Νέα

Άνοιγμα μπουρδέλου στο μεταξουργείο.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KavlomenosPoutanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KavlomenosPoutanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2014
Like
23
Πόντοι
1
Καλησπέρα forum είμαι ο Σάκης και παρακολουθώ εδώ και χρόνια το forum απλά δεν ήμουν μέλος. Και που λέτε έχω ένα χώρο στο μεταξουργείο κοντά στα μπουρδελάκια.

Είναι  ημιυπόγειο το είχε αγοράσει ο πατέρας μου απο παλιά και μου το γραψε σε εμενα πριν 2 χρόνια.. εγω το χρησιμοποίησα ως αποθήκη για ενα e-shop που είχα.

Τώρα που λέτε είναι άδειος ο χώρος και δεν ξερω τι να το κανω...  :think: σκέφτηκα να το πουλήσω αλλα μονο 20 χιλιάρικα πρέπει να πιάνει .  Νοίκι δεν αξίζει κάν .    :jerking:

Σκέφτηκα μπας και το έκανα μπουρδελάκι.  :fuck2:  :fuck2: Τι λέτε αξίζει ; Η κορίτσια που μπορώ να βρω ; αδειες;  Να πω οτι δεν εχω καμια σχεση με τον επάγγελμα . Απλα πελάτης είμαι στα μπουρδελακια.

Τι λέτε τι μου προτείνετε ;

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
μπορεις να το φτιαξεις λιγο μεσα το χωρο,και να ρχομαστε εμεις με πορνες και να γαμαμε εκει,αντι να τα ακουμπαμε στα ξενοδοχεια :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Στην αρχή θα το δουλεύεις μόνος σου, υποθέτω ε?
Μη σε γονατίσουν τα μεροκάματα!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καλησπέρα forum είμαι ο Σάκης και παρακολουθώ εδώ και χρόνια το forum απλά δεν ήμουν μέλος. Και που λέτε έχω ένα χώρο στο μεταξουργείο κοντά στα μπουρδελάκια.

Είναι  ημιυπόγειο το είχε αγοράσει ο πατέρας μου απο παλιά και μου το γραψε σε εμενα πριν 2 χρόνια.. εγω το χρησιμοποίησα ως αποθήκη για ενα e-shop που είχα.

Τώρα που λέτε είναι άδειος ο χώρος και δεν ξερω τι να το κανω...  :think: σκέφτηκα να το πουλήσω αλλα μονο 20 χιλιάρικα πρέπει να πιάνει .  Νοίκι δεν αξίζει κάν .    :jerking:

Σκέφτηκα μπας και το έκανα μπουρδελάκι.  :fuck2:  :fuck2: Τι λέτε αξίζει ; Η κορίτσια που μπορώ να βρω ; αδειες;  Να πω οτι δεν εχω καμια σχεση με τον επάγγελμα . Απλα πελάτης είμαι στα μπουρδελακια.

Σάκη μονο με ματζεστικ θα συνεννοηθεις για επιχειρηματικές ιδεες

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
μπλεξιμο ρε τύπε που να τρέχεις, νοικιασέ το σε κανα πακιστάνι ή πουλα το

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
Σάκη μην ξεχάσεις να φέρεις και κοπέλες καλές ....

10006633_1391438441128559_1591617178_n.jpg

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Είναι  ημιυπόγειο το είχε αγοράσει ο πατέρας μου απο παλιά και μου το γραψε σε εμενα πριν 2 χρόνια.. εγω το χρησιμοποίησα ως αποθήκη για ενα e-shop που είχα.

Τώρα που λέτε είναι άδειος ο χώρος και δεν ξερω τι να το κανω...  :think: σκέφτηκα να το πουλήσω αλλα μονο 20 χιλιάρικα πρέπει να πιάνει .  Νοίκι δεν αξίζει κάν .    :jerking:

Σκέφτηκα μπας και το έκανα μπουρδελάκι.  :fuck2:  :fuck2: Τι λέτε αξίζει ; Η κορίτσια που μπορώ να βρω ; αδειες;  Να πω οτι δεν εχω καμια σχεση με τον επάγγελμα . Απλα πελάτης είμαι στα μπουρδελακια.

παλιο ημιυπογειο στο μεταξι και 20 χιλιαδες?
αισιοδοξο σε βλεπω τυπε :S

teo34r

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
βαλε ενοικιαστηριο, μηπως το θελει κανενας αλλος για μπουρδελο( του χωρου εμπειρος),αν ανοιγουν πια αλλα, να εχεις κ το κεφαλι σου ησυχο.20 χιλιαρικα τετοια εποχη ,5 με 6 τα πουλανε τα υπογεια κ δεν τα θελει κ κανενας.

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
να το κανουμε στεκι bourdela.com να το διαριθμησουμε οπως θελουμε μεσα και να αραζουμε,τι λετε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom