gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αυτόδιαχειριζόμενο και ετσι τυπε;τι λετε να βαλουμε ενα χερακι ολοι και το κανουμε στεκι bourdela.com
αυτόδιαχειριζόμενο και ετσι τυπε;τι λετε να βαλουμε ενα χερακι ολοι και το κανουμε στεκι bourdela.com
λες τυπε? :S
για τον σουκερα ξερουμε που ειναι και τι επαθε τυπε :Sextraman soukeras klp χαθηκαν
Σαν τον μύστη extraman...
ναι να γινε στεκι απο μελη του bou.αυτόδιαχειριζόμενο και ετσι τυπε;
Έτσι για να συνεισφέρω,να πω λίγες πληροφορίες.
η Μόνικα από το Φωκαίας 25 κάνει ακάποτη πίπα ακόμα αλλά δεν το φωνάζει,ενώ στο Φυλής 65 η Εμμανουέλα οριστικά απέκλεισε τον κώλο,με την καμία δεν με δέχεται πίσω της.
Στο Προύσσης 22 αν εννοεί ο φίλος ένα ζαρτιεροειδές μου έχει τύχει παλιά να μου κάνει ακάποτη πίπα με συν 10 ευρώ.
Στο Κολωνού 27 η μπουχέσα Τζώρτζια κάνει χύσιμο στην μάπα με συν 10 ευρώ ενώ στο Κολοκυνθούς 63 ζητούσε 5 ευρώ.
Αυτά από τα σοφτ εξτραδάκια περιληπτικά γιατί πάω Συγγρού.....μπράβο για τα νέα που φέρνετε.
απολυτε δεν ακολουθησαν θεραπεια Μαρη κ εξαφανιστηκαν βιαια απο την πιατσα...δυστηχως ο νους μου παει στο κακο...λες τυπε? :S
αναρρώνει απο αφρικανικό σκουλαμεντο τυπεγια τον σουκερα ξερουμε που ειναι και τι επαθε τυπε :S
απολυτε δεν ακολουθησαν θεραπεια Μαρη κ εξαφανιστηκαν βιαια απο την πιατσα...δυστηχως ο νους μου παει στο κακο...
αναρρώνει απο αφρικανικό σκουλαμεντο τυπε
θα μας βγαλουν εγκληματικη οργανωση τυπε :Sθα το φτιαξουμε μεσα και θα εχουμε συναντησεις μελη θα πινουμε της μππυριτσες μας ,θα αποκτησει το bou την δικια του στεγη,απο 1 ευρω να βαλουμε ολοι το μηνα και θα χουμε το χωρο μας
πωπω τυπε μας εστειλες... management για οικους ανοχης σπουδασες...???Βαλε ενα κοκκινο φωτακι εξω για αρχη μετα πετα ενα κρεβατι μεσα σκουπισε σιγυρισε το χωρο μην βρωμαει και θα ερθουν πρωτα οι νταβαδες με τις αλβανιδες μετα θα ερθουν οι αλβανοι για προστασια μετα οι μπατσοι για το μεροκαματο και υστερα παρε και εναν για τσατσα και υστερα ξεκιναει η δουλεια και στην τελικη θα εχεις κανει και γνωριμιες!!!!
οχι ρε θα εχουμε τον δικο μας συνδεσμο,και ειναι και ευκολοθα μας βγαλουν εγκληματικη οργανωση τυπε :S
δεν λές στο Μαράκι να πάει να δουλέψει να ανεβάσει το μαγαζί?καλη φαση
τυπε και εσυ δεν ψαχνοσουν για τετοια φαση?καλη φαση