Το έχεις κάνει άλογο το μιλφακι σου. Μέσα στην καύλαΤα 2 μιλφακια που πηδαω ( σε σταθερη βαση),το τελευταιο χρόνο, 45 και 49 ετων
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ανοιχτά πόδια από γυναίκες-κοπέλες μας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα trimis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 426
- Εμφανίσεις 219K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)
Geroxekoutis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 23
- Like
- 11.566
- Πόντοι
- 3.236
Πριν πάρα πάρα πολλά χρόνια, σε έναν πολύ πολύ μακρινό γαλαξία...
Άρε τυχερέ!!!! Εσύ και άλλοι τόσοι την έχουμε πάρει! Μπράβο σου!!!
Mak_Apostratos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2024
- Like
- 122
- Πόντοι
- 0
Ρε φίλε με γάμησες...Άρε τυχερέ!!!! Εσύ και άλλοι τόσοι την έχουμε πάρει! Μπράβο σου!!!
Όχι γιατί ανακάλυψες ότι η δημοσίευση είναι φούμαρο. αλλά για άλλο λόγο. Στο καφενείο ένας φίλος μου είπε ότι αν βάλω ψεύτικη ανάρτηση, όλο και κάποιος αργόσχολος θα βρεθεί να το ψάξει.
- Μα καλά, θα κάθεται κάποιος να ελέγχει την γνησιότητα φωτό αγνώστων γυναικών;
- Μην υποτιμάς τους μαλάκες...
- Αποκλείεται να έχει κανείς τέτοια διάθεση.
- Πάμε στοίχημα 50€;
- Πάμε...
Όπως καταλαβαίνεις έχασα. Σε υποτίμησα, συγνώμη. Αν σε παρηγορεί πάντως, αύριο θα το πληρώσω με 50€ και καζούρα....
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 70.032
- Πόντοι
- 12.056
Δεν εισαι αποστρατος...αποκληρος της κοινωνιας εισαι μαλλον....Πριν πάρα πάρα πολλά χρόνια, σε έναν πολύ πολύ μακρινό γαλαξία...
Αλλος παπατζης απο εδω
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.809
- Πόντοι
- 3.506
Στα τσακίδια ρε μουφόσκυλο που μπλαμπλάρεις κι από πάνω. Περνιέσαι για κάποιος βρε βροντοψώλη με το να παριστάνεις το φιδέμπορα; Στο μπου είσαι, οι πορνοντεντεκτιβς θα σου μοιράζουν ακατάσχετη φάπα και τραμπούκα.Ρε φίλε με γάμησες...
Όχι γιατί ανακάλυψες ότι η δημοσίευση είναι φούμαρο. αλλά για άλλο λόγο. Στο καφενείο ένας φίλος μου είπε ότι αν βάλω ψεύτικη ανάρτηση, όλο και κάποιος αργόσχολος θα βρεθεί να το ψάξει.
- Μα καλά, θα κάθεται κάποιος να ελέγχει την γνησιότητα φωτό αγνώστων γυναικών;
- Μην υποτιμάς τους μαλάκες...
- Αποκλείεται να έχει κανείς τέτοια διάθεση.
- Πάμε στοίχημα 50€;
- Πάμε...
Όπως καταλαβαίνεις έχασα. Σε υποτίμησα, συγνώμη. Αν σε παρηγορεί πάντως, αύριο θα το πληρώσω με 50€ και καζούρα....
nikos708
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 131
- Like
- 7.194
- Πόντοι
- 17.576
Εύγε!!!!!!!!
Ghajnsielem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.424
- Πόντοι
- 446
Άμα σου άνοιγε κάποια τα πόδια της οικειοθελώς και έχει θάμνο δεν θα την πήδαγες;Κάποιες είναι μέσα στην τρίχα. Δεν είναι για μας αυτά
Έκτιμησε αυτό που σου προσφέρει μία γυναίκα που σε γουστάρει.
Η πορνογραφία έκανε πλύση εγκεφάλου στον άντρα.
Τελευταία τροποποίηση:
Mak_Apostratos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2024
- Like
- 122
- Πόντοι
- 0
Έχεις δίκιο, μου αξίζει το βρίσιμο. Παρά την εμπειρία ζωής υποτίμησα το γεγονός ότι η μαλακία δεν έχει όρια, όπως αποδεικνύει περίτρανα η απάντησή σου.Στα τσακίδια ρε μουφόσκυλο που μπλαμπλάρεις κι από πάνω. Περνιέσαι για κάποιος βρε βροντοψώλη με το να παριστάνεις το φιδέμπορα; Στο μπου είσαι, οι πορνοντεντεκτιβς θα σου μοιράζουν ακατάσχετη φάπα και τραμπούκα.
Εννοείται ωστόσο ότι εσύ και οι "πορνοντεντέκτιβς" θα μου κλάσετε τ' αρχίδια. Και μόνο που θεωρείς ότι το να είσαι πορνοντεντέκτιβ είναι ευπυπόληπτη απασχόληση, είναι απόδειξη των ικανοτήτων σου. Κάτι σαν εσένα τους έχω για πρωινό, παρά την ηλικία μου...
Mak_Apostratos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2024
- Like
- 122
- Πόντοι
- 0
Πάνω από 10.000 μηνύματα στο bourdela.com αποτελούν ένδειξη ότι εσύ είσαι απόκληρος, αλλά μάλλον το ξέρεις.Δεν εισαι αποστρατος...αποκληρος της κοινωνιας εισαι μαλλον....
Αλλος παπατζης απο εδω
Κοίτα, μου κόστισες 50€, δεν ασχολιέμαι άλλο...
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.809
- Πόντοι
- 3.506
Και λίγα άκουσες... τυχερός είσαι που την έχει κάνει ο Lefteris.Έχεις δίκιο, μου αξίζει το βρίσιμο. Παρά την εμπειρία ζωής υποτίμησα το γεγονός ότι η μαλακία δεν έχει όρια, όπως αποδεικνύει περίτρανα η απάντησή σου.
Εννοείται ωστόσο ότι εσύ και οι "πορνοντεντέκτιβς" θα μου κλάσετε τ' αρχίδια. Και μόνο που θεωρείς ότι το να είσαι πορνοντεντέκτιβ είναι ευπυπόληπτη απασχόληση, είναι απόδειξη των ικανοτήτων σου. Κάτι σαν εσένα τους έχω για πρωινό, παρά την ηλικία μου...
Προσοχή πάντως που μας έχεις για πρωϊνό, μη τσιμπουκώνεις χωρίς χέρια και μας πνιγείς στη κατάποση...
Mak_Apostratos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2024
- Like
- 122
- Πόντοι
- 0
Το ότι εσύ έχεις κατακτήσει την τέχνη να τσιμπωκώνεις χωρίς χέρια (απαραίτητο προσόν για πορνοντεντέκτιβ), δεν σημαίνει ότι την έχουν κατακτήσει όλοι. Συγχαρητήρια. Αν συνδυάσεις το ταλέντο αυτό με την ικανότητα να μαλακίζεσαι χωρίς χέρια, όπως προκύπτει αβίαστα από τα γραφόμενά σου, θα πας μπροστά. Να σε χαίρονται οι δικοί σου!Και λίγα άκουσες... τυχερός είσαι που την έχει κάνει ο Lefteris.
Προσοχή πάντως που μας έχεις για πρωϊνό, μη τσιμπουκώνεις χωρίς χέρια και μας πνιγείς στη κατάποση...
Κοίτα τύπε ψιλοσυμφωνω με όσα λες και ωραία την λες σε όσους σε έκραξαν αλλά αληθεια, τι ήθελες να το παίξεις με τη μουφα φώτο;Έχεις δίκιο, μου αξίζει το βρίσιμο. Παρά την εμπειρία ζωής υποτίμησα το γεγονός ότι η μαλακία δεν έχει όρια, όπως αποδεικνύει περίτρανα η απάντησή σου.
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 70.032
- Πόντοι
- 12.056
Για την ηλικια σου καλη και η μαλακια σουΈχεις δίκιο, μου αξίζει το βρίσιμο. Παρά την εμπειρία ζωής υποτίμησα το γεγονός ότι η μαλακία δεν έχει όρια, όπως αποδεικνύει περίτρανα η απάντησή σου.
Panthiras 88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2023
- Like
- 1.889
- Πόντοι
- 201
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.809
- Πόντοι
- 3.506
Αερογάμης του πληκτρολογίου ήθελε...Κοίτα τύπε ψιλοσυμφωνω με όσα λες και ωραία την λες σε όσους σε έκραξαν αλλά αληθεια, τι ήθελες να το παίξεις με τη μουφα φώτο;
Mak_Apostratos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2024
- Like
- 122
- Πόντοι
- 0
Έβαλα μαλακισμένο στοίχημα, το είπα. Ειλικρινά δεν πίστευα ότι ο φίλος μου θα είχε δίκιο και αποδέχτηκα την πρόκλησή του. Μου φαινόταν αδιανόητο εργαζόμενοι ενήλικες με ευθύνες και υποχρεώσεις να ασχολούνται με το αν οι φωτό είναι ή όχι αληθινές. Όντας εργαζόμενος εδώ και 37 σχεδόν χρόνια, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι υπάρχουν τόσο αργόσχολοι άνθρωποι. Γηράσκω αεί διδασκόμενος…Κοίτα τύπε ψιλοσυμφωνω με όσα λες και ωραία την λες σε όσους σε έκραξαν αλλά αληθεια, τι ήθελες να το παίξεις με τη μουφα φώτο;
Mak_Apostratos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2024
- Like
- 122
- Πόντοι
- 0
Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι, αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι εδώ οι παρισσότεροι μαλάκες είμαστε. Διαφορετικά αντί να συζητάμε online για μπουρδέλα και βιζιτούδες, θα είμασταν έξω να γαμάμε δωρεάν. Χαίρομαι που έφτασα σχεδόν 55 για να ξεκινήσω να μαλακίζομαι. Μακάρι ο μέσος άνδρας να έκανε το ίδιο (δεν το λέω ειρωνικά, το εύχομαι ειλικρινά και ολόψυχα)Για την ηλικια σου καλη και η μαλακια σου
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 70.032
- Πόντοι
- 12.056
Έβαλα μαλακισμένο στοίχημα, το είπα. Ειλικρινά δεν πίστευα ότι ο φίλος μου θα είχε δίκιο και αποδέχτηκα την πρόκλησή του. Μου φαινόταν αδιανόητο εργαζόμενοι ενήλικες με ευθύνες και υποχρεώσεις να ασχολούνται με το αν οι φωτό είναι ή όχι αληθινές. Όντας εργαζόμενος εδώ και 37 σχεδόν χρόνια, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι υπάρχουν τόσο αργόσχολοι άνθρωποι. Γηράσκω αεί διδασκόμενος…
Το να τσεκαρεις μια φωτο αν ειναι αληθινη ειναι πλεον υποθεση δευτερολεπτων, τωρα στο δικο σου φτωχο μυαλο ισως ολο αυτο να φαινεται επιστημη.
Πιστευεις δηλαδη οτι καθομαι εδω μεσα και ψαχνω ποια φωτο ειναι αληθινη και ποια οχι?
Get a life....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 772K
- Απαντήσεις
- 94
- Εμφανίσεις
- 65K
- Απαντήσεις
- 226