Θα ερχετε ο πελατης και αντι να κατσει 10 ωρες να κανει μπουρδελοτσαρκα.
Θα πληρωνει ενα αντίτιμο πχ 1 ευρω. Και θα του βρισκουμε κοπελα. Πχ Θελω milfara σημερα. βαρος και τετοια.... σε φαση οπος τα στουντιο που εχουν φωτος... εμεις θα εχουμε για τα μπουρδελα..αλλα σε φυσικο καταστημα.
Και θα του δινουμε την διευθηνση που θα παει... ολες η πληροφοριες θα τα περναμε σε βαση δεδομένων στο pc και να κανουμε την αναζητηση.
Θα γλυτώσουμε χρόνο για καποιον που βιαζεται πχ. θελει να γρήγορα και να φύγει.
Η μπορουμε και στεκι με μια μικρη συνδρομή το μηνα. Να μαζευομαστε γκρουπ και να πηγενουμε μπουρδελοτσαρκες και μετα αραγμα μπύρες ποτά και ετσι...
ευχαριστω για το ενδιαφερων σας για το τοπικ μου τυποι
Απο τι καταλαβα δυσκολα για μπουρδελο.... ρε γαμωτο δεν γνωριζω και ατομα απο κοντα του χωρου...
Το στεκι του μπουρδελα μου αρεσε σαν ιδεα.... εγω το σκεφτομαι καπως ετσι μην γελασετε.
Συνεργασία με τα μπουρδελα στο μεταξυ . ΠΧ το κανω κεντρο πληροφοριων. Θα ερχετε ο πελατης και αντι να κατσει 10 ωρες να κανει μπουρδελοτσαρκα.
Θα πληρωνει ενα αντίτιμο πχ 1 ευρω. Και θα του βρισκουμε κοπελα. Πχ Θελω milfara σημερα. βαρος και τετοια.... σε φαση οπος τα στουντιο που εχουν φωτος... εμεις θα εχουμε για τα μπουρδελα..αλλα σε φυσικο καταστημα.
Και θα του δινουμε την διευθηνση που θα παει... ολες η πληροφοριες θα τα περναμε σε βαση δεδομένων στο pc και να κανουμε την αναζητηση.
Θα γλυτώσουμε χρόνο για καποιον που βιαζεται πχ. θελει να γρήγορα και να φύγει.
Η μπορουμε και στεκι με μια μικρη συνδρομή το μηνα. Να μαζευομαστε γκρουπ και να πηγενουμε μπουρδελοτσαρκες και μετα αραγμα μπύρες ποτά και ετσι...
δεν χρειάζεται απαραίτητα πουλμαν και ενα φορτηγάκι μικρο. το διαμορφώνεις με καθίσματα και έτσι.
Θα παρκαρουν τα αμαξια τους εξω απο την αποθηκη ωραια κυριλε και θα τους μεταφερουμε με φορτηγάκι σε ολο το μεταξι και φυλής .
ξαπλωτοι θα πηγαινουν τυπεεχει ο απολυτος αμαξαρα
εχει ο απολυτος αμαξαρα