Kostas.dmp
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2024
- Like
- 523
- Πόντοι
- 81
Να την χαίρεσαι φίλε να προσφέρει καθημερινά καύλες.,η γυναίκα μου
Να την χαίρεσαι φίλε να προσφέρει καθημερινά καύλες.,η γυναίκα μου
Αυτές οι βυζαρες είναι για πολλή κατάθεση!!Μου ηρθε επισκεψη χθες η @verasub και σε 5 ΄λεπτα της ειχα πεταξει εξω τους βυζους για περιποιηση και την εκανα πουτανα οπως της αξιζει...
![]()
![]()
ειναι ζαχαρη ειναι μελι! αξιος! να το χαίρεσαι!!
Ωραίο γάλα η @verasub….20% λιπαρά….και βούτυρο βγάζειΜου ηρθε επισκεψη χθες η @verasub και σε 5 ΄λεπτα της ειχα πεταξει εξω τους βυζους για περιποιηση και την εκανα πουτανα οπως της αξιζει...
![]()
![]()
Μια ώρα make up,μαλια και να βρω τι θα φορέσω,για να βρεθώ σε 5 λεπτά με τα ρούχα στο πάτωμα το μάγουλο μου ξεχειλωμενο και τα μάτια να τρεχουν με το make up να έχω γίνει σαν κλοουν!Μου ηρθε επισκεψη χθες η @verasub και σε 5 ΄λεπτα της ειχα πεταξει εξω τους βυζους για περιποιηση και την εκανα πουτανα οπως της αξιζει...
![]()
![]()
Αυτό σου άξιζε αυτό πήρες. Άλλες το ψάχνουν μια ζωήΜια ώρα make up,μαλια και να βρω τι θα φορέσω,για να βρεθώ σε 5 λεπτά με τα ρούχα στο πάτωμα το μάγουλο μου ξεχειλωμενο και τα μάτια να τρεχουν με το make up να έχω γίνει σαν κλοουν!
Σε ζωγράφισε ο παίχτης…Μια ώρα make up,μαλια και να βρω τι θα φορέσω,για να βρεθώ σε 5 λεπτά με τα ρούχα στο πάτωμα το μάγουλο μου ξεχειλωμενο και τα μάτια να τρεχουν με το make up να έχω γίνει σαν κλοουν!
στα λογια ολα παιζουν φωτο φωτοοοο να σε χαρουμε και εμεις!Μια ώρα make up,μαλια και να βρω τι θα φορέσω,για να βρεθώ σε 5 λεπτά με τα ρούχα στο πάτωμα το μάγουλο μου ξεχειλωμενο και τα μάτια να τρεχουν με το make up να έχω γίνει σαν κλοουν!
Φωτο εχουν παιξει πολλες,απλα εσυ εισαι νιουμπας και εχεις χασει επεισοδιαστα λογια ολα παιζουν φωτο φωτοοοο να σε χαρουμε και εμεις!
Κάτι θυμίζει..είναι γνωστή του χώρου μάστορα;
Μη βάφεσαι πολύ μωράκι @verasub….σιγουρα με τέτοια βυζαρα θα σαι ομορφογεννημενη και αρκετά γαμευσιμη και χωρίς make upΜια ώρα make up,μαλια και να βρω τι θα φορέσω,για να βρεθώ σε 5 λεπτά με τα ρούχα στο πάτωμα το μάγουλο μου ξεχειλωμενο και τα μάτια να τρεχουν με το make up να έχω γίνει σαν κλοουν!
Κατι εχει παρει το ματι μου δασκαλε! ενταξει θα ανεβω level το παλευω!Φωτο εχουν παιξει πολλες,απλα εσυ εισαι νιουμπας και εχεις χασει επεισοδια![]()
Πες μας μωρή καργιολα ότι δεν σου άρεσε ......Αφού γιαυτό φτιάχνεσαι ,,για να καυλώσεις όσο μπορείς το γαμιά σου και να γίνεις το χειρότερο καλύτερο πουτανακι ...Μια ώρα make up,μαλια και να βρω τι θα φορέσω,για να βρεθώ σε 5 λεπτά με τα ρούχα στο πάτωμα το μάγουλο μου ξεχειλωμενο και τα μάτια να τρεχουν με το make up να έχω γίνει σαν κλοουν!